arkadaslarımla buluşmaya gidicem ama gercekten hiçbirseyim olmuyoooookendimi hamile gibi hissediyorum tam 2 senedir gardirobum giyilmeyi bekliyooo :18: sizede oluyo mu?sırf kıyafetleriniz olmadıgı için dışarı çıkmak istemiyorum.insanlarla buluşmak istemiyorum
Canım öncelikle sakin ol ve üstüne uyabilecek bir şeyler bulmaya çalış,uyacak şeyler vardır mutlaka ve bundan sonra öyle şeyler yaşamayacağın için sevinmelisin.çünkü sen güzel bir şeye başladın, iyi sonuçlarını da görüp sevineceksin yeter ki uygula,örnek mi ? ben tüm dolabımdakiler uyuyor ve çok rahatım artık daha küçük bedenli giysiler alacam inşallah)
japonya'da yaşıyorum ben canım
tşk canım kıpırdamadan gram bile gitmiyor mecbuuurrtebrik ediyorum seni süpersin özellikle 1 saat yürüyüş 20dk yüzme.benyerimden kımıldamak istemiyorum resmen
........dünde o sitede yemek paylaştım kırmızı biber dolması
Aralarında oldukça yaş farkı var canım,bu erkekleri anlamak imkansız gibi bir şey.40 lı yaşlarda
arkadaşlar benim eylüle kadar ders çalışmam gerekiyor beni buralarda göremezsen
z merak etmeyin arada girerim ama uzun kalamıcam artıkama karatay a devam hayat boyuu herkese kolay kilo vermeler
..........
Ama ben pazar başladım ve pazartesi kilom 71.8'di, şimdi 70.4 oldum. Yine de pazartesi kilomla mı yarışayım?
arkadaslarımla buluşmaya gidicem ama gercekten hiçbirseyim olmuyoooookendimi hamile gibi hissediyorum tam 2 senedir gardirobum giyilmeyi bekliyooo :18: sizede oluyo mu?sırf kıyafetleriniz olmadıgı için dışarı çıkmak istemiyorum.insanlarla buluşmak istemiyorum
olmaz mı, yıllardır hem de.. zayıflıycam diye yeni kıyafet almak istemiyosun, eskilerinin içine giremiyosun.. çok tanıdık bir hikaye, son yıllarda nasıl olsa zayıflıycam diye kıyafet almamazlık etmedim, nasıl olsa zayıfladığım falan yok diye aldım biraz o yüzden bu ara kıyafet sıkıntım yok sayılır ama inş. karatay sayesinde onları ihtiyaç sahiplerine dağıtacam :)arkadaslarımla buluşmaya gidicem ama gercekten hiçbirseyim olmuyoooookendimi hamile gibi hissediyorum tam 2 senedir gardirobum giyilmeyi bekliyooo :18: sizede oluyo mu?sırf kıyafetleriniz olmadıgı için dışarı çıkmak istemiyorum.insanlarla buluşmak istemiyorum
tuzu ben de eskiye göre azalttım ama hoca tuzu kullanmayın demiyor, rafine tuzu kullanmayın diyor.. kaya tuzu öneriyor.Bu arada tuz konusu nasıl? Ben nırmalde pek kullanmam ama yeşil salataya biraz ekiyorum.
kayınpederinin libidosuna sağlık ha bir de cüzdanına
valla yeni başlayanların yanında yarışta pek şansımız yok onlar verir de.. biz eski başlayanlar napcaz kızlar nasıl vercez 2 haftada 2.5 kilo, bir b planınız var mı? ben bir spora başlayım diyorum pilatesi düşünüyorum o da zayıflatır mı bilmiyorum ama zayıflamasanız da ince gözükürsünüz diyorlar ne dersin pilates yapan biri olarak xc9?oooo sen şimdiden 1. olursun o zaman bugünkü kilonu baz al please
......
valla yeni başlayanların yanında yarışta pek şansımız yok onlar verir de.. biz eski başlayanlar napcaz kızlar nasıl vercez 2 haftada 2.5 kilo, bir b planınız var mı? ben bir spora başlayım diyorum pilatesi düşünüyorum o da zayıflatır mı bilmiyorum ama zayıflamasanız da ince gözükürsünüz diyorlar ne dersin pilates yapan biri olarak xc9?
kesinlikle görürsün canım.. 58 kesin benceaz önce görümcem aradı eylülün 14 üne gün almışlar:123:
1.5 ayda kaç kilo verebilirim sizce 60 ın altını görebilir miyim ki58 falan olsam süper olur şu yarış işine iyice asılmak lazım metabolizmamın içine kaçan kaplumbağayı çıkarıp yerine tavşan koymak lazım
koskoca 8 kiloyu verdiğimi görmeyen görümcelerimi bozguna uğratmam gerek
haydin koçyiğitlerim gazamız mübarek ola
o zaman karbonhidrattan uzak proteine yakın olalım diyosun..
spor olarak da kardiyoya yüklenmek lazım gelir sanırım..
hadi bakalım hayırlısı, çıktık bir kere bu yola, geri dönüş yok artık
Kızlar açım açç!!! Akşam yemeğini 5'te bitirmenin sonucuayran yoğurt gece yâsak mıııı???
Gidip yatmak en iyisi:)
Teşekkürler canım:) ama; daha uzun bir yolum var umarım başarırım.!teşekkürler neyse ki bi cuval buldumsizleri örnek alıyorum ve ben de başarıcam inanıyorum..bugunlerde geçicek :)) umarım ben de en kısa zamanda gardırobuma senin gibi kavuşurum seni de tebrik ediyorum :)
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle olacağı ama oldu iştexc9 çok komiksin vallakoptum resmen
felluz nu arada senin cici kv senle aynı yaşlarda değil mi? Bihterle Nihal gibi misiniz? nasıl hitap ediyosunuz? senin için sorun değil de eşin nasıl hitab ediyor, onun için daha zor bir durum ya...
Başarabilirsin dostummm:))az önce görümcem aradı eylülün 14 üne gün almışlar:123:
1.5 ayda kaç kilo verebilirim sizce 60 ın altını görebilir miyim ki58 falan olsam süper olur şu yarış işine iyice asılmak lazım metabolizmamın içine kaçan kaplumbağayı çıkarıp yerine tavşan koymak lazım
koskoca 8 kiloyu verdiğimi görmeyen görümcelerimi bozguna uğratmam gerek
haydin koçyiğitlerim gazamız mübarek ola
İyi geceler canım,kitapları da al sana rehber olsun,ayrıca bu diyeti yaparken canın pek tatlı şeyler de çekmiyor,ekmeksiz yapabileceğimi de hiç düşünemezdim.şimdi eve geldim tesekkürler arkadaslar..hepinizin destegini daha ilk günden hissettim.insan kendine cok acımasız oluyor bazen.arkadaslarımın yanında kendimi kötü hissettim.fotograf çekildik sanki ben degildim.yuvarlak yüz kalın kollar göbek.ama diyorum ki gecicek.en kilolu halim bu kilo.daha önceleri nasıl verdiysem gene basarıcam hayat tarzımı ve yeme tarzımı.haklısınız yürümeden hareket etmeden olmuyor.yarın yürüse baslıyorum :)
bugun yediklerim:
sabah 8:1 muz
11:karatay kahvaltı
ögle 15:1 tabak mercimek 2 kaşık yogurt 5 zeytin 1 avuç badem
16:4 kaşık bulgur(biliyorum 4 saat geçmeden yedim.yemek yaparken tadına bakmayı biraz abarttim)
akşam20:somon füme salata 1çatal tiramisu(arkadaşın dogum günü pastası)
genel olarak gene kaçamaklarım olmuş umarım yarın daha iyi olur.herkese iyi geceler yarın görüşürüz..
İyi geceler canım,kitapları da al sana rehber olsun,ayrıca bu diyeti yaparken canın pek tatlı şeyler de çekmiyor,ekmeksiz yapabileceğimi de hiç düşünemezdim.
haklısın canım karbonhidrattan uzağız da, ben hani bulgurdan falan da uzak duralım demek istedim..biz zaten karbonhidrattan uzak değil miyizammaaaa hergün yoğurdu aksatmayalım protein+kalsiyum yağ yakımında 1 numara
kardiyo konusunda haklısın en iyi yağ yakıcı egzersizben sabahları leslieye yeniden başlayayım akşamları da yürüyüş-yüzme bu sıcakta elimden bu gelir ancak
yürüyüşe çıkmıştım canım, acele çıktık biraz da, haber versem iyiymiş.. :18: ama sen de yürüşe çıkıcam demiştinnereye kaçtın ne güzel muhabbet ediyorduk
neyse ben de kaçayım bariherkese iyi uykular tatlı rüyalar
haklısın canım, şu hayatta aklımıza gelmeyen başımıza gelebiliyor, yapacak iyi bişey yok, neyse ki babana iyi bakıyomuş, allah mesut etsin diyelim ne diyelim...40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle olacağı ama oldu işteeşim s..... Hanım olarak hitap ediyor, ben de ismiyle çağırıyorum,benden yaşça küçük,ama benden büyük görünüyor :)kilolu oluşu bir avantaj aslında:)))
Neyse kbabama iyi bakıyor biz de rahat ettik:)
İkinci ve son öğünümü biraz mecburiyetten pratik geçirdim bugün, ton balığı, helva ve köz patlıcan salatası yedim.. Dükkanı kapattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?