Bugünkü menümü de paylaşayım
Sabah (6:00): 1 muz, ufak bi kase yoğurt, 1 hurma
Ara (10:30): 2 avuç karışık kuruyemiş, 2 hurma
Akşam (17:00): gelsin çikolatalaaarkaç tane yediğimi sayamadım bile. Mercimekli bulgur pilavı, ufak yoğurt, salata
Spor: 5 km yürüyüş
biliyorum biliyorum hatmettim kitabı =)
kitabı hatmetmişsin ama hurma yenilmeyeceğini atlamışsın :2:
Sabah:kkk
Öğlen:1 kase sebze çorbası,6 kaşık z.yağlı kabak,1 minik lahmacun.salatalık,domates.
felluz sende benim gibi sahuru bekleyenlerdensin....ben şimdi mutfağa geçiyorum karatay kahvaltımı hazırlamaya ...tereyağında yapacağım yumurtamı...sana ve bana afiyet olsun ....hayırlı sabahlar
canım hurma yasaklardannnnnnnnnnn
biliyorum biliyorum hatmettim kitabı =)
kitabı hatmetmişsin ama hurma yenilmeyeceğini atlamışsın :2:
zaten gün baştan aşağı faul =) o ilk fazlalıkları atma evresinde yasak ama benim acelem yok, kayısı bulamadığım için burada hurma yemek durumunda kalıyorum hem tok da tutuyor. tatlıya fazla düşkün değilim ama meyveden de çok vazgeçemedim. sonuçta bunu hayat tarzı haline getirmeye çalışıyorum
kendimi çok zorlamadan ama kuralları da esnetmeyerek (kahvaltıda öğünle beraber 2 hurma mesela) günde 7-8 km yürüyen biri için yasak değil, olmamalı da zaten. olmasın.
ama teşekkür ederim ilgilendiğin için, kitabı ezberlesem bile elbet yanlışlarım olacaktır o yüzden buradayım zaten.
Olur da kendini kaybedersen hemen üstüne 1 bardak süt iç, yanlışı doğrulamaz ama daha uzunca bir sürede telafi eder, bu arada çok şanslısın gibi geldi bana, Japonya'da bolca deniz ürünleri tüketebilirsin çok sağlıklı ve lezzetli olarak..
az önce görümcem aradı eylülün 14 üne gün almışlar:123:
1.5 ayda kaç kilo verebilirim sizce 60 ın altını görebilir miyim ki58 falan olsam süper olur şu yarış işine iyice asılmak lazım metabolizmamın içine kaçan kaplumbağayı çıkarıp yerine tavşan koymak lazım
koskoca 8 kiloyu verdiğimi görmeyen görümcelerimi bozguna uğratmam gerek
haydin koçyiğitlerim gazamız mübarek ola
canım ton balığı nı kendin yapmıyorsundur sanırım hazırdır...hazırsa yasaklar arasında
Ah ahh değilim malesef. Genel kanının aksine Japonya'da özellikle de dışarıda sağlıklı bir şey bulmak imkansız gibi bir şey. Çünkü bütün yemekleri kızartma. Geneli de unlu-yumurtalı yaptıkları bi sosa bulayıp kızartma. Onun dışında meyve sebze ateş pahası. Elmayı armutu geçtim bamyayı taneyle satın alıyoruz. Fiyatlardan bahsetmeyim bile dudağınız uçuklamasın.
Bi de zaten bahsetmeye bile gerek yok her yerde pilav pilav
Zor koşullarda sağlıklı yaşamaya çalışıyorum =
O ne o, sende de mi görümce rekabeti, kaderimiz benziyor mu neHadi bakalım..
karatay kahvaltımı yaptım şimdi leslie zamanı
1 ay önce nişana gittik ankaraya beni en son 71 ken görmüşlerdi gittiğimde 63 tüm hiçbiri zayıflamışsın demedi kiloluyken sana yakışıyor derlerdi ama yalan kızım annem 8 kilo verdi deyince aaahiç belli olmuyor dediler hatta o da yetmez gibi geçen gelişinde daha zayıftın sanki bile dediler büyük görümcem de kilo almıştı beni görünce düğüne kadar zayıflamaya karar vermişti gidince görücez bakalım kim galip gelmiş
senden daha çok vaktim var ama metabolizma hzım malum ama biz yine de elimizden geleni yapıcaz artık
1 ay önce nişana gittik ankaraya beni en son 71 ken görmüşlerdi gittiğimde 63 tüm hiçbiri zayıflamışsın demedi kiloluyken sana yakışıyor derlerdi ama yalan kızım annem 8 kilo verdi deyince aaahiç belli olmuyor dediler hatta o da yetmez gibi geçen gelişinde daha zayıftın sanki bile dediler büyük görümcem de kilo almıştı beni görünce düğüne kadar zayıflamaya karar vermişti gidince görücez bakalım kim galip gelmiş
senden daha çok vaktim var ama metabolizma hzım malum ama biz yine de elimizden geleni yapıcaz artık
O ne o, sende de mi görümce rekabeti, kaderimiz benziyor mu neHadi bakalım..
Evet, yasak olduğunu biliyorum, mecburiyetten diyerek yazdım zaten ama bazen en kötü karar kararsızlıktan iyidir, başka hiçbirşeyim yoktuKaratay hoca ambalaj vs. durumları nedeniyle kanser etkisi nedeniyle izin vermiyor, aynı tonu cam içinde olursa yiyebiliyoruz, ben de yılda 1 kere yemişim zaten, o riski göze aldım
Canım o lapa pilav çok iyi bir ödem attırıcıdırŞaka bir yana üzüldüm şimdi, sushi falan da mı yok, ben şahsen çok beğenir ve zevkle yerim, burdaki gibi pahalı değildir sanırım, kendin alıp evde yapma şansın yok mu deniz ürünlerini? Karatay hoca sebze ve meyveyi çok tutmuyor zaten, sürekli verdiği bir örnek var, inekler, koyunlar ne yer, ot, peki neden yağlıdırlar
Sabah, peynirli omlet, zeytin ve fındıkla kahvaltımı yaptım..
dogum günün kutlu olsun :) elinde ne malzemeler var türk yemekleri için?Ne sinir bozucu olmuştur tahmin edebiliyorum.boşver, kendini kasmadan vermeye devam et sen 1-2 kilo değil ki fark edilmesin 8 kilo yahu, 3. dereceden obez olsa verdiği 8 kilo hemen anlaşılır. Stres yaparsan ille de vericem diye kolay gitmiyor kilolar, hırs yapmadan sakin sakin...
Bugünkü durumum: (şu an saat 16:08 burada)
Kahvaltı: 2 yumurta, 5 zeytin, karışık kuruyemiş, ufak bi parça peynir, salatalık, domates, ufak bi süt.
Spor: Aç karnına 7 km koşu, kahvaltıdan sonra 3.5 km hızlı tempo yürüyüş.
Şimdi akşamki parti için yabancılara tanıtma amaçlı türk yemeği yapmam lazım, önerilerinize açığım hanımlar
bugun düne göre daha hafif daha mutlu uyandım.kahvaltıda sanki doymam gibi geldi ama doysamda 4 saat ara var diye hepsini yedimmmsizde öyle yapıyor musunuz?yoksa doyunca bırakıyor musunuz?ben 1 cay bardagı bademi zor bitirdim.dogru mu yaptım sizce?:18: nescafe yasaktır ama ben günde 1 kere içiyorum az sütle.Canan hoca türk kahvesi öneriyo henüz bu bagmlılıktan kurtulamadım maalesef.herkesin günü güzel geçsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?