Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hurma yasaklardannnnnnnnnnn

biliyorum biliyorum hatmettim kitabı =)

kitabı hatmetmişsin ama hurma yenilmeyeceğini atlamışsın :2:

felluz sende benim gibi sahuru bekleyenlerdensin....ben şimdi mutfağa geçiyorum karatay kahvaltımı hazırlamaya ...tereyağında yapacağım yumurtamı ...sana ve bana afiyet olsun ....hayırlı sabahlar

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase sebze çorbası,6 kaşık z.yağlı kabak,1 minik lahmacun.salatalık,domates.

Akşam:2 ısırık içli köfte,2 lokma patlıcan z.yağlı.1 küçük erik,1 ısırık muz.

Eşim evdeydi tüm gün...rahatsızdı.onun etrafında pervane gibiydim,spor yapmama gerek kalmadı,gelen giden de oldu,bu saate kadar oturmadım,ayaklarım zonkluyor.!! Yooo yoo..!!!! kocamın önemli bir şeyi yok,sadece; ufak bir enfeksiyon...ben de atlatıyorum ama;!tabi ki de öyle işte:))kocam çoook nazlı hareket ederken aaahhhh !!ahhhhh!!! diye bağırıyor ama ben günlük işlerime devam ediyorum:)))

Neyse akşam bu yüzden yemek yiyemedim.bir baktım saat geçivermiş..

felluz sende benim gibi sahuru bekleyenlerdensin....ben şimdi mutfağa geçiyorum karatay kahvaltımı hazırlamaya ...tereyağında yapacağım yumurtamı ...sana ve bana afiyet olsun ....hayırlı sabahlar

Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin.ben oruçlu değilim,bir kaç yıldır sağlık sorunlarımdan dolayı tutamıyorum.ama bugün ancak yatabildim.iyi gecelerr:))

Ah ahh değilim malesef. Genel kanının aksine Japonya'da özellikle de dışarıda sağlıklı bir şey bulmak imkansız gibi bir şey. Çünkü bütün yemekleri kızartma. Geneli de unlu-yumurtalı yaptıkları bi sosa bulayıp kızartma. Onun dışında meyve sebze ateş pahası. Elmayı armutu geçtim bamyayı taneyle satın alıyoruz. Fiyatlardan bahsetmeyim bile dudağınız uçuklamasın.
Bi de zaten bahsetmeye bile gerek yok her yerde pilav pilav
Zor koşullarda sağlıklı yaşamaya çalışıyorum =

sahura kadar uyumadım her zamanki gibi, 04.30'da yattım ve benim çook uykum varrrr

O ne o, sende de mi görümce rekabeti, kaderimiz benziyor mu ne Hadi bakalım..
canım ton balığı nı kendin yapmıyorsundur sanırım hazırdır...hazırsa yasaklar arasında

Evet, yasak olduğunu biliyorum, mecburiyetten diyerek yazdım zaten ama bazen en kötü karar kararsızlıktan iyidir, başka hiçbirşeyim yoktu Karatay hoca ambalaj vs. durumları nedeniyle kanser etkisi nedeniyle izin vermiyor, aynı tonu cam içinde olursa yiyebiliyoruz, ben de yılda 1 kere yemişim zaten, o riski göze aldım

Canım o lapa pilav çok iyi bir ödem attırıcıdır Şaka bir yana üzüldüm şimdi, sushi falan da mı yok, ben şahsen çok beğenir ve zevkle yerim, burdaki gibi pahalı değildir sanırım, kendin alıp evde yapma şansın yok mu deniz ürünlerini? Karatay hoca sebze ve meyveyi çok tutmuyor zaten, sürekli verdiği bir örnek var, inekler, koyunlar ne yer, ot, peki neden yağlıdırlar

Sabah, peynirli omlet, zeytin ve fındıkla kahvaltımı yaptım..

O ne o, sende de mi görümce rekabeti, kaderimiz benziyor mu ne Hadi bakalım..

1 ay önce nişana gittik ankaraya beni en son 71 ken görmüşlerdi gittiğimde 63 tüm hiçbiri zayıflamışsın demedi kiloluyken sana yakışıyor derlerdi ama yalan kızım annem 8 kilo verdi deyince aaahiç belli olmuyor dediler hatta o da yetmez gibi geçen gelişinde daha zayıftın sanki bile dediler büyük görümcem de kilo almıştı beni görünce düğüne kadar zayıflamaya karar vermişti gidince görücez bakalım kim galip gelmiş
senden daha çok vaktim var ama metabolizma hzım malum ama biz yine de elimizden geleni yapıcaz artık

bugun düne göre daha hafif daha mutlu uyandım.kahvaltıda sanki doymam gibi geldi ama doysamda 4 saat ara var diye hepsini yedimmm sizde öyle yapıyor musunuz?yoksa doyunca bırakıyor musunuz?ben 1 cay bardagı bademi zor bitirdim.dogru mu yaptım sizce?:18: nescafe yasaktır ama ben günde 1 kere içiyorum az sütle.Canan hoca türk kahvesi öneriyo henüz bu bagmlılıktan kurtulamadım maalesef.herkesin günü güzel geçsinnn

dügüne kadar 5li rakamlara gecersin :) evet zayıflamanı kıskanan cok insan oluyo.tam istedigim kiloya geldim diyosun.bu seferde yüzün çöktü biraz alsan demeye basıyolar.biraz alıyosun yanaklar dolmuş diyolar.onlara kalsa yani.......

Ne sinir bozucu olmuştur tahmin edebiliyorum. boşver, kendini kasmadan vermeye devam et sen 1-2 kilo değil ki fark edilmesin 8 kilo yahu, 3. dereceden obez olsa verdiği 8 kilo hemen anlaşılır. Stres yaparsan ille de vericem diye kolay gitmiyor kilolar, hırs yapmadan sakin sakin...

Bugünkü durumum: (şu an saat 16:08 burada)

Kahvaltı: 2 yumurta, 5 zeytin, karışık kuruyemiş, ufak bi parça peynir, salatalık, domates, ufak bi süt.

Spor: Aç karnına 7 km koşu, kahvaltıdan sonra 3.5 km hızlı tempo yürüyüş.

Şimdi akşamki parti için yabancılara tanıtma amaçlı türk yemeği yapmam lazım, önerilerinize açığım hanımlar

Yesem mi acaba lapa pilav ben bizim tereyağlı falan pilavdan daha çok seviyorum bu halini
Sushi var da altında da pilavı var =) sashimi var safi balık ama o da wasabi soslu genzi yakan bi acı çiğ çiğ yenmiyor her gün. Kendim alıp pişirdiğimde güzel oluyor tabi, somon falan çok ucuz Türkiye ile kıyaslayınca =)

yamanote benim mutfağım pek iyi değildir ama aklıma mantı geldi, canım çekti sanırım.. sen oralarda mantı da bulamazsın ki hazır, kısır mı yapsan acaba hem karatya uyumlu.. sarma? sen okuyorum çiziyorum mu ne demiştin oarlarda? sanırsam öğrencisin, öğrenci adam da yemekle uğraşmaz ki..
anlaşıldı benden sana hayır yok, kafam basmıyor uykusuzluktan, diğer kızlar sana yardımcı olur eminim...

dogum günün kutlu olsun :) elinde ne malzemeler var türk yemekleri için?

Evet ben de bazen doysam bile,kahvaltımı bitirmek için kendimi zorluyorumçünkü; biliyorum ki; saatlerce beni tok tutacak.neskafe işlenmiş olduğu için tavsiye edilmiyor canım,türk kahvesine geçiş yap alışırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…