Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün nihayet regl oldum,regl olmadan önce çooook rahatsız oluyorum sizde oluyor mu?? Dün gece bacaklarımdaki damarların ağrılı atışları beni mahvetti,başağrısı çarpıntı her şey vardı

Neyse; belki bundan sonra inişe geçebilirim:)

Gece uyuyamadım içimde fena bir titreme oldu, kalkıp 2 bardak süt içip yattım.

inşallah şu nescafe illetinden kurtulucam felluz :) bende de bazen cok agrılı oluyo.sanirim dün cok yoruldugun için daha cok agrili olmus olabilir..bugun dinlenip keyif yapabilirsin insallah.ilk günü insan hiçbir sey yapmak istemiyo ve bundan sonra inişe geciceksin :)))

Sabah 10 tane badem
2 yumurtadan menemen
1 salatalık 5 zeytin
1etiform bisküvi
1 avuç üzüm

kahvaltılarımız benziyo.ekmek ve türevlerinden kurtulmak ne zor di mi?ben yeni oldugum için şimdilk bi durum yok.21 gün ekmek yemesem hiç ondan kurtulabilirmişim.ilk 21 gün dikkat edicem. gün daha bitmedi ama

doysan da ye yoksa acıkırsın bu kahvaltı seni en az 6 saat götürür biraz daha durursu akşam yemeği yersin oldu sana 2 öğün kuruyemiş sabah bana da fazla olabiliyor bu durumda birazını akşam yemeğinden sonra yiyorum o zaman gece acıkmam olmuyor tavsiye ederim

xc9 günaydın :)leslie nedir?:44:

leslie internetteki bir yürüyüş ve hafif egzersiz programı çok etkili youtube da videoları var aç bak severek yapabilirsin youtube a leslie yazınca çıkıyor

evet canım o aralar pek öfkeliydim topiktekiler bilir
zeytinyağlı sarma imambayıldı haydari yabancılara bunlar sunulmazsa olmaz ha bir de siskebaaap ve rakiiii(onların deyişiyle) sen neler düşünüyorsun malzemelerin neler zor yemekler yapabilir misin biz de çeşit çok

geçmiş olsun canım

xc9 tesekkürler tamam youtubedan bakarım :) bir çay bardagı kuruyemiş bir içindeki hak mı?bulgur pilavı hakkımız günde kaç kaşık diye 2 soru sorsam :))

xc9 tesekkürler tamam youtubedan bakarım :) bir çay bardagı kuruyemiş bir içindeki hak mı?bulgur pilavı hakkımız günde kaç kaşık diye 2 soru sorsam :))

hergün 1 çb çiğ kuruyemiş bunu ister hepsini sabah ye ister öğünlere bölüştür çiğ çekirdek de yitebilirsin kuruyemiş yerine
bulgur 4 yk nı geçirmemeliyiz hafatda kaç kere olacağı biraz senin tercihine ve kilo verme hızın bağlı ben tercihen haftada 2 den fazla yemiyorum su tutttuğu için kilo verme hızını biraz düşürüyor bulguru haşlama içli köfte şeklinde de tüketebilirsin

Herkese Merhabalar...

Dün akşam ve bu sabahki öğünlerim ;

Akşam :
Yemek öncesi 20dk yüzme
Z.yağlı kabak yemeği
1 kase yogurt
etli t.fasulye
y.sonrası 1 sa.tempolu yürüyüş

gece : şekersiz form çayı

Sabah :
1 Yumurta
B.Peynir
7-8 zeytin
2 yeşil biber
7-8 ceviz
1 dilim Ananas
Şekersiz yeşil çay
: )

4-5 saatden önce hiç acıkmıyorum, daha önceleri yaptığım ara ögünler ve kaybettiğim zamanlara acıyorum..
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.. : )

teşekkürler bilgilendirme için.leslie'ye baktım keyifli gözüküyor iyi oldu bunu da ögrenmem :))

sabah
kkk
3 mil leslie+20 dk yüzme

akşam
etli bulgurlu dolma
cacık
1 saat yürüyüş+20 dk yüzme

öğlen evden işe 25 dkk yürüyüş
akşam işten eve kadar 25 dkk yürüyüş ve 20 dkk spor
iftar menüm...3-4 zeytin...mercimek çorbası...dolma biber..yoğurt ..salata... 4 tane omega 3 ve 1 antioksidan

sahur...kk bir bardak süt bol su

canan hoca 5 km yürüyorsan kilo derdin yoksa herşeyi yiyebilirsin diyor sen 7-8 yürüdüğüne göre hurmayı hakediyorsun

gul_0663 ağzın bal yesin ya..
e bizde hergün 5-6 km yürüyoruz o zaman herşeyi yiyebilr miyiz? nerde böyleyken bile gram gram gidiyor kilocuklar

gul_0663 ağzın bal yesin ya..
e bizde hergün 5-6 km yürüyoruz o zaman herşeyi yiyebilr miyiz? nerde böyleyken bile gram gram gidiyor kilocuklar

canım işine gelen kısmını okumuşsun devamında kilo derdiniz yoksa yazıyor orayı okumamışsın... sen daha istediğin kiloya inmedin sana yasak

İftardan önce yaklaşık bir saat yürümeniz hem kendinizi yormadan spor yapmanıza hem de kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Nilüfer Hanım Merhaba,
Omega 3 den memnun kaldınız mı ? Sizce kilo vermenizi destekledi mi ? Ben Gnc kullandım, sanki çok faydası olmadı gibi..
Gerçi 1 ay sadece, biraz sabırızım da.. yanına antioksidan ne alıyorsunuz ? mahsuru yoksa paylaşır mısn ?
Bir de 4 omega 3 tek ögünde fazla değil mi ??

evet canım sanırım birazcık ta yaşlanıyorumm:14 dün her şeyin üstüne birde 3 buçukta gece deprem oldu 4.2 şiddetinde oda beni korkuttu oldukça

canım işine gelen kısmını okumuşsun devamında kilo derdiniz yoksa yazıyor orayı okumamışsın... sen daha istediğin kiloya inmedin sana yasak
he valla aynnen öyle olmuş, işime geleni görmüşüm, algıda seçicilik işte..
iftardan önce yürümeyi ben de hep düşünüyorum ama uykusuzluk beni zorluyor, hafta sonu yapayım bari şu 2 gün..

bütün kızlar toplanmış:118:
erensoy allah iyiliğini versin nilüfer de kim diyorum ben nasıl tanımam diyorum ayol nilüfer rüybe rütbe seninki de papatyaymış ya
felluz geçmiş olsun canım biz burada hissetmedik pek şiddetli değildi sanırsam:44:
mahzen kaytarmaya meyil mi görüyorum sende 5 km yürüyeyim de herşeyi yiyeim diye planlar mı yapılıyor

teşekkürler canımspor da yapamıyorum 3 gündür ne de güzel başlamıştım leslie ye neyse yarın kendimi iyi hissedersem yaparım ne yapiim

ben de Nergisim:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…