Bugün nihayet regl oldum,regl olmadan önce çooook rahatsız oluyorum sizde oluyor mu?? Dün gece bacaklarımdaki damarların ağrılı atışları beni mahvetti,başağrısı çarpıntı her şey vardı
Neyse; belki bundan sonra inişe geçebilirim:)
Gece uyuyamadım içimde fena bir titreme oldu, kalkıp 2 bardak süt içip yattım.
Sabah 10 tane badem
2 yumurtadan menemen
1 salatalık 5 zeytin
1etiform bisküvi
1 avuç üzüm
bugun düne göre daha hafif daha mutlu uyandım.kahvaltıda sanki doymam gibi geldi ama doysamda 4 saat ara var diye hepsini yedimmmsizde öyle yapıyor musunuz?yoksa doyunca bırakıyor musunuz?ben 1 cay bardagı bademi zor bitirdim.dogru mu yaptım sizce?:18: nescafe yasaktır ama ben günde 1 kere içiyorum az sütle.Canan hoca türk kahvesi öneriyo henüz bu bagmlılıktan kurtulamadım maalesef.herkesin günü güzel geçsinnn
xc9 günaydın :)leslie nedir?:44:
Ne sinir bozucu olmuştur tahmin edebiliyorum.boşver, kendini kasmadan vermeye devam et sen 1-2 kilo değil ki fark edilmesin 8 kilo yahu, 3. dereceden obez olsa verdiği 8 kilo hemen anlaşılır. Stres yaparsan ille de vericem diye kolay gitmiyor kilolar, hırs yapmadan sakin sakin...
Şimdi akşamki parti için yabancılara tanıtma amaçlı türk yemeği yapmam lazım, önerilerinize açığım hanımlar
Bugün nihayet regl oldum,regl olmadan önce çooook rahatsız oluyorum sizde oluyor mu?? Dün gece bacaklarımdaki damarların ağrılı atışları beni mahvetti,başağrısı çarpıntı her şey vardı
Neyse; belki bundan sonra inişe geçebilirim:)
Gece uyuyamadım içimde fena bir titreme oldu, kalkıp 2 bardak süt içip yattım.
xc9 tesekkürler tamam youtubedan bakarım :) bir çay bardagı kuruyemiş bir içindeki hak mı?bulgur pilavı hakkımız günde kaç kaşık diye 2 soru sorsam :))
hergün 1 çb çiğ kuruyemiş bunu ister hepsini sabah ye ister öğünlere bölüştür çiğ çekirdek de yitebilirsin kuruyemiş yerine
bulgur 4 yk nı geçirmemeliyiz hafatda kaç kere olacağı biraz senin tercihine ve kilo verme hızın bağlı ben tercihen haftada 2 den fazla yemiyorum su tutttuğu için kilo verme hızını biraz düşürüyor bulguru haşlama içli köfte şeklinde de tüketebilirsin
kendimi çok zorlamadan ama kuralları da esnetmeyerek (kahvaltıda öğünle beraber 2 hurma mesela) günde 7-8 km yürüyen biri için yasak değil, olmamalı da zaten. olmasın.
canan hoca 5 km yürüyorsan kilo derdin yoksa herşeyi yiyebilirsin diyor sen 7-8 yürüdüğüne göre hurmayı hakediyorsun
benim görümclerde öyleydi..3 üde kiloluydu sen kilo alınca seviniyoruz bize yaklaşıyorsun derlerdi...1 ay önce nişana gittik ankaraya beni en son 71 ken görmüşlerdi gittiğimde 63 tüm hiçbiri zayıflamışsın demedi kiloluyken sana yakışıyor derlerdi ama yalan kızım annem 8 kilo verdi deyince aaahiç belli olmuyor dediler hatta o da yetmez gibi geçen gelişinde daha zayıftın sanki bile dediler büyük görümcem de kilo almıştı beni görünce düğüne kadar zayıflamaya karar vermişti gidince görücez bakalım kim galip gelmiş
senden daha çok vaktim var ama metabolizma hzım malum ama biz yine de elimizden geleni yapıcaz artık
bugun düne göre daha hafif daha mutlu uyandım.kahvaltıda sanki doymam gibi geldi ama doysamda 4 saat ara var diye hepsini yedimmmsizde öyle yapıyor musunuz?yoksa doyunca bırakıyor musunuz?ben 1 cay bardagı bademi zor bitirdim.dogru mu yaptım sizce?:18: nescafe yasaktır ama ben günde 1 kere içiyorum az sütle.Canan hoca türk kahvesi öneriyo henüz bu bagmlılıktan kurtulamadım maalesef.herkesin günü güzel geçsinnn
kahvaltı karatayın olmazsa olmazı...yazan herşeyi yemek lazımki metabolizma 5 km koşmuş gibi yağları yaksın
canan hoca 5 km yürüyorsan kilo derdin yoksa herşeyi yiyebilirsin diyor sen 7-8 yürüdüğüne göre hurmayı hakediyorsun
gul_0663 ağzın bal yesin ya..
e bizde hergün 5-6 km yürüyoruz o zaman herşeyi yiyebilr miyiz? nerde böyleyken bile gram gram gidiyor kilocuklar
öğlen evden işe 25 dkk yürüyüş
akşam işten eve kadar 25 dkk yürüyüş ve 20 dkk spor
iftar menüm...3-4 zeytin...mercimek çorbası...dolma biber..yoğurt ..salata... 4 tane omega 3 ve 1 antioksidan
sahur...kk bir bardak süt bol su
inşallah şu nescafe illetinden kurtulucam felluz :) bende de bazen cok agrılı oluyo.sanirim dün cok yoruldugun için daha cok agrili olmus olabilir..bugun dinlenip keyif yapabilirsin insallah.ilk günü insan hiçbir sey yapmak istemiyo ve bundan sonra inişe geciceksin :)))
he valla aynnen öyle olmuş, işime geleni görmüşüm, algıda seçicilik işte..canım işine gelen kısmını okumuşsundevamında kilo derdiniz yoksa yazıyor orayı okumamışsın... sen daha istediğin kiloya inmedin sana yasak
bütün kızlar toplanmış:118:
erensoy allah iyiliğini versin nilüfer de kim diyorum ben nasıl tanımam diyorum ayol nilüfer rüybe rütbeseninki de papatyaymış ya
felluz geçmiş olsun canım biz burada hissetmedik pek şiddetli değildi sanırsam:44:
mahzen kaytarmaya meyil mi görüyorum sende 5 km yürüyeyim de herşeyi yiyeim diye planlar mı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?