bütün kızlar toplanmış:118:
erensoy allah iyiliğini versin nilüfer de kim diyorum ben nasıl tanımam diyorum ayol nilüfer rüybe rütbeseninki de papatyaymış ya
felluz geçmiş olsun canım biz burada hissetmedik pek şiddetli değildi sanırsam:44:
mahzen kaytarmaya meyil mi görüyorum sende 5 km yürüyeyim de herşeyi yiyeim diye planlar mı yapılıyor
: )))
Ne biliyimm..güsel dedim bu niliüfer, hadi ööle hitap ediyim dedim.. : )
İyi cnm bundan sonra kullanmayız.. : P
Nilüfer Hanım Merhaba,
Omega 3 den memnun kaldınız mı ? Sizce kilo vermenizi destekledi mi ? Ben Gnc kullandım, sanki çok faydası olmadı gibi..
Gerçi 1 ay sadece, biraz sabırızım da.. yanına antioksidan ne alıyorsunuz ? mahsuru yoksa paylaşır mısn ?
Bir de 4 omega 3 tek ögünde fazla değil mi ??
evet canım sanırım birazcık ta yaşlanıyorumm:14 dün her şeyin üstüne birde 3 buçukta gece deprem oldu 4.2 şiddetindeoda beni korkuttu oldukça
felluzcum ben sabah 3 mil yaparak yeniden başladım artık her sabah yapacağım akşam da yürüyüş sen de başladın devamını getir
en azından bayrama kadar 15 günlük leslie kürü yapalım:13: hatta topikte herkes yapsın bayrama kadar birbirimizi denetler gaza getiririz ne dersiniz:119:
akasya çabuk düştün elime
senin yerinde olsam ben de yerdim ama çantayı da yerdim aynen böyle
sen akşam yemeğini çok erken mi yiyorsun
dükkanı kapatmak için 3 çok erken hem uzun yaz gecelerinde arada yoğrt yeyip yemeğini 6 gibi yesen daha rahat edersinEvet yedim ya, balık bu yani yenmez miBen sabah 7:30 gibi kahvaltı yapıyorum, öğleden sonra da 2,5-3,5 arası bir zaman diliminde de ikinci ve son öğünü yiyorum..
dükkanı kapatmak için 3 çok erken hem uzun yaz gecelerinde arada yoğrt yeyip yemeğini 6 gibi yesen daha rahat edersin
kızlar ben yürüyüş+yüzme işimi bitirip geleyim akşam 21.30 dan sonra gelirim bye
evet canım sanırım birazcık ta yaşlanıyorumm:14 dün her şeyin üstüne birde 3 buçukta gece deprem oldu 4.2 şiddetindeoda beni korkuttu oldukça
şifa olsun :)kızım arkadaşlarıyla kek yapmaya gitmişti bana da getirdi 2 ısırık aldım(kakaolu ve sade yapmışlardı 1 ondan 1 ondan)
haberiniz olsun
(laf aramızda iğrenç olmuştu ama napıcan yedik işte mecbuuuuuuurrr)
xc9
şifa olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?