Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

: )))
Ne biliyimm..güsel dedim bu niliüfer, hadi ööle hitap ediyim dedim.. : )
İyi cnm bundan sonra kullanmayız.. : P

felluzcum ben sabah 3 mil yaparak yeniden başladım artık her sabah yapacağım akşam da yürüyüş sen de başladın devamını getir
en azından bayrama kadar 15 günlük leslie kürü yapalım:13: hatta topikte herkes yapsın bayrama kadar birbirimizi denetler gaza getiririz ne dersiniz:119:

bende nilüfer kimki diyorum...bakıyorum alıntı benim ama hitap başka heralde birisiyle karıştırdı diye düşündüm ...bu arada nilüfer olmuşum hiç dikkatimi çekmemişti...
senin dediğin marka kapsül başı değil 2 kapsülü kapsıyor onun için EPA sı düşük ondan alma ....EPA ve DHA değerleri yüksek olması lazım ben çok araştırdım dün tango hocasıyla aynı pantolonda resmi olan beye sordum ondan sonra aldım başta onlarda aldanmışlar senin dediğin markaya bitince değiştirecekler
omega 3 günlük 2-3 gram olması lazımmış benim kullandığım markanın 4 tanesi 1600 mg yapıyor 5 kullanmak lazım ama 5 fazla olur diye almıyorum....buradan marka yazmak yasak olabilir başını yazayım noktayı sen anla
EP. S 1200 ün omega 3 ü
S.LG.R V 2000 antioksidan

kızım arkadaşlarıyla kek yapmaya gitmişti bana da getirdi 2 ısırık aldım(kakaolu ve sade yapmışlardı 1 ondan 1 ondan)
haberiniz olsun
(laf aramızda iğrenç olmuştu ama napıcan yedik işte mecbuuuuuuurrr)

Merhabalar efenimm

Döndüm ben de partiden, saat 11'i geçiyor. Tavuk sote ve havuçlu tarçınlı kek yaptım. Gönül isterdi ki rakı da ikram edeyim ama malum burada bulmak zor ve pahalı. (hoş Türkiye'de de pahalı malesef) neyse herkes bayıldı çok beğendi. Türk yemekleri gibisi var mı zaten

Herkes bana bir şeyler yaptığından (ev yapımı mojito, kurabiye, red velvet keki, çin üsulü pilavlı tatlı, muzlu fıstık ezmeli kek, japon usulü biftek, ugandalı machati, somalili pilav) falan derken her şeyden yedim. Bugün sağlıklı yaşam tarzımı ikinci kez bozdum ama sabah tartıda 200 gram daha az çıktım herhalde her gün yaptığım spordan kaynaklanıyor. Sabahları en az 7 km koşu ve sonrasında 5 km hızlı yürüyüşü tamamlamadan bitirmiyorum günü.

Neyse bi de üzerine dünya kadar dans ettik, herhalde yakmışımdır kalorileri :26: çok güzel bi doğum günüydü benim için, yarın sağlıklı beslenmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz =)

Saat çok geç oldu burada, herkesi öpüyorum ve yatıyorum artık. Nasıl yorgunum anlatamam
Yarın sağlıklı bi güne uyanmak dileğiyle (benim için pek mümkün değil ama )

evet canım sanırım birazcık ta yaşlanıyorumm:14 dün her şeyin üstüne birde 3 buçukta gece deprem oldu 4.2 şiddetinde oda beni korkuttu oldukça

yaşlanmak diil yaş almak ehehe o hepimizin derdi vücudumuza iyi bakalım daa yaşlanmak yerine yaş alalım

ben de varim :) başlıyorum leslie :))

Yamanote, doğum günün kutlu olsun canım

Bugün öğlen 4 minik ciğ köfte, peynir, fındık ve tavuk ile güzelce son öğünümü yaptım, bravo bana değil mi
Üstünden 3,5 saat geçmişti ki minik bir parça balık gönderdiler yan masadan şu çeyrek altınla yarışan balıktan, ben de onu yedim mi evet bir güzel yedim Yerken sizleri düşündüm mü düşündüm ama dedim ki altı üstü bir çanta, fazla acıtmaz Kötü örnek olarak alın beni ama çok fazla hırpalamayın :18::18:

yamaote nice mutlu yıllar sana.....
menüdeki herşeyi anladım da pilavlı tatlıda takıldım o ne ola ki:26:
bi de rumuzun japonca bi kelimemi merak ettim

simsims bugün yapabilirsen 3 milini yap yoksa yarın sabah başla
leslieciler ben yarın kahvaltıdan sonra yapıp burada yazacağım siz de yapınca yazın

akasya çabuk düştün elime
senin yerinde olsam ben de yerdim ama çantayı da yerdim aynen böyle
sen akşam yemeğini çok erken mi yiyorsun

Son düzenleme:
akasya çabuk düştün elime
senin yerinde olsam ben de yerdim ama çantayı da yerdim aynen böyle
sen akşam yemeğini çok erken mi yiyorsun

Evet yedim ya, balık bu yani yenmez mi Ben sabah 7:30 gibi kahvaltı yapıyorum, öğleden sonra da 2,5-3,5 arası bir zaman diliminde de ikinci ve son öğünü yiyorum..

Evet yedim ya, balık bu yani yenmez mi Ben sabah 7:30 gibi kahvaltı yapıyorum, öğleden sonra da 2,5-3,5 arası bir zaman diliminde de ikinci ve son öğünü yiyorum..
dükkanı kapatmak için 3 çok erken hem uzun yaz gecelerinde arada yoğrt yeyip yemeğini 6 gibi yesen daha rahat edersin

kızlar ben yürüyüş+yüzme işimi bitirip geleyim akşam 21.30 dan sonra gelirim bye

Kızlar bugün sabah kkk

Arada 2 bardak ayran
Ve akşam 17.30 bonfile ve salata ve badem ve erik

Spor bugün yok:)

Belki ben de leslieye başlarım yarın. Bi bakim neymiş:)

dükkanı kapatmak için 3 çok erken hem uzun yaz gecelerinde arada yoğrt yeyip yemeğini 6 gibi yesen daha rahat edersin

kızlar ben yürüyüş+yüzme işimi bitirip geleyim akşam 21.30 dan sonra gelirim bye

Ben acıkmıyorum, hatta çoğunlukla yediklerimi bile eritemediğimi düşünüyorum, bir de çok aşırı sıcak buralar insanın hiç yeme isteği olmuyor, ben uzun süredir yaptığım için alışkınım bu saate, sadece gece çok yandığım için ayran tükettiğim oluyor arada ama onu da kısmaya çalışıyorum zira ayranı da çok seviyorum, bir içişte 2 lt. falan içerim en az, tabi o da şişkinlik olarak geri dönüyor, mümkün mertebe azaltmaya çalışıyorum.. Çalışma düzenime göre de böylesi daha makul, malum sabah 8 gece 12 bir işim var
Yürüyüş ve yüzmede kolay gelsin, çok hırslısın bakıyorum

evet canım sanırım birazcık ta yaşlanıyorumm:14 dün her şeyin üstüne birde 3 buçukta gece deprem oldu 4.2 şiddetinde oda beni korkuttu oldukça

Geçmiş olsun, biz de geçen yıl 6,2 yaşadık, üstüne bu 4-4.9 lar falan hep çerez gibi geldi, çok üstünde durursan takıntı oluyor..

SABAH;kkk +4 kayısı ÖĞLEN;1 fincan türk kahvesi AKŞAM;7-8 kaşık şeker fasulye,1 tabak salata 1 kase yoğurt

xc9
o lafı duyunca biran kaytarasım gelmedi değil hani ama yok bu durumda kaytarmaya niyetim yok
ilerde ideal kilomuza gelince nol bol kaytarırız :)

yamanote
doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara.. kaç yaşına girdin bu arada? ayrıca bu durumda seninle aynı burçtanız demek ki.. aslanım benim :)

felluz
geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın

şifa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…