Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugun yediklerim:
sabah8:karatay kahvaltısı 1cay bardagı badem ve 5 kayısı
ögle12:kabak yemegi,2 kaşık yogurt,5kasık bulgur(keşke4olsaydı
aksam7yogurtlu kabak,salata,1tatlı kaşıgı krem peynir,bir kaşık bulgur (sanırım bugün 2 kaşık bulgur fazla yemişim dogru mu?)bi de herkes 2 ögün mi yapıyor?:44:3ögün yapıp zayıflayan var mı?dikkat ettim kilo verenler hem spor hem 2 ögün hem de tam uyguluyo diyeti.bravo arkadaslar:81:

simsims bugün yapabilirsen 3 milini yap yoksa yarın sabah başla
leslieciler ben yarın kahvaltıdan sonra yapıp burada yazacağım siz de yapınca yazın

anlaştık ben de yarın başlıyorum.yazarım yapınca :) ben de 3 mil olanı izledim bugun eglenceli gözüküyo

ben 10 gündür 2 öğün yapıyorum kışın 6 da uyandığım için 3 öğün yapıyordum kiloları öyle verdim artık 9 da kahvaltı yapıyorum kendimi zorlayarak kuruyemişimi bitiryorum o zaman akşam 6 ya kadar acıkmıyorum 2 öğün nasıl etkileyecek bakalım

seninle başlangıç kilomuz aynı :) 10 günde ne kadar verdin? sabah 9dan sonra aksam yemegin kacta? ben de erken kalkıyorum.2 bana cok itopik geliyo.şimdilik zor kaç aydır bu diyeti yapıyorsun?simdiden teşekkürler soru bombardımanı için :)

800 gr
sen bana bakma ben çok yavaş veriyorum akşam 6 da yiyorum yatmadan bazen süt veya ayran içiyorum marttan beri yapıyorum 1 ay duraklama yaşadım arada anlam veremediğim +1 kg oldu ama inatla devam ediyorum çünkü beni hiç zorlamıyor
başta 2 de bana ütopik gelirdi uyanır uyanmaz midem kazınırdı artık onlar da kalmadı şimdi de 7 de uyanıyorum 1 bardak süt içip 9-10 arası yavaş ve keyifle kkk yapıyorum 6 zten yemek saatimiz arada ayran içsem 7-8 e kadar bile durabilirim kuvveti kkkbunu sağlıyor

süpersin!!!hayran kaldım.. :)) kkk ne oluyo 1karatay 2kahvaltısı 3?bulamadım :)

hahaahahaaa
1 klasik 2karatay 3kahvaltısı sadece kk da diyebilirsin tabi kadınlarkulübü olan kk yla karışabilir ama o da sabah yenmez

ehehehehehe sagol vallaha sorucam sorucam ve sonunda sordum ben yatıyorum yarın görüşürüz iyi geceler:86:

Tamam canım zaten ben kesin karar vermiştim aslında,fakat;ayaklarımın ağrısı çoktu sanki süs biberi sürülmüş gibiydi
Çocuğunun hatırını kıramazdın tabiki de:)afiyet olsun:)
yaşlanmak diil yaş almak ehehe o hepimizin derdi vücudumuza iyi bakalım daa yaşlanmak yerine yaş alalım
Tamam o zaman yaş alıyoruz,fakat şarap gibi yıllandıkça güzelleşeceeeeezzzzz:))))
al sana:)
Geçmiş olsun, biz de geçen yıl 6,2 yaşadık, üstüne bu 4-4.9 lar falan hep çerez gibi geldi, çok üstünde durursan takıntı oluyor..

Teşekkürler:)umarım tekrarı olmaz canım...

Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1 minik lahmacun,4kaşık kabak,1 kase yoğurt

Akşam:200 gr kağıt kebabı,1 kase yoğurt,5,6 üzüm tanesi 1 minik erikçik,salatalık,domates,

kızlar ben kuruyemişimi zorla yemiyorum hiç ya.. ilk başlarda ekmek yerine yiyordum yani ekmeksizliğe geçiş döneminde ekmek ihtiyacı duyduğumda ağzıma 1-2 atıyordum, sonra ekmeksizliğe alıştıkça da kuruyemiş aramaz oldum.. ayrıca günkurusu da yemiyorum hiç, o nasıl olsa karbonhidrat yemediğim daha iyi diyordum ama kuruyemiş de hiç yemediğim oluyor, zarardamıyım yani?

sahur menüm:
kuruyemişsiz tek yumurtalı karatay kahvaltısı (yumurtam kalmamış)

yamaote nice mutlu yıllar sana.....
menüdeki herşeyi anladım da pilavlı tatlıda takıldım o ne ola ki:26:
bi de rumuzun japonca bi kelimemi merak ettim

Teşekkür ederimm. ay valla kimsenin kültürüne laf etmek istemem de pek garip bir şeydi. Kırmızı bezelyeli böyle bizim lokum kıvamında bir tatlıyı pilavın içine doldurup pişiriyorlar, üzerine de fındık fıstık serpiyorlar. Beklediğimden güzeldi ama yani ayıp olmasın diye yedim.

Yamanote buradaki bi tren hattının adı, tokyo'da en çok kullanılan bu neredeyse bütün ünlü bölgeler bu hat üzerinde. =)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Felluz arkadaşız sanıyordum o ne biçim vurmaktı,kafam çok acıdı

xc9 eminim kızının keki olduğundan kimse çantalamamıştır, zaten iğrenç birşeyi yemiş gariban, üstüne bir de biz vurmayalım demişlerdir

Senin deyiminle bu sabah KKK yaptım ve güne hazırım

Günaaaaydın canımcım:) hakkettin çantayı! 3,5 saat sonra yemese idin sendeeeee..:))

Xc9 ortalıkta yok leslie yapıyordur, hımmm..!! Ben de kalkıp yarım saat falan yapiim bari.! yarın yarışmada rezil olmiim:)

günkurusu ben de pek yemiyorum bazen kuruüzüm yiyorum ama hergün değil kuruyemişi hergün yiyorum ve yemek zorundayız sadce tok tutması açısından değil içeriği açısından yemeliyiz sağlıklı yağlar protein tokluk hissi veren krom çinko vs vs var kuruyemiş şart hoca özellikle yerfıstığına çok önem veriyor

evet gerçekten çok kötüydü

felluz 4.6 şiddetinde vurmuş anlaşılan

Xc9 ortalıkta yok leslie yapıyordur, hımmm..!! Ben de kalkıp yarım saat falan yapiim bari.! yarın yarışmada rezil olmiim:)

geldiğimde sen online dın ama demek son mesajını yazıyordun kahvaltıda yediklerimi sindirip başlayacağım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…