Selammm kızlar,
Rüyamda incecik olduğumu gördüm, onu hissettim. Göbeğim yok, inceciğim. Rahat rahat dolanıyorum:)
Çok güzeldi. İnşallah rüya olarak kalmaz. Sabah kkk yaptım.
Başarılaaarrrr
Kuruyemiş bulmak, özellikle ceviz bazılarımız için sorun olabilir ama artık hepsi geride kaldı..
Tüm Karataycıları düşünerek özenle hazırlanmış, el değmeden paketlenmişince kabuk, kırması çok kolay, yemesi pek lezzetli
ithal cevizlerimiz artık tüm Bim mağazalarında
Sinbad marka ve 500 gr. sadece 7.95 tl..
Biminizden ısrarla isteyiniz
Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1 minik lahmacun,4kaşık kabak,1 kase yoğurt
Akşam:200 gr kağıt kebabı,1 kase yoğurt,5,6 üzüm tanesi1 minik erikçik ,salatalık,domates,
Kuruyemiş bulmak, özellikle ceviz bazılarımız için sorun olabilir ama artık hepsi geride kaldı..
Tüm Karataycıları düşünerek özenle hazırlanmış, el değmeden paketlenmişince kabuk, kırması çok kolay, yemesi pek lezzetli
ithal cevizlerimiz artık tüm Bim mağazalarında
Sinbad marka ve 500 gr. sadece 7.95 tl..
Biminizden ısrarla isteyiniz
çok keyif aldım terledim.leslienin videodaki kadının ismi oldugunu ögrendim ve kadın cok tatlı.insani motive ediyor.ilk 500m bırakmak istedim.taa ki 2,5 km gelince gercekten keyif aldım.uzun zamandır hareket etmedigim için bacagımı bile kaldırmakta zorlandım.şimdi mutlu ve huzurluyum:))hergun spor yapıcam deyip,sonrada yapmayıp kendimi yiyeli kimbilir kaaaç sene oldu..xc9 senin sayende oldu.hem senden duydum hemde sana verdigim sözü tutmak için yaptım yoksa hala oturuyordum.. yapmayı düşünen arkadaslara tavsiye edrim
sana Canan Karatayın Kenan Ercetingözle olan son tv programını(sanırım 3 temmuzdaydı.youtubedan izleyebilirsin) tavsiye ederim.Türkiyeyi gezerken gördügü ceviz agaclarındaki cevizleri ve ülkemiz ceviz konusunda bu kadar şanslıyken agaclarda cevizlerin bollugunu görüp bir de bu bolluga ragmen ceviz ithal etmemizden ne kadar üzüldügünden bahsediyo..
neyse tarım politikalarındaki sorunlar motivasyonumuzu düşürmesin hoca özgür tavuk yeyin diyor ben onu da bulamadım mesela tutsaklarla idare ediyorumkeşke hepimiz doğal gıdalarla beslenebilsek dün konuşmuştuk 2 öğün değil ama bu benim için ütopya sayılabilir
Aaa bende başlarken rüyamda zayıfladığımı görmüştüm,ayrıca bana etrafımda rüya tabircisi felluz derler:)) zayıflacaksın bu sefer başaracaksın inşallah:))Selammm kızlar,
Rüyamda incecik olduğumu gördüm, onu hissettim. Göbeğim yok, inceciğim. Rahat rahat dolanıyorum:)
Çok güzeldi. İnşallah rüya olarak kalmaz. Sabah kkk yaptım.
Başarılaaarrrr
Pt günleri tartı günümüz, boyun kaç simsims? Ben de çabucak kilo alırımgünaydınnnnnnn :)) tartı günü hangi gün?ben hergün tartılıyorum.kilo cizelgesine tartılmadan tahmini yazmıştım ama şimdi anlıyorum 71,5 civariymişim.siz hiç 4 günde 3 kilo aldınız mı?tabi deli gibi yemek şartıylaa
Kolay gelsin.walk,walk,walkçok keyif aldım terledim.leslienin videodaki kadının ismi oldugunu ögrendim ve kadın cok tatlı.insani motive ediyor.ilk 500m bırakmak istedim.taa ki 2,5 km gelince gercekten keyif aldım.uzun zamandır hareket etmedigim için bacagımı bile kaldırmakta zorlandım.şimdi mutlu ve huzurluyum:))hergun spor yapıcam deyip,sonrada yapmayıp kendimi yiyeli kimbilir kaaaç sene oldu..xc9 senin sayende oldu.hem senden duydum hemde sana verdigim sözü tutmak için yaptım yoksa hala oturuyordum.. yapmayı düşünen arkadaslara tavsiye edrim
Canım içli köfte maalesef kızartmaydıiçli köfte haşlama mı kızartma mı? Çok seviyorum ama yiyemiyorum önceden incecik yapıp yerdim şimdi tutturamıyorum. Sen mi yaptın?
aynı sıkıntıyı ben de yumurtada cekiyorum maaleseeeff .et ve tavuk yemiyorum yumurtayıda hergün isteyerek yedigim söylenemez.köy yumurtası bulamıyorum.yufkacılarda vs satılan yumurtalar bile köy yumurtası diilmiş.gerci evimin civarinda bi horoz sesi geliyor yaa nerde bulsam
aynı sıkıntıyı ben de yumurtada cekiyorum maaleseeeff .et ve tavuk yemiyorum yumurtayıda hergün isteyerek yedigim söylenemez.köy yumurtası bulamıyorum.yufkacılarda vs satılan yumurtalar bile köy yumurtası diilmiş.gerci evimin civarinda bi horoz sesi geliyor yaa nerde bulsam
sakın horozun sesine aldanıp da alayım deme ben özgür tavuk bulucam diye yollara düşmüştüm de bana horoz kakaladılar iğrenç bişeyyanına bile yaklaşma
yumurtam da doğal değil bazı şarküterilerde samanların içinde tek tek satıyorlar onlar da yalanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?