Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sanırım herkes leslie yapıyor ben de akşamüstü iftar öncesi yapmayı düşünüyorum ama leslie mi başka bişey mi karar vermedim henüz.. tartı gününe az kaldı heyecan dorukta

Selammm kızlar,

Rüyamda incecik olduğumu gördüm, onu hissettim. Göbeğim yok, inceciğim. Rahat rahat dolanıyorum:)
Çok güzeldi. İnşallah rüya olarak kalmaz. Sabah kkk yaptım.

Başarılaaarrrr

günaydınnnnnnn :)) tartı günü hangi gün?ben hergün tartılıyorum.kilo cizelgesine tartılmadan tahmini yazmıştım ama şimdi anlıyorum 71,5 civariymişim.siz hiç 4 günde 3 kilo aldınız mı?tabi deli gibi yemek şartıylaa

Selammm kızlar,

Rüyamda incecik olduğumu gördüm, onu hissettim. Göbeğim yok, inceciğim. Rahat rahat dolanıyorum:)

Başarılaaarrrr

sana emel sayın dan ''rüyalar gerçek olsaaaaaa'' adlı parçayı gönderiyorum

ama merak etme gerçek karatayla olacak
moralini bozmasın da aklıma bi atasözü geldi onu da yazayım da azıcık gül
''aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış'' senin rüya tam tersi olmuş ama aklıma onla ilgili bi söz gelmedi

yeter ki isteyelim ve elimizden gelenin en iyisini yapalım...
ve istikrar çok önemli..
çok sevdiğim bir söz vardır.. "Suyun taşı delmesi gücünden değil, sürekliliğindendir."
kim tutar bizi be..

Kuruyemiş bulmak, özellikle ceviz bazılarımız için sorun olabilir ama artık hepsi geride kaldı..
Tüm Karataycıları düşünerek özenle hazırlanmış, el değmeden paketlenmiş ince kabuk, kırması çok kolay, yemesi pek lezzetli
ithal cevizlerimiz artık tüm Bim mağazalarında
Sinbad marka ve 500 gr. sadece 7.95 tl..
Biminizden ısrarla isteyiniz

çok keyif aldım terledim.leslienin videodaki kadının ismi oldugunu ögrendim ve kadın cok tatlı.insani motive ediyor.ilk 500m bırakmak istedim.taa ki 2,5 km gelince gercekten keyif aldım.uzun zamandır hareket etmedigim için bacagımı bile kaldırmakta zorlandım.şimdi mutlu ve huzurluyum:))hergun spor yapıcam deyip,sonrada yapmayıp kendimi yiyeli kimbilir kaaaç sene oldu.. xc9 senin sayende oldu.hem senden duydum hemde sana verdigim sözü tutmak için yaptım yoksa hala oturuyordum.. yapmayı düşünen arkadaslara tavsiye edrim

sana Canan Karatayın Kenan Ercetingözle olan son tv programını(sanırım 3 temmuzdaydı.youtubedan izleyebilirsin) tavsiye ederim.Türkiyeyi gezerken gördügü ceviz agaclarındaki cevizleri ve ülkemiz ceviz konusunda bu kadar şanslıyken agaclarda cevizlerin bollugunu görüp bir de bu bolluga ragmen ceviz ithal etmemizden ne kadar üzüldügünden bahsediyo..

Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1 minik lahmacun,4kaşık kabak,1 kase yoğurt

Akşam:200 gr kağıt kebabı,1 kase yoğurt,5,6 üzüm tanesi 1 minik erikçik,salatalık,domates,

içli köfte haşlama mı kızartma mı? Çok seviyorum ama yiyemiyorum önceden incecik yapıp yerdim şimdi tutturamıyorum. Sen mi yaptın?

reklam kokusu mu alıyorum
bizim pazarda 15 tl kuruyemişçide 17 pazar tabi ki daha mantıklı
çiğ yerfıstığı da deneyin hoca 2. kitabıbda geniş yer vermiş baklagiller ailesindenmiş kabuksuz çiğ olanı 7 tl pazarda 10 tl kuruyemişçide

ben de yeni bitirdim canım beğenmene çok sevindim farklı vidoları da var leslie nin grupla yürüdüğü o da zevkli oluyor:118::118:

burada olmayı bu nedenle çok önemsiyorum destek olduğum herbir kişi benim gevşememe engel oluyor biz çoğaldıkça kilolar azalacak
çabamıza sağlık

hocanın dediği doğru da yanlış ekonomi politikaları bu hale getirdi ülkeyi mersinde limon nar greyfurt ağaçlarda çürüyor hem de hektarlarca geniş bahçelerde pazarda en ucuz 1 tl ye satılıyor toplamaya adam bulamıyorlarmış bu kadar işsiz içinde sorunca harcı borcunu kurtarmıyor diyorlar her yer ceviz ağacı ne aşılama ne ıslah var yerli ceviz kurtlu kalın kabuklu içi küçük yerli malı yurdun malı diyoruz ama ben de ithal cevizden yanayım verdiğim paranın karşılığını alıyorum en azından
sabah sabah ağır konuştum ama lafım tabi ki sana değil yanlış anlama patates mercimek bazlama bile ithal ediyormuşuz cevize sıra gelene kadar oooohhoooooo

evet gercekten insan burda motive oluyor :)) ben de grupla yapılan leslieden yaptım 3mil fala geldi ama yaptım.cevize gelince fark ettiysen orda Canan Karatayın yorumundan bahsettim.tarım sektörünün farkındayım.sadece tarımda diil yaa.. ama Hocanın dedigi ithal almak yerine üşenmeyin kırın yiyin diyor.burda hepimizin Hocanın dediklerini örnek alıp bi şeyler yapmaya calısıyoruz.ben de bunu paylasmak istedim arkadasa katılmadıgım gibi sen de bana katılmayabilrsin tabikide :)

neyse tarım politikalarındaki sorunlar motivasyonumuzu düşürmesin hoca özgür tavuk yeyin diyor ben onu da bulamadım mesela tutsaklarla idare ediyorum keşke hepimiz doğal gıdalarla beslenebilsek dün konuşmuştuk 2 öğün değil ama bu benim için ütopya sayılabilir

aynı sıkıntıyı ben de yumurtada cekiyorum maaleseeeff .et ve tavuk yemiyorum yumurtayıda hergün isteyerek yedigim söylenemez.köy yumurtası bulamıyorum.yufkacılarda vs satılan yumurtalar bile köy yumurtası diilmiş.gerci evimin civarinda bi horoz sesi geliyor yaa nerde bulsam

Selammm kızlar,

Başarılaaarrrr
Aaa bende başlarken rüyamda zayıfladığımı görmüştüm,ayrıca bana etrafımda rüya tabircisi felluz derler:)) zayıflacaksın bu sefer başaracaksın inşallah:))
Pt günleri tartı günümüz, boyun kaç simsims? Ben de çabucak kilo alırım hemi de ödem falan da olurum:)
Kolay gelsin.walk,walk,walk))
içli köfte haşlama mı kızartma mı? Çok seviyorum ama yiyemiyorum önceden incecik yapıp yerdim şimdi tutturamıyorum. Sen mi yaptın?
Canım içli köfte maalesef kızartmaydı kızımın kaynanası yapmış göndermiş sağolsun,biz hatay yöresinde içli köfteyi ince ve 1 karışa yakın uzunlukta yaparız.ben de yapıyorum,ama; çok hazırlanması çok yorucu bir yemek...haşlama yememiz gerekiyor tabi ki...sizinki nasıl?makineyle yapmak çoook kolay elde yapamıyorsan t..fal in kıyma mak. Var.ben onunla yapıyorum.ama elimle de yaparım:)

sakın horozun sesine aldanıp da alayım deme ben özgür tavuk bulucam diye yollara düşmüştüm de bana horoz kakaladılar iğrenç bişey yanına bile yaklaşma
yumurtam da doğal değil bazı şarküterilerde samanların içinde tek tek satıyorlar onlar da yalanmış

Son düzenleme:

Ürrrüüü ü üüüüüüü sesi geliyosa etrafta organik yumurta var demektir:))

Ben köy yumurtası bulabilmeye başladıımmm:) bi kere ufaklar ve her birinin ebatı farklı farklı markettekilere benzemiyor.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…