Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

marifetli hatun seni
makineler çıktı işiniz kolaylaştı tabi elle yapılan makinedeki kadar ince olmuyor ince olunca kızartmak gerek çıtır çıtır mmmmm nefis olur

Son düzenleme:
marifetli hatun seni
makineler çıktı işiniz kolaylaştı tabi elle yapılan makinedeki kadar ince olmuyor ince olunca kızartmak gerek çıtır çıtır mmmmm nefis olur

Marifetliyimdir övünmek gibi olmazsın
YaZın incecikleri bile haşlama yaparım dövülmüş sarımsaklı zeytinyağını içine doldurup yeriz mmm...enfess ötesiii:)

ben 3 günde 3 kg bile alabiliyorum çok marifetliyim bu konuda ...görevli olarak 5 yıldızlı otele gideriz kahvaltıda bile tatlıya gider elim , öğlen 15 çeşit tatlı varsa hepsinden yarım yarım bakarım koca tabak dolmuş...akşamda aynı tatlıya dayanamazdım (karatay sayesinde 2.5 aydır birkere bile tatlı canım çekmedi) 3 kiloyu 3 günde alıp gelirdim sonraki hafta az yiyerek 1,5 verirdim sonraki hafta tekrar gider yine 3 le dönerdim sonra 1 verirdim derken bir baktım mayısta 79 olmuşum

aynada son halimi görünce OHA dedim...kendime aynen şöyle kızdım ...Burcu'yu (3. çocuğumu) doğururken 81 kg dun şimdi 79 olmuşsun yeter hamile halini bile geçmişsin...sonra yemeği azalttım 15 günde 2 verdim o kadar çok yerken birden kesince 2 gitti..o sırada karatayı duydum ona başladım 67 gün oldu daha 5 kg ancak verebildim bende haşimato var birde kabızlık çok gram gram ilerliyorum ,çevremde rastgele uygulayanlar bile benden çok veriyorlar oruçluyken nasıl bişey sokmuyorsam ağzıma, karataya başladıktan sonrada bir kere olsun yasak bişey yemedim... hızlı ve yarım yamalak uygulayarak verenleri kıskanıyorum artıkkkk :114:

Sabah:kkk

Öğlen:1 kağıt kebabı 150gr kadar
1 kase yoğurt,domates,1 küçük portakal.

Akşamı yazarım.

Sen gerçekten de kaçamaksız yapıyorsun,bravo !!! Hepimiz zaman zaman kaçamaklar yapıyoruz,metabolizman çok yavaş ama olsun, önemli olan yavaş ve emin adımlarla ilerlemek.kabızlığa da mutlaka bir çare bulmalısın o da bir engel,kendimden biliyorum,kabak,bamya,semizotu süper iyi geliyor:)

naber felluz bi sen bi ben evdeyiz galiba sıcaklardan kafamı dışarı çıkartamıyorum bu aralar nem yok ama kuru sıcak da mahvediyor klimayı icat edenlere şükredip oturuyorum

gülle sisisim de gelmiş

Son düzenleme:
naber felluz bi sen bi ben evdeyiz galiba sıcaklardan kafamı dışarı çıkartamıyorum bu aralar nem yok ama kuru sıcak da mahvediyor klimayı icat edenlere şükredip oturuyorum

gülle sisisim de gelmiş

bugün tatil diye kendimi bıraktım şu saat oldu daha bişey yapmadım ..sabah 5 te uyuyup 9 da işe gidince zor oluyor hafta sonuda kendimi bırakıyorum 12 gibi kalktım biraz kızımla ilgilendim o gidince pc nin başına oturdum 1 saattir buralardayım bi facede bi burada
akşama balık düşünüyorum 6 dan sonra çıkıp biraz yürüyüş yapıp balık alıp gelsem iyi olur
leslie ye başlayamadım daha...işten yürüyerek birazda spor yaparak geliyorum dizlerimin sıvısı bittiği için merdivenleri zor çıkıyorum yorgunluk bide uykusuzluk yemekten sonra halim kalmıyor geçen gün ilk defa açtım leslie tam bakıyordum kız geldi oturdu pc ye şimdi bir bakayım nasıl bişeymiş

zayıflayana kadar yumurtaya devam sonrası Allah kerim napalım:))) hayatımda degişiklik yapmadan zayıflayamayacagımı hatırlamam ve anlamam uzun sürdü.artık sekere ekmege karşı temkinli ve hayatımda cok az bulunucaklar.ama her sabah kkk yapablir miyim kilo verdikten sonra bilmiyorum :)

kilo alma konusunda cok benzer oldugumuz kesin.ben de kendimi hamile gibi görüyorum hala koca bir göbek var.Ne güzel masallah 3 cocugun var xc9ında dün kocaman kek yapacak kızı oldugunu ögrendim.felluzunda sanırım kocaman kızı var.ben cok geç kalmış hissettim şimdi..
azminden dolayı tebrik ediyorum seni..eminim diger kilolarda gidip istedigin iloya ulaşıcaksın bu azimle.haşimatonun kilo aldırdıgını duymuştum.ama benim bi arkadasımda haşimato olmasına ragmen ikiz bebeklerinden sonra cok güzel kilo verdi.şimdi hiç inemedigi bir kiloda :) sende yaparsın bu azimle

gülle sisisim de gelmiş

Xc9cum bugün reglimin 2. Günü çok yoğun kanamam var,!! Çıkmak istemedim,hava çok bunaltıcı.çocuklar arkadaşları ile hafta sonu tatiline çıktılar arsuza.ben de kafa dinliyorum biraz iş biraz internet geçiyor,birazdan kocişim gelir,hiçççç yemek yapasım da yok(

İftarda hızlı yemek yemeyin!

Canan Karatay uyardı: İftarda hızlı yemek yemeyin!

‘Karatay Diyeti’ ile tanınan Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay “Şekerli ve gazlı içeceklerle iftar açılmaz. İftarınızı su ve zeytin ile açın, soğuk sudan kaçının” dedi.

Karatay yaptığı açıklamada, Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle vücudun su kaybının giderilmesi gerektiğini belirtti. İftarın şekerli ve gazlı içeceklerle açılmaması gerektiğini vurgulayan Karatay, zeytin ve suyla açılması, soğuk sudan kaçınılması gerektiğini söyledi. “Aşırı olmamak kaydıyla her türlü yemek yenilebilir. Burada önemli olan birdenbire çok ve hızlı yememek. Birdenbire boş mideyi doldurmamak” diyen Karatay, şöyle devam etti “Ramazanda doğal ve işlenmemiş gıdaları tüketmeliyiz. Doğal ve geleneksel gıdalarımızı tükettiğimiz zaman zaten sağlıklı kalırız. Geleneksel içkimiz olan ayranı tüketebiliriz. Ayran çok sağlıklı ve zararsız bir üründür. Ayranla yapılan yemekleri yiyebiliriz. Örneğin, ayranla yapılan bir ayran çorbası içebiliriz. Pide yemek isteyenlerse az olmak şartıyla bir parça pide üzerine bol tereyağı sürmek kaydıyla yiyebilir.”

devamı için ;

Canan Karatay – İftarda hızlı yemek yemeyin!

ben de 1.55 boy 38 yaşındayım kızım 10 yaşında dün 10-13 yaş arası 4 kız kek yaptılar fazla yağlı yemeyelim diye yarım ölçü koymuşlar berbat olmuş o kadar diyorum sağlıklı yağlardan korkmayın diye ama çocukların bile beynine yerleşmiş yağ kilo aldırır diye
içimdeki canan karatay konuştu sanki

teşekkür ederim canım...
haşimato kilo aldıran bir hastalık hormonları yok ediyor metabolizma bozuluyor...o bana kilo aldırmaya çalışıyor ben vermeye çalışıyorum...onun için yavaş gidiyor bunada şükür 7 kg verdim karatay yapmasaydım 7 alırdım 79*7=86 olurdum inatla onu yenmeye çalışıyorum sonunda benim başarmam lazım , kendime slogan yaptım 'damlaya damlaya yağlar gider gül zayıf olur ' sloganıma devam

Bu arada

Canan Karatay sitesi Kadınlar Kulübü'nün bir içerik çalışmasıdır..

yabancı değildir, lütfen kötü davranmayınız : )

site henüz tamamlanmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…