Canım içli köfte maalesef kızartmaydıkızımın kaynanası yapmış göndermiş sağolsun,biz hatay yöresinde içli köfteyi ince ve 1 karışa yakın uzunlukta yaparız.ben de yapıyorum,ama; çok hazırlanması çok yorucu bir yemek...haşlama yememiz gerekiyor tabi ki...sizinki nasıl?makineyle yapmak çoook kolay elde yapamıyorsan t..fal in kıyma mak. Var.ben onunla yapıyorum.ama elimle de yaparım:)
marifetli hatun seni
makineler çıktı işiniz kolaylaştı tabi elle yapılan makinedeki kadar ince olmuyor ince olunca kızartmak gerek çıtır çıtır mmmmm nefis olur
ben 3 günde 3 kg bile alabiliyorum çok marifetliyim bu konuda ...görevli olarak 5 yıldızlı otele gideriz kahvaltıda bile tatlıya gider elim , öğlen 15 çeşit tatlı varsa hepsinden yarım yarım bakarım koca tabak dolmuş...akşamda aynı tatlıya dayanamazdım (karatay sayesinde 2.5 aydır birkere bile tatlı canım çekmedi) 3 kiloyu 3 günde alıp gelirdim sonraki hafta az yiyerek 1,5 verirdim sonraki hafta tekrar gider yine 3 le dönerdim sonra 1 verirdim derken bir baktım mayısta 79 olmuşumgünaydınnnnnnn :)) tartı günü hangi gün?ben hergün tartılıyorum.kilo cizelgesine tartılmadan tahmini yazmıştım ama şimdi anlıyorum 71,5 civariymişim.siz hiç 4 günde 3 kilo aldınız mı?tabi deli gibi yemek şartıylaa
ben 3 günde 3 kg bile alabiliyorum çok marifetliyim bu konuda ...görevli olarak 5 yıldızlı otele gideriz kahvaltıda bile tatlıya gider elim , öğlen 15 çeşit tatlı varsa hepsinden yarım yarım bakarım koca tabak dolmuş...akşamda aynı tatlıya dayanamazdım (karatay sayesinde 2.5 aydır birkere bile tatlı canım çekmedi) 3 kiloyu 3 günde alıp gelirdim sonraki hafta az yiyerek 1,5 verirdim sonraki hafta tekrar gider yine 3 le dönerdim sonra 1 verirdim derken bir baktım mayısta 79 olmuşum
aynada son halimi görünce OHA dedim...kendime aynen şöyle kızdım ...Burcu'yu (3. çocuğumu) doğururken 81 kg dun şimdi 79 olmuşsun yeter hamile halini bile geçmişsin...sonra yemeği azalttım 15 günde 2 verdim o kadar çok yerken birden kesince 2 gitti..o sırada karatayı duydum ona başladım 67 gün oldu daha 5 kg ancak verebildim bende haşimato var birde kabızlık çok gram gram ilerliyorum ,çevremde rastgele uygulayanlar bile benden çok veriyorlar oruçluyken nasıl bişey sokmuyorsam ağzıma, karataya başladıktan sonrada bir kere olsun yasak bişey yemedim... hızlı ve yarım yamalak uygulayarak verenleri kıskanıyorum artıkkkk :114:
naber felluz bi sen bi ben evdeyiz galiba sıcaklardan kafamı dışarı çıkartamıyorum bu aralar nem yok ama kuru sıcak da mahvediyor klimayı icat edenlere şükredip oturuyorum
gülle sisisim de gelmiş
sakın horozun sesine aldanıp da alayım deme ben özgür tavuk bulucam diye yollara düşmüştüm de bana horoz kakaladılar iğrenç bişeyyanına bile yaklaşma
yumurtam da doğal değil bazı şarküterilerde samanların içinde tek tek satıyorlar onlar da yalanmış
Ben köy yumurtası bulabilmeye başladıımmm:) bi kere ufaklar ve her birinin ebatı farklı farklı markettekilere benzemiyor.!!
felluz merhaba :) boyum 1 58 yaşım 35 sizlerin?
ben 3 günde 3 kg bile alabiliyorum çok marifetliyim bu konuda ...görevli olarak 5 yıldızlı otele gideriz kahvaltıda bile tatlıya gider elim , öğlen 15 çeşit tatlı varsa hepsinden yarım yarım bakarım koca tabak dolmuş...akşamda aynı tatlıya dayanamazdım (karatay sayesinde 2.5 aydır birkere bile tatlı canım çekmedi) 3 kiloyu 3 günde alıp gelirdim sonraki hafta az yiyerek 1,5 verirdim sonraki hafta tekrar gider yine 3 le dönerdim sonra 1 verirdim derken bir baktım mayısta 79 olmuşum
aynada son halimi görünce OHA dedim...kendime aynen şöyle kızdım ...Burcu'yu (3. çocuğumu) doğururken 81 kg dun şimdi 79 olmuşsun yeter hamile halini bile geçmişsin...sonra yemeği azalttım 15 günde 2 verdim o kadar çok yerken birden kesince 2 gitti..o sırada karatayı duydum ona başladım 67 gün oldu daha 5 kg ancak verebildim bende haşimato var birde kabızlık çok gram gram ilerliyorum ,çevremde rastgele uygulayanlar bile benden çok veriyorlar oruçluyken nasıl bişey sokmuyorsam ağzıma, karataya başladıktan sonrada bir kere olsun yasak bişey yemedim... hızlı ve yarım yamalak uygulayarak verenleri kıskanıyorum artıkkkk :114:
naber felluz bi sen bi ben evdeyiz galiba sıcaklardan kafamı dışarı çıkartamıyorum bu aralar nem yok ama kuru sıcak da mahvediyor klimayı icat edenlere şükredip oturuyorum
gülle sisisim de gelmiş
kilo alma konusunda cok benzer oldugumuz kesin.ben de kendimi hamile gibi görüyorum hala koca bir göbek var.Ne güzel masallah 3 cocugun var xc9ında dün kocaman kek yapacak kızı oldugunu ögrendim.felluzunda sanırım kocaman kızı var.ben cok geç kalmış hissettim şimdi..
azminden dolayı tebrik ediyorum seni..eminim diger kilolarda gidip istedigin iloya ulaşıcaksın bu azimle.haşimatonun kilo aldırdıgını duymuştum.ama benim bi arkadasımda haşimato olmasına ragmen ikiz bebeklerinden sonra cok güzel kilo verdi.şimdi hiç inemedigi bir kiloda :) sende yaparsın bu azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?