Merhabaaa:) 163 boy,yaş:42 ehhh! Şimdi tam tanışmış olduk:)
Kuruyemiş bulmak, özellikle ceviz bazılarımız için sorun olabilir ama artık hepsi geride kaldı..
Tüm Karataycıları düşünerek özenle hazırlanmış, el değmeden paketlenmişince kabuk, kırması çok kolay, yemesi pek lezzetli
ithal cevizlerimiz artık tüm Bim mağazalarında
Sinbad marka ve 500 gr. sadece 7.95 tl..
Biminizden ısrarla isteyiniz
felluz diyete başladığımda bir arkadaşım rüyasında benim manken kadar zayıfladığımı görmüş, bu neye delalet eder? benim bir tahminim var amaAaa bende başlarken rüyamda zayıfladığımı görmüştüm,ayrıca bana etrafımda rüya tabircisi felluz derler:)) zayıflacaksın bu sefer başaracaksın inşallah:))
aynen ben de senin gibiyim canım ama maalesef 4 ağustosta 36 olucam, dilim varmıyor söylemeye yafelluz merhaba :) boyum 1 58 yaşım 35 sizlerin?
ben anlamadım ama kim kötü davranıyor, neye kötü davranıyor?Bu arada
Canan Karatay sitesi Kadınlar Kulübü'nün bir içerik çalışmasıdır..
yabancı değildir, lütfen kötü davranmayınız : )
site henüz tamamlanmadı...
sana Canan Karatayın Kenan Ercetingözle olan son tv programını(sanırım 3 temmuzdaydı.youtubedan izleyebilirsin) tavsiye ederim.Türkiyeyi gezerken gördügü ceviz agaclarındaki cevizleri ve ülkemiz ceviz konusunda bu kadar şanslıyken agaclarda cevizlerin bollugunu görüp bir de bu bolluga ragmen ceviz ithal etmemizden ne kadar üzüldügünden bahsediyo..
reklam kokusu mu alıyorum
bizim pazarda 15 tl kuruyemişçide 17 pazar tabi ki daha mantıklı
çiğ yerfıstığı da deneyin hoca 2. kitabıbda geniş yer vermiş baklagiller ailesindenmiş kabuksuz çiğ olanı 7 tl pazarda 10 tl kuruyemişçide
hocanın dediği doğru da yanlış ekonomi politikaları bu hale getirdi ülkeyi mersinde limon nar greyfurt ağaçlarda çürüyor hem de hektarlarca geniş bahçelerde pazarda en ucuz 1 tl ye satılıyor toplamaya adam bulamıyorlarmış bu kadar işsiz içinde sorunca harcı borcunu kurtarmıyor diyorlar her yer ceviz ağacı ne aşılama ne ıslah var yerli ceviz kurtlu kalın kabuklu içi küçük yerli malı yurdun malı diyoruz ama ben de ithal cevizden yanayım verdiğim paranın karşılığını alıyorum en azından
sabah sabah ağır konuştum ama lafım tabi ki sana değil yanlış anlama patates mercimek bazlama bile ithal ediyormuşuz cevize sıra gelene kadar oooohhoooooo
akasya önceden muhabbetimiz olmasa seni reklam amaçlı üyelik sanıcam ama neyse...
ben de ithal cevize karşıyım, güzel ülkemde onca ceviz varken? o bahsettiğin marketten çiğ fındık almıştım fiyatı da uygundu ama ithalmiydi ki? nasıl anlıyoruz kızlar?
-hem kıymalı hem yumurtalı ıspanak
-bardak bardak ayran olucak yanında da
(proteinin dibine vurdum xc9 işe yarar dedi)
oruç oruç kardiyo da yaptım, yarın tartıda karşılığını göremezsem üzülürüm ama asla pes etmem
evet canım yarın tartılacam ama 2-3 bardak ayran içtim, geç kaldım yani ama yarın iftardan önceye kadar atmaz mıyım ki?Yarın tartılacaksan, ayranı sınırlı tutabilirsin, genelde şişkinlik yapıyor, tartıya yansımasın.. Allah orucunu da kabul etsin, gerçekten tebrik ediyorum,ben tutamıyorum buralar 55-6 derece
evet canım yarın tartılacam ama 2-3 bardak ayran içtim, geç kaldım yani ama yarın iftardan önceye kadar atmaz mıyım ki?
55-56 derece mi? sen nerde yaşıyosun kuzum?
bu arada ceviz hakkında size katılıyorum, kabuğu sert olanlar oldukça zor kırılıyor, ben de vardı valla 2 ayda yeni bitirdim.. kabuğu elle kırılan cevizden de aldım şimdi ona başlıycam ama pazardan aldım ben yaa.. onlar da mi ithal?pazarda da ithal ceviz olabileceğini hiç düşünmemistim..
akasya
öğünlerini atlamışız kusura bakma, bir de bu göreve ilk talip olanlardandım ama beni de mazur görüver artık..
ama ben o kabuğu kırılan cevizlerden ülkemizde de yetişiyor sanıyordum öğrenmiş oldum..
kızlar bu arada bugün benim için özel bir gün..
yani özel dedimse o kadar da özel sayılmaz
bugün karatayda 2. ayımı doldurdum
Başlangıç tarihim:27/05/2013
Başlangıç kilom:82
Bugünkü kilom:76.8
iftar öncesi 76 yı ucundan da olsa görmek beni çook memnun etti..
Zira son 3 yıldır 77 ve üstüyüm.. tabi bunda iftardan önce yaptığım 3 mil leslie nin payı büyük olsa gerek..
sonuca gelecek olursak;2 ayda 5 kilo,
düşük gibi gelebilir biraz ama sonuçta hiç zorlanmadan, aç kalmadan..
bence oldukça iyi bir rakam kaldı ki daha yolun çook başındayım..
ayda ortalama 1 kilo bile versem eninde sonunda hedefime ulaşırım
teşekkür ederim.. hedefe çok canım daha yaa.. şimdilik ilk hedefime 7 kilo var..Tebrik ederim, walla bravo. Hedefe kaç kilo var? Ha gayret:)
gül ilaç tedavisi olan bi hastalık mı bu
hormonlara ve D vitaminine baktır benim D vitaminim 8 zayıflamak için 50 olması gerekiyormuş ( kitapta öyle yazıyor)gul_0663
azmin ve istikrarından dolayı seni tebrik ediyorum..
ben ilk bir ay hiç kaçamak yapmamıştım canımda hiç istememişti zaten ama sonrada o kadar kasmamaya karar verdim.kilo vermemin yavaşlaması da etkili oldu bunda.. nasıl olsa yolum uzun, bu diyeti yaşam tarzı haline getireceğime göre harfiyen uygulamak için bool bool vaktim olacak diye düşündüm..
bende de multinodüler guatr var, hormonlarım en son normaldi ama uzun süredir baktırmıyorum yine de ilaç kullanman gerek dediler ama ben kullanmıyorum da.. kilo vermem yavaşlayınca acaba hotmonlara bi baktırsam mı diyorum.. ben hastaneleri hiç sevmem de, hiç gidesim yok bakalım..
ben de az önce leslie ile 3 mil ve debbie ile 10 dk slim&sixpack yaptım.. hafta içi uykusuzluk nedeni ile hiç halim olmuyordu ama bugün gayet rahat yaptım, yarın iftara daha yakın yapayım diyorum.. son saatte yağ yakımı daha iyi olur diye düşünüyorum.. şu uykusuzluğa çare bulsam aslında hafta içi de yapıcam ama bakalım...
evet simsims boyumuz ve yaşımız aynı da sen benden oldukça zayıfsın, benim olmak istediğim yerdesin (ilk hedefimde) yani işin benden çok daha kolay.. hadi bakalım kolay gelsin
hmm o zaman ben de bir süre daha 35 le idare ederim
bu arada evli misin bekar mısın? çoluk çocuk var MI?
ben de evliyim 8 yaşında bir oğlum var, iç egede bir şehirde yaşıyorum.. çalışıyorum memurum, izinde değilim maalesef, iznimi bayramdan sonra 2 hafta kullanıcam, memlekete gidicem yani..evet evet 2014 e kadar 35izzzzzzseninle aramda o kadar fark yok.daha temmuz başı 65 kiloydum nasıl aldım inanılmazzz.gerci sinirsel ve stresli bi dönem gecirdim önemli olan hangi kiloda oldugumuz diil.zayıflamaya azimli olmamız ve neden kilo aldıgımızın farkına varıp tersi bir yaşamı kabul etmemiz.sen de ilk hedefine ulaşıcaksın yakındır :) ben evliyim Ankarada yaşıyorum,henüz cocugum yok,çalışıyorum ama şuan izindeyim.ya sen?
ben de evliyim 8 yaşında bir oğlum var, iç egede bir şehirde yaşıyorum.. çalışıyorum memurum, izinde değilim maalesef, iznimi bayramdan sonra 2 hafta kullanıcam, memlekete gidicem yani..
Allah bagışlasın :)) ben gec kaldıgımı burda daha iyi anladım :)) zamanım azalıyor stresi yapıyorum.. bi yanım istiyor bir yanım kacıyor.bütün arkadaslarım keske daha önce dogumyapsaydık diyosa bi bildikleri vardır
canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama sen uzun yıllardır evliysen ve kendin isteyerek bebek düşünmediysen başka, istemene rağmen olamamışsan başka ama hiç bir şey için geç değildir.. inşallah senin de olur tez zamanda çünkü çocuk çok güzel bir şey.. hatta evliliği çekilebilir hale getiren en güzel şey.. eğer kendi isteğinle bebek düşünmediysen, kucağına aldığın gün, bu güzellikten niye yıllarca mahrum kalmışım deme ihtimalin yüzde 99...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?