Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akasya önceden muhabbetimiz olmasa seni reklam amaçlı üyelik sanıcam ama neyse...
ben de ithal cevize karşıyım, güzel ülkemde onca ceviz varken? o bahsettiğin marketten çiğ fındık almıştım fiyatı da uygundu ama ithalmiydi ki? nasıl anlıyoruz kızlar?

Aaa bende başlarken rüyamda zayıfladığımı görmüştüm,ayrıca bana etrafımda rüya tabircisi felluz derler:)) zayıflacaksın bu sefer başaracaksın inşallah:))
felluz diyete başladığımda bir arkadaşım rüyasında benim manken kadar zayıfladığımı görmüş, bu neye delalet eder? benim bir tahminim var ama

felluz merhaba :) boyum 1 58 yaşım 35 sizlerin?
aynen ben de senin gibiyim canım ama maalesef 4 ağustosta 36 olucam, dilim varmıyor söylemeye ya

Bu arada

Canan Karatay sitesi Kadınlar Kulübü'nün bir içerik çalışmasıdır..

yabancı değildir, lütfen kötü davranmayınız : )

site henüz tamamlanmadı...
ben anlamadım ama kim kötü davranıyor, neye kötü davranıyor?

Son düzenleme:
gul_0663
azmin ve istikrarından dolayı seni tebrik ediyorum..
ben ilk bir ay hiç kaçamak yapmamıştım canımda hiç istememişti zaten ama sonrada o kadar kasmamaya karar verdim.kilo vermemin yavaşlaması da etkili oldu bunda.. nasıl olsa yolum uzun, bu diyeti yaşam tarzı haline getireceğime göre harfiyen uygulamak için bool bool vaktim olacak diye düşündüm..
bende de multinodüler guatr var, hormonlarım en son normaldi ama uzun süredir baktırmıyorum yine de ilaç kullanman gerek dediler ama ben kullanmıyorum da.. kilo vermem yavaşlayınca acaba hotmonlara bi baktırsam mı diyorum.. ben hastaneleri hiç sevmem de, hiç gidesim yok bakalım..

ben de az önce leslie ile 3 mil ve debbie ile 10 dk slim&sixpack yaptım.. hafta içi uykusuzluk nedeni ile hiç halim olmuyordu ama bugün gayet rahat yaptım, yarın iftara daha yakın yapayım diyorum.. son saatte yağ yakımı daha iyi olur diye düşünüyorum.. şu uykusuzluğa çare bulsam aslında hafta içi de yapıcam ama bakalım...

-hem kıymalı hem yumurtalı ıspanak
-bardak bardak ayran olucak yanında da
(proteinin dibine vurdum xc9 işe yarar dedi )

oruç oruç kardiyo da yaptım, yarın tartıda karşılığını göremezsem üzülürüm ama asla pes etmem

Canım tabi ki haklısın, haklılar ancak ülkemiz ceviz konusunda xc9 unda dediği gibi çok imkanı olmasına rağmen kendini geliştirememiş, yerli cevizler çok sert kabuklu, kırması zor, içi bakımsızlıktan çoğunlukla çürük, oysa yeterli ilgi gösterilse bakımları vs. yapılsa ya da ince kabuk olayına yönelinse hepimiz yararlansak.. Ben mesela evde kahvaltımı yapabilmek için 6,30 da kalkıyorum, gece 12-1 e kadar çalıştığım zaman da oluyor, bu tempoda tabi ki pratik hemen kırılabilecek cevizi tercih ediyorum..

Ben de pazardan alıyordum canım 2 yıldır, sürekli aldığım amca sürekli fiyat yükseltmeye başladı, o bir yana cevizleri kötü çıkmaya başladı, sonra başka birini buldum pazardan, nispeten daha iyiydi ama bu seferde 1 hafta gelse diğer hafta gelmiyordu pazara, dükkanını bulup gittim, orada da olmuyordu vs. derken tesadüfen bimde gördüm, benim gibi sıkıntı çekenlere yardım olsun diye düşündüm. Ayrıca yerli cevizleri kullanamıyorum, kışın bayağı almıştım ama inan yarısı çöpe gitti, ne kabuğu açılıyor, ne içi sağlam çıkıyor, oysa bizim bahçede bile ceviz ağaçlarımız var köyümüzde ama onları bile kullanamıyoruz..

Evet canım, Bim a.ş. nin büyük ortağıyım ben Tüh kendimi de deşifre ettim Arkasında yazıyor canım, benim cevizler Amerikadan ithalmiş..

Aralarda Kazen geçiş yapmış, korktum bir an görünce Ne ceviz muhabbeti dönmüş

Yarın tartılacaksan, ayranı sınırlı tutabilirsin, genelde şişkinlik yapıyor, tartıya yansımasın.. Allah orucunu da kabul etsin, gerçekten tebrik ediyorum, ben tutamıyorum buralar 55-6 derece

Yarın tartılacaksan, ayranı sınırlı tutabilirsin, genelde şişkinlik yapıyor, tartıya yansımasın.. Allah orucunu da kabul etsin, gerçekten tebrik ediyorum, ben tutamıyorum buralar 55-6 derece
evet canım yarın tartılacam ama 2-3 bardak ayran içtim, geç kaldım yani ama yarın iftardan önceye kadar atmaz mıyım ki?
55-56 derece mi? sen nerde yaşıyosun kuzum?

bu arada ceviz hakkında size katılıyorum, kabuğu sert olanlar oldukça zor kırılıyor, ben de vardı valla 2 ayda yeni bitirdim.. kabuğu elle kırılan cevizden de aldım şimdi ona başlıycam ama pazardan aldım ben yaa.. onlar da mi ithal?pazarda da ithal ceviz olabileceğini hiç düşünmemistim..

Sahura kadar bol su içersen atarsın sanırım, ben Akdeniz'in ve Ege'nin tam kesişme noktası bir yerdeyim ve inanılmaz sıcak, şu an bile şıpır şıpır bunalıyoruz Türkiye'de aldığın bütün cevizler ince kabuklular Amerikan cevizi diye geçer, Canan hocanın kitabında bile bahsettiği bir anekdot var, Antep'te fıstık üreticileri hocam hep ceviz öneriyorsunuz biraz da fıstık önerin demişler, hoca da Amerika'da yaşadığı ve orada ceviz yaygın olduğu için onu önerdiğini düşünmüş vs. vs.. Pazardakiler de ithal genelde canım

Beni takip edecek karatay hatunları 2. öğün nerde bile dememişler Bugünü de hasarsız, tavuk, fındık,ayran ile bitirdim

akasya
öğünlerini atlamışız kusura bakma, bir de bu göreve ilk talip olanlardandım ama beni de mazur görüver artık..

ama ben o kabuğu kırılan cevizlerden ülkemizde de yetişiyor sanıyordum öğrenmiş oldum..

kızlar bu arada bugün benim için özel bir gün..
yani özel dedimse o kadar da özel sayılmaz
bugün karatayda 2. ayımı doldurdum

Başlangıç tarihim:27/05/2013
Başlangıç kilom:82
Bugünkü kilom:76.8
iftar öncesi 76 yı ucundan da olsa görmek beni çook memnun etti..
Zira son 3 yıldır 77 ve üstüyüm.. tabi bunda iftardan önce yaptığım 3 mil leslie nin payı büyük olsa gerek..

sonuca gelecek olursak;2 ayda 5 kilo,
düşük gibi gelebilir biraz ama sonuçta hiç zorlanmadan, aç kalmadan..
bence oldukça iyi bir rakam kaldı ki daha yolun çook başındayım..
ayda ortalama 1 kilo bile versem eninde sonunda hedefime ulaşırım

Tebrik ederim, walla bravo. Hedefe kaç kilo var? Ha gayret:)

bugun yediklerim:
sabah9:kkk yarım çay bardagı badem,1muz
ögle13:4kasık bulgur yogurtlu kabak
aksam:4kasık bulgur(bu maalesef fazla oldu)yogurtlu semizotu,1tane hurma

mahzen evet aynı yaş ve boydayız :) ben 36dan gün olalı birkaç ay oldu :))

evet simsims boyumuz ve yaşımız aynı da sen benden oldukça zayıfsın, benim olmak istediğim yerdesin (ilk hedefimde) yani işin benden çok daha kolay.. hadi bakalım kolay gelsin
hmm o zaman ben de bir süre daha 35 le idare ederim
bu arada evli misin bekar mısın? çoluk çocuk var MI?

gül ilaç tedavisi olan bi hastalık mı bu

haşimato'nun tedavisi yok ...troidi yok ediyor hormonlarda yok oluyor...sadece dışarıdan hormon takviyesi için ilaç veriyorlar ömür boyu kullanmak gerekiyor

hormonlara ve D vitaminine baktır benim D vitaminim 8 zayıflamak için 50 olması gerekiyormuş ( kitapta öyle yazıyor)
d vitamini eksikliği zayıflatmazmış bnde onun tedavisini görüyorum onun için az az veriyorum benim yaptığımın yarısını yapmayanlar ayda 5 kg veriyor

[QUOTE=mahzen77;

evet evet 2014 e kadar 35izzzzzz seninle aramda o kadar fark yok.daha temmuz başı 65 kiloydum nasıl aldım inanılmazzz.gerci sinirsel ve stresli bi dönem gecirdim önemli olan hangi kiloda oldugumuz diil.zayıflamaya azimli olmamız ve neden kilo aldıgımızın farkına varıp tersi bir yaşamı kabul etmemiz.sen de ilk hedefine ulaşıcaksın yakındır :) ben evliyim Ankarada yaşıyorum,henüz cocugum yok,çalışıyorum ama şuan izindeyim.ya sen?

ben de evliyim 8 yaşında bir oğlum var, iç egede bir şehirde yaşıyorum.. çalışıyorum memurum, izinde değilim maalesef, iznimi bayramdan sonra 2 hafta kullanıcam, memlekete gidicem yani..

ben de evliyim 8 yaşında bir oğlum var, iç egede bir şehirde yaşıyorum.. çalışıyorum memurum, izinde değilim maalesef, iznimi bayramdan sonra 2 hafta kullanıcam, memlekete gidicem yani..

Allah bagışlasın :)) ben gec kaldıgımı burda daha iyi anladım :)) zamanım azalıyor stresi yapıyorum.. bi yanım istiyor bir yanım kacıyor.bütün arkadaslarım keske daha önce dogumyapsaydık diyosa bi bildikleri vardır

canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama sen uzun yıllardır evliysen ve kendin isteyerek bebek düşünmediysen başka, istemene rağmen olamamışsan başka ama hiç bir şey için geç değildir.. inşallah senin de olur tez zamanda çünkü çocuk çok güzel bir şey.. hatta evliliği çekilebilir hale getiren en güzel şey.. eğer kendi isteğinle bebek düşünmediysen, kucağına aldığın gün, bu güzellikten niye yıllarca mahrum kalmışım deme ihtimalin yüzde 99...

sahur menüm:
karatay kahvaltısı ( bu sefer kuru yemişimi de yedim)
2 bardak su anca içebildim ama iftardan sahura kadar 1,5 litre su içmiştim allahtan toplam 2 litre olmuştur en az..

şartlardan olamadı canım.isteyemedik yani :) şimdi önüzdeki sene istiyorum insallah saglıkla bi bebegim olsun.. cokta zor geliyor bir yandan insanın gözünde büyüyo bazen.kendine güvenemiyor.sanırım cogu insan böyle düşündügü için normal diyorum kendime.cocuga hazır olmak diye birsey var mı bilmiyorum ama hic hazırda hissetmiyorum.benimki birazda yaşım geçiyor telaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…