sahur menüm:
karatay kahvaltısı ( bu sefer kuru yemişimi de yedim)
2 bardak su anca içebildim ama iftardan sahura kadar 1,5 litre su içmiştim allahtan toplam 2 litre olmuştur en az..
akasya
öğünlerini atlamışız kusura bakma, bir de bu göreve ilk talip olanlardandım ama beni de mazur görüver artık..
ama ben o kabuğu kırılan cevizlerden ülkemizde de yetişiyor sanıyordum öğrenmiş oldum..
kızlar bu arada bugün benim için özel bir gün..
yani özel dedimse o kadar da özel sayılmaz
bugün karatayda 2. ayımı doldurdum
Başlangıç tarihim:27/05/2013
Başlangıç kilom:82
Bugünkü kilom:76.8
iftar öncesi 76 yı ucundan da olsa görmek beni çook memnun etti..
Zira son 3 yıldır 77 ve üstüyüm.. tabi bunda iftardan önce yaptığım 3 mil leslie nin payı büyük olsa gerek..
sonuca gelecek olursak;2 ayda 5 kilo,
düşük gibi gelebilir biraz ama sonuçta hiç zorlanmadan, aç kalmadan..
bence oldukça iyi bir rakam kaldı ki daha yolun çook başındayım..
ayda ortalama 1 kilo bile versem eninde sonunda hedefime ulaşırım
arkadaşlar sabah kahvaltısnda yumrtaya alternatif var mı?ben zorla yiyorum resmen
teşekkür ederim.. hedefe çok canım daha yaa.. şimdilik ilk hedefime 7 kilo var..
Sabah:kkk
Öğlen:1 kağıt kebabı 150gr kadar
1 kase yoğurt,domates,1 küçük portakal.
Akşamı yazarım.
Yumurta yerine ithal ise 1,yerli ise 2 muz yiyebilirsin.
...........
Aralarda Kazen geçiş yapmış, korktum bir an görünceNe ceviz muhabbeti dönmüş
kızlar bu arada bugün benim için özel bir gün..
yani özel dedimse o kadar da özel sayılmaz
bugün karatayda 2. ayımı doldurdum
Başlangıç tarihim:27/05/2013
Başlangıç kilom:82
Bugünkü kilom:76.8
iftar öncesi 76 yı ucundan da olsa görmek beni çook memnun etti..
Zira son 3 yıldır 77 ve üstüyüm.. tabi bunda iftardan önce yaptığım 3 mil leslie nin payı büyük olsa gerek..
sonuca gelecek olursak;2 ayda 5 kilo,
düşük gibi gelebilir biraz ama sonuçta hiç zorlanmadan, aç kalmadan..
bence oldukça iyi bir rakam kaldı ki daha yolun çook başındayım..
ayda ortalama 1 kilo bile versem eninde sonunda hedefime ulaşırım
haşimato'nun tedavisi yok ...troidi yok ediyor hormonlarda yok oluyor...sadece dışarıdan hormon takviyesi için ilaç veriyorlar ömür boyu kullanmak gerekiyor
SABAH;sadece 1 tane haşlanmış yumurta,aslında tam bir karatay k.hazırlamıştım ama canım istemedi,yiyemedim...ÖĞLEN;acıktım tabiii 1 kase mercimek çorbası,1 domates...AKŞAM;mantolu kebapsalata yoğurt 2 kaşık tavuklu pilav:18:
arkadaşlar sabah kahvaltısnda yumrtaya alternatif var mı?ben zorla yiyorum resmen
leslieciler bugün 3 mil yapıldı mı
akşama yap mutlaka ve buraya yaz gözüm üstündehayırrrrrrrben bugun yapamayack gibiyim.evde diilim aksama kadar.insallah aksama :)
sabah: 1 yumurta, ufak bi parça peynir, kuruyemiş, domates salatalık, 2 hurma ve süt.
akşam: bulgur pilavı, yoğurt, salata.
şunları karatay'ı bilmeyen birine okutsak aç kalıyorsun der ha. ne kadar az görünüyor göze
herkese selam kızlar. ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. kabul ederseniz ne ala :)
...........
velhasılıkelam hedef kgm 67, hedef zaman belirlemedim. çok hızlı kg kaybı da hedeflemiorum. yavaş olsun, bizden olsun :)
Karatay Menü İpuçları
tüm yazıları bir araya toplamaya çalışıyoruz. Orada ki bilgilere ek neler olmasını istiyorsanız lütfen bizimle paylaşın. O site özet niteliğinde olsun burada paylaşımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?