Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sahur menüm:
karatay kahvaltısı ( bu sefer kuru yemişimi de yedim)
2 bardak su anca içebildim ama iftardan sahura kadar 1,5 litre su içmiştim allahtan toplam 2 litre olmuştur en az..

benim dün sabahtan aksama kadar sadece 1 bardak su içtigimi düşünürsek süpersin :)) dün nasıl unuttum su içmeyi inanamak zor ama unuttum işte.bugun daha dikkatli olucam:128:

O işin şakası tatlım, ben şahsen tebrik ederim, 2 ayda 5 kilo gayet güzel bir rakam, ilk zamanlar kilo almak duracak, sonra vermeye başlayacaksınız dediğine göre hocanın, sen de kırılma noktanı aşmışsan, bundan sonra kim tutar seni Ben mesela kendimi çok zorlarsam ayda 1 kilo verebilirim en fazla

Günaydın arkadaşlar,

Tabi haftasonu tatil herkese, bize yok ama neyse

Bugün öğlen güzel bir köy kahvaltısına gitme ihtimalimiz olduğundan sabah 5 ceviz ve peynir çeşitleri ile kendimi geçiştirdim..

Bakalım günün kalanı nasıl gelişecek..

SABAH;sadece 1 tane haşlanmış yumurta,aslında tam bir karatay k.hazırlamıştım ama canım istemedi,yiyemedim...ÖĞLEN;acıktım tabiii 1 kase mercimek çorbası,1 domates...AKŞAM;mantolu kebapsalata yoğurt 2 kaşık tavuklu pilav:18:

merhaba kızlar uzun zamandır bağlantı problemi yaşıyordum ve forumda uzak kaldım .
bu süreçte diyet yapamadım ramazanda zaten iyice iş çığrından çıktı fakat beni frenleyen birşey de olmadı çünkü diyeti bir aydır yapmıyorum ve tatlı düşkünlüğüm son haddinde lakin bir ay evvel 69 lu kilolardayken şu an 67lerdeyim sebebini bilemiyorum 17 saat aç kalıyoruz gün içinde ondanmıdır bilmem sürekli aniden alıcam birden alıcam psikolojisindeyim ama bir aydır almayı bırak kilo kaybı vr sizce ne kadar normal .. kalıcı bir verme olmadığı kesin ama üstüne gelir mi 1 ay oldu gelse gelirmiydi ?? gayem ramazan bayramından hemen sonra karatayıma caanımm diyetime devam etmek ramazanda istesek de olmuyor sürekli bir yerdeiz

...........
Aralarda Kazen geçiş yapmış, korktum bir an görünce Ne ceviz muhabbeti dönmüş

evet canım ben de ceviz yorumumun üstüne kazen gelince yandık dedim ama yine olsa yine yaparım

seni tebrik ederim daha nice güzel aylara

haşimato'nun tedavisi yok ...troidi yok ediyor hormonlarda yok oluyor...sadece dışarıdan hormon takviyesi için ilaç veriyorlar ömür boyu kullanmak gerekiyor

benim merak ettiğim ilaç kullanınca hormonlarının normale dönüp dönmediği hastalığın etkilerinin yok olup olmadığı umarım ilaçlar buna yardımcı oluyordur

mantosu neyden de o kebabın merak ettim doğrusu lavaş gibi tahmin ediyorum ama...
sen niye menü yazıp kaçıyorsun artık kendini ayrılığa mı hazırlıyorsun yoksa

arkadaşlar sabah kahvaltısnda yumrtaya alternatif var mı?ben zorla yiyorum resmen

muz alternatifi var felluz yazmış zaten ama benim tercihim yine protein grubundan bir yiyecek olması 2 köfte veya mantar olabilir mesela yada yoğurt süt

sabah: 1 yumurta, ufak bi parça peynir, kuruyemiş, domates salatalık, 2 hurma ve süt.
akşam: bulgur pilavı, yoğurt, salata.

şunları karatay'ı bilmeyen birine okutsak aç kalıyorsun der ha. ne kadar az görünüyor göze

herkese selam kızlar. ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. kabul ederseniz ne ala :)

öncelikle kendimden ve diyet geçmişimden söz ediyim. Adım Banu, 25 yaşındayım, 1.76 boy ve 103 kgyum. Kpss mağduruyum, atanmayı bekleyen bir adet tarih öğretmeniyim. evet şimdi bu lakırdılardan sonra asıl meseleye gelmek gerek: karatayla ilk tanışmam değil. sağolsun üzerimde çok emeği vardır. 125 kglalardan 95'e karatay ve dukan hocalarım sayesinde inmiştim. (125'ten 109'a dukan, 109'dan 95' e karatay) ama karatay dukana göre daha kolay uygulanan bir diyet ve daha tok tutucu, bir de boşaltım sorunları yaşatmayan bir diyet. neyse siz buraları bnden iyi biliosunuz ztn :)

lakin gel gelelim kasıma kdr çok düzgün giden karatay diyetim o kara 24 Kasım günü sekteye bir uğradı ve bugüne kdr da hala düzelememiştim. Ücretli öğretmenlik yaptığım okula o gün öyle güzel mamalar geldi ki. kaç aydır terbiye ettiğim nefsim bana itaati bıraktı ve birden mamalara daldı. akşamında da belediyenin düzenlediği yemek derken... sonrası malum.. nasılsa kg verdim bikaç gün sonra dönerim diyete, sınava hazırlanıorum yemeyince stres oluorum dönerim, dönerim, dönerim.... aradan 7 ay gibi bi süre geçti sanırım karataydan dolayı diyet yapmamama rağmen normalde 30 kgyu birden almam gerekirken sadece 8 kgyla bu saçma deviri kapattım. üç gün önce giydiklerimin tekrardan yakışmamaya başladığına aynada şahit olunca kendine gelmelisin artık banu dedim. tabi sonra şunu da düşündüm 125 kg iken nasıl yaşıomuşum!!!

velhasılıkelam hedef kgm 67, hedef zaman belirlemedim. çok hızlı kg kaybı da hedeflemiorum. yavaş olsun, bizden olsun :)

Karatay Menü İpuçları

tüm yazıları bir araya toplamaya çalışıyoruz. Orada ki bilgilere ek neler olmasını istiyorsanız lütfen bizimle paylaşın. O site özet niteliğinde olsun burada paylaşımlar...

hayırrrrrrr ben bugun yapamayack gibiyim.evde diilim aksama kadar.insallah aksama :)
akşama yap mutlaka ve buraya yaz gözüm üstünde

hahahahaa sen aç değilsin ya bütün mesele bu gerisi teferruat

hoşgeldin aramıza 1 hafta düzenli menü bildirimi yap haftaya listeye sen de girersin kolay gelsin

aklımıza geldikçe mesaj atarız tşk

Sabah kkk
Akşam: balık salata badem ceviz

Akşam yemeğim elde olmayan sebeplerden geç oldu be badem cevizi fazla kaçırdım. Spor da yapamadım sonuç bu sabah +300 (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…