Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba,

uzun zamandır burayı takip ediyorum ama bir türlü mesaj aayzamamıştım. kilolar aldı başını gidiyor. 1,53 boy olmama rağmen 63 kg yum ve bugünden itibaren (ramazan var tabii) dikkat edicem ve bayram itibariylede karataya başlamayı düşünüyorum. şu an için 1 aylık hedefim 58-59 kg aralığına inmek.. burada kg verenleri görünce umudum artıyor. inşaallah hedeflediğim 45-47 kg ya inebilirim...

Merhaba arkadaslar, ben kendime gore cok cok az yememe ragmen kilo aliyorum.tamm daha yeni basladim ama az da olsa kilo vermem gerekmez mi hic boyle olan oldu mu acaba 1.1 kilo aldim ve cenemde inanilmaz buyuk 2sivilce cikti.kendimi iyi hissetmek degil korkunc kotu hissediyorum.baslatda yasadiniz mi boyle birsey.esim diyor ki findik ceviz sen yemezdin simdi cok yiyorsun hem kilo aldirir hem sivilce yapar dio ama bilemiyorum ki.ben normal yasantimda da az yerdim acaba ondan mi farketmior anlamadimki((kilo almak istemiyorum yaa.bugun sahurda peynirli omlet domates salatalik findik yedim iftar menum de kofte salata corba 3kuru kayisi findik ceviz olacak insallah.herkesin kadir gecesi mubarek olsun

yani kesin kilo kaybı yaşanır karbonhidratı kesince...kuruyemişler tek başına kilo aldırmaz ki...hem sivilce hem kilo artışı aklıma sadece regli getiriyor?yakın mı?

cok cok cok yogun bi hafta gecirdigimden giremedim buraya, ulke degistirme hazirliklari yapmaktayim. her sey o kadar zor ve yorucu ki...

dunku menum
sabah: karatay kahvaltisi
oglen: tavuk doner ve dondurma
aksam: kuruyemis, meyve, japon icki mezeleri (fasulye) falan filan gecistirdim bir seyler

spor: 15 km yuruyus, 20 km bisiklet, 2-3 km kaykay (valla kaykay diyip gecmeyin ter icinde birakiyor)

bugunku menum
sabah: yulaf ezmesi meyveli :26:
oglen: 2 tane hurma
aksam: bol baharatli hint yemegi tavuk mavuk :)

spor: 15 km yuruyus

canım ben normalde az yiyen biri değilim ben benzer bir durumla karşılaşmadım ama seam in dediği gibi karbonhidratı kesince çok yesen de vermen lazım.. kuruyemiş tamam kalorili de çok sağlıklı yiyecekler.. menülerini hatırlamıyorum ama acaba karbonhidrat alımın biraz fazla olabilir mi?
spor: 15 km yuruyus, 20 km bisiklet, 2-3 km kaykay (valla kaykay diyip gecmeyin ter icinde birakiyor)

canım tebrik ederim bu kadar sporu nasıl yapıyorsun helal olsun valla

Kızlar bugün tek öğün yaptım gibi.
Sabah: kkk 2 erik fındık badem
Arada: 10 fındık
21.00: 1 bardak süt

Spor: 3 mil leslie

ben de 1 ağustostan itibaren hem spor salonuna yazıldım spora gidiyorum, hem de karatay diyetini yapmaya çalışıyorum, iki öğün yapıyorum.. ancak biraz açlık çekiyorum bi de başım çok ağrıyor geçmedi kaç gündür.. benim asıl sorum bugun akşam az yağ ile kızartma yapan fritözde kabak kızarttım iki çorba kaşığı ile kızarıyor.. sizce bunda bi sakınca var mı? diyetime uygun mu?

uygundur tabi ki sızma zeytinyağıyla yapıyorsan seam da actifry da güzel kızartmalar yapar kahvaltını tam yaparsan arada suyunu ihmal etmezsen başın ağrımaz

Ben de Karatay diyetini yaşam biçimi haline getirmek istiyorum kitabını aldım bayramda okuyup bayram sonrasında başlıyacağım...bu arada geçmiş paylaşımlarınızı da okumak istiyorum...Ben şunu merak ediyorum her sabah kahvaltıda yumurta deniyor ya siz yumurtayı nereden alıyorsunuz gerçekten organik ya da köy yumurtası bulabiliyor musunuz?

ben yumurta ve tavuğu marketten alıyorum ama onun dışındakilerin hepsi doğal bulanlar nereden bulduklarını yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…