xc9 smileyleri daha önca şurdan kopyalamıştım;http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/273126-smiley-mega-market.html...içinde çok güzel olanlar var...işime yarayacak olanları derlemiştim...mesela birazdan başlayacak olan aktivitem şu;Eki Görüntüle 770923
linki tıklayınca forum ana sayfası geliyor orada da bu konuya benzer bi başlık göremedim
Tontonlar buluşuyor tontonuz.biz - Ayşe ARMAN - Hürriyet
kızlar yukarıdaki linkte ayşe armanın ropörtajı var kilolulara yapılan ayrımcılığın eleştirildiği
okuyun lütfen
Merhaba arkadaslar, ben kendime gore cok cok az yememe ragmen kilo aliyorum.tamm daha yeni basladim ama az da olsa kilo vermem gerekmez mi hic boyle olan oldu mu acaba 1.1 kilo aldim ve cenemde inanilmaz buyuk 2sivilce cikti.kendimi iyi hissetmek degil korkunc kotu hissediyorum.baslatda yasadiniz mi boyle birsey.esim diyor ki findik ceviz sen yemezdin simdi cok yiyorsun hem kilo aldirir hem sivilce yapar dio ama bilemiyorum ki.ben normal yasantimda da az yerdim acaba ondan mi farketmior anlamadimki((kilo almak istemiyorum yaa.bugun sahurda peynirli omlet domates salatalik findik yedim iftar menum de kofte salata corba 3kuru kayisi findik ceviz olacak insallah.herkesin kadir gecesi mubarek olsun
yani kesin kilo kaybı yaşanır karbonhidratı kesince...kuruyemişler tek başına kilo aldırmaz ki...hem sivilce hem kilo artışı aklıma sadece regli getiriyor?yakın mı?
canım ben normalde az yiyen biri değilim ben benzer bir durumla karşılaşmadım ama seam in dediği gibi karbonhidratı kesince çok yesen de vermen lazım.. kuruyemiş tamam kalorili de çok sağlıklı yiyecekler.. menülerini hatırlamıyorum ama acaba karbonhidrat alımın biraz fazla olabilir mi?Merhaba arkadaslar, ben kendime gore cok cok az yememe ragmen kilo aliyorum.tamm daha yeni basladim ama az da olsa kilo vermem gerekmez mi hic boyle olan oldu mu acaba 1.1 kilo aldim ve cenemde inanilmaz buyuk 2sivilce cikti.kendimi iyi hissetmek degil korkunc kotu hissediyorum.baslatda yasadiniz mi boyle birsey.esim diyor ki findik ceviz sen yemezdin simdi cok yiyorsun hem kilo aldirir hem sivilce yapar dio ama bilemiyorum ki.ben normal yasantimda da az yerdim acaba ondan mi farketmior anlamadimki((kilo almak istemiyorum yaa.bugun sahurda peynirli omlet domates salatalik findik yedim iftar menum de kofte salata corba 3kuru kayisi findik ceviz olacak insallah.herkesin kadir gecesi mubarek olsun
spor: 15 km yuruyus, 20 km bisiklet, 2-3 km kaykay (valla kaykay diyip gecmeyin ter icinde birakiyor)
ben de 1 ağustostan itibaren hem spor salonuna yazıldım spora gidiyorum, hem de karatay diyetini yapmaya çalışıyorum, iki öğün yapıyorum.. ancak biraz açlık çekiyorum bi de başım çok ağrıyor geçmedi kaç gündür.. benim asıl sorum bugun akşam az yağ ile kızartma yapan fritözde kabak kızarttım iki çorba kaşığı ile kızarıyor.. sizce bunda bi sakınca var mı? diyetime uygun mu?
Ben de Karatay diyetini yaşam biçimi haline getirmek istiyorum kitabını aldım bayramda okuyup bayram sonrasında başlıyacağım...bu arada geçmiş paylaşımlarınızı da okumak istiyorum...Ben şunu merak ediyorum her sabah kahvaltıda yumurta deniyor ya siz yumurtayı nereden alıyorsunuz gerçekten organik ya da köy yumurtası bulabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?