ben yumurta ve tavuğu marketten alıyorum ama onun dışındakilerin hepsi doğal bulanlar nereden bulduklarını yazarlar
Kızlar bugün tek öğün yaptım gibi.
Sabah: kkk 2 erik fındık badem
Arada: 10 fındık
21.00: 1 bardak süt
Spor: 3 mil leslie
ben yaşadığım şehirde köy pazarından alıyorum yumurtayı, bazen köyden getirtiyoruz, yumurtasız kaldığımda da marketten alıyorum ama markaya pek dikkat etmiyorum.. ne olursa :)Ben de Karatay diyetini yaşam biçimi haline getirmek istiyorum kitabını aldım bayramda okuyup bayram sonrasında başlıyacağım...bu arada geçmiş paylaşımlarınızı da okumak istiyorum...Ben şunu merak ediyorum her sabah kahvaltıda yumurta deniyor ya siz yumurtayı nereden alıyorsunuz gerçekten organik ya da köy yumurtası bulabiliyor musunuz?
arkadaslar merhaba 2 gündür gecmeyen bir bas agrısı yasıyorum.şimdi yazılanları okuyunca dedim acaba az su içtigim için mi?bugun 4 bardak falan oldu
dün ki menum:
sabah 2 muz ceviz
ögle:fındık bir avuc
aksam:batırık 12 tane(of cok oldu maalesef) bu arada xc9 ve mahzen77 arkadaslar batırık tarifini vermeyi unttunuz ama ben buldum.yalnız tarifte limon ve nar ekşisi yoktu.eksik kaldı onlarsız.ben ilave ettim
bugun ki menüm:
sabah:kkk 1 ince dilim kek(kocam sabah üşenmeyip kek yapmış napim tadına baktım :)
ögle:2 avuç karışık kuruyemiş
aksam:6 batırık ,1 kase yogurt 2 dilim kek(coştum:)
ben organiğini bulabiliyorum hem organik pazarımız var,hem de komşum köyde sütçülük yapıyor ünlü bir markaya süt satıyor,tavukları da var her hafta yumurta süt getiriyor,büyükşehirdeyim,ancak şanslıyım bu konudaBen şunu merak ediyorum her sabah kahvaltıda yumurta deniyor ya siz yumurtayı nereden alıyorsunuz gerçekten organik ya da köy yumurtası bulabiliyor musunuz?
arkadaslar merhaba 2 gündür gecmeyen bir bas agrısı yasıyorum.şimdi yazılanları okuyunca dedim acaba az su içtigim için mi?bugun 4 bardak falan oldu
bugun ki menüm:
sabah:kkk 1 ince dilim kek(kocam sabah üşenmeyip kek yapmış napim tadına baktım :)hadi bu
ögle:2 avuç karışık kuruyemiş
aksam:6 batırık ,1 kase yogurt 2 dilim kek(coştum:)
uygundur tabi ki sızma zeytinyağıyla yapıyorsan seam da actifry da güzel kızartmalar yapar
ben organiğini bulabiliyorum hem organik pazarımız var,hem de komşum köyde sütçülük yapıyor ünlü bir markaya süt satıyor,tavukları da var her hafta yumurta süt getiriyor,büyükşehirdeyim,ancak şanslıyım bu konuda
arkadaşın dediği gibi susuz kalınca başağrısı olabilir tabi,bünyeye göre değişir de,4 bardakla nasıl idare ediyorsun gerçekten?ben dün 3 içtim,devam edecektim doyamadım içmelere...yatıcam diye bıraktım..
sabahki keki hadi es geçeyim,ama akşam yemeseydin keşke
ben yaşadığım şehirde köy pazarından alıyorum yumurtayı, bazen köyden getirtiyoruz, yumurtasız kaldığımda da marketten alıyorum ama markaya pek dikkat etmiyorum.. ne olursa :)
canım kusura bakma, o sırada vaktim yoktu yazamamıştım tarifini, sonra da unutmuşum..
zaten ben pek yapmadığım hep birileri yapıp ben yediğim için ölçü falan yoktu aklımda o yüzen ben de nete bakıp yazıcaktım :) ama sen zaten yapmış da yemişsin bile afiyet leptin (şeker değil) olsun..
merak ettim ilk kez mi yedin? sevdin mi? ilk kez yedinse farklı lezzetler denemeye açıksın, tebrik ederim..
genel de ilk yiyenler pek sevmez de..
felluz dün kanalları zaplarken,birinde 'cennet çamuru' diye bir tatlıya denk geldim...sizin o yörelere ait bir tarifmiş...amaaaan o nasıl güzel bir şeydi öyle!!!eminim tadı da öyledir....
simsims evet canım tarifi unutmuşum kusura bakma
kızlar sabah sitede bakım vardı açıldıktan sonra beğen butonları kayıp sizde de öyle mi
sahur:
karatay kahvaltısı
iftar:
1 kaseden fazla dövmeli yayla çorbası
1 tabak taze fasulye
2 kase cacık
iftardan sonra da maalesef yarım şeftali ve 2-3 kiraz yedimhem de tartı gününe 1 kala:18:
ben organiğini bulabiliyorum hem organik pazarımız var,hem de komşum köyde sütçülük yapıyor ünlü bir markaya süt satıyor,tavukları da var her hafta yumurta süt getiriyor,büyükşehirdeyim,ancak şanslıyım bu konuda
arkadaşın dediği gibi susuz kalınca başağrısı olabilir tabi,bünyeye göre değişir de,4 bardakla nasıl idare ediyorsun gerçekten?ben dün 3 içtim,devam edecektim doyamadım içmelere...yatıcam diye bıraktım..
sabahki keki hadi es geçeyim,ama akşam yemeseydin keşke
sana kolaylıklar diliyorum eminim bu yoğunlukta sen de çiroza dönersin
yarın tabi ki tartılacaksın regl megl dinlemeyizbu hafta şişlik olursa haftaya daha çok vermiş olur sevinirsin
Evet gercekten zorlandim ama dun mecbutlyetten oldu boyle.Canım yediklerin az,gece acıkıp uyanabilirsin,bari iki öğün yapsan diyorum.ben bi kere böyle yapmıştım da çarpıntım olmuştu.diyetini sürdürebilmek istiyorsan kendini çok kasma canım.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?