Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben yumurta ve tavuğu marketten alıyorum ama onun dışındakilerin hepsi doğal bulanlar nereden bulduklarını yazarlar

canım sağol cevap verdiğin için...biz de marketten alıyoruz ama onlar çok sağlıklı bulunmuyor ya o yüzden hangi markanın yumurtası tercih ediliyor onu merak ettim...

Kızlar bugün tek öğün yaptım gibi.
Sabah: kkk 2 erik fındık badem
Arada: 10 fındık
21.00: 1 bardak süt

Spor: 3 mil leslie

Canım yediklerin az,gece acıkıp uyanabilirsin,bari iki öğün yapsan diyorum.ben bi kere böyle yapmıştım da çarpıntım olmuştu.diyetini sürdürebilmek istiyorsan kendini çok kasma canım.!

arkadaslar merhaba 2 gündür gecmeyen bir bas agrısı yasıyorum.şimdi yazılanları okuyunca dedim acaba az su içtigim için mi?bugun 4 bardak falan oldu
dün ki menum:
sabah 2 muz ceviz
ögle:fındık bir avuc
aksam:batırık 12 tane(of cok oldu maalesef) bu arada xc9 ve mahzen77 arkadaslar batırık tarifini vermeyi unttunuz ama ben buldum.yalnız tarifte limon ve nar ekşisi yoktu.eksik kaldı onlarsız.ben ilave ettim

bugun ki menüm:
sabah:kkk 1 ince dilim kek(kocam sabah üşenmeyip kek yapmış napim tadına baktım :)
ögle:2 avuç karışık kuruyemiş
aksam:6 batırık ,1 kase yogurt 2 dilim kek(coştum:)

ben yaşadığım şehirde köy pazarından alıyorum yumurtayı, bazen köyden getirtiyoruz, yumurtasız kaldığımda da marketten alıyorum ama markaya pek dikkat etmiyorum.. ne olursa :)

canım kusura bakma, o sırada vaktim yoktu yazamamıştım tarifini, sonra da unutmuşum..
zaten ben pek yapmadığım hep birileri yapıp ben yediğim için ölçü falan yoktu aklımda o yüzen ben de nete bakıp yazıcaktım :) ama sen zaten yapmış da yemişsin bile afiyet leptin (şeker değil) olsun..
merak ettim ilk kez mi yedin? sevdin mi? ilk kez yedinse farklı lezzetler denemeye açıksın, tebrik ederim..
genel de ilk yiyenler pek sevmez de..

sahur:
karatay kahvaltısı

iftar:
1 kaseden fazla dövmeli yayla çorbası
1 tabak taze fasulye
2 kase cacık

iftardan sonra da maalesef yarım şeftali ve 2-3 kiraz yedim hem de tartı gününe 1 kala:18:

Ben şunu merak ediyorum her sabah kahvaltıda yumurta deniyor ya siz yumurtayı nereden alıyorsunuz gerçekten organik ya da köy yumurtası bulabiliyor musunuz?
ben organiğini bulabiliyorum hem organik pazarımız var,hem de komşum köyde sütçülük yapıyor ünlü bir markaya süt satıyor,tavukları da var her hafta yumurta süt getiriyor,büyükşehirdeyim,ancak şanslıyım bu konuda

arkadaşın dediği gibi susuz kalınca başağrısı olabilir tabi,bünyeye göre değişir de,4 bardakla nasıl idare ediyorsun gerçekten?ben dün 3 içtim,devam edecektim doyamadım içmelere...yatıcam diye bıraktım..
sabahki keki hadi es geçeyim,ama akşam yemeseydin keşke

uygundur tabi ki sızma zeytinyağıyla yapıyorsan seam da actifry da güzel kızartmalar yapar

dünkü menüm tam da xc9 un dediği gibi oldu...SABAH;kkk+2 büyük kayısı,ÖĞLEN;1 kase yoğurt,yarım ç.b fıstık AKŞAM;domates çorbası,biber ve patlıcan kızartması yoğurt ve domates soslu...

felluz dün kanalları zaplarken,birinde 'cennet çamuru' diye bir tatlıya denk geldim...sizin o yörelere ait bir tarifmiş...amaaaan o nasıl güzel bir şeydi öyle!!!eminim tadı da öyledir....

cok haklısın ne diyebilirim ki.yarın tartı günü.bugün dikkat etmece..

ya ne demek unuttugunuzu fark ettim zaten önemli diil ben bulgur tariflerini "duru bulgur" un sitesinden yapıyorum.cokta begeniyorum.ama bu sefer tarifi yaptıktan sonra hep bi şeyler eksik geldi.ekşilik yoktu.tarifte limon ve nar ekşisi yoktu.sonra başka tariflere baktim var.ben de üzerine sıktım yedikçce bir sonra dahada güzel oldu.eşim aynı etsiz cig köfteye benzemiş dedi.severek yedik evet yemek yapmayı cok seviyorum ve yeni lezeetlere acıgımdır.sizlerden degişik seyler gördükçe yaparım artık

felluz dün kanalları zaplarken,birinde 'cennet çamuru' diye bir tatlıya denk geldim...sizin o yörelere ait bir tarifmiş...amaaaan o nasıl güzel bir şeydi öyle!!!eminim tadı da öyledir....

Canım künefenin(tel kadayıf)ın tatlısını çok yaparız, cennet çamuru en basit çeşitlerinden.!!Antakya'ya yolunuz düşerse peynirli künefe yemeden gitmeyin,özellikle Harbiye'de.!!! buranın mutfağı çok zengin buraya gezmeye gelenler kilo alarak döner:) ve ben mücadele ederken zorlanıyorum hakikaten:))

simsims evet canım tarifi unutmuşum kusura bakma

kızlar sabah sitede bakım vardı açıldıktan sonra beğen butonları kayıp sizde de öyle mi

simsims evet canım tarifi unutmuşum kusura bakma

kızlar sabah sitede bakım vardı açıldıktan sonra beğen butonları kayıp sizde de öyle mi

eveeet aynı şeyi arıyorum sabahtan beri.mahzen bana msj atmış.begen butonuna bastım.bi daha kendisini göremedim.begen butonu yok :)
günaydın bu arada :80:

Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gündür yoğundum biraz sadece arada okumakla yetinebildim, evimizi sattık,şimdi ay sonuna kadar yeni ev bulmak, taşınmak, bu arada 2 çiroz görümcem ve 4 çocuğunu ağırlamak aynı zamanda bayram dolayısıyla çok yoğunlaşan işyerinde full mesai çalışmak zorundayım Tabi vermem gereken 2 kilo da cabası :18: Şimdi ben r. olduğum için yarın tartılacak mıyım, yoksa diğer haftaya mı kalacak

sana kolaylıklar diliyorum eminim bu yoğunlukta sen de çiroza dönersin
yarın tabi ki tartılacaksın regl megl dinlemeyiz bu hafta şişlik olursa haftaya daha çok vermiş olur sevinirsin

sahur:
karatay kahvaltısı

iftar:
1 kaseden fazla dövmeli yayla çorbası
1 tabak taze fasulye
2 kase cacık

iftardan sonra da maalesef yarım şeftali ve 2-3 kiraz yedim hem de tartı gününe 1 kala:18:

Stres yapma sakın, o daha çok zararlı, kiraz sindirim sistemine iyi gelir diyerek konuyu kapatalım

Gerçekten şanslısın arkadaşım ya, benim yaşadığım yerde yakınlarda köy (ler) olmasına, haftada 1 köylü pazarı bile olmasına rağmen güvenip alamıyorsun, çünkü hepsi bir sahtekarlık ve kandırmaca içinde, bölge turistik olunca maalesef Eşim yıllardır köy tavuğu ister, amcam tavukları seri üretim alıp köyde besleyince köy tavuğu oluyor zannediyor ya da bizi kandırıyor aklınca, market tavuğundan farkı yok, süt satarlar içine su koyarlar, köy yumurtası satarlar üstü damgalı Allah yardımcımız olsun..

sana kolaylıklar diliyorum eminim bu yoğunlukta sen de çiroza dönersin
yarın tabi ki tartılacaksın regl megl dinlemeyiz bu hafta şişlik olursa haftaya daha çok vermiş olur sevinirsin

Sanmam canım çiroza döneceğimi, görümcelerim eli boş gelmeyecekler Sipariş listesi kabarık Ve ben bütün abur cuburlara yumulacağım, planlarımı yaptım bile Şaka bir yana inşallah hepimiz çiroza döneriz Tamam o zaman sabah ben de tartılırım :18:

arkadaşlar biliyorsunuz yaz dolayısıyla herkes tam randımanlı giremiyor topiğe o nedenle liste yapma sırasına tam uyamıyoruz yaz bitene kadar yapmayanlar başta olmak kaydıyla gönüllülük esasına dayalı geçici bi sistem oluşturmuştuk
diyeceğim şu ki henüz liste yapmamış arkadaşlardan bir gönüllü arıyoruz eski arkadaşlar bir tur döndüler yenilerden gül-0663 de yaptı
artık top sizde müsait olan bi arkadaş olaya el atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…