ben inanılmaz şekilde baş ağrısı çekiyorum.. migren atağı gibi ve 4 gündür devam ediyor yani karatay diyetine tam olarak başladığım günden beri.. sizce bunun rejimimle bir ilgisi var mı? iyice korkmaya başladım ağrı kesici alsam da geçmiyor 2 tane iğne yaptırdım gene de geçmedi..
Neyse; tartıya gelsin eksilerrr:)Evet gercekten zorlandim ama dun mecbutlyetten oldu boyle.
Ben de kendime kızıyorum da işe yaramıyor güzelimm.!neyse olsn olmuş bir kere.kaldığımız yerden devam edecez.slm hanımlar
dünkü iftar menüm:
1 kase yayla çorba
3 tane tavuk pirzola az yağda kızarttım
ayran
:18::18:maalesef 3 parça az şekerli güllaç yedim
bol su
sahurda:4 zeytin
avuç içi kadar fındık
sağolsun üst komşum sahurda gozleme yapmış banada gonderdi sıcak sıcak dayanamadım üstüne yarım peynirli gozleme tamda yarın tartı günü
çok kızıyorum kendime çoook
Canım doktora görün en iyisi,uzun sürmüş gerçekten.! Bende başlarda 1,2 defa olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti.hatta migrenim vardı son aylarda uğramadı..Geçmiş olsun canım...ben inanılmaz şekilde baş ağrısı çekiyorum.. migren atağı gibi ve 4 gündür devam ediyor yani karatay diyetine tam olarak başladığım günden beri.. sizce bunun rejimimle bir ilgisi var mı? iyice korkmaya başladım ağrı kesici alsam da geçmiyor 2 tane iğne yaptırdım gene de geçmedi..
çok geçmiş olsun açlık süren ne kadar acaba çok aç kalıyorsun da ondan mı öğünlerde karnın iyice doyuyor mu
diyete başladığın gün ve ya 1-2 gün öncesinde başağrısı yapacak bir ortamda bulundunmu belki sebeb başkadır ıslak saçla klimalı veya rüzgarlı ortamda kalmış olabilirsin yada yediğin bişey alerjik bi durum yarattı aklıma başka bişey gelmiyor
ben karataya başlamadan önce 6-7 saat aç kalsam açlıktan başım ağrırdı ve 2-3 gün ağrı geçmezdi karatayla 8 saat aç kalsam da başım ağrımıyor o nedenle pek anlam veremedim:44:
Neyse; tartıya gelsin eksilerrr:)
Canım doktora görün en iyisi,uzun sürmüş gerçekten.! Bende başlarda 1,2 defa olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti.hatta migrenin vardı son aylarda uğramadı..Geçmiş olsun canım...
cnm bende de migren var doktorumla konuştum, bugünlük ekmek ve patates ile beslen mide bulantına iyi gelir dedi, bahsettiklerimin migren atağı olduğunu ama yaptığım rejimle bi ilgisi olmadığını söyledi
bugüb ayşe armanı okudunuz mu insanın kanını donduracak bi ropörtaj yapmış yineçocuk istirmarıyla ilgili sabahtan beri etkisindeyim sinirlerim çok bozuldu
ben inanılmaz şekilde baş ağrısı çekiyorum.. migren atağı gibi ve 4 gündür devam ediyor yani karatay diyetine tam olarak başladığım günden beri.. sizce bunun rejimimle bir ilgisi var mı? iyice korkmaya başladım ağrı kesici alsam da geçmiyor 2 tane iğne yaptırdım gene de geçmedi..
arkadaşlar biliyorsunuz yaz dolayısıyla herkes tam randımanlı giremiyor topiğe o nedenle liste yapma sırasına tam uyamıyoruzyaz bitene kadar yapmayanlar başta olmak kaydıyla gönüllülük esasına dayalı geçici bi sistem oluşturmuştuk
diyeceğim şu ki henüz liste yapmamış arkadaşlardan bir gönüllü arıyoruzeski arkadaşlar bir tur döndüler yenilerden gül-0663 de yaptı
artık top sizde müsait olan bi arkadaş olaya el atsın
Arkadaslar 8 temmuzdan beri yorumlari okuyorum .. Ben de 1 ton yani 100 kiloyla basladim 1 temmuzda
sanırım bulguru kaçırıyorum:18: bakın size de yarar eskilerden buldumsonunda buldum bulguru da:))))
690100 | Soran : latuna | Soru Grup : Genel
Soru : Canan hanım,
Kitabınızı okudum ve uygulamaya da başladım. Bir konudan emin olamadım, bulgur yemek uygun mu? Yemek tarifleri arasında yer alıyor ancak haftalık listenizde yer almıyor, oruç tutulurken yenilebilecekler arasında ise bu tür yiyecekler var. 18 yaşındaki oğlum da benimle birlikte sizin diyetinizi uyguluyor, cevizli sucuk gibi yiyecekler yemesi uygun mudur öğrenmek istiyor.
Ailemde çok genç yaşta kalp rahatsızlıklarından ölümler olduğu için çok kilolu biri olarak riskli bir durumdayım ve sizden uzak bir tarihe de olsa randevu aldım.
Saygılarımla
Lale Tunçman
03.06.2011 06:03:00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Kilo verinceye kadar bulguru bir iki kaşık yemelisiniz. Oğlunuz tabii ki,Cevizli sucuk yiyebilir. Ancak iyi kalitesi olmalı.
Bol su için ve yol yürümeye başlayın..
Görüşmek üzere.
Prof. Dr.M Canan Efendigil Karatay
aramıza hoşgeldin hedef60bize takıl kilolarına elveda de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?