Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm hanımlar
dünkü iftar menüm:

1 kase yayla çorba
3 tane tavuk pirzola az yağda kızarttım
ayran

:18::18:maalesef 3 parça az şekerli güllaç yedim
bol su

sahurda:4 zeytin
avuç içi kadar fındık

sağolsun üst komşum sahurda gozleme yapmış banada gonderdi sıcak sıcak dayanamadım üstüne yarım peynirli gozleme tamda yarın tartı günü
çok kızıyorum kendime çoook

ben inanılmaz şekilde baş ağrısı çekiyorum.. migren atağı gibi ve 4 gündür devam ediyor yani karatay diyetine tam olarak başladığım günden beri.. sizce bunun rejimimle bir ilgisi var mı? iyice korkmaya başladım ağrı kesici alsam da geçmiyor 2 tane iğne yaptırdım gene de geçmedi..

çok geçmiş olsun açlık süren ne kadar acaba çok aç kalıyorsun da ondan mı öğünlerde karnın iyice doyuyor mu
diyete başladığın gün ve ya 1-2 gün öncesinde başağrısı yapacak bir ortamda bulundunmu belki sebeb başkadır ıslak saçla klimalı veya rüzgarlı ortamda kalmış olabilirsin yada yediğin bişey alerjik bi durum yarattı aklıma başka bişey gelmiyor
ben karataya başlamadan önce 6-7 saat aç kalsam açlıktan başım ağrırdı ve 2-3 gün ağrı geçmezdi karatayla 8 saat aç kalsam da başım ağrımıyor o nedenle pek anlam veremedim:44:

Evet gercekten zorlandim ama dun mecbutlyetten oldu boyle.
Neyse; tartıya gelsin eksilerrr:)
Ben de kendime kızıyorum da işe yaramıyor güzelimm.!neyse olsn olmuş bir kere.kaldığımız yerden devam edecez. cezasız olmazzz:)
Canım doktora görün en iyisi,uzun sürmüş gerçekten.! Bende başlarda 1,2 defa olmuştu ama bu kadar uzun sürmemişti.hatta migrenim vardı son aylarda uğramadı..Geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:

cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için şimdi düşünüyorum da sanırım iş stresi ve ıslak saçla bi gece uyuyakalmıştım.. bunlar tetiklemiş olabilir, hemen karataya bağlamamak lazım.. bırakmak istemiyorum çünkü başlayalı az bi zaman olsa da karın bölgemin yumuşadığını ve erimeye müsaitleştiğini hissediyorum :) bence biraz ağrıya katlanmak lazım, doktorumun tavsiyesiyle sadece bu günlük ekmek yedim patates yedim çunkü inanılmaz miidem bulanıyordu.. bir ara beyin kanaması geçiriyorum sandım

cnm bende de migren var doktorumla konuştum, bugünlük ekmek ve patates ile beslen mide bulantına iyi gelir dedi, bahsettiklerimin migren atağı olduğunu ama yaptığım rejimle bi ilgisi olmadığını söyledi

cnm bende de migren var doktorumla konuştum, bugünlük ekmek ve patates ile beslen mide bulantına iyi gelir dedi, bahsettiklerimin migren atağı olduğunu ama yaptığım rejimle bi ilgisi olmadığını söyledi

doktorun iyiymiş bazıları karatay hocaya saldırmak için eften püften şeyleri bile kullanıyorlar

bugüb ayşe armanı okudunuz mu insanın kanını donduracak bi ropörtaj yapmış yineçocuk istirmarıyla ilgili sabahtan beri etkisindeyim sinirlerim çok bozuldu

menümü de yazayım kaçayım
sabah
kuruyemişsiz kkk
kuruyemişim bitmişti doydum ama erken acıktım kuruyemiş yemesem olur mu diyenlere örnek olsun

akşam
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
çiğ satan açık biyer bulursam kuruyemiş

1 saat yürüyüş 20 dk yüzme

bugüb ayşe armanı okudunuz mu insanın kanını donduracak bi ropörtaj yapmış yineçocuk istirmarıyla ilgili sabahtan beri etkisindeyim sinirlerim çok bozuldu

sonuna kadar okuyun diyordu ama devamını maalesef getiremedim.. ((((((((( korkunç kelimesi az kalır ne diyecegimi bilemiyorum..

aynı şeyi 3 gün ben de yasadım .agrı kesici normalde neredeyse hiç kullanmam.ama agrı kesicide fayda etmedi.diger günler agrı kesici kullanmadım bile nasıl olsa fayda etmiyordu ( havalarladanda olabilir.bilmiyorum ben de anlamdım belki susuzluk.yüksek basınc falan.ben de migren yok ama ciddi siddetliydi.simdi hala biraz var ama daha iyiyim.umarım sen de daha iyisindir gecmiş olsun..

bugun yediklerim:
sabah8:6 tane batırık(sonunda bitti :)
ögle1 :2 muz 1 cay bardagı kuruyemiş
aksam5 : 1 avuç kuruyemiş
the end :)

Canım ben liste yapamayabileceğimden dolayı katılmasam demiştim ama sağolsun mahzen hemşerim ben senin yerine yapabilirim sen katıl demişti bana, hatta doğru hatırlıyorsam haftaya ben yaparım demişti, yanlışım varsa düzeltir gelince..

Benim de yaklaşık 10 gündür istikrarlı başım ağrıyor ama tamamen aşırı sıcaklardan olduğunu biliyorum, çok sıcak bir yerde yaşıyorsan son zamanlarda havanın nemi de çok arttı, o yüzden olabilir.. Karatay genelde insana kendini çok zinde hissettiriyor..

Bu sabah ilk defa geç kaldım, sadece 1 avuç yer fıstığı yiyebildim kahvaltı yerine. Öğlen, tavuk, yoğurt ve salata yedim sanırım dükkanı da öğlen kapatmış oldum böylelikle.. Yarın için de çok heyecanlıyım

sabah:kkk

akşam:1 sıkım çiğ köfte,1 kaşık humus,1 kaşık ali nazik,salata,1 şiş kuşbaşı.

yarın tartı günü:18: ama hiiiç ümitli değilim üstümde bir ton ağırlık var gibi hatta mahzenle 2.5 kg için yarışıyorduk,yarın yeter ki eksi olsun da başka şeyde gözüm yok:44:

sanırım bulguru kaçırıyorum:18: bakın size de yarar eskilerden buldum

1 temmuzda 100 kilo ile basladim 8 temmuzda 99 kiloydum ve karataya basladim 4 agustos bugun itibariyle 89.9 um 10 kilo gitti :)gruba yeni katildim yardimci olursaniz sevinirim 2 cocuktan sonra artik dur deme zamani geldi kilolara.. Karatayjn 4 kitabini aldim okudum . Gercekten cok etkiliymis. Hedefim 60 kilo olmak. Bir daha diyetle falan ugrasmayip yasam sekli haline getirmek ..yardimlarinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…