- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
tekrar afiyet olsun canım, ben de batırık nasıl bişey diye sorulduğunda etsiz çiğ köfte gibi derdim.. eşin de iyi tariflemiş.. bu arada duru bulgur benim memleketimin bulgurudur ve çok beğenirim ürünlerini, başka bulgur almam bizim buralarda da bulmak sıkıntı değil özellikle 2-3 yıldır ama bir sitesi ve sitesinde bulgur tarifleri olduğunu bilmiyordum, bunu da sayende öğrendiğim iyi oldu..ya ne demek unuttugunuzu fark ettim zaten önemli diilben bulgur tariflerini "duru bulgur" un sitesinden yapıyorum.cokta begeniyorum.ama bu sefer tarifi yaptıktan sonra hep bi şeyler eksik geldi.ekşilik yoktu.tarifte limon ve nar ekşisi yoktu.sonra başka tariflere baktim var.ben de üzerine sıktım yedikçce bir sonra dahada güzel oldu.eşim aynı etsiz cig köfteye benzemiş dedi.severek yedik evet yemek yapmayı cok seviyorum ve yeni lezeetlere acıgımdır.sizlerden degişik seyler gördükçe yaparım artık
Stres yapma sakın, o daha çok zararlı, kiraz sindirim sistemine iyi gelir diyerek konuyu kapatalım
canım sanırım artık çok geç, oruçlu olduğum için iftar öncesi tartıldım ve maalesef sonuç kötü
evet canım ben akasyanın yerine yapıcam listeyi geçen hafta öyle söylemiştim, hazır kimsecikler yokken savalım sıramızı :)arkadaşlar biliyorsunuz yaz dolayısıyla herkes tam randımanlı giremiyor topiğe o nedenle liste yapma sırasına tam uyamıyoruzyaz bitene kadar yapmayanlar başta olmak kaydıyla gönüllülük esasına dayalı geçici bi sistem oluşturmuştuk
diyeceğim şu ki henüz liste yapmamış arkadaşlardan bir gönüllü arıyoruzeski arkadaşlar bir tur döndüler yenilerden gül-0663 de yaptı
artık top sizde müsait olan bi arkadaş olaya el atsın
hoş geldin aramıza ve diyet kararın hayırlı olsun canım, en doğru yerdesin :)Arkadaslar 8 temmuzdan beri yorumlari okuyorum .. Ben de 1 ton yani 100 kiloyla basladim 1 temmuzda
geldim canım, sıkıntı yok ben yapıyorum listeyi yarın..Canım ben liste yapamayabileceğimden dolayı katılmasam demiştim ama sağolsun mahzen hemşerimben senin yerine yapabilirim sen katıl demişti bana, hatta doğru hatırlıyorsam haftaya ben yaparım demişti, yanlışım varsa düzeltir gelince.
öğlen dükkanı kapattığına göre güzel bir sonuç alacağın kesin canım..Bu sabah ilk defa geç kaldım, sadece 1 avuç yer fıstığı yiyebildim kahvaltı yerine. Öğlen, tavuk, yoğurt ve salata yedim sanırım dükkanı da öğlen kapatmış oldum böylelikle.. Yarın için de çok heyecanlıyım
hiç sorma felluzcum al benden de o kadar.. ben artık ümit bile edemiyorum çünkü sonucu biliyorum.. hedefim doğum günümde 75 olamaktı, ucundan görsem bile razıydım ama nerdeeee..sabah:kkk
akşam:1 sıkım çiğ köfte,1 kaşık humus,1 kaşık ali nazik,salata,1 şiş kuşbaşı.
yarın tartı günü:18: ama hiiiç ümitli değilimüstümde bir ton ağırlık var gibi hatta mahzenle 2.5 kg için yarışıyorduk,yarın yeter ki eksi olsun da başka şeyde gözüm yok:44:
aynen canım ben de bu hafta bulgur ve dövmeyi çok kaçırdım sonucun kötü olmasını buna bağlıyorum, güya proteine yüklenicektiksanırım bulguru kaçırıyorum:18: bakın size de yarar eskilerden buldum
canım hoşgeldin aramıza burda olan herkesin amacı o zaten, yaşam tarzı haline getirmek, inşallah hepimiz bunu başarıcaz çünkü karatay yaşam tarzı haline getirmeye en uygun diyet..1 temmuzda 100 kilo ile basladim 8 temmuzda 99 kiloydum ve karataya basladim 4 agustos bugun itibariyle 89.9 um 10 kilo gitti :)gruba yeni katildim yardimci olursaniz sevinirim 2 cocuktan sonra artik dur deme zamani geldi kilolara.. Karatayjn 4 kitabini aldim okudum . Gercekten cok etkiliymis. Hedefim 60 kilo olmak. Bir daha diyetle falan ugrasmayip yasam sekli haline getirmek ..yardimlarinizi bekliyorum..
ayrıca tebrik ederim 1 ayda 10 kilo süper, diyet dışında bişey yaptın mı? ama bu hızla gitmeyeceğini bilmende de fayda var ama devam ettiğin sürece mutlaka ekside olursun..
biz bir hafta verip, bir hafta takıldığımız hatta artı çıktığımız oluyor ama aylık değişimlere bakarsak mutlaka ekside oluyoruz ..
Son düzenleme: