Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tekrar afiyet olsun canım, ben de batırık nasıl bişey diye sorulduğunda etsiz çiğ köfte gibi derdim.. eşin de iyi tariflemiş.. bu arada duru bulgur benim memleketimin bulgurudur ve çok beğenirim ürünlerini, başka bulgur almam bizim buralarda da bulmak sıkıntı değil özellikle 2-3 yıldır ama bir sitesi ve sitesinde bulgur tarifleri olduğunu bilmiyordum, bunu da sayende öğrendiğim iyi oldu..

Stres yapma sakın, o daha çok zararlı, kiraz sindirim sistemine iyi gelir diyerek konuyu kapatalım

canım sanırım artık çok geç, oruçlu olduğum için iftar öncesi tartıldım ve maalesef sonuç kötü

evet canım ben akasyanın yerine yapıcam listeyi geçen hafta öyle söylemiştim, hazır kimsecikler yokken savalım sıramızı :)

Arkadaslar 8 temmuzdan beri yorumlari okuyorum .. Ben de 1 ton yani 100 kiloyla basladim 1 temmuzda
hoş geldin aramıza ve diyet kararın hayırlı olsun canım, en doğru yerdesin :)

geldim canım, sıkıntı yok ben yapıyorum listeyi yarın..
öğlen dükkanı kapattığına göre güzel bir sonuç alacağın kesin canım..
hiç sorma felluzcum al benden de o kadar.. ben artık ümit bile edemiyorum çünkü sonucu biliyorum.. hedefim doğum günümde 75 olamaktı, ucundan görsem bile razıydım ama nerdeeee..
sanırım bulguru kaçırıyorum:18: bakın size de yarar eskilerden buldum
aynen canım ben de bu hafta bulgur ve dövmeyi çok kaçırdım sonucun kötü olmasını buna bağlıyorum, güya proteine yüklenicektik yürüyüşü de pek düzenli yapamadım ve sonuç böyle oldu..
canım hoşgeldin aramıza burda olan herkesin amacı o zaten, yaşam tarzı haline getirmek, inşallah hepimiz bunu başarıcaz çünkü karatay yaşam tarzı haline getirmeye en uygun diyet..
ayrıca tebrik ederim 1 ayda 10 kilo süper, diyet dışında bişey yaptın mı? ama bu hızla gitmeyeceğini bilmende de fayda var ama devam ettiğin sürece mutlaka ekside olursun..
biz bir hafta verip, bir hafta takıldığımız hatta artı çıktığımız oluyor ama aylık değişimlere bakarsak mutlaka ekside oluyoruz ..

Son düzenleme:
sahur:
karatay kahvaltısı
yarım yufka (menemen yapmıştım acı olmuş ekmeksiz yiyemedim)

iftar:
yarım kase dövmeli yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
1 parça pide (oldukça büyük bir parça:18:)
3-4 çatal et sote

bugün iftardan önce tartıldım ve tartıdan istediğim alamadım maalesef, alamayınca da iftarda cozuttum ama yarın aynen devam bu hafta duraksamamın sebebi de basit bulgurlu, buğdaylı yemeklerim çoktu bu hafta, sporumu da yapamadım, haftaya telafi etmem lazım ama haftaya bayram ve memleketteyim nasıl yapicim bilmiyorum..

Evet cnm Farkindayim bu ay hizliydi odem attim.. Bundan sonra yavaslayacak sanirim. Her gun 1 saat yuzdum. 4 aylik bebegim var emiuor. Sutumu de etkilemedi. Kitapta okudum hamile ve emzirenler de yapabiliyor forumda yeniyim telefindan baglaniyorum. Umarim hata yapmiyorum cevaplarda ilginize tesrkurler ....

Mahzencim neyse pes etmiyoruz.! hatalarımızı gözden geçirip bilgilerimizi tazeliyecez arada bir.! Azar azar versek yeter bence, yeter ki verelim.!!
Şimdi biraz yürüyüş yapıp form çayımı içicem gerisi Allaha kalmış:)

emziriyor olman buyük avantaj, göreceksin çok güzel sonuçlar alıcaksın :)

evet felluzcum, hatalarımızdan ders çıkararak devam edicez başka yolu yok :) bizi kimse tutamaz

sanırım bulguru kaçırıyorum:18: bakın size de yarar eskilerden buldum

bak bu olmadı ben her hafta 1 kere mutlaka 1.5 tabak kısır yiyorum bol sebzeli ama yine de 1-2 kaşıktan fazla bulgur oluyor demek onu yemeseymişim şimdiye 60 mı olacaktım:44:

hoşgeldin aramıza rumuzun çok motive edici seni çok kararlı ve karataya inanmış gördüm eminim sen de burada bizimle uzun ama
keyifli bir süreç geçireceksin:13: çabana sağlık

Defalarca diyet yapmis biri olarak artik bu diyetin bana gore olduguna inandim. Hep beraber kilolari atip mutlu oluyoruz. Karatay hocamiza tesekkurler..benim daha 30 kilomm var verilecek yolum uzun... Ama artik pes etmek yok ... Sevgiler ...

aynı dert bende de var mahzen77 ve felluz.bu hafta bulur ve meyve yemeyeyim diyorum.bu arada ben de hep duru bulgur alıyorum.tarifleri ondan yaptıgım için.siteside güzel senin de faydalanacagın tarifler vardır :)bayram beni de düşündürüyor.özellikle bayram ziyaretlerinde herkes bi şeyler yedirmeye calişiyor haklı olarak adetten :) bilmiyorum nasıl olucak?:18:

Hoşgeldin canım, başlamak bitirmenin yarısıdır Bazılarının dediği gibi kilo vermek Karatay diyetinin yan etkisi çocuklarının ve kendinin sağlığı ve geleceği için büyük bir adım etmışsın

Üzülme arkadaşım, sakın da koyverme, geçici bir durumdur bu eminim, o kadar meyveden hiçbirşey olmaz.. Belki ödem olmuştur o da yarına çözülür.. Liste için de nasıl teşekkür etsem bilemiyorum sen el atmasan altından kalkamazdım
Dükkanı minik bir dostumun ziyaretiyle tekrar açtım, onu kırmaktansa zincirlerimi kırdım ve akşam beraber birer corneti hüplettik

O kadar alıntı yaptım, yazdım site bakıma girdi, hepsi uçtu neyse ilk bildirimimi yapayım

Rumuz: akasya
Başlangıç tarihi: 05.08.2013
Başlangıç kg:58,9
Geçen hafta: -
Bu hafta: 58,9
Fark: -
Toplam fark:-
Beden: 36-38-40?
Spor: yok
Boy: 1,66
Hedef: 53
yüzde yok tabi ki geçen hafta olmadığından..

Rumuz:seam
Başlangıç tarihi:21/01/2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:64.7
Bu hafta:65.5
Fark:+800:26:
Toplam fark:3,5
Beden:40
Spor:yok
Boy:1.61
Hedef:64
Yüzdesi +%0.01

Felluz
Başlangıç tarihi:09/03/2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.9
Bu hafta:77.9
Fark:0
Toplam fark:9.1
Beden:42.44
Spor:düzensiz yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:65
Yüzdesi:0

Son düzenleme:
Rumuz: KAANİA
Başlangıç tarihi: 15.05.2013
Başlangıç kg:86
Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 82.2
Fark: +0.5
Toplam fark:3.8
Beden: 42 44?
Spor: yok
Boy: 1,65
Hedef: 70
yüzde +0.6

Felluz
Başlangıç tarihi:21/07/2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:70.1
Bu hafta:70.1
Toplam fark:2.7
Spor:leslie ve yüzme
Boy:1.60
Hedef:65 sonra 60

Haloson
Başlangıç tarihi:21/07/2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:70.1
Bu hafta:70.1
Toplam fark:2.7
Spor:leslie ve yüzme
Boy:1.60
Hedef:65 sonra 60

rumuz:simsims
başlangıç tarihi: 29.07.2013
başlangıç kilo: 70
geçen hafta kilo: 70
bu hafta kilo: 69.5
fark: 0.5
beden: 40-42
spor: -
boy: 1.58
hedef: 49

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…