Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese günaydın

Rumuz: mahzen
Başlangıç tarihi: 27.05.2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta: 76.6
Bu hafta: 76.6
Fark: -
Toplam fark:5.4
Beden: 44
Boy: 1,58
Hedef: 70
Spor: 3 gün leslie 3 mil
Su:Ramazan nedeniyle az
yüzde:0

hiç önemli değil canım, zaten anlaşılan o ki işim çok kolay olacak, havalardanmıdır, sudan mıdır, herkes ya almış ya da yerinde saymış simsims dışında veren yok

canım geçen hafta belli değilmiydi kilon, geçen hafta önceki haftan yoktu diye almadık listeye, geçen hafta tartılmış olman lazım diye hatırlıyorum, yanlış mıyım? Eğer öyleyse bu hafta da alamıycak mıyız seni listeye?

gecen hafta kiloları verince bu hafta tutmustur belki haloson.

Büyük ihtimalle öyle oldu:) hayatta yapmadığım kadar spor da yapıyorum ama demek bir zamanı var. Vücudun da kendine göre bir planı var. Sen 6'lıları görmüşsün. Hayırlı olsun. Darısı başıma. 200 gram sonra ordayım:))

rumuz: xc9
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki: 62.1 kg
bu haftaki: 61.2 kg
fark: -900 gr
toplam fark: 9.8 kg
yüzde: % 1.44
boy: 1.55
beden: 40
spor: yürüyüş+yüzme

canım ben biraz daha iyiyim.. kilo verelim de gerisi önemli degil...

bence de süpersin şimdilik birincimiz sensin

Yok canım geçen hafta tartı günü konuştuk haftaya tartılıp sonra listeye girerim diye, listelik bir durumum olmadığından haftaya girmiş olmam gerekiyor, bu ilk tartı bildirimim..

Tebrik ederim xc9, süper gidiyorsun, 2,5 kilo yarışının galibi şimdiden belli olacak sanırım

rumuz:yklm
başlangıç tarihi:09/07/2013
başlangıç kilo:75.5
geçen hafta:74.5
bu hafta:74.5
fark:0
beden:42
spor:düzensiz leslie ve call

kızlar beni şımartıyorsunuz
nasıl oldu bilmiyorum ama bu hafta bikaç kere kaçamak yapmama rağmen iyi vermişim ben de şaşırdım galiba işin sırrı kasmamaktaymış şu an ki kilomu en son 6 sene önce görmüştüm benim için yükselişin başıydı şimdi inişte görüyorum o nedenle çooook mutluyum ve görüntüm hala fazlalıklarım olmasına rağmen beni mutlu ettiği için yavaş yavaş versem de olur modundaydım

selam kızlar hemen bildirim yapayım ancak gelebildim

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:71.7
Bu hafta:71.5
Fark:-200
Toplam fark:7.700
Beden:44-42
Spor:hergün 1 saat yürüyüş ve leslie
Boy:1.58
Hedef:60
Yüzdesi: -%0.278

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]-%1.44
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]simsims
[/TD]
[TD]-%0.71
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]kaania
[/TD]
[TD]-%0.61
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]-%0.27
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]yerinde sayanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]haloson
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]yklm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]seam
[/TD]
[TD]+%0.01
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

akasya haftaya listedesin canım, bu kadar çok yerinde sayan arkadaşı alfabetik olarak sıraladım :)
Verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..

ellerine sağlık canım.....verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim , yerinde sayanlara bu hafta çok dikkatli olmalarını bayram dolayısıyla tatlı fazla tüketmemelerini öneririm..seam cığım seninde haftaya vereceğine inanıyorum.. ben oruçlu oruçlu hem yürüyüş hem leslie canım çıktı ancak 200 gram vermişim

dün sabah tam kkk yaptım,akşama kv ye davetli olduğumdan,iftara kadar beni idare eder diye düşündüm...lakin,kv de bayram temizliğine giriştim,yorgun ve aç olduğumu düşünüp ikramlarda bulundu...çikolata ye enerjin gelsin...karpuz ye serinle...tereyağlı pide ye acıktın sen...her seferinde itiraz ettim...kibarca çevirdim...anlamıyor...çikolatayı gizliden dolaba kaldırdım,koca bir parça pideye ısrarlarıyla başladım,2 ısırıktan sonra telefona gidince peçeteye sarıp çöpe attım...ancak karpuza çözüm bulamadım,yanımda durdu yiyene kadar...6 dilim karpuzdan 2 sini yiyerek yırttım...biz seni zayıf almadık(oysaki 57kg idim),yeter artık zayıflama,yüzün çöktü falan...iftarda da;mercimek çorbası,tavuk sarma (içinde 1 kaşık garnitür),2 çatal çoban salata yedim...geçen günlerden kalan ödemlerime,geç yemenin verdiği şişkinlik de eklendi + 800 ü gördüm...ancak daha fazla bunlarla yaşayamayacağım...önlemimi aldım bugün ayran detoksu yapıyorum...yarın onları görmeyeceğim...

böyle kayınvalide dostlar başına
o pideyi çöpe atmasaydın iyiydi ya çantana saklasaydın keşke neyse ayran detoksunun sonucunu bekliyoruz içine dövme koyacaksın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…