böyle kayınvalide dostlar başına
o pideyi çöpe atmasaydın iyiydi ya çantana saklasaydın keşke neyse ayran detoksunun sonucunu bekliyoruz içine dövme koyacaksın di mi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]-%1.44
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]simsims
[/TD]
[TD]-%0.71
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]kaania
[/TD]
[TD]-%0.61
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]-%0.27
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]yerinde sayanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]haloson
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]yklm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]seam
[/TD]
[TD]+%0.01
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
akasya haftaya listedesin canım, bu kadar çok yerinde sayan arkadaşı alfabetik olarak sıraladım :)
Verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..
Hoşgeldin canım, başlamak bitirmenin yarısıdırBazılarının dediği gibi kilo vermek Karatay diyetinin yan etkisi çocuklarının ve kendinin sağlığı ve geleceği için büyük bir adım etmışsın
Üzülme arkadaşım, sakın da koyverme, geçici bir durumdur bu eminim, o kadar meyveden hiçbirşey olmaz.. Belki ödem olmuştur o da yarına çözülür.. Liste için de nasıl teşekkür etsem bilemiyorumsen el atmasan altından kalkamazdım
Dükkanı minik bir dostumun ziyaretiyle tekrar açtım, onu kırmaktansa zincirlerimi kırdım ve akşam beraber birer corneti hüplettik
dün sabah tam kkk yaptım,akşama kv ye davetli olduğumdan,iftara kadar beni idare eder diye düşündüm...lakin,kv de bayram temizliğine giriştim,yorgun ve aç olduğumu düşünüp ikramlarda bulundu...çikolata ye enerjin gelsin...karpuz ye serinle...tereyağlı pide ye acıktın sen...her seferinde itiraz ettim...kibarca çevirdim...anlamıyor...çikolatayı gizliden dolaba kaldırdım,koca bir parça pideye ısrarlarıyla başladım,2 ısırıktan sonra telefona gidince peçeteye sarıp çöpe attım...ancak karpuza çözüm bulamadım,yanımda durdu yiyene kadar...6 dilim karpuzdan 2 sini yiyerek yırttım...biz seni zayıf almadık(oysaki 57kg idim),yeter artık zayıflama,yüzün çöktü falan...iftarda da;mercimek çorbası,tavuk sarma (içinde 1 kaşık garnitür),2 çatal çoban salata yedim...geçen günlerden kalan ödemlerime,geç yemenin verdiği şişkinlik de eklendi + 800 ü gördüm...ancak daha fazla bunlarla yaşayamayacağım...önlemimi aldım bugün ayran detoksu yapıyorum...yarın onları görmeyeceğim...
Rumuz: hedef60busondiyet. BaslNgic tarihi: 1 temmuz. Baslangic kilo: 100. Gecen hafta : 91.7. Bu hafta : 89 Fark:2,7. Toplam fark: 11 Beden:46. Spor:yuzme Boy: 170. Yas:30. Yuzde: ? Bunu anlamadim :)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]verenler
[/TD]
[TD]yüzde
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]xc9
[/TD]
[TD]-%1.44
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]simsims
[/TD]
[TD]-%0.71
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]kaania
[/TD]
[TD]-%0.61
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]gul_0663
[/TD]
[TD]-%0.27
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]yerinde sayanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]felluz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]haloson
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]mahzen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]yklm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]alanlar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]seam
[/TD]
[TD]+%0.01
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
akasya haftaya listedesin canım, bu kadar çok yerinde sayan arkadaşı alfabetik olarak sıraladım :)
Verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..
evet canım sen herhalde forumda adı geçen ayran detoksunu yapacksın hadi kolay gelsinhaklısın içim acıdı ama çantam uzakta ve onun yanındaydı,başka bir şey aklıma gelmemişti...dövme dediğin buğday mı?o ise evet...
Seamciğim;zaten bu hesapta olmayan durumlar bizi bu hale getirenbugün misafirim vardı ikramlarım oldu,sonra babamı ziyarete gittim babamın eşi önüme ne varsa dizdi.! Allahım.!!! Yer gök yemek! bazen işin içinden çıkamıyorsun.akşama da misafirim var,kültürümüzde bu kadar ikram olmasa idi diyorum keşke nun yerine bahçeye inip masa tenisi oynasak mesela veya köpekleri yürüyüşe çıkarıp sohbet etsek,veya şarkılar söyleyip fasıl yapsak:)) varsa yemek,yoksa yemek,masa başından kımıldamamak..
Senin kv çok iyi besliyormuş seni canım,daha ne istersin:)
alemsin vallahi senin dediğin avrupada oluyor ama bahçede masa tenisi işini çok tuttum
bizde de fasıl çok olur da orada da ağız boş durmuyor maalesef
Ne güzel bahçen varmış canım, bence de çok iyi bir fikirAynen canım,en kısa zamanda bahçeme masa tenisi düşünüyorum...fasıl yaparken ağzımız dursa bari,onu getir,bunu getir,buz getir,falan filan derken zevki kalmıyor:)şarkı söylemeye kalkışsam eşimle çocuklar 'ne olur sen sus.! sükutun daha güzel.! diyorlar:)
dün sabah tam kkk yaptım,akşama kv ye davetli olduğumdan,iftara kadar beni idare eder diye düşündüm...lakin,kv de bayram temizliğine giriştim,yorgun ve aç olduğumu düşünüp ikramlarda bulundu...çikolata ye enerjin gelsin...karpuz ye serinle...tereyağlı pide ye acıktın sen...her seferinde itiraz ettim...kibarca çevirdim...anlamıyor...çikolatayı gizliden dolaba kaldırdım,koca bir parça pideye ısrarlarıyla başladım,2 ısırıktan sonra telefona gidince peçeteye sarıp çöpe attım...ancak karpuza çözüm bulamadım,yanımda durdu yiyene kadar...6 dilim karpuzdan 2 sini yiyerek yırttım...biz seni zayıf almadık(oysaki 57kg idim),yeter artık zayıflama,yüzün çöktü falan...iftarda da;mercimek çorbası,tavuk sarma (içinde 1 kaşık garnitür),2 çatal çoban salata yedim...geçen günlerden kalan ödemlerime,geç yemenin verdiği şişkinlik de eklendi + 800 ü gördüm...ancak daha fazla bunlarla yaşayamayacağım...önlemimi aldım bugün ayran detoksu yapıyorum...yarın onları görmeyeceğim...
kızlar beni şımartıyorsunuz
nasıl oldu bilmiyorum ama bu hafta bikaç kere kaçamak yapmama rağmen iyi vermişim ben de şaşırdım galiba işin sırrı kasmamaktaymış şu an ki kilomu en son 6 sene önce görmüştüm benim için yükselişin başıydı şimdi inişte görüyorum o nedenle çooook mutluyum ve görüntüm hala fazlalıklarım olmasına rağmen beni mutlu ettiği için yavaş yavaş versem de olur modundaydım
sen de süpersin canım, listede olsaydın 1 incimiz senmişsin..Rumuz: hedef60busondiyet. BaslNgic tarihi: 1 temmuz. Baslangic kilo: 100. Gecen hafta : 91.7. Bu hafta : 89 Fark:2,7. Toplam fark: 11 Beden:46. Spor:yuzme Boy: 170. Yas:30. Yuzde: ? Bunu anlamadim :)
yeni başlayanlar düzenli bildirim yaparlarsa bir sonraki haftaya giriyorlar listeye canım, sen de haftaya listedesin akasya gibi.. saat 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.. 12 den sonra liste yayınlanıyor, haftaya aklında olsun..Tebrikler kizlar ben gec kaldim sanirim harikasinizz
bence de böyle şok diyetler sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi saldırtabiliyor ama metabolizmayı şaşırtmak için faydalı da olabilir belki..Eğer sadece ödem için yapacaksın bence düzenini hiç bozma, sonrasında açlık krizine girip yasaklılara daha çok saldırabilirsin, ödem için kiraz sapı demle iç daha iyi olur ya da proteini ve suyu arttır, çok güzel gidiyorsun hedefini yakaladın bence hiç sarsma kendini ya da 2 kaşık yoğurt içine 1'er çay kaşığı zencefil, tarçın, zerdeçal koy ve ye o da ödem söktürüyor..
evet canım arada kaçırmak (ödül niyetine) metabolizmayı şaşırtmak için faydalı oluyor..Bugün sonuna kadar şımarmak hakkınBana da öyle geliyor kasmayınca daha çok gidiyor gibi bir de kötü örnek olmasın ama arada kaçırınca, zararlı az birşey yemek ya da geç saatte yemek gibi, metabolizmayı bir silkeliyor sanki şöyle..
............Bugün sonuna kadar şımarmak hakkınBana da öyle geliyor kasmayınca daha çok gidiyor gibi bir de kötü örnek olmasın ama arada kaçırınca, zararlı az birşey yemek ya da geç saatte yemek gibi, metabolizmayı bir silkeliyor sanki şöyle..
kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?
seam senin KV bence de dostlar başıma, bence bu kadar kasma, hedefine azıcık kalmış zaten, o terayğlı pideyi şifa neiyetine yerdim ben olsam :) acaba kayınvaliden endişelenmekte haklı mı? bir de tartıya takılmamakta fayda var, bazan gram ekşimiyoruz ama inceliyoruz..
sen de süpersin canım, listede olsaydın 1 incimiz senmişsin..
yeni başlayanlar düzenli bildirim yaparlarsa bir sonraki haftaya giriyorlar listeye canım, sen de haftaya listedesin akasya gibi.. saat 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.. 12 den sonra liste yayınlanıyor, haftaya aklında olsun..
bence de böyle şok diyetler sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi saldırtabiliyor ama metabolizmayı şaşırtmak için faydalı da olabilir belki..
evet canım arada kaçırmak (ödül niyetine) metabolizmayı şaşırtmak için faydalı oluyor..
Kilolariniza baktim da hepiniz benden zayifsiniz masallah :) ben de sizler gibi 60/70 olsam keske:) sanirim o yuzden biraz hizli gidiyor kilolar :) aman gitsin de ben de sizin gibi 60 i goreyim ... Hedef 60 / 28 ocak 2014 e kadar :) esimle tanisma yildonumumuz :) ahtim var onunla tanistigimizda 65 kiloydum simdi daha zayif olacagim :) cok uzun yolum var ... İyi ki boyle bir yerdeyimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?