Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

böyle kayınvalide dostlar başına
o pideyi çöpe atmasaydın iyiydi ya çantana saklasaydın keşke neyse ayran detoksunun sonucunu bekliyoruz içine dövme koyacaksın di mi

haklısın içim acıdı ama çantam uzakta ve onun yanındaydı,başka bir şey aklıma gelmemişti...dövme dediğin buğday mı?o ise evet...

Son düzenleme:
Rumuz: hedef60busondiyet. BaslNgic tarihi: 1 temmuz. Baslangic kilo: 100. Gecen hafta : 91.7. Bu hafta : 89 Fark:2,7. Toplam fark: 11 Beden:46. Spor:yuzme Boy: 170. Yas:30. Yuzde: ? Bunu anlamadim :)

dünki menüm
iftarda....2 tane zeytin, taze fasulye, yaz çorbası, yoğurtlu semizotu
sahurda...taze fasulye, kkk ve yoğurt içinde taze incir

Tebrikler kizlar ben gec kaldim sanirim harikasinizz

Evet akasya basladik azimle bitircegiz bir daha geriye bakmayacagiz... Bu sozu tuttum kilo vermek karatayin yan etkisi :) harika ...

Seamciğim;zaten bu hesapta olmayan durumlar bizi bu hale getiren bugün misafirim vardı ikramlarım oldu,sonra babamı ziyarete gittim babamın eşi önüme ne varsa dizdi.! Allahım.!!! Yer gök yemek! bazen işin içinden çıkamıyorsun.akşama da misafirim var,kültürümüzde bu kadar ikram olmasa idi diyorum keşkenun yerine bahçeye inip masa tenisi oynasak mesela veya köpekleri yürüyüşe çıkarıp sohbet etsek,veya şarkılar söyleyip fasıl yapsak:)) varsa yemek,yoksa yemek,masa başından kımıldamamak..
Senin kv çok iyi besliyormuş seni canım,daha ne istersin:)

mahzencim tesekkür ederiz cok güzel olmuş :) ben de haftaya yaparım diyordum ama ben haftaya sadece gece vakit bulabilicem.haftaya diil ondan sonra ki hafta yapayım.haftaya şema kim yapar bilmem ama ben ondan sonra ki hafta yaparım :))

bugun yediklerim:
sabah9:30 :kkk 1çay bardayı kuruyemiş
ögle1:30 :2muz
aksam:2kaşık humus,2kaşık patlıcan salatası,6kasık semizotu,3kaşık yogurt

Eline sağlık mahzencim kilo verenleri çoook kutluyorum. Kendime ve tüm duraksayanlara 'silkelen' ve 'devam et' diyorumm.!! Tabii bugün artık geçti.!yarından itibaren diyorumm
Ben iki haftada 2,5 kg yarışmasında 400 gr verdimbuna da şükür! :)haftaya 76'yı ucundan görsem kocaman yupppiiii diycemm:)

haklısın içim acıdı ama çantam uzakta ve onun yanındaydı,başka bir şey aklıma gelmemişti...dövme dediğin buğday mı?o ise evet...
evet canım sen herhalde forumda adı geçen ayran detoksunu yapacksın hadi kolay gelsin

alemsin vallahi senin dediğin avrupada oluyor ama bahçede masa tenisi işini çok tuttum
bizde de fasıl çok olur da orada da ağız boş durmuyor maalesef

Kkkyumurtasız)
Öğlen:2 içli köfte,1 dilim irmik tatlısı

Akşam:yemek yemeyi düşünmüyorum.dayanamazsam1 kase yoğurt yerim veya süt.(içli köfteler oldukça uzundu ve kızartmaydı)

alemsin vallahi senin dediğin avrupada oluyor ama bahçede masa tenisi işini çok tuttum
bizde de fasıl çok olur da orada da ağız boş durmuyor maalesef

Aynen canım,en kısa zamanda bahçeme masa tenisi düşünüyorum...fasıl yaparken ağzımız dursa bari,onu getir,bunu getir,buz getir,falan filan derken zevki kalmıyor:)şarkı söylemeye kalkışsam eşimle çocuklar 'ne olur sen sus.! sükutun daha güzel.! diyorlar:)

Mahzen ellerine sağlık canım, hepinizi tebrik ediyorum hadi kızlar köprüden önceki son çıkış Bayrama kadar ne kadar sıksak kendimizi kardır..

Bu sabah kk ile başladım, öğlen mecburiyetten kaşarlı tost yedim, akşam da küçük bir kase çorba ile günü bitirdim.. Tost artık mecbur oldu zaten 6-7 km. en az yürüdüğüm için çoktan erimiştir bile.. Çok koşturmam var bu aralar, elimden geldiğince idare etmeye çalışıyorum.. Haftaya bugün çiroz görümcemi almaya gideceğim sabah 6'da, bakalım o gün buraya ne bildirim yapacağım..

Ne güzel bahçen varmış canım, bence de çok iyi bir fikir

Eğer sadece ödem için yapacaksın bence düzenini hiç bozma, sonrasında açlık krizine girip yasaklılara daha çok saldırabilirsin, ödem için kiraz sapı demle iç daha iyi olur ya da proteini ve suyu arttır, çok güzel gidiyorsun hedefini yakaladın bence hiç sarsma kendini ya da 2 kaşık yoğurt içine 1'er çay kaşığı zencefil, tarçın, zerdeçal koy ve ye o da ödem söktürüyor..

Bugün sonuna kadar şımarmak hakkın Bana da öyle geliyor kasmayınca daha çok gidiyor gibi bir de kötü örnek olmasın ama arada kaçırınca, zararlı az birşey yemek ya da geç saatte yemek gibi, metabolizmayı bir silkeliyor sanki şöyle..

seam senin KV bence de dostlar başıma, bence bu kadar kasma, hedefine azıcık kalmış zaten, o terayğlı pideyi şifa neiyetine yerdim ben olsam :) acaba kayınvaliden endişelenmekte haklı mı? bir de tartıya takılmamakta fayda var, bazan gram ekşimiyoruz ama inceliyoruz..

sen de süpersin canım, listede olsaydın 1 incimiz senmişsin..
Tebrikler kizlar ben gec kaldim sanirim harikasinizz
yeni başlayanlar düzenli bildirim yaparlarsa bir sonraki haftaya giriyorlar listeye canım, sen de haftaya listedesin akasya gibi.. saat 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.. 12 den sonra liste yayınlanıyor, haftaya aklında olsun..
bence de böyle şok diyetler sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi saldırtabiliyor ama metabolizmayı şaşırtmak için faydalı da olabilir belki..

evet canım arada kaçırmak (ödül niyetine) metabolizmayı şaşırtmak için faydalı oluyor..

kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?

bugün öyle şımardım ki 2 dolu tabak kısır yedim 4 saat oldu hala hazım sorunu yaşıyorum bu da bana ders olsun
diyeti harfiyen uyguladığım zaman ve bunun için tartıda iyi sonuç beklediğimde hüsrana uğradım en iyisi beklentisiz diyet yapmakmış

kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?

benim 1.3 kg oldu

Evet haftaya erken bildireyim cnm bugun. Sabah karatay kahvalti. Saat :4 te 2 incir 1 dilim karpuz saat 9 da abarttim :) 6 parca kanat 4 kasik bulgur 4 kasik barbunya salata ... Aksam misafir vardi biraz abarttim .. Bi de ben heer gun tartiliyorum kizlar daha cccok motive oluyorum .. Herkese boll kilo vermeler .. S

Kilolariniza baktim da hepiniz benden zayifsiniz masallah :) ben de sizler gibi 60/70 olsam keske:) sanirim o yuzden biraz hizli gidiyor kilolar :) aman gitsin de ben de sizin gibi 60 i goreyim ... Hedef 60 / 28 ocak 2014 e kadar :) esimle tanisma yildonumumuz :) ahtim var onunla tanistigimizda 65 kiloydum simdi daha zayif olacagim :) cok uzun yolum var ... İyi ki boyle bir yerdeyimm ..

haklısın canım, bazen ben de bunca zayıf insanın arasında kendimi kötü hissetmiyorum değil ama napalım yapcak bişey yok.. ayrıca sanırım sen emziriyordun, çabuk vermende önemli bir avantaj, emzirdiğine göre de bunlar senin doğum kiloların, yerleşik olamadığı için de çabuk gider, şu an kilolu olduğuna bakma kısa sürede sen de onların arasına katılırsın, ben kendime kayırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…