Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar kimse bahsetmemiş ama ölçülerinizi alıyormusunuz? Karatay diyetinde bel çevresi kalınlığı çok önemli biliyorsunuzdur zaten. Bazen fazla ağırlık kaybımız olmasa bile incelmiş olabiliyoruz.ara sıra ölçülerinizi control edin bence..

kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?
Ben de sadece 400 gr.verdim.sanırım sonuncuyum...ama olsun hakkettim, bu hafta çok kaçamak yaptım.
Bence de iyi yerdesin:)

ben her cumartesi ölçülerimi alıyorum ve tartılıyorum..kendime bir tablo oluşturdum ona cm leri yazıyorum öncekilerle kıyaslıyorum ilk ay verdiğim 5 kg da belim de 5 cm incelmişti sonraki 2.5 kg da incelmesi gerekirken 2 cm kalınlaştı sadece kalça ve basenden 2 cm azaldı

Aslinda dogum kilolarim sayilir da satilmaz da canim . Cok ilginc bi kilo alip verme donemim oldu . 2007 yilinda evlendim 65 kiloydum . 2008 agustosta oglumu doguma giderken 102 kilo ile doguma gittim. Vucut oyle odem yapmisti ki anlatamam.. Emzirme donemi falan derken 2 yilda 85 oldum ama hala kiloluydum. 2 yil sonra 2010 da akapunktur ile 73 e dustum. İdarecilik yaptigim ve oturaraak calistigim stresli ortamda oldugum icin 1,5 yilin icinde yine 95-100 gordum. Bir de inisulun durencim basladi bu da cabasi oldu maalesef.. Ara ara diyet girisimlerim oldu 5-10 kilo verdim geri aldim. Vucut sasirdi artik.. Ve 95 kilo ile hamile kaldim maalesef bu sefer doguma 105 kilo ile gittim.. Nisan ayinda dogum yapinca yine baslangic kiloma 95 dondum.. Ama su sut olsun yemeleri yok mu habire yemekten 1 temmuz 2013 te 100 kilo olunca artik tak etti .. Karnim o kadar sisti ki hamile misin falan diye soranlar vardi cok sinir bozucuydu.. Annemlerin yanina yazga geldim.. Komsumuz nuri abi sayesinde karatayla tanistim. 8 temmuza kadar yapabilir miyim yapamazmiyim denemeler yaptim resmi olarak da 99 kilo ile karataya basladim cnm.. Kilo cok cabuk alip cabuk veriyorum .. Benim problemim koruyamiyorum.. Ama artik bunu yasam sekli haline getirecegim ve bu son diyet olacak insallah cnm ... İste benim hikayem.. Biz de zayif grubuna gireriz insallah mahzen77 hepimizin basaracagina inaniyorum.. Gercekten kendime guvenim gitmisti .. Bir de esim 65 kilo cok zayif bu da cok sinir bozucu karar verdim evdeki herkes annem babam kardesim esim benden zayif bu sefer 70 falan drgil ben herkrsten zayif olucam.. Bu konuda ailemden bile vaatler aldim :) inanmadiklari icin sanirim zsyiflayacagima esim jetta araba alirim sen zayifla dedi,ayrica sigarayi birakacagibi soyledi .. kardesim gardolabimdan istedigim sayida begendigim her seyi alabilirsin dedi annem babam gardolabimi yenilerim dedi :) insanlar o kadar umitsizdi ki benim zayiflamamdan vaatleri de buyuk oldu anlayacaginiz .. Bakalim kim galip gelecek bana 1 yil sure de verdiler ama ben 28 ocakta supriz yapip 60 a ulasmayi hedefliyorum .. İnsallah olur :) senin de benim de 60 larin arasona katilacagimiza inaniyirum mahsen77 :) sevgili evren biz 60 kilo olacagiz ona gore bize yardim et :) evrene olymlu mesaj da gondereyim :) ama karatayda bel cevremden cik gutti .. Tek hatam olcu almamak oldu .. Yapabilirsem sonra fotolar koycam :) cok net belli oldu , biz galip gelecegiz ve artik en onemlisi saglikli yasayacagiz .. Bayramdsn sonra evime doncem buz dolabima bi evlenmeden onceki resmimi bir de canan karatayin resmini asicam .. 4 kitabini bir solukta okudum.. Ayrica o kitaplar hic bir zaman rafa kalkmicak .. Ki vazgwcmeyeyim.. O kadar guzelve sade bir dille zararlaruni ablatmis ki simdii agzimdan gecen likma zararli mi yararli mi dusunerek yiyorum .. Habire yeme istegim yok .. Gercekten 3. Ogun fazla gelir oldu.. 1 ay boyunca kadinlar kulubunden cok yorum okudum sizler de motive ettiniz .. Canan karataya sizlere cok tesekkurler , bi de nuri abiye beni bu diyetle tanistirdi.. Artik ben de yazmaya basladim.. Hep birlikte azimle yolumuza devam edip artik kilo almadan yasayallim .. İcimi dokup rahatladim :)uyuyabilirim simdi :)

Haklisin ... Maalesef almadim cnm cok pismanim ama yarin alayim :) 11 kilo gitti ve gobek bolgesi cok fark etti gercekten verdigimden daha fazla inceldigimi soyluyorlar cnm

Gercekten cok farketmis cnm tebrikler

canım bende himilelikti, emzirmeydi, evde çocuk bakmaydı (2 tane üstüste küçük çocuk olunca 1 yıl ücretsiz izin aldım.,evde yiyip içmekten ve hareketsizlikten iyice şişmişimde haberim yokmuş.İşe başalyınca anladım.Hiç bir kıyafetim olmuyordu.Zar zor olanda hiç yakışmıyordu.Tabii işyerinde herkes filinta gibiydi.Rezil bir durumdaydım yani.Bu psikoloji ve azimle her zaman başvurduğum sağlıklı kilo verme macerama başladım.8 ayda 17 kilo verdim. 2- 3 aydır bu kilomu korumayı başardım.İnşallah sağlığım el verdiği sürece yıllarca yaptığım hataları yapmayacak; kilomu korumaya ömür boyu gayret edeceğim. Kilo korumak vermeye çalışmaktan daha kolay:)
Senin yolun biraz daha uzun bana gore.Naçizane tavsiyem; ne yap ne et spor hergün 1saat yorulacak şekilde yap.Ben belediyenin parklarında az ter dökmedim.Eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibi hissediyordum.Alışınca bırakamıyorsun zaten.
Uzun vadede vermeyi planlamışsın zaten.
ve bu topikten ayrılma.hergün mutlaka menu bildirimi yap. Denetlenme korkusuyla daha dikkatli besleneceksin.
kolaylıklar diliyorum.......

Bende aranıza katılıyorum bugüne kadar sessizce yorumlarınız takip ediyordum. Ramazan başlangıcı ile başladım karataya 75 kg ile hiç bir spor yapmadan 3kg verdim bugüne kadar ama 1 haftadır durmuş durumda sanırım artık spor yapmalıyım ama oruçluyken ve çalıştığım için hiç halim kalmıyor inşallah ramazandan sonra başlıyacağım spor yapmaya. sahurda kaşarlı sucuklu yumurta peynir, 1 çay b. ceviz ve kibrit kutusu kadar helva yedim. iftarda da karışık ızgara sipariş etmeyi düşünüyorum çalışıyorum çünkü. Kitabı alıpta okuma şansım olmadı sizlerden de okuyabildiğim kadar bu diyete başladım.Ben her sabah kibrit kutusu kadar helva yiyorum birde bulgur pilavı istediğin kadar yiyebilirmisin. Birde siz hep yemekleri kaşık kaşık yazıyorsunuz normalde karatayda karbonhidrat dışında herşey sınırsız serbest değilmi bana bu konuda yardımcı olursanız bende yanlışlarımı düzelterek diyetime devam ederim. Teşekkürler

ben başladıktan 2 hafta sonra almıştım ama ara ölçtüm aynıydı, son zamanlarda da ölçmedim aynı çıkıcak diye.. bir de her seferinde aynı yerden ölçmek sıkıntı benim için arka arkaya ölçtüğümde bile farklı sonuçlar alabiliyorum, o yüzden ölçülere de takılmadım, kıyafetlerimden takip ediyor, giydiğim bir pantolondan fırlayan kısımları önceki halimle kıyaslıyorum :)
hoşgeldin aramıza :)
öncelikle karbonhidrat dışında herşey sınırsız değil ama doyana kadar yiyebiliyorsun, ben pek kaşıkla ölçü yazmam hep tabakladır ölçülerim, kaşıkla yazmışsam tadına bakıp sevmediğim için yemediğimdendir..

kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?

2 hafta doldu mu ya, zaman ne çabuk geçiyor 900 gr. gayet iyi bir rakam

Çıkarsız ilişki diyorsun yani

Geçmişi dönüp okursan bu topikte ne 100+ kilolardan 50 kilolara düşmüş insanlar var, sadece yapman yeterli Mutlaka karşılığını fazlasıyla alırsın..

sen göreceksin 60 ları merak etme

öyle deme üzülürüm

canım ben 2 ay kadra önce ölçüleimi paylaşmıştım son haftalarda da yeni başlayan bir grup vardı onlara söyledim ama onlar şu an topikte değil o ayrı mesele

asıl gitmesi gereken yerden daha yavaş gidiyor ben onu gözlemledim

hoşgeldin aramıza
canım helva serbest değil
sadece balık yendiği günler yenebiliyor tahin omega 3 emilimini artırdığı için bu konu topikte çok tartışıldı tahin yerken saf şeker almak doğru mu diye sonuçta çoğumuz tahin+kuruüzüm iklisini daha doğru bulduk istersen tabi ki balığın üstüne yiyebilirsin ama sadece o kadar her sabah yemek ı-ıh

ne güzel ailen seni iyi motive etmiş, jetta araba falan maşallah, demek ki artık zayıflaman için sağlığın dışında da güzel nedenlerin var :) ve ailen bunu bilmese de hedefin karatayla hayal değil, önümüzde emsaller var, eşin arabanın parasını biriktirmeye başlasa iyi olur

Günaydın arkadaşlar,

Bugün dün sabaha göre 400 gr + dayım, neden acaba Sabah 1/4 peynirli omlet ve 5 ceviz yedim, canım istemedi onu da zorla yedim, hava çok sıcak, hepimizde durum

bi dakka bi dakka kime zayıflarsa kocası araba alacakmış ben kaçırmışım o bölümü

bu bütün yenilere güzel bir hem örnek hem tavsiye olmuş teşekkürler :)

hosgeldin :)) bulgurda cok konusuldu burda gecen hafta.2 kaşık bulgur hakkımız varmış zayıflayana kadar.ben de cok seviyor ve zaman zaman abartıyorum maalesef bulguru.

hosgeldin :)) bulgurda cok konusuldu burda gecen hafta.2 kaşık bulgur hakkımız varmış zayıflayana kadar.ben de cok seviyor ve zaman zaman abartıyorum maalesef bulguru.

ben dün öyle abartmışım ki yatana kadar hazmedemedim bulgur kendinden soğuttu beni bi süre rahatım yemem artık

hedef60:ailen seni daha cok motive etmek için sana hediyeler almayı teklif ediyor.onlarda senin kadar istiyorlar bence senin saglıklı kilolara gelmeni.yoksa sana inanmadıklaından diil.mahzen e katiliyorum:) gayet güzel gidiyorsun böyle devam

mahzen77:ne senin ne hedef60 ın birbirizmizden farkı yok hepimizin yolu aynı.önemli olan hangi kiloda oldugumuz diil,istedigimiz kiloya kavusmamız ve bunu hayatımız boyunca korumamız di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…