Ben de sadece 400 gr.verdim.sanırım sonuncuyum...ama olsun hakkettim, bu hafta çok kaçamak yaptım.kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?
Bence de iyi yerdesin:)Kilolariniza baktim da hepiniz benden zayifsiniz masallah :) ben de sizler gibi 60/70 olsam keske:) sanirim o yuzden biraz hizli gidiyor kilolar :) aman gitsin de ben de sizin gibi 60 i goreyim ... Hedef 60 / 28 ocak 2014 e kadar :) esimle tanisma yildonumumuz :) ahtim var onunla tanistigimizda 65 kiloydum simdi daha zayif olacagim :) cok uzun yolum var ... İyi ki boyle bir yerdeyimm ..
Arkadaşlar kimse bahsetmemiş ama ölçülerinizi alıyormusunuz? Karatay diyetinde bel çevresi kalınlığı çok önemli biliyorsunuzdur zaten. Bazen fazla ağırlık kaybımız olmasa bile incelmiş olabiliyoruz.ara sıra ölçülerinizi control edin bence..
haklısın canım, bazen ben de bunca zayıf insanın arasında kendimi kötü hissetmiyorum değil ama napalım yapcak bişey yok.. ayrıca sanırım sen emziriyordun, çabuk vermende önemli bir avantaj, emzirdiğine göre de bunlar senin doğum kiloların, yerleşik olamadığı için de çabuk gider, şu an kilolu olduğuna bakma kısa sürede sen de onların arasına katılırsın, ben kendime kayırıyorum
Arkadaşlar kimse bahsetmemiş ama ölçülerinizi alıyormusunuz? Karatay diyetinde bel çevresi kalınlığı çok önemli biliyorsunuzdur zaten. Bazen fazla ağırlık kaybımız olmasa bile incelmiş olabiliyoruz.ara sıra ölçülerinizi control edin bence..
ben her cumartesi ölçülerimi alıyorum ve tartılıyorum..kendime bir tablo oluşturdum ona cm leri yazıyorum öncekilerle kıyaslıyorum ilk ay verdiğim 5 kg da belim de 5 cm incelmişti sonraki 2.5 kg da incelmesi gerekirken 2 cm kalınlaştı sadece kalça ve basenden 2 cm azaldı
ben başladıktan 2 hafta sonra almıştım ama ara ölçtüm aynıydı, son zamanlarda da ölçmedim aynı çıkıcak diye.. bir de her seferinde aynı yerden ölçmek sıkıntı benim için arka arkaya ölçtüğümde bile farklı sonuçlar alabiliyorum, o yüzden ölçülere de takılmadım, kıyafetlerimden takip ediyor, giydiğim bir pantolondan fırlayan kısımları önceki halimle kıyaslıyorum :)Arkadaşlar kimse bahsetmemiş ama ölçülerinizi alıyormusunuz? Karatay diyetinde bel çevresi kalınlığı çok önemli biliyorsunuzdur zaten. Bazen fazla ağırlık kaybımız olmasa bile incelmiş olabiliyoruz.ara sıra ölçülerinizi control edin bence..
hoşgeldin aramıza :)Bende aranıza katılıyorum bugüne kadar sessizce yorumlarınız takip ediyordum. Ramazan başlangıcı ile başladım karataya 75 kg ile hiç bir spor yapmadan 3kg verdim bugüne kadar ama 1 haftadır durmuş durumda sanırım artık spor yapmalıyım ama oruçluyken ve çalıştığım için hiç halim kalmıyor inşallah ramazandan sonra başlıyacağım spor yapmaya. sahurda kaşarlı sucuklu yumurta peynir, 1 çay b. ceviz ve kibrit kutusu kadar helva yedim. iftarda da karışık ızgara sipariş etmeyi düşünüyorum çalışıyorum çünkü. Kitabı alıpta okuma şansım olmadı sizlerden de okuyabildiğim kadar bu diyete başladım.Ben her sabah kibrit kutusu kadar helva yiyorum birde bulgur pilavı istediğin kadar yiyebilirmisin. Birde siz hep yemekleri kaşık kaşık yazıyorsunuz normalde karatayda karbonhidrat dışında herşey sınırsız serbest değilmi bana bu konuda yardımcı olursanız bende yanlışlarımı düzelterek diyetime devam ederim. Teşekkürler
kızlar bu arada bu yarışa giren arkadaşlar da 2 haftalık sonuçlar nasıl acaba, bir de bunun bildirimini mi yapsa idik 1. yi seçmek için..
benim 2 haftalık sonucum maalesef sadece 900 gr. oldu.. siz de durum ne?
bugün öyle şımardım ki 2 dolu tabak kısır yedim 4 saat oldu hala hazım sorunu yaşıyorum bu da bana ders olsun
diyeti harfiyen uyguladığım zaman ve bunun için tartıda iyi sonuç beklediğimde hüsrana uğradım en iyisi beklentisiz diyet yapmakmış
benim 1.3 kg oldu
Kilolariniza baktim da hepiniz benden zayifsiniz masallah :) ben de sizler gibi 60/70 olsam keske:) sanirim o yuzden biraz hizli gidiyor kilolar :) aman gitsin de ben de sizin gibi 60 i goreyim ... Hedef 60 / 28 ocak 2014 e kadar :) esimle tanisma yildonumumuz :) ahtim var onunla tanistigimizda 65 kiloydum simdi daha zayif olacagim :) cok uzun yolum var ... İyi ki boyle bir yerdeyimm ..
Kilolariniza baktim da hepiniz benden zayifsiniz masallah :) ben de sizler gibi 60/70 olsam keske:) sanirim o yuzden biraz hizli gidiyor kilolar :) aman gitsin de ben de sizin gibi 60 i goreyim ... Hedef 60 / 28 ocak 2014 e kadar :) esimle tanisma yildonumumuz :) ahtim var onunla tanistigimizda 65 kiloydum simdi daha zayif olacagim :) cok uzun yolum var ... İyi ki boyle bir yerdeyimm ..
haklısın canım, bazen ben de bunca zayıf insanın arasında kendimi kötü hissetmiyorum değil ama napalım yapcak bişey yok.. ayrıca sanırım sen emziriyordun, çabuk vermende önemli bir avantaj, emzirdiğine göre de bunlar senin doğum kiloların, yerleşik olamadığı için de çabuk gider, şu an kilolu olduğuna bakma kısa sürede sen de onların arasına katılırsın, ben kendime kayırıyorum
ben her cumartesi ölçülerimi alıyorum ve tartılıyorum..kendime bir tablo oluşturdum ona cm leri yazıyorum öncekilerle kıyaslıyorum ilk ay verdiğim 5 kg da belim de 5 cm incelmişti sonraki 2.5 kg da incelmesi gerekirken 2 cm kalınlaştı sadece kalça ve basenden 2 cm azaldı
Bende aranıza katılıyorum bugüne kadar sessizce yorumlarınız takip ediyordum. Ramazan başlangıcı ile başladım karataya 75 kg ile hiç bir spor yapmadan 3kg verdim bugüne kadar ama 1 haftadır durmuş durumda sanırım artık spor yapmalıyım ama oruçluyken ve çalıştığım için hiç halim kalmıyor inşallah ramazandan sonra başlıyacağım spor yapmaya. sahurda kaşarlı sucuklu yumurta peynir, 1 çay b. ceviz ve kibrit kutusu kadar helva yedim. iftarda da karışık ızgara sipariş etmeyi düşünüyorum çalışıyorum çünkü. Kitabı alıpta okuma şansım olmadı sizlerden de okuyabildiğim kadar bu diyete başladım.Ben her sabah kibrit kutusu kadar helva yiyorum birde bulgur pilavı istediğin kadar yiyebilirmisin. Birde siz hep yemekleri kaşık kaşık yazıyorsunuz normalde karatayda karbonhidrat dışında herşey sınırsız serbest değilmi bana bu konuda yardımcı olursanız bende yanlışlarımı düzelterek diyetime devam ederim. Teşekkürler
ne güzel ailen seni iyi motive etmiş, jetta araba falan maşallah, demek ki artık zayıflaman için sağlığın dışında da güzel nedenlerin var :) ve ailen bunu bilmese de hedefin karatayla hayal değil, önümüzde emsaller var, eşin arabanın parasını biriktirmeye başlasa iyi olur
canım bende himilelikti, emzirmeydi, evde çocuk bakmaydı (2 tane üstüste küçük çocuk olunca 1 yıl ücretsiz izin aldım.,evde yiyip içmekten ve hareketsizlikten iyice şişmişimde haberim yokmuş.İşe başalyınca anladım.Hiç bir kıyafetim olmuyordu.Zar zor olanda hiç yakışmıyordu.Tabii işyerinde herkes filinta gibiydi.Rezil bir durumdaydım yani.Bu psikoloji ve azimle her zaman başvurduğum sağlıklı kilo verme macerama başladım.8 ayda 17 kilo verdim. 2- 3 aydır bu kilomu korumayı başardım.İnşallah sağlığım el verdiği sürece yıllarca yaptığım hataları yapmayacak; kilomu korumaya ömür boyu gayret edeceğim. Kilo korumak vermeye çalışmaktan daha kolay:)
Senin yolun biraz daha uzun bana gore.Naçizane tavsiyem; ne yap ne et spor hergün 1saat yorulacak şekilde yap.Ben belediyenin parklarında az ter dökmedim.Eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibi hissediyordum.Alışınca bırakamıyorsun zaten.
Uzun vadede vermeyi planlamışsın zaten.
ve bu topikten ayrılma.hergün mutlaka menu bildirimi yap. Denetlenme korkusuyla daha dikkatli besleneceksin.
kolaylıklar diliyorum.......
sen üzülme madem, demiyorum :)öyle deme üzülürüm
bi dakka bi dakka kime zayıflarsa kocası araba alacakmış ben kaçırmışım o bölümü
hedef60busondiyet arkadaşımız zayıflarsa kocası jetta alacak, kardeşleri ve ailesi de gardırobunu yenileyecekmiş
Bende aranıza katılıyorum bugüne kadar sessizce yorumlarınız takip ediyordum. Ramazan başlangıcı ile başladım karataya 75 kg ile hiç bir spor yapmadan 3kg verdim bugüne kadar ama 1 haftadır durmuş durumda sanırım artık spor yapmalıyım ama oruçluyken ve çalıştığım için hiç halim kalmıyor inşallah ramazandan sonra başlıyacağım spor yapmaya. sahurda kaşarlı sucuklu yumurta peynir, 1 çay b. ceviz ve kibrit kutusu kadar helva yedim. iftarda da karışık ızgara sipariş etmeyi düşünüyorum çalışıyorum çünkü. Kitabı alıpta okuma şansım olmadı sizlerden de okuyabildiğim kadar bu diyete başladım.Ben her sabah kibrit kutusu kadar helva yiyorum birde bulgur pilavı istediğin kadar yiyebilirmisin. Birde siz hep yemekleri kaşık kaşık yazıyorsunuz normalde karatayda karbonhidrat dışında herşey sınırsız serbest değilmi bana bu konuda yardımcı olursanız bende yanlışlarımı düzelterek diyetime devam ederim. Teşekkürler
hosgeldin :)) bulgurda cok konusuldu burda gecen hafta.2 kaşık bulgur hakkımız varmış zayıflayana kadar.ben de cok seviyor ve zaman zaman abartıyorum maalesef bulguru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?