şu an kaç kilo oldun çizelgeni değiştirmiyorsun bence değiştir motivasyonun artar[/QUOTE
günaydın xc9 :) tam ben de sana bunu sorucaktım.tekrar o siteye gidip mi degiştiriyoruz,yoksa baska kolay yolu var mı?birde bu msj alıntılarını sıra sıra aynı mesajda nasıl yapıyoruz.isimleri nasıl işaretliyoruz mesajda.birde felluz sen ve mahzenin yanındaki + işareti ne? :))
şu an kaç kilo oldun çizelgeni değiştirmiyorsun bence değiştir motivasyonun artar[/QUOTE
günaydın xc9 :) tam ben de sana bunu sorucaktım.tekrar o siteye gidip mi degiştiriyoruz,yoksa baska kolay yolu var mı?birde bu msj alıntılarını sıra sıra aynı mesajda nasıl yapıyoruz.isimleri nasıl işaretliyoruz mesajda.birde felluz sen ve mahzenin yanındaki + işareti ne? :))
evet canım her seferinde yeniden hazırlıyorsun alıntı ile yanıtlanın yanındaki '' işaretli kutuyu tıkla klik atıyor arka arkaya mesajlara klik atabilirsin sonra da konuya cevap ver butonuna basınca hepsi geliyor sen de altlarına yazıyorsun + nın sırrını ben de çözemedim sende de + görününüyor ben kendimi +görmüyorum sanırım aktif olmayla ilgili bi durum
evet canım her seferinde yeniden hazırlıyorsun alıntı ile yanıtlanın yanındaki '' işaretli kutuyu tıkla klik atıyor arka arkaya mesajlara klik atabilirsin sonra da konuya cevap ver butonuna basınca hepsi geliyor sen de altlarına yazıyorsun + nın sırrını ben de çözemedim sende de + görününüyor ben kendimi +görmüyorum sanırım aktif olmayla ilgili bi durum
tesekkürler :)) ama artı ben de sadece sizde gözüküyor mesela haloson da aktif su an onda gözükmüyor.ben de anlamadım neyse :))
+ nın sırrını ben çözdüm sanırım, şu anda cevap yazıyor demek :)
tesekkürler :)) ama artı ben de sadece sizde gözüküyor mesela haloson da aktif su an onda gözükmüyor.ben de anlamadım neyse :))
herhalde aktif olmayla ilgili başta sende de felluzda da mahzende de görmüyordum halosonun demek daha çok aktif olması gerekmiş
herhalde aktif olmayla ilgili başta sende de felluzda da mahzende de görmüyordum halosonun demek daha çok aktif olması gerekmiş
hehe olabilir :) leslie yapmaya devam ediyor musun?sen hergün yürüyüş ve yüzme yapıyordun di mi?ben resmen popo kaldıramıyorum ya nolcak benim bu üşengeçligim(((
hehe olabilir :) leslie yapmaya devam ediyor musun?sen hergün yürüyüş ve yüzme yapıyordun di mi?ben resmen popo kaldıramıyorum ya nolcak benim bu üşengeçligim(((
leslieyi 3-4 kere yaptım geçen hafta yazın yapamayacağıma kanaat getirdim çok sıcak ve nemli havada nefesim kesiliyor evde tepinirken akşamları yürüyüş üstüne de yüzme yapıyorum o bana yetiyor şimdilik
sen de üşenme en azından akşamları hava serinleyince kocanı al gezinti diye başla sonra tempoyu artırırsınız üşenme
leslieyi 3-4 kere yaptım geçen hafta yazın yapamayacağıma kanaat getirdim çok sıcak ve nemli havada nefesim kesiliyor evde tepinirken akşamları yürüyüş üstüne de yüzme yapıyorum o bana yetiyor şimdilik
sen de üşenme en azından akşamları hava serinleyince kocanı al gezinti diye başla sonra tempoyu artırırsınız üşenme
iyi fikir gezinti diye başlamak kulaga hos geldi sagol :))
Kızlar günaydınnn!! Bildirim gününden bir gün sonra -300 çıktım:) ben her gün tartılıyorum. Ölçülerimi de haftada bir alıyorum. İlk hafta 2.700 verdiğimde belimden 4 göğsümden 3 basenden 2 cm inceldim. Birazdan yine ölçücem. Ama her seferinde aynı yerden ölçmek problem. Şimdi kkk yaptım ve badem ve fındık yedim. Bir de şeftali. Akşama kadar tok kalıcam gibi. Birazdan da leslie yapıcam. Herkese kolaylıklar. Simsims bu arada 6'lılara geldim:)senin hedefin 50 miydi?ben hiç hayatımda 50-55 fln olmadım, o yüzden gerçekçi hedefim 60 ama ilk hedef, yani kuzenimin düğününe kadar 65!!!
bayram öncesi biraz güzelleşmek gerek di mi
ben gidip onları halledeyim öğleden sonra gelirim bye
önerilerin için teşekkür ederimEğer sadece ödem için yapacaksın bence düzenini hiç bozma, sonrasında açlık krizine girip yasaklılara daha çok saldırabilirsin, ödem için kiraz sapı demle iç daha iyi olur ya da proteini ve suyu arttır, çok güzel gidiyorsun hedefini yakaladın bence hiç sarsma kendini ya da 2 kaşık yoğurt içine 1'er çay kaşığı zencefil, tarçın, zerdeçal koy ve ye o da ödem söktürüyor..
yok canım sadece yedirme konusunda öyle semirtmeye çalışıyor,yoksa iyi kv görmedim benseam senin KV bence de dostlar başıma, bence bu kadar kasma, hedefine azıcık kalmış zaten, o terayğlı pideyi şifa neiyetine yerdim ben olsam :) acaba kayınvaliden endişelenmekte haklı mı? bir de tartıya takılmamakta fayda var, bazan gram ekşimiyoruz ama inceliyoruz..
bence de böyle şok diyetler sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi saldırtabiliyor ama metabolizmayı şaşırtmak için faydalı da olabilir belki..
evet canım arada kaçırmak (ödül niyetine) metabolizmayı şaşırtmak için faydalı oluyor..
ben düzenli olarak ayda 1 ölçyorum....Arkadaşlar kimse bahsetmemiş ama ölçülerinizi alıyormusunuz? Karatay diyetinde bel çevresi kalınlığı çok önemli biliyorsunuzdur zaten. Bazen fazla ağırlık kaybımız olmasa bile incelmiş olabiliyoruz.ara sıra ölçülerinizi control edin bence..
ne güzel 300 daha gitmişKızlar günaydınnn!! Bildirim gününden bir gün sonra -300 çıktım:) ben her gün tartılıyorum. Ölçülerimi de haftada bir alıyorum. İlk hafta 2.700 verdiğimde belimden 4 göğsümden 3 basenden 2 cm inceldim. Birazdan yine ölçücem. Ama her seferinde aynı yerden ölçmek problem.
slm arkadaşlar
10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar
dünkü menüde bildirecek bir şey yoktu kızlar...sabah tek yaşlanmış yumurta,biraz peynir,3+4 dilim domates...gün boyu da ayran çorbası...iyi ki yaptım çünkü kurtuldum onlardanbir daha gelmezler umarım...1100 gram gitti...
Gözünaydın canım:) ayran çorbası diyetini sık yapıyor musun ? Buğday ne kadar kullanmalıyız?
Gözünaydın canım:) ayran çorbası diyetini sık yapıyor musun ? Buğday ne kadar kullanmalıyız?
evet...hepsinden 4 yemek kaşığı haşlıyorsun,1lt ayranın içine katıyorsun...hatta 1 salatalık da vardı ama ben katmadım....dur ben en iyisi linki vereyim inceleAaa gözümden kaçmış mercimekle nohutta varmış ölçü yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?