Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bayram öncesi biraz güzelleşmek gerek di mi
ben gidip onları halledeyim öğleden sonra gelirim bye

Kızlar günaydınnn!! Bildirim gününden bir gün sonra -300 çıktım:) ben her gün tartılıyorum. Ölçülerimi de haftada bir alıyorum. İlk hafta 2.700 verdiğimde belimden 4 göğsümden 3 basenden 2 cm inceldim. Birazdan yine ölçücem. Ama her seferinde aynı yerden ölçmek problem. Şimdi kkk yaptım ve badem ve fındık yedim. Bir de şeftali. Akşama kadar tok kalıcam gibi. Birazdan da leslie yapıcam. Herkese kolaylıklar. Simsims bu arada 6'lılara geldim:)senin hedefin 50 miydi?ben hiç hayatımda 50-55 fln olmadım, o yüzden gerçekçi hedefim 60 ama ilk hedef, yani kuzenimin düğününe kadar 65!!!

ben kendimi en mutlu hissetigim üstüme herseyi yakıştırdıgım kiloyu istiyorum.49 ben de hiç olmadım ama 50 oldum :) seni de tebrik ederim.insallah verelim daha da güzelleselim :)))

bayram öncesi biraz güzelleşmek gerek di mi
ben gidip onları halledeyim öğleden sonra gelirim bye

ben de kokoşluga devam ediyorum.dün evden hiç çıkmamama ragmen sacıma fön cektim.eşim eve gelince fönü fark etmesede "sende bir güzellik var" deyince mutlu oldumbakıma devam :115:

Bu arada benim evde bilgisayar yok. Sadece telefondan girebiliyorum. Bu nedenle bu ticker işini yapamıyorum. Haftalık kilo çizelgesi de yapamıyorum ama eylülde işbaşı yapınca yapınca hepsini yapıcam kuzlar söz. Dilerseniz 9 eylülden itibaren eylül ayı boyunca tüm pazartesi çizelgelerini yaparım. Ne dersimiz? Telafi ederim böylece.

önerilerin için teşekkür ederimkiraz sapını mısır püskülüyle haftada 3-4 kez içiyorum,suyu 3lt içiyorum,proteini 2 gün üst üste tüketmeme rağmen +400 gördüm...yoğurdu da o karışımla tüketince kabız oldumkurtarıcım oydu mecbuuuur...hem karataya uymayan tek yanı 2 saatte bir içmemdi...içinde sadece buğday nohut ve yeşil mercimek vardı...

yok canım sadece yedirme konusunda öyle semirtmeye çalışıyor,yoksa iyi kv görmedim benendişelenmekte haklı değil tabi yaaa...sadece çok şişmanlıktan şişmanlığa terfi ettim...pideyi de yesem sanırım+ 1kg görürdüm:44:şokun etlkisini gördüm tabii...
ben düzenli olarak ayda 1 ölçyorum....
ne güzel 300 daha gitmişbak bir sır vereyim...kimse duymasınbenlerin yok mu vücudunda?onların üstünden,altından,yanından ölçebilirsin her seferinde...
slm arkadaşlar

10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar

sana da iyi bayramlar....dikkat et bak ne kadar uğraşıyoruz...

dünkü menüde bildirecek bir şey yoktu kızlar...sabah tek yaşlanmış yumurta,biraz peynir,3+4 dilim domates...gün boyu da ayran çorbası...iyi ki yaptım çünkü kurtuldum onlardanbir daha gelmezler umarım...1100 gram gitti...

Gözünaydın canım:) ayran çorbası diyetini sık yapıyor musun ? Buğday ne kadar kullanmalıyız?

Gözünaydın canım:) ayran çorbası diyetini sık yapıyor musun ? Buğday ne kadar kullanmalıyız?

Aaa gözümden kaçmış mercimekle nohutta varmış ölçü yazarsan sevinirim.
evet...hepsinden 4 yemek kaşığı haşlıyorsun,1lt ayranın içine katıyorsun...hatta 1 salatalık da vardı ama ben katmadım....dur ben en iyisi linki vereyim incele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…