evet...hepsinden 4 yemek kaşığı haşlıyorsun,1lt ayranın içine katıyorsun...hatta 1 salatalık da vardı ama ben katmadım....dur ben en iyisi linki vereyim incele
evet...hepsinden 4 yemek kaşığı haşlıyorsun,1lt ayranın içine katıyorsun...hatta 1 salatalık da vardı ama ben katmadım....dur ben en iyisi linki vereyim incele
seam cnm avatara bayıldıııımmmmm tek kelimeyle benimde şuanda yapmaya çalıştığım şeyy çok hoşuma ggitttiii :)
ben de kokoşluga devam ediyorum.dün evden hiç çıkmamama ragmen sacıma fön cektim.eşim eve gelince fönü fark etmesede "sende bir güzellik var" deyince mutlu oldumbakıma devam :115:
Bu arada benim evde bilgisayar yok. Sadece telefondan girebiliyorum. Bu nedenle bu ticker işini yapamıyorum. Haftalık kilo çizelgesi de yapamıyorum ama eylülde işbaşı yapınca yapınca hepsini yapıcam kuzlar söz. Dilerseniz 9 eylülden itibaren eylül ayı boyunca tüm pazartesi çizelgelerini yaparım. Ne dersimiz? Telafi ederim böylece.
dünkü menüde bildirecek bir şey yoktu kızlar...sabah tek yaşlanmış yumurta,biraz peynir,3+4 dilim domates...gün boyu da ayran çorbası...iyi ki yaptım çünkü kurtuldum onlardanbir daha gelmezler umarım...1100 gram gitti...
bu kadar etkili mi bu detoks şaşırdım vallahi:26:sık sık yoğurt dövme ikilisi yiyelim en iyisi
ben 2 günlük pro yapmıştım sonuç 0 dı
o kadar da abartmayalım canım ama arada liste yapacak olanların işi çıktığında falan yapabilirsin hayır demeyiz ona..Bu arada benim evde bilgisayar yok. Sadece telefondan girebiliyorum. Bu nedenle bu ticker işini yapamıyorum. Haftalık kilo çizelgesi de yapamıyorum ama eylülde işbaşı yapınca yapınca hepsini yapıcam kuzlar söz. Dilerseniz 9 eylülden itibaren eylül ayı boyunca tüm pazartesi çizelgelerini yaparım. Ne dersimiz? Telafi ederim böylece.
ahh ahhh aynı dert bende varslm arkadaşlar
10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar
tebrik ederim canım sen yarım günde mi kurtuldun bunlardan? kaç gün yapılıyor bu detoks?dünkü menüde bildirecek bir şey yoktu kızlar...sabah tek yaşlanmış yumurta,biraz peynir,3+4 dilim domates...gün boyu da ayran çorbası...iyi ki yaptım çünkü kurtuldum onlardanbir daha gelmezler umarım...1100 gram gitti...
ben senin galip geleceğine inanıyorum azmin elinden bişey kurtulmazmış... (ben açık öğretim 1. sınıftayken 34 yaşındayım çalışıyorum,evliyim ,2 tanede küçük çocuğum var, yatılı misafir eksik olmaz o durumda bile 7 dersin 5 ini veririm almanca ve tarihten kalırım dedim öylede yaptım 2. sınıftayken 7 ders vardı 2 de önceki sene 9 oldu ben 8 ini verir almancadan seneye kursa giderim dedim o zamanlar eşim olan kişi sen ne dersen onu yaparsın 1 taneyi bırakma onuda ver dedi almancadan bişey anlamamki 16 sene önce lisedeyken okumuştum onu veremem dedim iddaaya girelim dedi girdik 200 dolarına iddaa çok değil ama ben girdiysem kazanmam lazım sene sonunda hepsini verdim 2 senede ikmale kalmadan önlisans diplomamı aldım)Bakalim kim galip gelecek bana 1 yil sure de verdiler ama ben 28 ocakta supriz yapip 60 a ulasmayi hedefliyorum .. İnsallah olur :) İcimi dokup rahatladim :)uyuyabilirim simdi :)
canım hoşgeldin aramıza...kitap mutlaka almalısın onlarda yemek tariflerinden sirke sucuk yapımına kadar herşey var..sucuk yasak helva yasak sende yukarıda yazdığım siteyi bulup incele orada herşey açık açık yazıyor resimlerleBende aranıza katılıyorum bugüne kadar sessizce yorumlarınız takip ediyordum. Ramazan başlangıcı ile başladım karataya 75 kg ile hiç bir spor yapmadan 3kg verdim bugüne kadar ama 1 haftadır durmuş durumda sanırım artık spor yapmalıyım ama oruçluyken ve çalıştığım için hiç halim kalmıyor inşallah ramazandan sonra başlıyacağım spor yapmaya. sahurda kaşarlı sucuklu yumurta peynir, 1 çay b. ceviz ve kibrit kutusu kadar helva yedim. iftarda da karışık ızgara sipariş etmeyi düşünüyorum çalışıyorum çünkü. Kitabı alıpta okuma şansım olmadı sizlerden de okuyabildiğim kadar bu diyete başladım.Ben her sabah kibrit kutusu kadar helva yiyorum birde bulgur pilavı istediğin kadar yiyebilirmisin. Birde siz hep yemekleri kaşık kaşık yazıyorsunuz normalde karatayda karbonhidrat dışında herşey sınırsız serbest değilmi bana bu konuda yardımcı olursanız bende yanlışlarımı düzelterek diyetime devam ederim. Teşekkürler
benimde ilk hedefim 65 sonraki 60 ...60 bana yakışıyor balık etli oluyorum hatlarım yuvarlak çıkıyor ortaya ne zayıf ne tombul oluyorum...56-57 de genç kız gibi olurumKızlar günaydınnn!! Bildirim gününden bir gün sonra -300 çıktım:) ben her gün tartılıyorum. Ölçülerimi de haftada bir alıyorum. İlk hafta 2.700 verdiğimde belimden 4 göğsümden 3 basenden 2 cm inceldim. Birazdan yine ölçücem. Ama her seferinde aynı yerden ölçmek problem. Şimdi kkk yaptım ve badem ve fındık yedim. Bir de şeftali. Akşama kadar tok kalıcam gibi. Birazdan da leslie yapıcam. Herkese kolaylıklar. Simsims bu arada 6'lılara geldim:)senin hedefin 50 miydi?ben hiç hayatımda 50-55 fln olmadım, o yüzden gerçekçi hedefim 60 ama ilk hedef, yani kuzenimin düğününe kadar 65!!!
slm arkadaşlar
10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar
kaç gün yapılıyor bu detoks?
yeni üye oldum 3.günüm :)
önerilerin için teşekkür ederimkiraz sapını mısır püskülüyle haftada 3-4 kez içiyorum,suyu 3lt içiyorum,proteini 2 gün üst üste tüketmeme rağmen +400 gördüm...yoğurdu da o karışımla tüketince kabız oldum kurtarıcım oydu mecbuuuur...hem karataya uymayan tek yanı 2 saatte bir içmemdi...içinde sadece buğday nohut ve yeşil mercimek vardı...
Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1dilim lahmacun,1 şeftali,6,7 kiraz
Bugün sabahtan beri misafirlikteydim,başka seçeneğim yoktu.akşama yemek yok,1 kase yoğurt veya süt içerim.bundan sonra böyle günlerde böyle olacak.bakiim düşüş olacak mı??
canım bende himilelikti, emzirmeydi, evde çocuk bakmaydı (2 tane üstüste küçük çocuk olunca 1 yıl ücretsiz izin aldım.,evde yiyip içmekten ve hareketsizlikten iyice şişmişimde haberim yokmuş.İşe başalyınca anladım.Hiç bir kıyafetim olmuyordu.Zar zor olanda hiç yakışmıyordu.Tabii işyerinde herkes filinta gibiydi.Rezil bir durumdaydım yani.Bu psikoloji ve azimle her zaman başvurduğum sağlıklı kilo verme macerama başladım.8 ayda 17 kilo verdim. 2- 3 aydır bu kilomu korumayı başardım.İnşallah sağlığım el verdiği sürece yıllarca yaptığım hataları yapmayacak; kilomu korumaya ömür boyu gayret edeceğim. Kilo korumak vermeye çalışmaktan daha kolay:)
Senin yolun biraz daha uzun bana gore.Naçizane tavsiyem; ne yap ne et spor hergün 1saat yorulacak şekilde yap.Ben belediyenin parklarında az ter dökmedim.Eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibi hissediyordum.Alışınca bırakamıyorsun zaten.
Uzun vadede vermeyi planlamışsın zaten.
ve bu topikten ayrılma.hergün mutlaka menu bildirimi yap. Denetlenme korkusuyla daha dikkatli besleneceksin.
kolaylıklar diliyorum.......
canım bende himilelikti, emzirmeydi, evde çocuk bakmaydı (2 tane üstüste küçük çocuk olunca 1 yıl ücretsiz izin aldım.,evde yiyip içmekten ve hareketsizlikten iyice şişmişimde haberim yokmuş.İşe başalyınca anladım.Hiç bir kıyafetim olmuyordu.Zar zor olanda hiç yakışmıyordu.Tabii işyerinde herkes filinta gibiydi.Rezil bir durumdaydım yani.Bu psikoloji ve azimle her zaman başvurduğum sağlıklı kilo verme macerama başladım.8 ayda 17 kilo verdim. 2- 3 aydır bu kilomu korumayı başardım.İnşallah sağlığım el verdiği sürece yıllarca yaptığım hataları yapmayacak; kilomu korumaya ömür boyu gayret edeceğim. Kilo korumak vermeye çalışmaktan daha kolay:)
Senin yolun biraz daha uzun bana gore.Naçizane tavsiyem; ne yap ne et spor hergün 1saat yorulacak şekilde yap.Ben belediyenin parklarında az ter dökmedim.Eve geldiğimde üstümden tır geçmiş gibi hissediyordum.Alışınca bırakamıyorsun zaten.
Uzun vadede vermeyi planlamışsın zaten.
ve bu topikten ayrılma.hergün mutlaka menu bildirimi yap. Denetlenme korkusuyla daha dikkatli besleneceksin.
kolaylıklar diliyorum.......
Bende aranıza katılıyorum bugüne kadar sessizce yorumlarınız takip ediyordum. Ramazan başlangıcı ile başladım karataya 75 kg ile hiç bir spor yapmadan 3kg verdim bugüne kadar ama 1 haftadır durmuş durumda sanırım artık spor yapmalıyım ama oruçluyken ve çalıştığım için hiç halim kalmıyor inşallah ramazandan sonra başlıyacağım spor yapmaya. sahurda kaşarlı sucuklu yumurta peynir, 1 çay b. ceviz ve kibrit kutusu kadar helva yedim. iftarda da karışık ızgara sipariş etmeyi düşünüyorum çalışıyorum çünkü. Kitabı alıpta okuma şansım olmadı sizlerden de okuyabildiğim kadar bu diyete başladım.Ben her sabah kibrit kutusu kadar helva yiyorum birde bulgur pilavı istediğin kadar yiyebilirmisin. Birde siz hep yemekleri kaşık kaşık yazıyorsunuz normalde karatayda karbonhidrat dışında herşey sınırsız serbest değilmi bana bu konuda yardımcı olursanız bende yanlışlarımı düzelterek diyetime devam ederim. Teşekkürler
2 hafta doldu mu ya, zaman ne çabuk geçiyor900 gr. gayet iyi bir rakam
Çıkarsız ilişki diyorsun yani
Geçmişi dönüp okursan bu topikte ne 100+ kilolardan 50 kilolara düşmüş insanlar var, sadece yapman yeterliMutlaka karşılığını fazlasıyla alırsın..
sen göreceksin 60 ları merak etme
öyle deme üzülürüm
canım ben 2 ay kadra önce ölçüleimi paylaşmıştım son haftalarda da yeni başlayan bir grup vardı onlara söyledim ama onlar şu an topikte değil o ayrı mesele
asıl gitmesi gereken yerden daha yavaş gidiyor ben onu gözlemledim
hoşgeldin aramıza
canım helva serbest değil
sadece balık yendiği günler yenebiliyor tahin omega 3 emilimini artırdığı için bu konu topikte çok tartışıldı tahin yerken saf şeker almak doğru mu diye sonuçta çoğumuz tahin+kuruüzüm iklisini daha doğru bulduk istersen tabi ki balığın üstüne yiyebilirsin ama sadece o kadar her sabah yemek ı-ıh
ne güzel ailen seni iyi motive etmiş, jetta araba falan maşallah, demek ki artık zayıflaman için sağlığın dışında da güzel nedenlerin var :) ve ailen bunu bilmese de hedefin karatayla hayal değil, önümüzde emsaller var, eşin arabanın parasını biriktirmeye başlasa iyi olur
Günaydın arkadaşlar,
Bugün dün sabaha göre 400 gr + dayım, neden acabaSabah 1/4 peynirli omlet ve 5 ceviz yedim, canım istemedi onu da zorla yedim, hava çok sıcak, hepimizde durum
bi dakka bi dakka kime zayıflarsa kocası araba alacakmış ben kaçırmışım o bölümü
bu bütün yenilere güzel bir hem örnek hem tavsiye olmuş teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?