Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet...hepsinden 4 yemek kaşığı haşlıyorsun,1lt ayranın içine katıyorsun...hatta 1 salatalık da vardı ama ben katmadım....dur ben en iyisi linki vereyim incele

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html ancak ölçüler bana çok geldi,kabarınca çok oluyor ben 2 yk koydm hepsinden...sık yapmıyorum,durakladığım dönemde yapmıştım ancak bu kadar etksini görmemiştim...ne kadar verdiğimi de hatırlamıyorum o zaman

Son düzenleme:
ben de kokoşluga devam ediyorum.dün evden hiç çıkmamama ragmen sacıma fön cektim.eşim eve gelince fönü fark etmesede "sende bir güzellik var" deyince mutlu oldumbakıma devam :115:

saçına fön mü çektin demesinden çok daha anlamlı ve hoş olmuş
karatay kardeşliğinden sonra kokoş kardeşliği mi doğacak bu topikten ne

anlaşıldı sen buraya sebatla devam edeceksin tebrik ederim eylülde sana yaptırıyoruz o zaman

bu kadar etkili mi bu detoks şaşırdım vallahi:26:sık sık yoğurt dövme ikilisi yiyelim en iyisi
ben 2 günlük pro yapmıştım sonuç 0 dı

bu kadar etkili mi bu detoks şaşırdım vallahi:26:sık sık yoğurt dövme ikilisi yiyelim en iyisi
ben 2 günlük pro yapmıştım sonuç 0 dı

öylleymiş...dedim ya 2.denemem...ilkinde bu kadar iyi sonuç alamamıştım...ama sen zaten zayıflıyorsun...gerek yok tabii...

o kadar da abartmayalım canım ama arada liste yapacak olanların işi çıktığında falan yapabilirsin hayır demeyiz ona..
slm arkadaşlar

10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar
ahh ahhh aynı dert bende var bir taraftan annemin yanıda olacağım için çok heyecanlıyım, tüm aile bir arada olacak senede 1 kez ancak toplanabiliyoruz.. diğer taraftan burdan uzak kalacağım, diyetim sporum sekteye uğrayacak diye de endişeliyim ya
tebrik ederim canım sen yarım günde mi kurtuldun bunlardan? kaç gün yapılıyor bu detoks?

Bakalim kim galip gelecek bana 1 yil sure de verdiler ama ben 28 ocakta supriz yapip 60 a ulasmayi hedefliyorum .. İnsallah olur :) İcimi dokup rahatladim :)uyuyabilirim simdi :)
ben senin galip geleceğine inanıyorum azmin elinden bişey kurtulmazmış... (ben açık öğretim 1. sınıftayken 34 yaşındayım çalışıyorum,evliyim ,2 tanede küçük çocuğum var, yatılı misafir eksik olmaz o durumda bile 7 dersin 5 ini veririm almanca ve tarihten kalırım dedim öylede yaptım 2. sınıftayken 7 ders vardı 2 de önceki sene 9 oldu ben 8 ini verir almancadan seneye kursa giderim dedim o zamanlar eşim olan kişi sen ne dersen onu yaparsın 1 taneyi bırakma onuda ver dedi almancadan bişey anlamamki 16 sene önce lisedeyken okumuştum onu veremem dedim iddaaya girelim dedi girdik 200 dolarına iddaa çok değil ama ben girdiysem kazanmam lazım sene sonunda hepsini verdim 2 senede ikmale kalmadan önlisans diplomamı aldım)

karatayla kilo vermemek diye bişey yok küçük kızım yalan yanlış uyguluyor istediği herşeyi yiyor sadece aç kalma saatlerine dikkat ediyor 20 günde 3 kg verdi.... face de karatayla kilo veren karı koca nın sitesi var sağlıklı yaş..oruz diye ben onlarıda takip ediyorum hem yazışıyoruz hem resimlerini paylaşıyorlar ben onlardan okuduklarımla başlamıştım ..karatay menüsü diye yemek tarifleride var çok faydalı bir site onu bulmanı tavsiye ederim

canım hoşgeldin aramıza...kitap mutlaka almalısın onlarda yemek tariflerinden sirke sucuk yapımına kadar herşey var..sucuk yasak helva yasak sende yukarıda yazdığım siteyi bulup incele orada herşey açık açık yazıyor resimlerle

benimde ilk hedefim 65 sonraki 60 ...60 bana yakışıyor balık etli oluyorum hatlarım yuvarlak çıkıyor ortaya ne zayıf ne tombul oluyorum...56-57 de genç kız gibi olurum oğlumun sünnetinde 97 yılında 63 ten 57 ye inmiştim kırmızı askılı uzun elbise giymiştim saçlarda lüle lüle süperdim.. şimdide kayınvalide olana kadar 57 ye inerim belkide 60 tan sonra acelem yok oğlum 1.5 sene sonra azerbaycandan gelecek kız bulacak evlenecek oooooooooo

slm arkadaşlar

10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar

sanada iyi bayramlar canım bende bayramda gidiyorum kısmetse 26 sında döneceğim

Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1dilim lahmacun,1 şeftali,6,7 kiraz

Bugün sabahtan beri misafirlikteydim,başka seçeneğim yoktu.akşama yemek yok,1 kase yoğurt veya süt içerim.bundan sonra böyle günlerde böyle olacak.bakiim düşüş olacak mı??

Çok ilginç canım ya, hepsi birden ters etki yapmış, sonucun süper olmuş ama Ben de zamanında denemiş ancak öğlene kadar dayanmıştım ama senin adına çok sevindim

Öğlen lahmacun 1 tane değil daha küçücük bir parça şeklinde mi, eğer öyleyse az olmuş, acıkmazsan inşallah sen de kocaman bir - ile karşılığını alırsın..

Hayatdevamedecek gercekten cok guzel kilo vermossin tebrik ederim cnm .. Kilonu koruman da harika :) evet haklisin aslinda korumak daha kolay ama ipin ucu bir kacti mi toplayamiyoruz.. İpin ucunu kacirmamak grrek aslinda :) evet bana yuzmenin cok faydasi oldu .. Eve gidince lesle programinini uygulamaya caliscam indirebilirsem .. 3,5 aylik bebegim var o yuzden evde yapilan birsey tercih etmeliyim :) azminden dolayi tebrik ederim seni :)hepimize kolay gelsin cnm

Hosgeldinn deniz .. Guzel bbirr yoculuk ama zaman zaman durmalar olabiliyor hic uzme kendini:) kitabi okursan cok acik yazmis herseyi.. Gercekten insan kaniksiyor canan hanimin soylediklerini ve kitap bir solukta bitiyor.. helva baliktan sonra bulgur da gunde 1 ogun diyor 4 kasik falan ama cok tuketmemek gerek yine de .. Kolay gelsin cnm .. b

Evet cnm bir soz var ... bir seyi 1 kisi bile yapmissa imkansiz degildir ... diye gercekten de oyle onemli olan azmetmek dimi :)

Tesekkur ederim cnm hep beraber verelimm insallahh

Evet cnm gercekten motive oldum .. Benim ic motivem daha etkili oluyor gerci :) parayi biriktirsinler artik :) hayaller gercek olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…