Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet gercekten istiyorlar cnm Umarim basarili oluruz.. simsims mahzen hepimiz basaracagiz hedefe ulasacagiz ..

Takdir ettom azmini halason harika incelmissin 50 lere dusersin insallah

Öğlen lahmacun 1 tane değil daha küçücük bir parça şeklinde mi, eğer öyleyse az olmuş, acıkmazsan inşallah sen de kocaman bir - ile karşılığını alırsın..

Lahmacun küçük 1 dilimdi,saat 8 de çok acıktığımı farkettim ve yoğurt yerine 1 parça tavuk yememin daha mantıklı olabileceğini düşünerek, 1 parça tavuk yedim,daha tok tutar diye düşündüm.umarım _ görmeye başlarım artık.!

Gercekten cok azimlisin ben de kafasina kooydugumu yaptim .. Burdaki insanlarin kafasina koydugunu yapan insanlar olmasi ds cok etkileyici facedeki siteyi ben de takip ediyorum gercekten basarilari harika .. Motivasyonumuzu yuksek tutalim :€

Vayyyy be superr ben de kilo vermede tikaninca deneyeyim :) ayran corbasini nasil yaptin cnm

Eger acikmazsan devam edebilirsin kahvalti insani tok tutuyor mutlaka dusus olur cnm

Sabah 8 de karatay kahvalti.. Arkadasima gittim maalesef artik 1 aydir yapmadigimi yaptim 1 porsiyon ya da tabak diyeyim yogurtlu sarmisakli patates biber kizartmasi yedim 1 kase domates corbasi 4 kasik taze fasulye.. 1 aydir siktim ama cok canim istedi biraz biraz derken 1 tabak yemisimdir kardesim de vucudu sasirtmak gerek dedi .. Saat 1 gibi yedim bunu aksama kadar bisey yemedim sonra bugun odulu tsm yapayim diyip saat 6 da magnum yedim ... Aksam yemegi yemedim .. Daha ne yiyeceksin desenize .. Neyse yarin devam yine .. İyi geceler herkese :) itirafim bitti

bende kilo koruma döneminde senin kızının modundayım.
Kahvaltı ve ogle yemeklerinde canımın istediği şeylerden fazla abartmamaya çalışarak yıyorum.Abarttıysam bile sonraki öğün hemen telafisini yapıyorum.Öğün araları ömür boyu 5 saat olmaya devam edecek.

bugun ilginçtir öglene kadar acıkmadım.öglende yemek yemek istedigim için yedim resmen :)
bugun yediklerim:
ögle13: 2 muz 1 kase yogurt
aksam20: somon ızgara ve salata

selam arkadaslar,

öncelikle hepinizi azminizden dolayi kutluyorum.umarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde istediginiz kilolara ulasirsiniz.benim su aralar vermem gereken 3-4 kilom var.onun icin cokta kasmadan karatay benzeri biseyler yapiyorum.kitabi okumadim ama bayagi bi bilgi topladim.sadece sormak istedigim konu su.ben kahvaltimi sabah erkenden degilde,saat 10.30 -11.00 gibi yapiyorum.sonrada saat 17.00 gibi yemegimi yiyorum ve yemek faslini bitiriyorum.sonrasinda yatana kadar cay,kahve ya da su iciyorum.yani kahvaltimi gec yaparak 2 ögün yemis oluyorum.acaba kahvaltiyi gec yapmamin bi sakincasi var mi? bilgisi olan arkadaslar ilgilenirse cok sevinirim.

sevgiler...

bugun ilginçtir öglene kadar acıkmadım.öglende yemek yemek istedigim için yedim resmen :)
bugun yediklerim:
ögle13: 2 muz 1 kase yogurt
aksam20: somon ızgara ve salata

canım helva yada tahin*kuru üzüm yemeyi unutmuşsun balığın yanında mutlaka tahin yenmesi gerekiyormuş omega 3 emilimi için

hiç bir sakıncası olmaz canım karatay normalde 2 öğün öneriyor insanlar açlığa dayanamaz diyede açık kapı bırakıyor önce 3 öğün alışınca 2 öğün diyor hatta ara öğünlerde var ama ona hiç gerek kalmıyor ...kahvaltını tam karatay kahvaltısı olarak yaparsan 2 öğün yetiyor ben hafta sonları senin yaptığın gibi yapıyorum hafta içi işe giderken evde kahvaltı yaparsam 3 gibi işte hafif şeyler yiyorum gelince akşam yemeği...evde vaktim olmazsa işe götürüyorum 10.00 gibi kkk yapıyorum akşam da 7 gibi ancak yemek yiyorum

4 gündür leslie yapamamıştım şimdi yaptım duşumuda aldım rahatladım hem vücut olarak hemde beyin olarak sanki yapınca görevim tamamlanıyor gibi rahat hissediyorum kendimi

iftar menüm...6 zeytin..1 kase yaz çorbası..taze fasulye...3-4 kaşık yoğurtlu semizotu...salatalık domates..4 tane omega3 ve 1 tane antioksidan

bugün son sahurumuz allah inşallah seneyede nasip eder
sahurda kkk kahvaltısı yapacağım
geçen sene ramazanda normal yedim 3 kg verdim, bu sene karatay uyguluyorum 1.300 verdim

tesekkürler uyarın için.bi dahakine dikkat ederim.mesela 1 kaşık tahin yesem olur mu?veya humus?helva yiyince kan sekeri oynamıyor mu?seni de tebrik ediyorum azminden dolayı

Günaydın arkadaşlar,

Hepinize çok güzel gönlünüzce bir bayram diliyorum şimdiden

Muhtemelen aşırı iş yoğunluğumdan birkaç gün fazla takılamayacağım, herkes bayramda izin tatil yaparken bizler iki kat çalışmak durumundayız, aileler akraba eş dost gurbette olunca hep ne yapalım pek koymuyor çalışmak.. Bayramda hepinize bir küçük kare baklava benden, afiyet olsun..

Hedef60, ben dönene kadar 60 olacaksın gerçekten sanırım, motivasyon tam gaz

ilk kaçamağını topikte yapman talihsizlik olmuş bu kadar kaçamağı affetmeyiz çünkü
canım alıntı yaptığın zaman yorumlarını alıntının altına yazar mısın önce cevabı okuyup sonra soruyu okuyunca kafa karışıklığı oluyor

başlangıç 92 şuan 87.50 boy 1.60

hoşgeldin aramıza

simsims
canım çizelgede yine hata olmuş şu an ki kilonu recent weight bölümüne yazacaksın başlangıç kilonu started hedef kilonu target weight bölümüne yazacak sın ki nereden nereye geldiğin anlaşılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…