hedef60:ailen seni daha cok motive etmek için sana hediyeler almayı teklif ediyor.onlarda senin kadar istiyorlar bence senin saglıklı kilolara gelmeni.yoksa sana inanmadıklaından diil.mahzen e katiliyorum:) gayet güzel gidiyorsun böyle devam
mahzen77:ne senin ne hedef60 ın birbirizmizden farkı yok hepimizin yolu aynı.önemli olan hangi kiloda oldugumuz diil,istedigimiz kiloya kavusmamız ve bunu hayatımız boyunca korumamız di mi?
Kızlar günaydınnn!! Bildirim gününden bir gün sonra -300 çıktım:) ben her gün tartılıyorum. Ölçülerimi de haftada bir alıyorum. İlk hafta 2.700 verdiğimde belimden 4 göğsümden 3 basenden 2 cm inceldim. Birazdan yine ölçücem. Ama her seferinde aynı yerden ölçmek problem. Şimdi kkk yaptım ve badem ve fındık yedim. Bir de şeftali. Akşama kadar tok kalıcam gibi. Birazdan da leslie yapıcam. Herkese kolaylıklar. Simsims bu arada 6'lılara geldim:)senin hedefin 50 miydi?ben hiç hayatımda 50-55 fln olmadım, o yüzden gerçekçi hedefim 60 ama ilk hedef, yani kuzenimin düğününe kadar 65!!!
evet salmamak gerek kendimizi cok iyi yapmissinben de kokoşluga devam ediyorum.dün evden hiç çıkmamama ragmen sacıma fön cektim.eşim eve gelince fönü fark etmesede "sende bir güzellik var" deyince mutlu oldumbakıma devam :115:
İyi bayramlar canimmslm arkadaşlar
10 günlüğüne memlekete gidiyorum inş kilo almadan geri donerim herkese iyi bayramlar
Öğlen lahmacun 1 tane değil daha küçücük bir parça şeklinde mi, eğer öyleyse az olmuş, acıkmazsan inşallah sen de kocaman bir - ile karşılığını alırsın..
ben senin galip geleceğine inanıyorum azmin elinden bişey kurtulmazmış... (ben açık öğretim 1. sınıftayken 34 yaşındayım çalışıyorum,evliyim ,2 tanede küçük çocuğum var, yatılı misafir eksik olmaz o durumda bile 7 dersin 5 ini veririm almanca ve tarihten kalırım dedim öylede yaptım 2. sınıftayken 7 ders vardı 2 de önceki sene 9 oldu ben 8 ini verir almancadan seneye kursa giderim dedim o zamanlar eşim olan kişi sen ne dersen onu yaparsın 1 taneyi bırakma onuda ver dedi almancadan bişey anlamamki 16 sene önce lisedeyken okumuştum onu veremem dedim iddaaya girelim dedi girdik 200 dolarına iddaa çok değil ama ben girdiysem kazanmam lazım sene sonunda hepsini verdim 2 senede ikmale kalmadan önlisans diplomamı aldım)
karatayla kilo vermemek diye bişey yok küçük kızım yalan yanlış uyguluyor istediği herşeyi yiyor sadece aç kalma saatlerine dikkat ediyor 20 günde 3 kg verdi.... face de karatayla kilo veren karı koca nın sitesi var sağlıklı yaş..oruz diye ben onlarıda takip ediyorum hem yazışıyoruz hem resimlerini paylaşıyorlar ben onlardan okuduklarımla başlamıştım ..karatay menüsü diye yemek tarifleride var çok faydalı bir site onu bulmanı tavsiye ederim
canım hoşgeldin aramıza...kitap mutlaka almalısın onlarda yemek tariflerinden sirke sucuk yapımına kadar herşey var..sucuk yasak helva yasak sende yukarıda yazdığım siteyi bulup incele orada herşey açık açık yazıyor resimlerle
benimde ilk hedefim 65 sonraki 60 ...60 bana yakışıyor balık etli oluyorum hatlarım yuvarlak çıkıyor ortaya ne zayıf ne tombul oluyorum...56-57 de genç kız gibi olurumoğlumun sünnetinde 97 yılında 63 ten 57 ye inmiştim kırmızı askılı uzun elbise giymiştim saçlarda lüle lüle süperdim.. şimdide kayınvalide olana kadar 57 ye inerim belkide 60 tan sonra acelem yok oğlum 1.5 sene sonra azerbaycandan gelecek kız bulacak evlenecek oooooooooo
sanada iyi bayramlar canım bende bayramda gidiyorum kısmetse 26 sında döneceğim
dünkü menüde bildirecek bir şey yoktu kızlar...sabah tek yaşlanmış yumurta,biraz peynir,3+4 dilim domates...gün boyu da ayran çorbası...iyi ki yaptım çünkü kurtuldum onlardanbir daha gelmezler umarım...1100 gram gitti...
Sabah:kkk
Öğlen:1 içli köfte,1dilim lahmacun,1 şeftali,6,7 kiraz
Bugün sabahtan beri misafirlikteydim,başka seçeneğim yoktu.akşama yemek yok,1 kase yoğurt veya süt içerim.bundan sonra böyle günlerde böyle olacak.bakiim düşüş olacak mı??
Aramıza hoşgeldin:)kilo ve boyun kaç?
başlangıç 92 şuan 87.50 boy 1.60
bugun ilginçtir öglene kadar acıkmadım.öglende yemek yemek istedigim için yedim resmen :)
bugun yediklerim:
ögle13: 2 muz 1 kase yogurt
aksam20: somon ızgara ve salata
hiç bir sakıncası olmaz canım karatay normalde 2 öğün öneriyor insanlar açlığa dayanamaz diyede açık kapı bırakıyor önce 3 öğün alışınca 2 öğün diyor hatta ara öğünlerde var ama ona hiç gerek kalmıyor ...kahvaltını tam karatay kahvaltısı olarak yaparsan 2 öğün yetiyor ben hafta sonları senin yaptığın gibi yapıyorum hafta içi işe giderken evde kahvaltı yaparsam 3 gibi işte hafif şeyler yiyorum gelince akşam yemeği...evde vaktim olmazsa işe götürüyorum 10.00 gibi kkk yapıyorum akşam da 7 gibi ancak yemek yiyorumselam arkadaslar,
öncelikle hepinizi azminizden dolayi kutluyorum.umarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde istediginiz kilolara ulasirsiniz.benim su aralar vermem gereken 3-4 kilom var.onun icin cokta kasmadan karatay benzeri biseyler yapiyorum.kitabi okumadim ama bayagi bi bilgi topladim.sadece sormak istedigim konu su.ben kahvaltimi sabah erkenden degilde,saat 10.30 -11.00 gibi yapiyorum.sonrada saat 17.00 gibi yemegimi yiyorum ve yemek faslini bitiriyorum.sonrasinda yatana kadar cay,kahve ya da su iciyorum.yani kahvaltimi gec yaparak 2 ögün yemis oluyorum.acaba kahvaltiyi gec yapmamin bi sakincasi var mi? bilgisi olan arkadaslar ilgilenirse cok sevinirim.
sevgiler...
4 gündür leslie yapamamıştım şimdi yaptım duşumuda aldım rahatladım hem vücut olarak hemde beyin olarak sanki yapınca görevim tamamlanıyor gibi rahat hissediyorum kendimi
iftar menüm...6 zeytin..1 kase yaz çorbası..taze fasulye...3-4 kaşık yoğurtlu semizotu...salatalık domates..4 tane omega3 ve 1 tane antioksidan
bugün son sahurumuz allah inşallah seneyede nasip eder
sahurda kkk kahvaltısı yapacağım
geçen sene ramazanda normal yedim 3 kg verdim, bu sene karatay uyguluyorum 1.300 verdim
Sabah 8 de karatay kahvalti.. Arkadasima gittim maalesef artik 1 aydir yapmadigimi yaptim 1 porsiyon ya da tabak diyeyim yogurtlu sarmisakli patates biber kizartmasi yedim1 kase domates corbasi 4 kasik taze fasulye.. 1 aydir siktim ama cok canim istedi biraz biraz derken 1 tabak yemisimdir kardesim de vucudu sasirtmak gerek dedi .. Saat 1 gibi yedim bunu aksama kadar bisey yemedim sonra bugun odulu tsm yapayim diyip saat 6 da magnum yedim ... Aksam yemegi yemedim .. Daha ne yiyeceksin desenize .. Neyse yarin devam yine .. İyi geceler herkese :) itirafim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?