- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
ilk kaçamağını topikte yapman talihsizlik olmuş bu kadar kaçamağı affetmeyiz çünkü
ben de 1 ay hiç kaçamaksız yapıp, 1 ay sonra fire vermiştim, önemli değil canım telafi edersin, önemli olan hemen toparlanmak..Sabah 8 de karatay kahvalti.. Arkadasima gittim maalesef artik 1 aydir yapmadigimi yaptim 1 porsiyon ya da tabak diyeyim yogurtlu sarmisakli patates biber kizartmasi yedim1 kase domates corbasi 4 kasik taze fasulye.. 1 aydir siktim ama cok canim istedi biraz biraz derken 1 tabak yemisimdir kardesim de vucudu sasirtmak gerek dedi .. Saat 1 gibi yedim bunu aksama kadar bisey yemedim sonra bugun odulu tsm yapayim diyip saat 6 da magnum yedim ... Aksam yemegi yemedim .. Daha ne yiyeceksin desenize .. Neyse yarin devam yine .. İyi geceler herkese :) itirafim bitti
kahvaltıyı geç yapmanın sakıncası yok, ben de hafta sonları öyle yapıyorum..selam arkadaslar,
öncelikle hepinizi azminizden dolayi kutluyorum.umarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde istediginiz kilolara ulasirsiniz.benim su aralar vermem gereken 3-4 kilom var.onun icin cokta kasmadan karatay benzeri biseyler yapiyorum.kitabi okumadim ama bayagi bi bilgi topladim.sadece sormak istedigim konu su.ben kahvaltimi sabah erkenden degilde,saat 10.30 -11.00 gibi yapiyorum.sonrada saat 17.00 gibi yemegimi yiyorum ve yemek faslini bitiriyorum.sonrasinda yatana kadar cay,kahve ya da su iciyorum.yani kahvaltimi gec yaparak 2 ögün yemis oluyorum.acaba kahvaltiyi gec yapmamin bi sakincasi var mi? bilgisi olan arkadaslar ilgilenirse cok sevinirim.
sevgiler...
evet, bugün son günümüz, zor oldu uykusuzluk bazen ama çabucak geçti.. inşallah seneye de görmek nasip olur4 gündür leslie yapamamıştım şimdi yaptım duşumuda aldım rahatladım hem vücut olarak hemde beyin olarak sanki yapınca görevim tamamlanıyor gibi rahat hissediyorum kendimi
iftar menüm...6 zeytin..1 kase yaz çorbası..taze fasulye...3-4 kaşık yoğurtlu semizotu...salatalık domates..4 tane omega3 ve 1 tane antioksidan
bugün son sahurumuz allah inşallah seneyede nasip eder
sahurda kkk kahvaltısı yapacağım
geçen sene ramazanda normal yedim 3 kg verdim, bu sene karatay uyguluyorum 1.300 verdim
bayramda çalışmana üzüldüm, nasıl olduğunu bilirim, o yüzden bayramları ve diğer resmi tatilleri sevmezdim.. şimdi çok şükür gecelerim ve tatillerim bana ait.. ama napalım sağlık olsun, sana kolaylıklar diliyorum..Günaydın arkadaşlar,
Hepinize çok güzel gönlünüzce bir bayram diliyorum şimdiden
Muhtemelen aşırı iş yoğunluğumdan birkaç gün fazla takılamayacağım, herkes bayramda izin tatil yaparken bizler iki kat çalışmak durumundayız, aileler akraba eş dost gurbette olunca hep ne yapalım pek koymuyor çalışmak.. Bayramda hepinize bir küçük kare baklava benden,afiyet olsun..
Hedef60, ben dönene kadar 60 olacaksın gerçekten sanırım, motivasyon tam gaz
current weight olacak sanırımsimsims canım çizelgede yine hata olmuş şu an ki kilonu recent weight bölümüne yazacaksın başlangıç kilonu started hedef kilonu target weight bölümüne yazacak sın ki nereden nereye geldiğin anlaşılsın
Çok yüklenme garibana çifte standart olmasın, ben kornet yedim tost yedim bana bir fiske bile vuran olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html burada ayrıntılar var...Vayyyy be superr ben de kilo vermede tikaninca deneyeyim :) ayran corbasini nasil yaptin cnm
geçen sene ramazanda normal yedim 3 kg verdim, bu sene karatay uyguluyorum 1.300 verdim
Mutlaka devam et.!! 9 kilo verdim çok rahatladım,bu ay duraksadım ama asla vazgeçemem,bu beslenme tarzı benim hayatım oldu:)başlangıç 92 şuan 87.50 boy 1.60
Günaydın arkadaşlar,
Muhtemelen aşırı iş yoğunluğumdan birkaç gün fazla takılamayacağım, herkes bayramda izin tatil yaparken bizler iki kat çalışmak durumundayız, aileler akraba eş dost gurbette olunca hep ne yapalım pek koymuyor çalışmak.. Bayramda hepinize bir küçük kare baklava benden,afiyet olsun..
kızlar ben de öğleden sonra yolcuyum, hepinize iyi bayramlar, 2 hafta kadar yokum, uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam beni izinli yazın.. hepinizi öpüyorum..
Günaydın arkadaşlar,
kızlar ben de öğleden sonra yolcuyum, hepinize iyi bayramlar, 2 hafta kadar yokum, uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam beni izinli yazın.. hepinizi öpüyorum..
tesekkürler uyarın için.bi dahakine dikkat ederim.mesela 1 kaşık tahin yesem olur mu?veya humus?helva yiyince kan sekeri oynamıyor mu?seni de tebrik ediyorum azminden dolayı
Çok iyi gidiyorsun,tebrik ederim:)iyi bayramlar:)Tünaydın Karatay kardeşler! Sabah. Kkk ve 1 şeftali ardından 3 mil leslie ve suş. Sabah aç karnına tartıda 69.6 geldim yani toplam 3.200 oldu giden. Ben de durunca ayran çorbası detoksu yapıcam. Süper bence. Bu arada bayramda da devam edicrm. Kaçamak yapmak istemiyorum. Umarım aşırı ısrar olmaz. :))) bu motivasyonla kuzenin düğününe 66 olmalıyım!!!
Herkese iyi bayramlar! Karatayın sesi hep kulağınızda olsun lütfen:)
sabah 1 kase susamlı yoğurt yeyip biraz yüzüp geleyim kahvaltımı sonra yaparım diye düşündüm ama tam 2 saat yüzmüşüm kendime kocaman bir alkış veriyorum
bugün 3 öğün gibi olacak kendi uydurduğum adını karatay mantısı koyduğum yemeği yiyeceğim size tarifini vereyim inanın mantıdan çok daha lezzetli oldu
1 su bardağı dövme
150 gr kıyma
1 soğan
2-3 bardak yoğurt
sarımsak
nane biber tereyeğ
dövmeyi haşlıyorsunuz kıymayı soğanla baharatlarla yoğuruyosunuz küçük toplar yapıp kaynayan dövmenin içine atıyorsunuz suyunu tamamen çekip köfteli pilav kıvamında olacak tabaklara koyup üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında hazırladığınız nane ve biberli sosu döküp yiyorsunuz afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?