Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ilk kaçamağını topikte yapman talihsizlik olmuş bu kadar kaçamağı affetmeyiz çünkü

Çok yüklenme garibana çifte standart olmasın, ben kornet yedim tost yedim bana bir fiske bile vuran olmadı

ben de 1 ay hiç kaçamaksız yapıp, 1 ay sonra fire vermiştim, önemli değil canım telafi edersin, önemli olan hemen toparlanmak..
kahvaltıyı geç yapmanın sakıncası yok, ben de hafta sonları öyle yapıyorum..

evet, bugün son günümüz, zor oldu uykusuzluk bazen ama çabucak geçti.. inşallah seneye de görmek nasip olur
bayramda çalışmana üzüldüm, nasıl olduğunu bilirim, o yüzden bayramları ve diğer resmi tatilleri sevmezdim.. şimdi çok şükür gecelerim ve tatillerim bana ait.. ama napalım sağlık olsun, sana kolaylıklar diliyorum..
current weight olacak sanırım

Son düzenleme:
başlangıç 92 şuan 87.50 boy 1.60
Mutlaka devam et.!! 9 kilo verdim çok rahatladım,bu ay duraksadım ama asla vazgeçemem,bu beslenme tarzı benim hayatım oldu:)

Sana da iyi bayramlar canım,işin de de kolaylıklar dilerim.baklava için de teşekkürler ama ben almiim.geçen hafta yaptığım kaçamaklardan dolayı kendimi cezalandırmış bulunmaktayım.!!

kızlar ben de öğleden sonra yolcuyum, hepinize iyi bayramlar, 2 hafta kadar yokum, uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam beni izinli yazın.. hepinizi öpüyorum..

Bol bol dinlen cnm iyi bayramlar

Tünaydın Karatay kardeşler! Sabah. Kkk ve 1 şeftali ardından 3 mil leslie ve suş. Sabah aç karnına tartıda 69.6 geldim yani toplam 3.200 oldu giden. Ben de durunca ayran çorbası detoksu yapıcam. Süper bence. Bu arada bayramda da devam edicrm. Kaçamak yapmak istemiyorum. Umarım aşırı ısrar olmaz. :))) bu motivasyonla kuzenin düğününe 66 olmalıyım!!!

Herkese iyi bayramlar! Karatayın sesi hep kulağınızda olsun lütfen:)

sabah 1 kase susamlı yoğurt yeyip biraz yüzüp geleyim kahvaltımı sonra yaparım diye düşündüm ama tam 2 saat yüzmüşüm kendime kocaman bir alkış veriyorum
bugün 3 öğün gibi olacak kendi uydurduğum adını karatay mantısı koyduğum yemeği yiyeceğim size tarifini vereyim inanın mantıdan çok daha lezzetli oldu

1 su bardağı dövme
150 gr kıyma
1 soğan
2-3 bardak yoğurt
sarımsak
nane biber tereyeğ

dövmeyi haşlıyorsunuz kıymayı soğanla baharatlarla yoğuruyosunuz küçük toplar yapıp kaynayan dövmenin içine atıyorsunuz suyunu tamamen çekip köfteli pilav kıvamında olacak tabaklara koyup üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında hazırladığınız nane ve biberli sosu döküp yiyorsunuz afiyet olsun

karataya gönül veren topik arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlarım neşeli ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim
bayramda fazla kaçırmamaya dikkat edelim ki emeklerimiz boşa gitmesin
yola çıkacak arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum yolunuz açık olsun

Son düzenleme:
tesekkürler uyarın için.bi dahakine dikkat ederim.mesela 1 kaşık tahin yesem olur mu?veya humus?helva yiyince kan sekeri oynamıyor mu?seni de tebrik ediyorum azminden dolayı

canım tahin tek başına yenmiyor içine biraz kuru çekirdekli siyah üzüm atarak yiyebilirsin....helva yeyince kan şekeri oynuyor tabiiki karatay diyorki omega3 alımı kan şekeri oynamasından daha önemli balık yeyince 2 kibrit kutusu kadar tahin helvası yerseniz balıktaki omega3 emilimini sağlamış olursunuz

tatile gidecek olan arkadaşların hepsinin bayramını kutlarım...gidenlerin çoğu 2 haftalığına gidiyor bende 2 haftalığına gideceğim yarın akşam... ağustos sonunda görüşmek dileğiyle (ben fırsat bulunca telden girmeye çalışırım buradakileri kontrol ederim biz yokuz diye kaçamak yapıyorlarmı bakarım hepsini çantalarım )

Çok iyi gidiyorsun,tebrik ederim:)iyi bayramlar:)

2 saat yüzme için tarifin denenmeye değer mmmm.!!..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…