canım tahin tek başına yenmiyor içine biraz kuru çekirdekli siyah üzüm atarak yiyebilirsin....helva yeyince kan şekeri oynuyor tabiiki karatay diyorki omega3 alımı kan şekeri oynamasından daha önemli balık yeyince 2 kibrit kutusu kadar tahin helvası yerseniz balıktaki omega3 emilimini sağlamış olursunuz
kızlar ben de öğleden sonra yolcuyum, hepinize iyi bayramlar, 2 hafta kadar yokum, uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam beni izinli yazın.. hepinizi öpüyorum..
karataya gönül veren topik arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlarım neşeli ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim
bayramda fazla kaçırmamaya dikkat edelim ki emeklerimiz boşa gitmesin
yola çıkacak arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum yolunuz açık olsun
Günaydın arkadaşlar,
Hepinize çok güzel gönlünüzce bir bayram diliyorum şimdiden
Muhtemelen aşırı iş yoğunluğumdan birkaç gün fazla takılamayacağım, herkes bayramda izin tatil yaparken bizler iki kat çalışmak durumundayız, aileler akraba eş dost gurbette olunca hep ne yapalım pek koymuyor çalışmak.. Bayramda hepinize bir küçük kare baklava benden,afiyet olsun..
Hedef60, ben dönene kadar 60 olacaksın gerçekten sanırım, motivasyon tam gaz
bayram hazırlığın bitti mi
huhuuuu topikte görnüyorsun ama sesin çıkmıyor
görüntü var ses yok
Tünaydın Karatay kardeşler! Sabah. Kkk ve 1 şeftali ardından 3 mil leslie ve suş. Sabah aç karnına tartıda 69.6 geldim yani toplam 3.200 oldu giden. Ben de durunca ayran çorbası detoksu yapıcam. Süper bence. Bu arada bayramda da devam edicrm. Kaçamak yapmak istemiyorum. Umarım aşırı ısrar olmaz. :))) bu motivasyonla kuzenin düğününe 66 olmalıyım!!!
Herkese iyi bayramlar! Karatayın sesi hep kulağınızda olsun lütfen:)
ilk kaçamağını topikte yapman talihsizlik olmuş bu kadar kaçamağı affetmeyiz çünkü
canım alıntı yaptığın zaman yorumlarını alıntının altına yazar mısın önce cevabı okuyup sonra soruyu okuyunca kafa karışıklığı oluyor
hoşgeldin aramıza
simsims canım çizelgede yine hata olmuş şu an ki kilonu recent weight bölümüne yazacaksın başlangıç kilonu started hedef kilonu target weight bölümüne yazacak sın ki nereden nereye geldiğin anlaşılsın
:))) itiraf etmek guzel firca yiyecegini bile bile :)))Çok yüklenme garibana çifte standart olmasın, ben kornet yedim tost yedim bana bir fiske bile vuran olmadı
Kızlar menümü inceler misiniz?
Sabah 10: kkk fındık 1 şeftali
Öğlen 14.45: mercimek çorbası zeytinyağlı patlıcan fındık
Akşam 19.30: zeytinyağlı patlıcan (az) 2 etsiz çiğ köfte 1/2 bardak ayran salata
Bugün ilk defa 3 öğün yaptım ve ilk kez akşam yemeğinden önce çok ama çok acıktım. Sizce yanlış bi şey mi yapmışım.
Spor: 3 mil leslie
ben de 1 ay hiç kaçamaksız yapıp, 1 ay sonra fire vermiştim, önemli değil canım telafi edersin, önemli olan hemen toparlanmak..
kahvaltıyı geç yapmanın sakıncası yok, ben de hafta sonları öyle yapıyorum..
evet, bugün son günümüz, zor oldu uykusuzluk bazen ama çabucak geçti.. inşallah seneye de görmek nasip olur
bayramda çalışmana üzüldüm, nasıl olduğunu bilirim, o yüzden bayramları ve diğer resmi tatilleri sevmezdim.. şimdi çok şükür gecelerim ve tatillerim bana ait.. ama napalım sağlık olsun, sana kolaylıklar diliyorum..
current weight olacak sanırım
sabah 1 kase susamlı yoğurt yeyip biraz yüzüp geleyim kahvaltımı sonra yaparım diye düşündüm ama tam 2 saat yüzmüşüm kendime kocaman bir alkış veriyorum
bugün 3 öğün gibi olacak kendi uydurduğum adını karatay mantısı koyduğum yemeği yiyeceğim size tarifini vereyim inanın mantıdan çok daha lezzetli oldu
1 su bardağı dövme
150 gr kıyma
1 soğan
2-3 bardak yoğurt
sarımsak
nane biber tereyeğ
dövmeyi haşlıyorsunuz kıymayı soğanla baharatlarla yoğuruyosunuz küçük toplar yapıp kaynayan dövmenin içine atıyorsunuz suyunu tamamen çekip köfteli pilav kıvamında olacak tabaklara koyup üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında hazırladığınız nane ve biberli sosu döküp yiyorsunuz afiyet olsun
Sabah:kkk
Öğlen:2 kaşık meyhane pilavı,4 kaşık taze fasülye,1 küçük şeftali
Akşam:yazarım.çok hafif yemeği düşünüyorum.eksi görmeliyimmmmmmmm.!!!
Canım miktarlar az olmuş olabilir.! Benim de doyamadığım zamanlar oluyor o zaman ete yöneliyorum,küçük bir parça tok tutuyor.Kızlar menümü inceler misiniz?
Sabah 10: kkk fındık 1 şeftali
Öğlen 14.45: mercimek çorbası zeytinyağlı patlıcan fındık
Akşam 19.30: zeytinyağlı patlıcan (az) 2 etsiz çiğ köfte 1/2 bardak ayran salata
Bugün ilk defa 3 öğün yaptım ve ilk kez akşam yemeğinden önce çok ama çok acıktım. Sizce yanlış bi şey mi yapmışım.
Spor: 3 mil leslie
İnşallahEvet evet cnm bol bol eksiler --------------- :)
Benim de iştahım çok açılıyor,sabahleyin mutlaka 2,3 kuru kayısı yiyorum,iştahımı biraz frenliyor,canım eskisi gibi tatlı çekmiyormerhaba kuruyemişleri neden kavrulmamış yememiz gerekiyor.Kavrulmuş hali çok lezzetli.
Birde siz regl dönemi iştah probleminizi nasıl hallediyorsunuz.Ben sadece tatlı değil bütün yemekleri aşırı yiyorum.Reglim yakalşınca gözüm doymak bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?