Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bayram hazırlığın bitti mi

huhuuuu topikte görnüyorsun ama sesin çıkmıyor
görüntü var ses yok

Son düzenleme:

tesekkürler bilgilendirme için :) iyi bayramlar iyi tatiller :)

iyi bayramlaar iyi tatiller :) sen bayramda buralarda mısın?

iyi bayramlar canım :)

verilen kilo 500gr ve hedef kilom su an ki kilom gözüküyo.yoksa gözükmüyor mu??tamam ben bi daha bi bakim.her zayıfladıgımızda cizelgeyi degitirsek olur mu?motivasyon için yoksa sadece pazartesi mi?

bayram hazırlığın bitti mi

huhuuuu topikte görnüyorsun ama sesin çıkmıyor
görüntü var ses yok

Telefondan giriyorum,çıkış yapmadan kapatıyorum.belki bu yüzden burda gözüküyorum:)
Canım bugün bütün gün ev işleriyle uğraştım,dün bütün gün gezmemin bedelini ödüyorum:)ve henüz bayram için bir pasta bile yapmadım sanırım gelen olur diye hazır bir şeyler bulunduracam.
Bayramda evdeyim,11 ağustosta bir haftalığına tatile gidecez inşallah.
İYİ BAYRAMLAR:))

Sabah:kkk
Öğlen:2 kaşık meyhane pilavı,4 kaşık taze fasülye,1 küçük şeftali
Akşam:yazarım.çok hafif yemeği düşünüyorum.eksi görmeliyimmmmmmmm.!!!

bugun yediklerim:
sabah8:bir salkım üzüm 4 kayısı 1/2 cb kuruyemiş
aksam16:1tabak yogurtlu semizotu,humus,patlıcan salatası1/2 cb kuruyemiş
ara18:1küçük muz

iki gündür canım hiç yumurta istemiyor.buzdolabından cıkarıp tekrar buzdolabına koyuyorum:106:

Kesinlikle inanuyorum cnm 66 olursun .. Evet bayramdan korkuyorum ben de cnm .. İyi bayramlar..

Evet cnm haklisin bugun kendimi durdurdum ama.. Hem forumda yeniyim hem telefpndan baglaniyorum uyarin icin tesekkur ederim yavas yavas ogreniyorum :)

Kızlar menümü inceler misiniz?
Sabah 10: kkk fındık 1 şeftali
Öğlen 14.45: mercimek çorbası zeytinyağlı patlıcan fındık
Akşam 19.30: zeytinyağlı patlıcan (az) 2 etsiz çiğ köfte 1/2 bardak ayran salata

Bugün ilk defa 3 öğün yaptım ve ilk kez akşam yemeğinden önce çok ama çok acıktım. Sizce yanlış bi şey mi yapmışım.

Spor: 3 mil leslie

menün iyi gözüküyor..belki spor yaptıgın içindir.bazen spor yapmakta acıktırıyor..

Evet cnm bugun hemen silkelendimmm zaten :)

Oncelikle alkisliyorum hem de ayakta :) super yuzmussun ... Tarife de bayildim bayramdan sonra deneyecegim lezzetli olmustur ellerine saglik :)

Sabah 10:30 karatay kahvalti. Saat 2:30 1 salatalik saat8:30 mangalda balik salata mercimek corbasi ... Herkese boll eksili kilo almadan gecirecegi bir bayram diliyorum sevgiler ..

merhaba kuruyemişleri neden kavrulmamış yememiz gerekiyor.Kavrulmuş hali çok lezzetli.

Birde siz regl dönemi iştah probleminizi nasıl hallediyorsunuz.Ben sadece tatlı değil bütün yemekleri aşırı yiyorum.Reglim yakalşınca gözüm doymak bilmiyor.

Canım miktarlar az olmuş olabilir.! Benim de doyamadığım zamanlar oluyor o zaman ete yöneliyorum,küçük bir parça tok tutuyor.
Evet evet cnm bol bol eksiler --------------- :)
İnşallah '
Benim de iştahım çok açılıyor,sabahleyin mutlaka 2,3 kuru kayısı yiyorum,iştahımı biraz frenliyor,canım eskisi gibi tatlı çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…