Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aslında bende diyet yaparken bu konuda hiç sıkıntı çekmedim.Çünkü hedefime kilitlenmiştim.Deli inadım sadece diyette işe yarıyor:)))))))Şimdi vermek gibi bir derdim yok.Kafam rahat.Herkes çok zayıfladın yüzün çok çirkin oldu diyor.Eşim bile.
Banada bunun rahatlığı çöktü.
ama yıllarca hep bu hatayı yaptım.artık aynı hatayı yapmak istemiyorum.Bu rahatlığın sonu yine kilo al ver ,yazık vücuduma.
Bugün iftarım çok hafifoldu,protein sadece 1kk peynir vardı.1,5 yemek tabağı kadar yeşil salata yedim.3 lokma pideyi tahin pekemze bandırıp yedim.bunu reglim yaklaştığı için istediğimi biliyorum.20 tane kadar kabak çekirdeği yedim.Çok şiştiğim için daha fazla yiyemedim ama sonrada çok acıktım.Erkenden yatsam super olurdu ama akşamüstü uyuduğum için şimdi ukum gelmedi.

Sabah:kkk
Öğlen:2 kaşık meyhane pilavı,4 kaşık taze fasülye,1 küçük şeftali
Akşam:yazarım.çok hafif yemeği düşünüyorum.eksi görmeliyimmmmmmmm.!!!

Canlar misafirimiz vardı, yemeğe çıktık,2 çiğ köfte,2 kaşık sebzeli et,1 dilim peynir,salata.yedim

Yarın sabah kahvaltıya misafirim gelecek...İYİ GECELER.:)))

bayram sabahı olmasına rağmen nete girmeden güne başlamayan bir aileyiz:126: biz sabah kalktım kociş gazeteleri okuyor telefondan ben de elime tableti aldım bikaç yazar okuduktan sonra bizim kızlar ne yapmış bakayım dedim anlaşılan byram telaşı topiği sarmamış sayfalar akmış gitmiş yine

iyi bayramlaar iyi tatiller :) sen bayramda buralarda mısın?

canım ben önü plajlı yazlık bi sitede oturuyorum havuzumuzda var bayramda herkes buraya geliyor zaten annemler ablamlar teyze dayı hepsinin bu civarda yazlıkları var yaz boyu hep beraberiz o açıdan şanslıyım birazdan hepimiz annemlerde toplanacağız

verilen kilo 500gr ve hedef kilom su an ki kilom gözüküyo.yoksa gözükmüyor mu??tamam ben bi daha bi bakim.her zayıfladıgımızda cizelgeyi degitirsek olur mu?motivasyon için yoksa sadece pazartesi mi?

biz pzt değştiriyoruz tabi verdiysek az bişey aldıysak genelde değiştirmiyoruz ki bakıp bakıp dikkat edelim diye

menün güzel ayranı bol içseydin acıkmazdın proteine yüklenmekte zarar yok fayda var hem tok tutar hem yağ yakar

kavrulunca içindeki faydalı yağlr bozulabilirmiş nedeni o ben de kavrulmuşu çok severim ama zayıflayınca yerim artık

bayramın kutlu olsun canım gel bi öpeyim

bayramlaşacaktım senle ben yazana kadar kaçmışsın

Son düzenleme:
bayramın kutlu olsun canım gel bi öpeyim

bayramlaşacaktım senle ben yazana kadar kaçmışsın

dur ben de seni öpeyim xc9 iyi bayramlar canımmm
ne kadar sanlısın.bayramda kalabalık toplanmayı cok severim.ben ankaradayım bu bayram annemler yazlıkta kavınvalideler yazlıkta biz burda.diger arkadaslar bir süre yoklar artık biz burdan devam ederiz senle.gercekten aile gibi olduk .hepiminize ,bu sayfaya cok alıstım hepinizi cok sevdim

GÜNAYDINNNN FISTIKLARRR .!!
Ben bayramlaşmaya gidiyorummm.:))) sonra yazarım beni çağırıyorlar.!!

bugun yediklerim:
sabah11:kkk ve 1 muz
ara:10 seker
aksam17:1muz 1 avuç yagsız tuzsuz patlamış mısır,yogurtlu patlıcan.
aksam bu kacamaklar için yürüyüş yapılacak.. sanırım az hasarla atlattım.

benim öğrenciliğim ankarada geçti evlendikten sonra da 7 sene kaldım o zamanlar bayramın birini ankarada kocişin ailesiyle birini memlekette geçirirdim 7 senedir mersindeyim bizimkilerde 5-6 ay yazlıkta kalırlar kayınvalide vefat ettiğinden beri görümceler bayramda biyerlere gidince biz de her iki bayramda da burada oluyoruz kociş duymasın ama benim için bayramlar şimdi daha
güzel
evde olunca ben de topiğe sık girerim biz de bayramı böyle geçiririz artık biz de seni çok sevdik burada olmak bana da iyi geliyor hem ruhsal hem fiziksel

Kızlar..

Ceeeeeeeeeeeeeeee Hiç kaçamaksız bir bayram günü

sabah
yarım dilim şambali(şerbeti çekmiş mi diye baktım çekmişti)
1 dilim kızarmış ekmek
10 zeytin
1 avuç fıstık

öğle
2 tabak yuvalama (geleneksek bayram yemeğimiz yılda 1 yapılır çok zahmetlidir yemezsem olmazdı)
1 dilim şambali

arada 5 tane çifte kavrulmuş lokum

akşam
kkk (bak bu diyete uygun)

1 saat yürüyüş 20 dk yüzme

hehehehe sambalinin serbeti cekmesine sevindim yoksa kalorisi daha az ve tatsız olurdu ya su bayramda kilo vermemizin imkanı var mı acep:18:

30 dakika yürüyüşten sonra gece kaçamagı 1 bardak baileys iyi geceler herkeseeee

Son düzenleme:
Sabah:1 dilim börek(yufkayla zeytinyağlı, peynirli)
3,4 zeytin,3,4 parmak patates(fırında),domates,az peynir.1 küçük dilim yumurta.

Akşam:1 balık,salata,patlıcan salatası,yarım bardak kola(eltim zorladı,buz gibiydi kıramadım:)
1 dilim peynirli künefe(
Güya yemeyecektim,dün tüm söylediklerim fasafisoymuş.!

Sabah kahvaltıya misafirim vardı.sonra tüm aile kayınbabamlara yazlığa gittik.
Tabii önce; eşimin annesiyle annemin mezarlarını ziyaret ettik.cicianneler ve babaların keyfi yerindeydi,benim babamın mahzun duruşu var da kayınbabamda yok valla...! Ahhh şu erkekler yok mu ? Kendimize iyi bakalım kızlar,yaşadığımız an bizim sadece.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…