Sabah:kkk
Öğlen:2 kaşık meyhane pilavı,4 kaşık taze fasülye,1 küçük şeftali
Akşam:yazarım.çok hafif yemeği düşünüyorum.eksi görmeliyimmmmmmmm.!!!
iyi bayramlaar iyi tatiller :) sen bayramda buralarda mısın?
verilen kilo 500gr ve hedef kilom su an ki kilom gözüküyo.yoksa gözükmüyor mu??tamam ben bi daha bi bakim.her zayıfladıgımızda cizelgeyi degitirsek olur mu?motivasyon için yoksa sadece pazartesi mi?
Kızlar menümü inceler misiniz?
Sabah 10: kkk fındık 1 şeftali
Öğlen 14.45: mercimek çorbası zeytinyağlı patlıcan fındık
Akşam 19.30: zeytinyağlı patlıcan (az) 2 etsiz çiğ köfte 1/2 bardak ayran salata
Bugün ilk defa 3 öğün yaptım ve ilk kez akşam yemeğinden önce çok ama çok acıktım. Sizce yanlış bi şey mi yapmışım.
Spor: 3 mil leslie
merhaba kuruyemişleri neden kavrulmamış yememiz gerekiyor.Kavrulmuş hali çok lezzetli.
Birde siz regl dönemi iştah probleminizi nasıl hallediyorsunuz.Ben sadece tatlı değil bütün yemekleri aşırı yiyorum.Reglim yakalşınca gözüm doymak bilmiyor.
bayramın kutlu olsun canım gel bi öpeyim
bayramlaşacaktım senle ben yazana kadar kaçmışsın
menün iyi gözüküyor..belki spor yaptıgın içindir.bazen spor yapmakta acıktırıyor..
dur ben de seni öpeyim xc9iyi bayramlar canımmm
ne kadar sanlısın.bayramda kalabalık toplanmayı cok severim.ben ankaradayım bu bayram annemler yazlıkta kavınvalideler yazlıkta biz burda.diger arkadaslar bir süre yoklar artık biz burdan devam ederiz senle.gercekten aile gibi olduk .hepiminize ,bu sayfaya cok alıstım hepinizi cok sevdim
Kızlar..
CeeeeeeeeeeeeeeeeHiç kaçamaksız bir bayram günü
sabah
yarım dilim şambali(şerbeti çekmiş mi diye baktım çekmişti)
1 dilim kızarmış ekmek
10 zeytin
1 avuç fıstık
öğle
2 tabak yuvalama (geleneksek bayram yemeğimiz yılda 1 yapılır çok zahmetlidir yemezsem olmazdı)
1 dilim şambali
arada 5 tane çifte kavrulmuş lokum
akşam
kkk (bak bu diyete uygun)
1 saat yürüyüş 20 dk yüzme
Kızlar..
CeeeeeeeeeeeeeeeeHiç kaçamaksız bir bayram günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?