Afiyet olsun tatlım:)çanta yok bayramda:)30 dakika yürüyüşten sonra gece kaçamagı 1 bardak baileys iyi geceler herkeseeee
Tebrikler sana:)Kızlar..
CeeeeeeeeeeeeeeeeHiç kaçamaksız bir bayram günü
sabah
yarım dilim şambali(şerbeti çekmiş mi diye baktım çekmişti)
1 dilim kızarmış ekmek
10 zeytin
1 avuç fıstık
öğle
2 tabak yuvalama (geleneksek bayram yemeğimiz yılda 1 yapılır çok zahmetlidir yemezsem olmazdı)
1 dilim şambali
arada 5 tane çifte kavrulmuş lokum
akşam
kkk (bak bu diyete uygun)
1 saat yürüyüş 20 dk yüzme
"Gün içinde işyerinde merdiven inip çıkmak yararlı mı? (Kaç basamak çıkmalı, kaç defa?)
Gün içinde işyerinde uzun süre aynı pozisyonda çalışmak kas iskelet sisteminde birçok sorunlara yol açmaktadır. Bu nedenle her saat başı kısa bir ara verip hareket etmek hastalık riskini azaltacaktır. Özellikle diz ekleminde bir sorun yok ise bu merdiven inip çıkarak sağlanabilir. 10 dakika süre ile tempolu olarak merdiven inip çıkmak 30 dakika yürümek kadar yarar sağlar. Ancak bu egzersizin iş kıyafetleri ve özellikle de kadınlarda topuklu ayakkabı ile yapılması eklemleri zorlayabilir. Ancak 2-3 kat inmek veya çıkmak gerektiğinde kesinlikle asansör yerine merdiven tercih edilmelidir."
10 dk 30dk yürüyüşe eşdeğermiş.benim evim dublex olduğundan merdiven inip çıkma fikri geldi ve hemen araştırdım.hımm.!! Sıkılanlar için denenebilir.!!
10 dk da 10 basamaklı merdiveni 40 defa çıkıp indim.zamanı kısıtlı olanlar için iyi.karnımı içeri çekip kolları da hareket ettirdim...yorucuymuş.
Kocamannn bravo sanaa:)Herkese iyi bayramlar.. Kacamaksiz zor bir bayramdi.. Ama 3 ogun yedim ve midem sisti:. Aksam da disarda yemek zorunda kaldikj mecburen lahmacum yedim ..evde olsam yemeyecektim aksam en hafif o varmis
) menumnmm :). s aat 9:00 karatay kahvalti . Saat 15:00 3 tane biber dolma (bulgurlu ) 5 kasik keskek saat 20:00 1 tane lahmacun mevsim salata ayran ..
bilgilendirme için tesekkürler süpermiş :)) bu arada sana da afiyet olsun.bayramda yiyelim ama sporda yapalım senin önerdigin gibi..su aralar hareket etmeye o kadar üşeniyorum ki yarım saat yürüyüşü zorla yaptım.cici annelerle ilgili ;maalesef erkekler bu konuda hem aceleci hem zayıf.haklısın ...
hehehehe sambalinin serbeti cekmesine sevindim yoksa kalorisi daha az ve tatsız olurduya su bayramda kilo vermemizin imkanı var mı acep:18:
30 dakika yürüyüşten sonra gece kaçamagı 1 bardak baileys iyi geceler herkeseeee
....Tabii önce; eşimin annesiyle annemin mezarlarını ziyaret ettik.cicianneler ve babaların keyfi yerindeydi,benim babamın mahzun duruşu var da kayınbabamda yok valla...! Ahhh şu erkekler yok mu ? Kendimize iyi bakalım kızlar,yaşadığımız an bizim sadece.!!
iyi bi egzersiz bulmuşsun ama dikkat et dizindeki kıkırdaklara zarar verme benim dizlerim merdiven inerken boşalır gibi olur
bugun yaklaşık 10 ev ziyaretim var.her birine bir önceki evde cok yedim tesekkürler demeyi düşünüyorumumarım az kazayla atlatırımm
Canım ben kaçamağı arife günü yaptım, yarım tahinli cevizli Konya ekmeği, 1 kare çikolata ile.. Sonrasında ne olduysa işte, aslında olan midemin kötü olmasıydı dün çok sakin geçti..bayramın ilk günü ve 0 kaçamal bravo
bugün kaçamak yapmadıysan bayram boyunca yapmazsın yırttın anlayacağın
benim öğrenciliğim ankarada geçti evlendikten sonra da 7 sene kaldım o zamanlar bayramın birini ankarada kocişin ailesiyle birini memlekette geçirirdim 7 senedir mersindeyim bizimkilerde 5-6 ay yazlıkta kalırlar kayınvalide vefat ettiğinden beri görümceler bayramda biyerlere gidince biz de her iki bayramda da burada oluyoruz kociş duymasın ama benim için bayramlar şimdi daha
güzel
evde olunca ben de topiğe sık girerim biz de bayramı böyle geçiririz artık biz de seni çok sevdik burada olmak bana da iyi geliyor hem ruhsal hem fiziksel
sabah
yarım dilim şambali(şerbeti çekmiş mi diye baktım çekmişti)
1 dilim kızarmış ekmek
10 zeytin
1 avuç fıstık
öğle
2 tabak yuvalama (geleneksek bayram yemeğimiz yılda 1 yapılır çok zahmetlidir yemezsem olmazdı)
1 dilim şambali
arada 5 tane çifte kavrulmuş lokum
akşam
kkk (bak bu diyete uygun)
1 saat yürüyüş 20 dk yüzme
akasya bravoo sen bu yüzden zayıfsın işteeeee
30 dakika yürüyüşten sonra gece kaçamagı 1 bardak baileys iyi geceler herkeseeee
Sabah:1 dilim börek(yufkayla zeytinyağlı, peynirli)
3,4 zeytin,3,4 parmak patates(fırında),domates,az peynir.1 küçük dilim yumurta.
Akşam:1 balık,salata,patlıcan salatası,yarım bardak kola(eltim zorladı,buz gibiydi kıramadım:)
1 dilim peynirli künefe(
Güya yemeyecektim,dün tüm söylediklerim fasafisoymuş.!
Sabah kahvaltıya misafirim vardı.sonra tüm aile kayınbabamlara yazlığa gittik.
Tabii önce; eşimin annesiyle annemin mezarlarını ziyaret ettik.cicianneler ve babaların keyfi yerindeydi,benim babamın mahzun duruşu var da kayınbabamda yok valla...! Ahhh şu erkekler yok mu ? Kendimize iyi bakalım kızlar,yaşadığımız an bizim sadece.!!
Herkese iyi bayramlar.. Kacamaksiz zor bir bayramdi.. Ama 3 ogun yedim ve midem sisti:. Aksam da disarda yemek zorunda kaldikj mecburen lahmacum yedim ..evde olsam yemeyecektim aksam en hafif o varmis
) menumnmm :). s aat 9:00 karatay kahvalti . Saat 15:00 3 tane biber dolma (bulgurlu ) 5 kasik keskek saat 20:00 1 tane lahmacun mevsim salata ayran ..
Kocamannn bravo sanaa:)
Ben spor yaparken çabuk sıkılıyorum.! bu yüzden merdiven inip çıkmayı araştırdım.bakalımm günde 3 er defa on dk yapsam 1,5 saat spor yapmaya eşdeğer,ama;göbeğimi çekip yapmam lazım en büyük sorunum göbekte.
bilgilendirme icin tesekkurler .."Gün içinde işyerinde merdiven inip çıkmak yararlı mı? (Kaç basamak çıkmalı, kaç defa?)
Gün içinde işyerinde uzun süre aynı pozisyonda çalışmak kas iskelet sisteminde birçok sorunlara yol açmaktadır. Bu nedenle her saat başı kısa bir ara verip hareket etmek hastalık riskini azaltacaktır. Özellikle diz ekleminde bir sorun yok ise bu merdiven inip çıkarak sağlanabilir. 10 dakika süre ile tempolu olarak merdiven inip çıkmak 30 dakika yürümek kadar yarar sağlar. Ancak bu egzersizin iş kıyafetleri ve özellikle de kadınlarda topuklu ayakkabı ile yapılması eklemleri zorlayabilir. Ancak 2-3 kat inmek veya çıkmak gerektiğinde kesinlikle asansör yerine merdiven tercih edilmelidir."
10 dk 30dk yürüyüşe eşdeğermiş.benim evim dublex olduğundan merdiven inip çıkma fikri geldi ve hemen araştırdım.hımm.!! Sıkılanlar için denenebilir.!!
10 dk da 10 basamaklı merdiveni 40 defa çıkıp indim.zamanı kısıtlı olanlar için iyi.karnımı içeri çekip kolları da hareket ettirdim...yorucuymuş.
herkese iyi bayramlar.. Kacamaksiz zor bir bayramdi.. Ama 3 ogun yedim ve midem sisti:. Aksam da disarda yemek zorunda kaldikj mecburen lahmacum yedim ..evde olsam yemeyecektim aksam en hafif o varmis
) menumnmm :). S aat 9:00 karatay kahvalti . Saat 15:00 3 tane biber dolma (bulgurlu ) 5 kasik keskek saat 20:00 1 tane lahmacun mevsim salata ayran ..
Benim de takıntım oydu aslında.!! bakiim ağrı hissedersem bırakıcam.zaman zaman dizimde ağrım oluyordu..duruma göre davranacam.!iyi bi egzersiz bulmuşsun ama dikkat et dizindeki kıkırdaklara zarar verme benim dizlerim merdiven inerken boşalır gibi olur
akasya .!.:Öyle çok abartı bir fazlalık yok canım ya yediklerinde.. Dün ben de bir tanıdığımızın ölüm haberini aldım, yaşlı bir alman çift, geçen yıl karısı kanser olmuş ve yenmişti (80 yaşlarında) bu yıl kocası kanser oldu, bunu öğrenen karısının kanseri tekrar nüksetti ama kocası öldü önceki gün doğum gününde.. Herşey 5-6 ay içinde oldu bitti.. İkisi de yaşamı çok seven hayat, enerji dolu insanlardı ve son ana kadar mücadele ettiler.. Takdir-i ilahi.. Her an çok değerli..kaç gündür çok ağırlık vardı üstümde bugün ödemlerim çözüldü nihayet:)
Hayatta her an her şey olabiliyor.! Başın sağolsun canım
bu kadar yıl beraber yaşadıktan sonra yerine hemen birini bulanları hiç anlayamıyorum.ve aklıma "duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini " şarkısını getiriyor.!
Bendede her zamanki gibi 0 kacamak....her bayram evde yapilan tatlilari yer 3 kg alirdim hayatimda ilk defa kg almayacagim :)bayramın ilk günü ve 0 kaçamal bravo
bugün kaçamak yapmadıysan bayram boyunca yapmazsın yırttın anlayacağın
Son zamanlarda tartım saçmalamaya başlamıştı,az önce pilini değiştirdim,veeee -300 gördümmm nihayet.bu bana bayram hediyesi oldu:)))
2 gündür bağırsak tembellliğim de vardı geçti çok şükür...
O yemediğimiz çikolatalar,patatesler,pideler ve meyvelerin eninde sonunda karşılığını alacaz kızlar:)
BAYRAMDA MİNİMUM KAÇAMAK yapmanızı diliyorummmm:)
Bendede her zamanki gibi 0 kacamak....her bayram evde yapilan tatlilari yer 3 kg alirdim hayatimda ilk defa kg almayacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?