Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

30 dakika yürüyüşten sonra gece kaçamagı 1 bardak baileys iyi geceler herkeseeee
Afiyet olsun tatlım:)çanta yok bayramda:)
Kızlar..

Ceeeeeeeeeeeeeeee Hiç kaçamaksız bir bayram günü
Tebrikler sana:)

Neyse; stress yok.!! yoksa direk yağa dönüşür di mi??
Ben kendimi şimdi oldukça şiş hissediyorum,form çayımı içip biraz yürüyüş yapiim.. İyi geceler:))

"Gün içinde işyerinde merdiven inip çıkmak yararlı mı? (Kaç basamak çıkmalı, kaç defa?)
Gün içinde işyerinde uzun süre aynı pozisyonda çalışmak kas iskelet sisteminde birçok sorunlara yol açmaktadır. Bu nedenle her saat başı kısa bir ara verip hareket etmek hastalık riskini azaltacaktır. Özellikle diz ekleminde bir sorun yok ise bu merdiven inip çıkarak sağlanabilir. 10 dakika süre ile tempolu olarak merdiven inip çıkmak 30 dakika yürümek kadar yarar sağlar. Ancak bu egzersizin iş kıyafetleri ve özellikle de kadınlarda topuklu ayakkabı ile yapılması eklemleri zorlayabilir. Ancak 2-3 kat inmek veya çıkmak gerektiğinde kesinlikle asansör yerine merdiven tercih edilmelidir."

10 dk 30dk yürüyüşe eşdeğermiş.benim evim dublex olduğundan merdiven inip çıkma fikri geldi ve hemen araştırdım.hımm.!! Sıkılanlar için denenebilir.!!
10 dk da 10 basamaklı merdiveni 40 defa çıkıp indim.zamanı kısıtlı olanlar için iyi.karnımı içeri çekip kolları da hareket ettirdim...yorucuymuş.

Son düzenleme:
Herkese iyi bayramlar.. Kacamaksiz zor bir bayramdi.. Ama 3 ogun yedim ve midem sisti:. Aksam da disarda yemek zorunda kaldikj mecburen lahmacum yedim ..evde olsam yemeyecektim aksam en hafif o varmis
) menumnmm :). s aat 9:00 karatay kahvalti . Saat 15:00 3 tane biber dolma (bulgurlu ) 5 kasik keskek saat 20:00 1 tane lahmacun mevsim salata ayran ..

bilgilendirme için tesekkürler süpermiş :)) bu arada sana da afiyet olsun.bayramda yiyelim ama sporda yapalım senin önerdigin gibi..su aralar hareket etmeye o kadar üşeniyorum ki yarım saat yürüyüşü zorla yaptım.cici annelerle ilgili ;maalesef erkekler bu konuda hem aceleci hem zayıf.haklısın ...

Kocamannn bravo sanaa:)

Ben spor yaparken çabuk sıkılıyorum.! bu yüzden merdiven inip çıkmayı araştırdım.bakalımm günde 3 er defa on dk yapsam 1,5 saat spor yapmaya eşdeğer,ama;göbeğimi çekip yapmam lazım en büyük sorunum göbekte.

Son düzenleme:
Son zamanlarda tartım saçmalamaya başlamıştı,az önce pilini değiştirdim,veeee -300 gördümmm nihayet.bu bana bayram hediyesi oldu:)))
2 gündür bağırsak tembellliğim de vardı geçti çok şükür...
O yemediğimiz çikolatalar,patatesler,pideler ve meyvelerin eninde sonunda karşılığını alacaz kızlar:)
BAYRAMDA MİNİMUM KAÇAMAK yapmanızı diliyorummmm:)

bugun yaklaşık 10 ev ziyaretim var.her birine bir önceki evde cok yedim tesekkürler demeyi düşünüyorumumarım az kazayla atlatırımm

hehehehe sambalinin serbeti cekmesine sevindim yoksa kalorisi daha az ve tatsız olurdu ya su bayramda kilo vermemizin imkanı var mı acep:18:

hahahahaaaaa
allah iyiliğini versin öldüm gülmekten

30 dakika yürüyüşten sonra gece kaçamagı 1 bardak baileys iyi geceler herkeseeee

afiyet olsun

aynen öyle

iyi bi egzersiz bulmuşsun ama dikkat et dizindeki kıkırdaklara zarar verme benim dizlerim merdiven inerken boşalır gibi olur

bayramın ilk günü ve 0 kaçamal bravo
bugün kaçamak yapmadıysan bayram boyunca yapmazsın yırttın anlayacağın
Canım ben kaçamağı arife günü yaptım, yarım tahinli cevizli Konya ekmeği, 1 kare çikolata ile.. Sonrasında ne olduysa işte, aslında olan midemin kötü olmasıydı dün çok sakin geçti..

Mersin'e gelmiştik ve ben de bol plajlı bir yerde yaşamama rağmen çok beğenmiştik plajlarını..

Spor ve aileyle buluşmanın mutluluğu yakar o kaçamakları

akasya bravoo sen bu yüzden zayıfsın işteeeee

Yok be canım, zayıf olsam burda ne işim var Yine de teşekkürler ama bir 10 kilo versem ya da 7 ya da 5 hiç olmazsa 2 benim için büyük birşey..

Bol buzlu ben de severim ama kışın, şömine karşısında yazın çok tatlı hele karataydan sonra daha iç bayıcı geliyor..

Öyle çok abartı bir fazlalık yok canım ya yediklerinde.. Dün ben de bir tanıdığımızın ölüm haberini aldım, yaşlı bir alman çift, geçen yıl karısı kanser olmuş ve yenmişti (80 yaşlarında) bu yıl kocası kanser oldu, bunu öğrenen karısının kanseri tekrar nüksetti ama kocası öldü önceki gün doğum gününde.. Herşey 5-6 ay içinde oldu bitti.. İkisi de yaşamı çok seven hayat, enerji dolu insanlardı ve son ana kadar mücadele ettiler.. Takdir-i ilahi.. Her an çok değerli..

Bir bayram günü için çok iyi yediklerin canım..

Benim de önümde 3 kat merdiven var ve ben 3-4 aydır aynı şeyi düşünüyorum, 10 kere inip çıksam yeter diye ama hala hayata geçiremedim

baileysi ben biraz süt ve buz ile seviyorum.o zaman o kadar sekerli olmuyor :) tabi ben kendimle kıyasladıgımda sen zayıf oluyorsun.istedigin kiloya hepimiz istedigimiz kilolara beraberce ulaşırız insalllah..
başınız sagolsun canım.. bir seyler daha yazmank istedim ama tıkandım..

Son düzenleme:
anlaşılan bayramda kaçamaklara tolerans tavan yapacak

akasya başınız sağolsun canım birlikte uzun ve mutlu bir ömür geçirdikten sonra ben de beraber veda etmek isterim kocamla

Son düzenleme:
bilgilendirme icin tesekkurler ..

süpersinnnnnnnnnnn...........

iyi bi egzersiz bulmuşsun ama dikkat et dizindeki kıkırdaklara zarar verme benim dizlerim merdiven inerken boşalır gibi olur
Benim de takıntım oydu aslında.!! bakiim ağrı hissedersem bırakıcam.zaman zaman dizimde ağrım oluyordu..duruma göre davranacam.!

Son düzenleme:
Sabah:1 dilim sebzeli yumurta,
1dilim yumurtalı, peynirli ,sucuk karışımlı kızarmış ekmek.(dünkü ekmekleri değerlendirdim) çıtır çıtırdı.
3 zeytin
Domates
Az peynir.

Akşamüstü deniz kenarında salaş bir restaurantta balık yemeği düşünüyoruz:)

Akşam kaçamağıma göre merdiven beni bekler olacak:))

Yıllar önce çocuklarım küçükken yaz tatillerimizi hep yazlığımızda geçirirdik fakat eşimin aşırı misafirperverliğinden ötürü son 7 yıldır gitmiyoruz.kiraya verdik ve rahat ettim:) her gün yemekli misafir çağırarak benim sınırlarımı zorladı... bahçeli evimde daha huzurlu ve sakinim.bavulunu kapan bana geliyordu:))

Son düzenleme:

Harikasin cnm -300 super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…