Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:1 dilim sebzeli yumurta,
1dilim yumurtalı, peynirli ,sucuk karışımlı kızarmış ekmek.(dünkü ekmekleri değerlendirdim) çıtır çıtırdı.
3 zeytin
Domates
Az peynir.
16:00 2 kaşık meyhane pilavı,1 kase yoğurt,1 kaşık barbunya,1 kalın dilim ananas,yarım armut.

16:00 2 kaşık meyhane pilavı,1 kase yoğurt,1 kaşık barbunya,1 kalın dilim ananas,yarım armut.

Akşam:2 kaşık et sote,15 parmak kadar fırında kızartma patates,1 büyük kase pirinçli yoğurt çorbası.yarım şeftali.

Patatesler olmamış farkındayım.şimdi hareket edecem bir şekilde yakmalıyımm.

İYİ AKŞAMLAR GÜZEL ARKADAŞLARIM:)))

canım geçmiş olsun.şimdi daha iyidir anne sevgisiyle umarım..

evet kızlar kaçamak var bu mesajda
sabah11;kkk
ögle4:2 parca çikolata
akşam20: 5 dilim tam tahillı ince hamurlu deniz mahsülleri pizza,1bardak kola zero,domates,peynir,zeytin,2 çatal karpuz,6 parça çikolata:18:
akşamı bomba gibi gecirdim farkındayım şimdi yürüyüş zamanı

Son düzenleme:

Of of sen baya bi kacamak yapmissinnn neyse cnm yuruyusle atlatilirr hepsi :)

Valla bravo.!! bugün nedense canım baklava çekti de iyi ki yok:))(hem de kızarmış dibine bayılırımmm)

Felluz bizi bitiren bu tatli sevdamizz sanirimm tatli yiyememeyi sevmememeyi cok isterdim .. Hani yiyince kesilenler tikananlar var ya tatliyi hep imrenmisimdir.. Ay bi tane yedimmi kesilirim falan derleer nasil olur halaa anlamam :)

Sabah cok guzel karatay kahvaltisi:) ardindan anne israriyla 1 dilim ev baklavasi (( illkkk fire burdaverildi .. Saat 3:00 1 dilim karpuz 5 tane uzum ... İkinci bomba geliyor antepten gelen komsudan antep fistikli baklava ama boyle lezzetli bisey olamazz 1 dilimde onu yedim .. Offf off .. Aksam 8 de 5 kofte 1 kanat salata ... Ya antepte yasayanlar nasildayanir bu tatliyaaaa :))). Benim bayramda tek sorunum spor yapamamak oldu birde regl oldum .. Bu sefer kilo verememekten korkuyorumm

Sağol canım, dostlar sağolsun, ölüm hepimiz için bahanesiz bir gerçek.. Süt olayını ben de denemeliyim

anlaşılan bayramda kaçamaklara tolerans tavan yapacak

akasya başınız sağolsun canım birlikte uzun ve mutlu bir ömür geçirdikten sonra ben de beraber veda etmek isterim kocamla
Öyle görünüyor kuzum, dostlar sağolsun, benim de temennim o yönde ama Allah herşeyin hayırlısını versin..

Süpersinnnnnnnnnnnnnn.........

Pek öyle değilim ama sağol canım, hepimiz çabalıyoruz hepimiz süperiz..

İnsanlar belli olmuyor, başka alman çift vardı mesela birisi eşi ölünce oh be kurtuldum diyerek sevinmişti Herşeyin hayırlısı, ödemlerine de sevindim

Bendede her zamanki gibi 0 kacamak....her bayram evde yapilan tatlilari yer 3 kg alirdim hayatimda ilk defa kg almayacagim :)

Geride kalan o kaçamak bir tek sen oldun, tebrikler..

Felluz bizi bitiren bu tatli sevdamizz sanirimm tatli yiyememeyi sevmememeyi cok isterdim .. Hani yiyince kesilenler tikananlar var ya tatliyi hep imrenmisimdir.. Ay bi tane yedimmi kesilirim falan derleer nasil olur halaa anlamam :)

Karatayı uzun süre yapınca sen de tıkanıyorsun canım, ilk ağzına aldığın yoğun şeker içini bayıyor..

Günaydın arkadaşlar,

Azınlıkta olmayı pek sevmediğimden dün geç saatte 3 dilim falan börek, zeytin ve 1 minik salkım üzüm yedim eşimle.. Bolca ayran içtim yanında.. Aç değildim ama psikolojik bir kaçamaktı bu.. Bugün hafif geçirerek telafi edeceğiz, zaten çok hareketli bir dönemdeyim, yapışıp kalmaz umarım bu kaçamağım

Midem çok dolu olduğundan sabah yoğurt ve ceviz yedim..

afiyet olsun günaydın :)) zayıf görümcenler geldi mi? taşındın mı? bir sürü iş güç vardı hallloldu mu? :)

afiyet olsun günaydın :)) zayıf görümcenler geldi mi? taşındın mı? bir sürü iş güç vardı hallloldu mu? :)

Günaydın canım, biri 12 diğeri 13'ünde geliyor, henüz ev bulamadım, ama ay sonuna kadar taşınmam gerek, işler bir şekilde gidiyor , totalde hallolan birşey yok ama hayat devam ediyor

Arkadaşlar baileys nedir. Merak ettim de...

Krema kıvamında bir içecek, genelde bayanların tercih ettiği kahve yanında falan tüketilebilen birşey..

Hatunlar bende bu Karatay diyetini çok duydum aslında diğer diyetleri de düşünmüyo değilim ama benim sorunum şu

Ben çok yemek seçiyorum mesela sabah kalvaltıda peynir zeytin domates diyor ben hiç yememki bunları hatta peynir ve zeytinden iğrenirim yiyemem hiç hayatımda yemedim küçükken de çıkarırmışım yemezmişim o kadar çok seçtiğim yemek varkii hatta tadını hiç bilmediğim ancak hayırrrr ben onu yemem dediğim o kadar çok sebze varkiii saysam sen nasıl yaşıyosun dersiniz :26: bu yüzden kilo alıyorum çünkü sağlıklı hiçbir şey yemiyorum

teşekkür ederim, hiç duymamıştım.

arkadaşlar benimde şu derdim var sabah 8de uyanıyorum ama kahvaltımı 10. 10.30 gibi yapsam olur m u çalışıyorum çünkü ancak o sattte müsait oluyorum yoksa 8de poaca bilmem ne yiyorum 10bucuk gibi yapsam olur mu ama 8de uyanacağım

Sabah saat 10:00 karatay kahvalti saat:3 te 4 kofte 1 kanat 1 kase yogurt saat:8 de avuc ici kadar kiymali pide 1 bardak ayran... 1 kucuk Cikolata 1 dilim baklava .... Sanirim bu hafta kilomu sabit tutsam sukur edecem .. Ama vermek istiyorum kilolalari ve spor yapmak istiyorum bu hafta hic yapamadimm bu pazartesi spor ve siki bir diyet bekliyor beni.. artik yuzemicem denizden uzaklasip evime donecegim.. Evde kendime yeni spor bulacagim .. Gidecek kilolarr insallahh herkese iyi bayramlar..

zaten kahvaltının gec yapılması makbul.bu sayede 2 ögün rahat yapılabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…