Harikasin cnm -300 super
Valla bravo.!! bugün nedense canım baklava çekti de iyi ki yok:))(hem de kızarmış dibine bayılırımmm)Evet ben de ilk defa kilo almadan gecen bir bayram hayal ediyorum .. Kacamaksiz.. Annem bile saskin baklavadan bu gun 1 dilimi zorla yedim ilk kacamak bu oldu
16:00 2 kaşık meyhane pilavı,1 kase yoğurt,1 kaşık barbunya,1 kalın dilim ananas,yarım armut.Sabah:1 dilim sebzeli yumurta,
1dilim yumurtalı, peynirli ,sucuk karışımlı kızarmış ekmek.(dünkü ekmekleri değerlendirdim) çıtır çıtırdı.
3 zeytin
Domates
Az peynir.
16:00 2 kaşık meyhane pilavı,1 kase yoğurt,1 kaşık barbunya,1 kalın dilim ananas,yarım armut.
Teşekkürler canım,inşallah devamını getirebilirim,ki bugün evdeyiz kızımın ateşi var,şimdi mutfaktan çıktım ona sevdiği yemekleri hazırladım.davete ayıp olmazsın diye eşimle oğlum gitti..
Teşekkürler canım,inşallah devamını getirebilirim,ki bugün evdeyiz kızımın ateşi var,şimdi mutfaktan çıktım ona sevdiği yemekleri hazırladım.davete ayıp olmazsın diye eşimle oğlum gitti..
evet kızlar kaçamak var bu mesajda
sabah11;kkk
ögle4:2 parca çikolata
akşam20: 5 dilim tam tahillı ince hamurlu deniz mahsülleri pizza,1bardak kola zero,domates,peynir,zeytin,2 çatal karpuz,6 parça çikolata:18:
akşamı bomba gibi gecirdim farkındayım şimdi yürüyüş zamanı
Valla bravo.!! bugün nedense canım baklava çekti de iyi ki yok:))(hem de kızarmış dibine bayılırımmm)
baileysi ben biraz süt ve buz ile seviyorum.o zaman o kadar sekerli olmuyor :) tabi ben kendimle kıyasladıgımda sen zayıf oluyorsun.istedigin kiloya hepimiz istedigimiz kilolara beraberce ulaşırız insalllah..
başınız sagolsun canım.. bir seyler daha yazmank istedim ama tıkandım..
Öyle görünüyor kuzum, dostlar sağolsun, benim de temennim o yönde ama Allah herşeyin hayırlısını versin..anlaşılan bayramda kaçamaklara tolerans tavan yapacak
akasya başınız sağolsun canım birlikte uzun ve mutlu bir ömür geçirdikten sonra ben de beraber veda etmek isterim kocamla
Süpersinnnnnnnnnnnnnn.........
Benim de takıntım oydu aslında.!! bakiim ağrı hissedersem bırakıcam.zaman zaman dizimde ağrım oluyordu..duruma göre davranacam.!
kaç gündür çok ağırlık vardı üstümde bugün ödemlerim çözüldü nihayet:)
Hayatta her an her şey olabiliyor.! Başın sağolsun canım
bu kadar yıl beraber yaşadıktan sonra yerine hemen birini bulanları hiç anlayamıyorum.ve aklıma "duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini " şarkısını getiriyor.!
Bendede her zamanki gibi 0 kacamak....her bayram evde yapilan tatlilari yer 3 kg alirdim hayatimda ilk defa kg almayacagim :)
Felluz bizi bitiren bu tatli sevdamizz sanirimm tatli yiyememeyi sevmememeyi cok isterdim .. Hani yiyince kesilenler tikananlar var ya tatliyi hep imrenmisimdir.. Ay bi tane yedimmi kesilirim falan derleer nasil olur halaa anlamam :)
Günaydın arkadaşlar,
Azınlıkta olmayıpek sevmediğimden dün geç saatte 3 dilim falan börek, zeytin ve 1 minik salkım üzüm yedim eşimle.. Bolca ayran içtim yanında.. Aç değildim ama psikolojik bir kaçamaktı bu.. Bugün hafif geçirerek telafi edeceğiz, zaten çok hareketli bir dönemdeyim, yapışıp kalmaz umarım bu kaçamağım
Midem çok dolu olduğundan sabah yoğurt ve ceviz yedim..
afiyet olsun günaydın :)) zayıf görümcenler geldi mi?taşındın mı? bir sürü iş güç vardı hallloldu mu? :)
Arkadaşlar baileys nedir. Merak ettim de...
teşekkür ederim, hiç duymamıştım.Günaydın canım, biri 12 diğeri 13'ünde geliyor, henüz ev bulamadım, ama ay sonuna kadar taşınmam gerek, işler bir şekilde gidiyor , totalde hallolan birşey yok ama hayat devam ediyor
Krema kıvamında bir içecek, genelde bayanların tercih ettiği kahve yanında falan tüketilebilen birşey..
arkadaşlar benimde şu derdim var sabah 8de uyanıyorum ama kahvaltımı 10. 10.30 gibi yapsam olur m u çalışıyorum çünkü ancak o sattte müsait oluyorum yoksa 8de poaca bilmem ne yiyorum 10bucuk gibi yapsam olur mu ama 8de uyanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?