Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugun ki yediklerim :
sabah10:kkk
aksam17:levrek ızgara salata,3-4 kalamar kızartma
ara:3 parca cikolataaaaaaaa

Felluz bizi bitiren bu tatli sevdamizz sanirimm tatli yiyememeyi sevmememeyi cok isterdim .. Hani yiyince kesilenler tikananlar var ya tatliyi hep imrenmisimdir.. Ay bi tane yedimmi kesilirim falan derleer nasil olur halaa anlamam :)
Bende hiç belli olmuyor bazen aşırı tüketirim,bazen de hemen kesilirim:)düzensiz beslendiğim zamanlar; daha çok canım tatlı ve hamur işi çekiyor...
Kendini azar azar alıştırmalısın,bunu sağlığını düşünerek yapmalısın.!!!!
Olur tabi ki.! yeter ki karatay kahvaltısı olsun.!
Canım sanırım çoğumuz aynı durumdayız,umarım az zararla kapatırız:))
bugun ki yediklerim :
sabah10:kkk
aksam17:levrek ızgara salata,3-4 kalamar kızartma
ara:3 parca cikolataaaaaaaa
Bayramda Çanta yok.!! ayrıca atacak yüzümüz de yok:)

Sabah 11:00
3 dilim sıcacık ekmek,1 kaşık bal,1 yumurta,3 zeytin,1 dilim peynir.1 dilim peynirli gözleme,1 lokma yaşpasta

16:00 2 kaşık et sote,1 kase yoğurt çorbası(pirinçli),

Saat 20:00 4 kaşık bulgur pilavı,1 parça haşlama et,1 dilim yağlı börek

Saat 23:00. 1 dilim yaşpasta

Bugün eşimin doğumgünüydü çifte bayram yaşadık.ve de çifte kaçamaaaaakkkk:)))
Aslında dayanamadığımdan değil,düzensizlik ve ne yaptığımı biliyor muydum ki..:))) ayyyy 1,5 baklava da vardıııı.!!((

Neyse ki bugün AVM de 2 saat yürüdüm,ve akşam boyunca hareketliydim misafirim kalabalıktı.mutfak lavabom bile patladı:)))

mutlu yaşlar eşine sizinle sevdikleriyle.. neyse az kaldı çantasız günler bitiyor.birde yarın tartı günü üstelik,bakalım napcazzzzz :))

Kızlar günaydın. Bayram boyunca yazamadım çünkü ordan oraya modundaydık ama hiç kaçamak yapmamayı başardım ve sonuç tartıya yansıdı. Çok mutluum. Kuzenin düğününe kadar 3 kilo daha versem süper olacak!!!

eminim o 3 kiloyu verirsin canım bakalım ben yarın kaç çıkıcam? :)

mutlu yaşlar eşine sizinle sevdikleriyle.. neyse az kaldı çantasız günler bitiyor.birde yarın tartı günü üstelik,bakalım napcazzzzz :))
Çok teşekkürler:) evet artık bir düzenimiz olacak yaşasınnn.!! Ben verdiğim 300 gr mı geri aldım,bugün dikkat edeyim, bari az da olsa eksi görürüm inşallah.!!
Tebrikler.!! düğünler çook motive ediyooor:)) ben de kızımın düğününe yakın, çok kilo verebilmiştim..şimdi bir buçuk aydır zorlanıyorum !!..ama artık düşüş olacak biliyoruumm:)) 3 kilonu da vereceksin inşallah.

Sabah:2 sebzeli sucuklu yumurta,tereyağı bal ikilisi,3 dilim ekmek,4 zeytin,domates,peynir.

Bu son kaçamakla finali de bitirdim,artık gönül rahatlığıyle devam edecem kızlar.

Artık bozmak yok.! hepinizin huzurunda söz veriyorummm.!!!!

Evet cnm bozmak yok sana guveniyorumm.. Ben de soz veriyorum
Spor yapmayada devam edicemm

Merhaba kizlar 2 gundur yazamadim sehirdisindayim telden yaziyorum hic kacamak yapmadim dun sabah -700 ....gosterdi 71 kg geldim gittigimiz yerlerde fazla su icemedim kahvaltiyi 1 de yapmistik misafirlikten gelene kadar 21,30 oldu yemegi o saatte yemek zorunda kaldik 2 gundur kabizlikta olunca bu sabah +700 farketti bayramin ilk gunundeki kg ma geri dondum

Evet cnm bozmak yok sana guveniyorumm.. Ben de soz veriyorum
Spor yapmayada devam edicemm
Hep beraber başaracaz inşallah:)

Geçici bir ağırlık olduğu kesin,en kısa zamanda atarsın..

Sabah 11 de karatay kahvalti . Saat 5 te 15 tane cop sis ayran salata saat 7 de 6 tane incir dalindann kopardim dayanamadim ne guzeldi yedim valla.. Su an kayinvalideme geldik yemek hazirladi yoldan geldik diye nasil kacacagimi bilemiyorum.. Cocuk uyutuyorum bahanesiyle iceri kactim :) of cocuk da hemen uyudu ;( sofradan kalksinlar da caktirmadan biseyleer yapmaya calisayim sanirum yarin +++ lari gorcemm

Akşam 17:30 tepside et,bulgur pilavı.

Kızlaaar..!!! ben yarın erkenden yola çıkıyorum 5,6 gün yokum.telefondan girebilirsem yazarım...bir bakarsınız tatil sıkar.! kafanızı şişiririm belli olmaz:) yanıma bol bol kitap aliim en iyisi,güneşle pek aram yok yüzümde leke yapıyor
Evden çıkmak neden bu kadar zor yaaaa.!!! Hala işim bitmedi

bugun ki yediklerim:
sabah11:2 orta boy muz yarım kase taze üzüm ve cb fıstık
ögle4:levrek ızgara,salata,2 kaşık kısır,bir çatal pasta
cuma cumartesi ve bugun 1 er saat yürüyüş :)

bu arada yarından itibaren cumartesiye kadar ben de gündüzleri yokum,gece yediklerimi bildirmeye devam edicem insallah..yarın kim kilo oranları hesaplayacak bilmiyorum??eskilerden birileri var mı???umarım birisi okurda burası boş kalmaz..herkese iyi geceler..

nabersiniz kızlar, nihayet fırsat buldum ve geçmişi okudum, bayram olmasına rağmen sayfalar bayaa ilerlemiş, oku oku bitmedi bir türlü..
öncelikle herkesin bayramını geç te olsa kutlarım.. kaçmak yapanlar olmuş haliyle ama yapmayanlarda olmuş (gul_0663, haloson) onları çok tebrik ediyorum
allah motivasyonlarını daim etsin e tabi az biraz da bana nasip etsin... benim kaçamaklarım maalesef saymakla bitmez
burdan ayrı kalınca diyetten de spordan da kopuyor insan e bir de evden de uzağım, tüm kardeşler bir arada, regl dönemiyle de birleşincekaçamak yapmadan olmadı maalesef...
yarın bildirim de yapamıycam ama sizinkileri mrk ediyorum inşallah hepiniz eksidesinizdir..
herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…