Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

özlettin kendiniiiii :))) ne güzeldir tüm aile bir arada olmak.. gelinceye kadar kacamaklar olsada dengeleyip kilo almamaya çalış spor ve karataya gelince bıraktıgın yerden devam edersin.öpüyorum seniii

günaydın...gelmeye yüzüm yoktu,ama sizi özledimçok yazmışsınız,okuyamadım ama aranızda kaçamak yapmayanlardan çanta rica ediyorum:18:ilk 2 gün kaçamağın dozunu kaçırdım2gündür de toparlamaya çalışıyorum bakalım tartı birazdan ne gösterecekbirazdan yola çıkacağım,yokum uzun bir süre...wireless bulursam,arada bir girerim...haftaya pzrtsi de yokum,bildirim yapmazsam beni izinli sayın...aslında ben hedefimi tutturdum artık mezun edin beni...arada muhabbete geleyim olur mu

Selam kizlarr.. 1 haftadir azar azar kacamaklar ve dogumdan sonra ilk regl donemi ve sporsuz 1 hafta ile birlikte gram verememisim sabah tartildim.. Bu arada evime dondum yuzme sansim yok evde bebisler var .. evde spor ariyorum kendime .. Lesliee var sanirim indirmeye calisacagim .. Sppor yapmasan bu is OLMAYACAk anladim .. Bugun isler cok .. Yine de bildirim yapayimm.. Spor oneeileriniz var mi? Rumuz:Hedef60busondiyet. . . . . . . . Başlangıç tarihi:1 Temmuz. . . . . . . . . .Başlangıç kilo:100. . . . . . . . . . . . . .Gecen hafta:89. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Bu hafta:89. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Fark:0. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Toplam fark:11. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Beden:46. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Spor: bu hafta yok Yuzme bitti artik evde yapacağım yeni spor araniyorrrrr ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Boy:170cm. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Yas:30. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Yüzde:0 sifirrrrrrrrrr. Silkelenerek yeni bir haftaya basliyorum.. Bu arada dun aksan kayinvalidenin yemeginden yirttim midem yaniyo diye he he :) Gorusuruz sekerler

Ozledik bayramda buralar cok sessizdi .. Gelin de motove olalim artik

İyi ki geldin hosgeldinn hedefi tutturmann supeerr sizleer beni motive ediyorsunuzz .. Valla kurban bayramina kaadarr 2 ay var .. Bu 2 ayda gozle goorunur fark yaratmam gerek bi 10 kilom daha gitse .. Super olacakk

Bol ---- leer iyi tatiller cnm .. Bol bol yuz gercekten col iyi sıkılastiriyor.. :)

Günaydın kızlar,

Dün sezonumun en yoğun ve yorucu günüydü, gece 2 de yattım ve sabah 5 te çiroz görümcemi almaya havalimanına gittim, şu an kiprit çöpüyle ancak açık tutabiliyorum gözlerimi ama bugün de çok yoğun işim var maalesef, çalışıyorum.. Tabi bu durumda tartı falan da hikaye, aynı şekilde çoğunluk da bildirim yapamayacağını bildirdiğinden bence bu haftayı es geçelim, hafta içi herkes toparlansın, kaçamak yapanlar hafiflesin motive olsun.. Ben 2 küçük kare çikolata dışında tatlı hiçbirşey yemedim, kaçamağımı da börekle yaptım biliyorsunuz ancak uykusuzluk ve yorgunluk leptinimi çok etkilemiştir zannımca.. 2 kilo verebildiğimi hiç düşünmüyorum.. Yarın da diğer çiroz görümcem gelecek.. Allah yardımcım olsun..

Rumuz:seam
Başlangıç tarihi:21/01/2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:65.5
Bu hafta:64.4 (ayran detoksuyla verdiğimin dışında gr oynamamış)
Fark:-1.100
Toplam fark:4.6
Beden:40
Spor:yok
Boy:1.61
Hedef:64
Yüzdesi %1.6

Bende su an yoldayiim 3 gundur istanbul daydim simdi yeni adaya geciyorum gecen haaftaki kg 71,700 bu hafta -200 inmek uzereyim acele yaziyorum kib

Rumuz:haloson
Başlangıç tarihi:21/07/2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:70.00
Bu hafta:68.7
Fark:-1.300
Toplam fark:4.1
Beden:40-42
Spor:3-4 gün leslie
Boy:1.60
Hedef:65 sonra 60
Yüzdesi %1.8

Felluz
Başlangıç tarihi:09/03/2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77,9
Bu hafta:77,9
Fark:0
Toplam fark:9,1
Beden:42,44
Spor:yürüyüş
Boy:1.63
Hedef:65
Yüzdesi:0

Kızlar bildirim yapalım yine de..!!! müsait olan toparlar.. kimse yapmazsa; ben gece bile olsa yaparım:) şimdi yoldan yazıyorummm ben tatilde bozmayacam bakalım döndüğümde ne olacak???

Bayram bizi fena carpti akasyacim. sana katiliyorum bu haftayi es gecelim... Ben de tik yok .. Kilo bildirimi yaptim ama umutsuz bir haftaudi.. Sana ciroz gorumcelerinle kolay gelsin .. Allah yardimcin olsun canimm rahatla bir an once de leptin bol bol salgilansin ..

Rumuz:haloson
Başlangıç tarihi:21/07/2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:70.00
Bu hafta:68.7
Fark:-1.300
Toplam fark:4.1
Beden:40-42
Spor:3-4 gün leslie
Boy:1.60
Hedef:65 sonra 60
Yüzdesi %1.8

Seam ve haloson supersiniz 1300 ve 1100 harika..

Arkadaslar telefondan da olsa yapmak istedim hatam varsa lutfen duzeltin kabataslak hazirlayayim dedim .. Haftanin 1.si: -1300 ile halosonnn .. Tebrik ediiyorum canimmn. Haftanin 2.si -1100 ile seam ........ Seni de tebrik ediyorum canimm.. Felluz ve hedef60 sabit bekliyoruz 0000000000000000000000000 Bildirim yapan yok sanirim.. Duzeltme yappabilirsiniz arkadaslar surci lisan ettiysek affola sevgilerr

-200 le gül 0663 de 3. Oluyor o zaman...
Eline sağlık canım:)

canım bu topikte işi en zor olan sensin bence.
Yemek programlarını izlerken aklıma hep sen geliyorsun.
Sürekli o lezzetlerin içinde olupta karşı koymak işkence gibi gelir insana. allah yardımcın olsun canım. Maaşallah çok iradelisin.
Hatay mutfağını yerinde tatmadan öölürsem, gözüm açık gider herhalde. ciddiyim.

Herkese Selamlar !!

Uzun bir bayram tatili ardından ancak girebildim, Kaçamaklarım çok oldu.. : (
Çantayı hak ettim !!
Ama en azından aynı kalmışım, yüzdüğüm için sanırım kilo almamışım ama çok çook yavaş gidiyorum,
bu metabolizmayı nasıl hızlandıracağımmm......???
Klasik yöntemler iş görmedi fazla...

Sabah : 1 yumurta / 7-8 zeytin / peynir almayı unutmuşum / domates & salatalık / yeşil biber
Öglen : Bir tabak kuru fasulye & cacık
1 saat sonra şekersiz türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…