nabersiniz kızlar, nihayet fırsat buldum ve geçmişi okudum, bayram olmasına rağmen sayfalar bayaa ilerlemiş, oku oku bitmedi bir türlü..
öncelikle herkesin bayramını geç te olsa kutlarım.. kaçmak yapanlar olmuş haliyle ama yapmayanlarda olmuş (gul_0663, haloson) onları çok tebrik ediyorum
allah motivasyonlarını daim etsin e tabi az biraz da bana nasip etsin... benim kaçamaklarım maalesef saymakla bitmez
burdan ayrı kalınca diyetten de spordan da kopuyor insan e bir de evden de uzağım, tüm kardeşler bir arada, regl dönemiyle de birleşincekaçamak yapmadan olmadı maalesef...
yarın bildirim de yapamıycam ama sizinkileri mrk ediyorum inşallah hepiniz eksidesinizdir..
herkese iyi geceler
nabersiniz kızlar, nihayet fırsat buldum ve geçmişi okudum, bayram olmasına rağmen sayfalar bayaa ilerlemiş, oku oku bitmedi bir türlü..
öncelikle herkesin bayramını geç te olsa kutlarım.. kaçmak yapanlar olmuş haliyle ama yapmayanlarda olmuş (gul_0663, haloson) onları çok tebrik ediyorum
allah motivasyonlarını daim etsin e tabi az biraz da bana nasip etsin... benim kaçamaklarım maalesef saymakla bitmez
burdan ayrı kalınca diyetten de spordan da kopuyor insan e bir de evden de uzağım, tüm kardeşler bir arada, regl dönemiyle de birleşincekaçamak yapmadan olmadı maalesef...
yarın bildirim de yapamıycam ama sizinkileri mrk ediyorum inşallah hepiniz eksidesinizdir..
herkese iyi geceler
günaydın...gelmeye yüzüm yoktu,ama sizi özledimçok yazmışsınız,okuyamadım ama aranızda kaçamak yapmayanlardan çanta rica ediyorum:18:ilk 2 gün kaçamağın dozunu kaçırdım 2gündür de toparlamaya çalışıyorum bakalım tartı birazdan ne gösterecek birazdan yola çıkacağım,yokum uzun bir süre...wireless bulursam,arada bir girerim...haftaya pzrtsi de yokum,bildirim yapmazsam beni izinli sayın...aslında ben hedefimi tutturdum artık mezun edin beni...arada muhabbete geleyim olur mu
Akşam 17:30 tepside et,bulgur pilavı.
Kızlaaar..!!! ben yarın erkenden yola çıkıyorum 5,6 gün yokum.telefondan girebilirsem yazarım...bir bakarsınız tatil sıkar.! kafanızı şişiririm belli olmaz:) yanıma bol bol kitap aliim en iyisi,güneşle pek aram yok yüzümde leke yapıyor
Evden çıkmak neden bu kadar zor yaaaa.!!! Hala işim bitmedi
Günaydın kızlar,
Dün sezonumun en yoğun ve yorucu günüydü, gece 2 de yattım ve sabah 5 te çiroz görümcemi almaya havalimanına gittim, şu an kiprit çöpüyle ancak açık tutabiliyorum gözlerimi ama bugün de çok yoğun işim var maalesef, çalışıyorum.. Tabi bu durumda tartı falan da hikaye, aynı şekilde çoğunluk da bildirim yapamayacağını bildirdiğinden bence bu haftayı es geçelim, hafta içi herkes toparlansın, kaçamak yapanlar hafiflesin motive olsun.. Ben 2 küçük kare çikolata dışında tatlı hiçbirşey yemedim, kaçamağımı da börekle yaptım biliyorsunuz ancak uykusuzluk ve yorgunluk leptinimi çok etkilemiştir zannımca.. 2 kilo verebildiğimi hiç düşünmüyorum.. Yarın da diğer çiroz görümcem gelecek.. Allah yardımcım olsun..
Rumuz:haloson
Başlangıç tarihi:21/07/2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:70.00
Bu hafta:68.7
Fark:-1.300
Toplam fark:4.1
Beden:40-42
Spor:3-4 gün leslie
Boy:1.60
Hedef:65 sonra 60
Yüzdesi %1.8
Rumuz:haloson
Başlangıç tarihi:21/07/2013
Başlangıç kg:72.8
Geçen hafta:70.00
Bu hafta:68.7
Fark:-1.300
Toplam fark:4.1
Beden:40-42
Spor:3-4 gün leslie
Boy:1.60
Hedef:65 sonra 60
Yüzdesi %1.8
Rumuz:seam
Başlangıç tarihi:21/01/2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:65.5
Bu hafta:64.4 (ayran detoksuyla verdiğimin dışında gr oynamamış)
Fark:-1.100
Toplam fark:4.6
Beden:40
Spor:yok
Boy:1.61
Hedef:64
Yüzdesi %1.6
Arkadaslar telefondan da olsa yapmak istedim hatam varsa lutfen duzeltin kabataslak hazirlayayim dedim .. Haftanin 1.si: -1300 ile halosonnn .. Tebrik ediiyorum canimmn. Haftanin 2.si -1100 ile seam ........ Seni de tebrik ediyorum canimm.. Felluz ve hedef60 sabit bekliyoruz 0000000000000000000000000 Bildirim yapan yok sanirim.. Duzeltme yappabilirsiniz arkadaslar surci lisan ettiysek affola sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?