Arkadaslar telefondan da olsa yapmak istedim hatam varsa lutfen duzeltin kabataslak hazirlayayim dedim .. Haftanin 1.si: -1300 ile halosonnn .. Tebrik ediiyorum canimmn. Haftanin 2.si -1100 ile seam ........ Seni de tebrik ediyorum canimm.. Felluz ve hedef60 sabit bekliyoruz 0000000000000000000000000 Bildirim yapan yok sanirim.. Duzeltme yappabilirsiniz arkadaslar surci lisan ettiysek affola sevgilerr
kilo verenler
[/LIST]1.haloson
3.gül
- 2.seam
sabit kalanlar
hedef60busondiyet
felluz
Çooook teşekkürler canım:))
canım bu topikte işi en zor olan sensin bence.
Yemek programlarını izlerken aklıma hep sen geliyorsun.
Sürekli o lezzetlerin içinde olupta karşı koymak işkence gibi gelir insana. allah yardımcın olsun canım. Maaşallah çok iradelisin.
Hatay mutfağını yerinde tatmadan öölürsem, gözüm açık gider herhalde. ciddiyim.
evet canım tüm aile senede bir kez de olsa bir arada olmak çok güzel.. en az hasarla atlatmam lazım bu günleri..özlettin kendiniiiii :))) ne güzeldir tüm aile bir arada olmak.. gelinceye kadar kacamaklar olsada dengeleyip kilo almamaya çalışspor ve karataya gelince bıraktıgın yerden devam edersin.öpüyorum seniii
tebrik ederim seam cim.. her zaman bekleriz mutlaka uğra..günaydın...gelmeye yüzüm yoktu,ama sizi özledimçok yazmışsınız,okuyamadım ama aranızda kaçamak yapmayanlardan çanta rica ediyorum:18:ilk 2 gün kaçamağın dozunu kaçırdım 2gündür de toparlamaya çalışıyorum bakalım tartı birazdan ne gösterecek birazdan yola çıkacağım,yokum uzun bir süre...wireless bulursam,arada bir girerim...haftaya pzrtsi de yokum,bildirim yapmazsam beni izinli sayın...aslında ben hedefimi tutturdum artık mezun edin beni...arada muhabbete geleyim olur mu
ben de özledim valla, inşallah tez zamanda dönerim ..Ozledik bayramda buralar cok sessizdi .. Gelin de motove olalim artik
-200 le gül 0663 de 3. Oluyor o zaman...
Eline sağlık canım:)
arkadaslar dedigim gibi cok yogun ve internete zor baglanabilecegim bir haftadayım
bugün ki kilom 68.9 fakat bugun cok abarttım yediklerimi yazmayayım bilepazar gününe kadar zor bir hafta beni bekliyor,fırsat buldukca bakmaya ve yazmaya calısıcam arada görüşürüz.. :)
Sabah:kkk
Akşam:balık,salata
4,5 çerez tuzlu;(
kilo verenler
[/LIST]1.haloson
3.gül
- 2.seam
sabit kalanlar
hedef60busondiyet
felluz
Xc9 nerelerdesin.. ??? merakta bıraktın .!!!
herkese merhaba bayramın 2. günü evde sıkılmaya başladık öğleye doğru hadi biraz yol yapalım dedik sağolsun kocam ani kararlar vermeyi pek sever bana da bulaştı bu huyu kızıma zaten eğlence macera gerek bastık gittik
durumumuz herkes gider mersine biz gideriz tersine oldu tam tersi denemez ama işte millet buraya tatile gelirken biz soluğu kaşta aldık 20 sene önce gitmiştim çok büyümüş bayram nedeniyle de çok kalabalıktı ama yine de muhteşemdi alanya antalyaya gelen kalitesiz rus turistler yoktu
eskisi gibi bohem takılmayı seven avrupalı turistler vardı çok iyi geldi bize bayramın son günü dönmeyelim dedik yollar kalabalıkolur diye malum mersin antalya yolu iki arabanın yanyana zor geçtiği uçurumlu virajlarla dolukaş yolu da hiç masum değil sabahtan akşama kadar 11 saat dön dön içim dışıma çıktı velhasılı pzt tüm günü yolda geçirdim nete girmeyi özellikle istemedim telefonumu bile hiç açmadım kaçamklarım oldu çok fazla değil ama yolda olunca saatlere dikkat etmeden yedim en büyük sorun o tartılmadım tartılmayacağım bugünden itibaren kaçamaklara son haftaya pzt göreceğiz bakalım ne durumdayım
şimdilik bu kadar güzel bir karatay kahvaltısı yapayım sonra yine gelirim artık buralardayım öpüldünüz bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?