Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben geldiiiim. 12 ağustosta bildirim yapacağım demiştim ama maalesef yetişemedim. neler yaptınız bi bakayım okuyayım kimler var kimler yok. 100 sayfadan fazla yazmışsınız ama okuyacağm mecbuuuur

Kızlar selam

Sabah10.30: kkk fındık ve 1 muz

Akşam 16.15: 1 büyük kase mercimek çorbası, ızgara tavuk, salata, fındık

Spor: ev işi:)
Bol su içmeye devam.

hemen tatilin kritiğini yapayım.
gitmeden önce demiştim annem beni besiye çeker diye. dediğim gibi sağolsun annem tüm sevdiğim yemekleri yaptı. yedim.
ekmek yedim.
tatlılar yedim meyve yedim.
ama o kadar koşuşturmaca vardı ki ben gende kilo verdim(galiba) çünkü tartıya pek güvenemedim. 55 kilo civarındaydım. ama 3 gündür falan kola ve çikolatada yedim. o nedenle kaç kilo oldum bilmiyorum. bide regliyim. heryerim şiş. yüzüğüm bile sıktı 3. günden şimdi tatil bitti düzenime geri dönmeyi düşünüyorum. gerçi kilo vermeme gerek yok artık ama kendimi iyi hissetmek ve kilo almamak için forever karatay

listeye son şeklini verebilirmiyim affına sığınarak?

kilo verenler
[/LIST]1.haloson
  • 2.seam
3.gül

sabit kalanlar
hedef60busondiyet
felluz

Son düzenleme:

Beni anlamana sevindim canım:) gerçekten de mutfağımız çok zengin.! fransız ve arap mutfak kültürlerinden de esinlenilmiş.
Bir gün Hataya gelirsen sana yemeklerimizden ikram ederim:))

selam kızlar en minik listemizde verenleri ve koruyanları çok tebrik ediyorum..
benim tartılma imkanım yok ama kendimi şişkin ve hantal hissetmeye başladım bile.. derhal toparlanmam lazım

özlettin kendiniiiii :))) ne güzeldir tüm aile bir arada olmak.. gelinceye kadar kacamaklar olsada dengeleyip kilo almamaya çalış spor ve karataya gelince bıraktıgın yerden devam edersin.öpüyorum seniii
evet canım tüm aile senede bir kez de olsa bir arada olmak çok güzel.. en az hasarla atlatmam lazım bu günleri..

tebrik ederim seam cim.. her zaman bekleriz mutlaka uğra..

Ozledik bayramda buralar cok sessizdi .. Gelin de motove olalim artik
ben de özledim valla, inşallah tez zamanda dönerim ..

herkesi çok öpüyorum
kendinize iyi bakın

arkadaslar dedigim gibi cok yogun ve internete zor baglanabilecegim bir haftadayım
bugün ki kilom 68.9 fakat bugun cok abarttım yediklerimi yazmayayım bile pazar gününe kadar zor bir hafta beni bekliyor,fırsat buldukca bakmaya ve yazmaya calısıcam arada görüşürüz.. :)

Sabah saat 11;30 da super karatay kahvaltimi yaptim (bayiliyorum karatay kahvaltisina).. saat 5 te 1 kucuk kase etli nohut 1 kucuk kase sehriye corbasi.. 1 dilim koy karpuzu 4 tane koy inciri ... Sonra fire yok bol su.. Spor yapamadim ttatilden geldim ev isi yapmaktan oturamadim ki spor yapayim:) bu hafta 87 yi gormeliyim .. İyi geceler kizlar

Seni bekliyoruz canimm pazara kadar bol bol kilo ver insallah

Xc9 nerelerdesin.. ??? merakta bıraktın .!!!

herkese merhaba bayramın 2. günü evde sıkılmaya başladık öğleye doğru hadi biraz yol yapalım dedik sağolsun kocam ani kararlar vermeyi pek sever bana da bulaştı bu huyu kızıma zaten eğlence macera gerek bastık gittik
durumumuz herkes gider mersine biz gideriz tersine oldu tam tersi denemez ama işte millet buraya tatile gelirken biz soluğu kaşta aldık 20 sene önce gitmiştim çok büyümüş bayram nedeniyle de çok kalabalıktı ama yine de muhteşemdi alanya antalyaya gelen kalitesiz rus turistler yoktu
eskisi gibi bohem takılmayı seven avrupalı turistler vardı çok iyi geldi bize bayramın son günü dönmeyelim dedik yollar kalabalıkolur diye malum mersin antalya yolu iki arabanın yanyana zor geçtiği uçurumlu virajlarla dolu kaş yolu da hiç masum değil sabahtan akşama kadar 11 saat dön dön içim dışıma çıktı velhasılı pzt tüm günü yolda geçirdim nete girmeyi özellikle istemedim telefonumu bile hiç açmadım kaçamklarım oldu çok fazla değil ama yolda olunca saatlere dikkat etmeden yedim en büyük sorun o tartılmadım tartılmayacağım bugünden itibaren kaçamaklara son haftaya pzt göreceğiz bakalım ne durumdayım
şimdilik bu kadar güzel bir karatay kahvaltısı yapayım sonra yine gelirim artık buralardayım öpüldünüz bye

Guzel bi tatil iyi gelmistir.. Hosgeldin Xc9 .. Pazartrsi bol eksili hafta hepomizin olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…