Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar dün hiç te güzel şeyler yamedim. o nedenle yediklerimi söylemesem daha iyi.
dolap boş olduğu için yemek falan yapamadım. yoksa yemem yasakları bu kadar çok.
artık alışveriş yapana kadar çokta kasmayacağım.
ama sabah simit filan yiyeceğime aldım bir torba cevizi elime, ondan yedim.

Hoşgeldin canım:) ahhh o yollar yok mu? Bende artık bu yolları çekemiyorum.! Biz şu an Mersin taşucunda bir oteldeyiz başka yer bulamadık,yarın çıkıyoruz başka yere bakacaz,antalya ya devam eder miyiz? Bilmiyorum...her yer dolu.!! Bulunduğumuz yerde sahil taşlı,girilecek gibi değil...

Güzel bir karatay kahvaltısı ettim ama kuruyemiş yoktu 2,3 kuru kayısı ile 10 tane kadar kuru üzüm yedim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 ay önce doğum yapmış ve hamileliğini 24 kg alarak sonlandırmış 31 yaşında bir bayanım. Doğumdan 3 ay sonra 15 kilosunu verdim ama daha 10-13 kg arası vermem lazım. Boyum 1.53 kilom ise şu an 65.
Yaklaşık iki hafta kadar Karatay diyetini uyguladım. 1 kg da verdim; hem de ilk hafta içinde. Fakat her sabah iki yumurtalı omlet yediğim için bacaklarımda sivrisinek ısırığına benzer, baya bi kaşındıran kırmızı noktalar (sivilceler) çıktı. Bu diyeti uygulayıp da böyle birşey yaşayan biri var mı merak ettim.
Alerjiden sonra rejimi bıraktım ve eski usül az ve sık yediren rejimleri uygulamaya karar verdim. Ama Karatay diyetinden sonra o tarz rejimleri asla yapamayacağıma karar verdim çünkü devamlı acıkıyordum ve gözüm hep birşeylerde kalıyordu. Aklım hep yemekteydi. Karatay diyetini yaparkense hem damağım tatmin olduğu hem de doyduğum için çok rahattım. Tek kelimeyle müthiş bir diyet, hatta yaşam tarzı.
Şimdi Karatay'a yeniden başladım. Bugün ikinci günüm ve 4 gündür her sabah 40 dk hızlı tempo yürüyorum parkurda. Alerjik durumu bile göze aldım çünkü artık Karatay diyetinden başka hiçbir diyet uygulayabileceğimi sanmıyorum. Eğer alerji yine baş gösterirse, yumurtayı kesip dil peyniri vs yicem sabahları. Gerçi yumurta kadar tok tutmaz ama yapacak birşey yok.
Bu arada Karatay diyetinde nohut, barbunya, k. fasülye gibi besinler de var değil mi? ben sıklıkla tüketiyorum da. Ayrıca salatalarınıza havuç koyuyor musunuz? Şekerli olduğu için terddüt ettim.
Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Merhabalarr.. : )
Karatay diyetin hayırlı olsun, evet belli ki yumurtaya allerjin var, haftada 3 günden fazla yumurta yeme o zaman

Merhabalarr.. : )
Karatay diyetin hayırlı olsun, evet belli ki yumurtaya allerjin var, haftada 3 günden fazla yumurta yeme o zaman

Yumurta yerine muz var Karatay'da, ama kabızlık sorunun yoksa tabi, en kötüsü peyniri daha fazla tutarsın,
protein azalmasın çünkü.
Nohut da nişasta yoğun ve çok miktarda önerilmiyor ama fasulye vs serbest istediğin kadar, kuru yemişler kavrulmamış ve tuzsuz olacak.

Guzel bi tatil iyi gelmistir.. Hosgeldin Xc9 .. Pazartrsi bol eksili hafta hepomizin olsun ..

hoşbulduk canım ben de kilo aldım bakalım pzt ye kadar ne olacak

hoşbulduk yollar çok fena allaha emanet gidiliyor zaten bulutların üstünde uçurumun kenarında öldümde öbür tarafta mıyım dedim bi arabayramda heryer doluydu biz tesadüfen bulduk ama çok iyiydi tepede bi butik otel yeni açılmış çok temiz ve şıktı karşıda meis adası çok keyif aldık bayramdansonra alanyada boş yer bulunur tahminim alanya resmen turizminbaşkenti olmuş her yer otel her yer turist umarım istediğiniz gibi biyer bulursunuz

yumurta yerine köfte mantar süt yoğurt gibi protein içeren yiyecekler ekleyebilirsin kahvaltına havuç çiğ olarak tüketilebilir
nohutun gi si yüksek olduğu için az tüket

hoşgeldin canım nişanlandın mı hiç söylemiyorsun hayırlı haberlerle dönecektin hadi anlat

hoşbuldum canııım.
evet nişanlandım tatil koşuşturmaca ve telaşla geçti. ama atlattık hayırlısıyla.
öööle işte, baktım birsürü yeni yeni arkadaşlar gelmiş çok güzel olmuş. şimdi muhabbete ortasından dalmıyayım diye anlatmadım yoksa tabiikide paylaşırım sevincimi sizle,

bu arada sabah 55,8 çıktım ama çizelgemi değiştirmicem çünkü nasıl olsa inerim 1 kaç gün

evde dijital baskülüm yok pzt leri eczanede tartılıyorum evdekinde net rakam göremiyorum ama sanırsam 2 kg kadar almışım bayrama girmeden 61.2 yi görmüştüm oysa fazla kaçamağım olmadı ama çok sık yedim ve tabi ki karataya uymayan şeylerdi sanırım ondan böyle oldu bakalım pzt ne çıkıcam

neler yaptığımı sabah uzun uzun yazdım ya sayfanın üstünde ya 1 önceki sayfada şimdi yer işgal etmeyeyim ama benim de koşouşturmacalı geçti

sık sık yemek bizi mahvediyor. neyse canım bayram dı ramazandı bu kadar + ile kapatmakta bir başarı. pztsiye dah çok var o zamana kadar toparlarsın gene çizelgeni yakalarsın.

kızlar bir sorunum var. 1.68 boyundayım kilom 54-55 küsurlarda gidip geliyor. zayıf sayılabilecek durumdayım ama ben basenlerimden hala şikayetçiyim. böyle yusyuvarlak kalçalı hatunlardan olmak istiyorum. ama kendime göre birkaç cm geniş bence. özellikle basen şekillendirmek için ne önerirsiniz.

bu arada geçmişi okurken yüzün çöktü artık kilo verme muhabbetini okudum. yaa bana kilo al biraz diyen oldu. ki ben öyle çıtıpıtı bir insan falan da dedğilim. yanaklarım falanda gayet yerinde. BENCE!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…