Hoşgeldin canım:) ahhh o yollar yok mu? Bende artık bu yolları çekemiyorum.! Biz şu an Mersin taşucunda bir oteldeyiz başka yer bulamadık,yarın çıkıyoruz başka yere bakacaz,antalya ya devam eder miyiz? Bilmiyorum...her yer dolu.!! Bulunduğumuz yerde sahil taşlı,girilecek gibi değil...herkese merhaba bayramın 2. günü evde sıkılmaya başladık öğleye doğru hadi biraz yol yapalım dedik sağolsun kocam ani kararlar vermeyi pek sever bana da bulaştı bu huyu kızıma zaten eğlence macera gerek bastık gittik
durumumuz herkes gider mersine biz gideriz tersine oldu tam tersi denemez ama işte millet buraya tatile gelirken biz soluğu kaşta aldık 20 sene önce gitmiştim çok büyümüş bayram nedeniyle de çok kalabalıktı ama yine de muhteşemdi alanya antalyaya gelen kalitesiz rus turistler yoktu
eskisi gibi bohem takılmayı seven avrupalı turistler vardı çok iyi geldi bize bayramın son günü dönmeyelim dedik yollar kalabalıkolur diye malum mersin antalya yolu iki arabanın yanyana zor geçtiği uçurumlu virajlarla dolukaş yolu da hiç masum değil sabahtan akşama kadar 11 saat dön dön içim dışıma çıktı velhasılı pzt tüm günü yolda geçirdim nete girmeyi özellikle istemedim telefonumu bile hiç açmadım kaçamklarım oldu çok fazla değil ama yolda olunca saatlere dikkat etmeden yedim en büyük sorun o tartılmadım tartılmayacağım bugünden itibaren kaçamaklara son haftaya pzt göreceğiz bakalım ne durumdayım
şimdilik bu kadar güzel bir karatay kahvaltısı yapayım sonra yine gelirim artık buralardayım öpüldünüz bye
Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 ay önce doğum yapmış ve hamileliğini 24 kg alarak sonlandırmış 31 yaşında bir bayanım. Doğumdan 3 ay sonra 15 kilosunu verdim ama daha 10-13 kg arası vermem lazım. Boyum 1.53 kilom ise şu an 65.
Yaklaşık iki hafta kadar Karatay diyetini uyguladım. 1 kg da verdim; hem de ilk hafta içinde. Fakat her sabah iki yumurtalı omlet yediğim için bacaklarımda sivrisinek ısırığına benzer, baya bi kaşındıran kırmızı noktalar (sivilceler) çıktı. Bu diyeti uygulayıp da böyle birşey yaşayan biri var mı merak ettim.
Alerjiden sonra rejimi bıraktım ve eski usül az ve sık yediren rejimleri uygulamaya karar verdim. Ama Karatay diyetinden sonra o tarz rejimleri asla yapamayacağıma karar verdim çünkü devamlı acıkıyordum ve gözüm hep birşeylerde kalıyordu. Aklım hep yemekteydi. Karatay diyetini yaparkense hem damağım tatmin olduğu hem de doyduğum için çok rahattım. Tek kelimeyle müthiş bir diyet, hatta yaşam tarzı.
Şimdi Karatay'a yeniden başladım. Bugün ikinci günüm ve 4 gündür her sabah 40 dk hızlı tempo yürüyorum parkurda. Alerjik durumu bile göze aldım çünkü artık Karatay diyetinden başka hiçbir diyet uygulayabileceğimi sanmıyorum. Eğer alerji yine baş gösterirse, yumurtayı kesip dil peyniri vs yicem sabahları. Gerçi yumurta kadar tok tutmaz ama yapacak birşey yok.
Bu arada Karatay diyetinde nohut, barbunya, k. fasülye gibi besinler de var değil mi? ben sıklıkla tüketiyorum da. Ayrıca salatalarınıza havuç koyuyor musunuz? Şekerli olduğu için terddüt ettim.
Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalarr.. : )
Karatay diyetin hayırlı olsun, evet belli ki yumurtaya allerjin var, haftada 3 günden fazla yumurta yeme o zaman
Guzel bi tatil iyi gelmistir.. Hosgeldin Xc9 .. Pazartrsi bol eksili hafta hepomizin olsun ..
Hoşgeldin canım:) ahhh o yollar yok mu? Bende artık bu yolları çekemiyorum.! Biz şu an Mersin taşucunda bir oteldeyiz başka yer bulamadık,yarın çıkıyoruz başka yere bakacaz,antalya ya devam eder miyiz? Bilmiyorum...her yer dolu.!! Bulunduğumuz yerde sahil taşlı,girilecek gibi değil...
Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 ay önce doğum yapmış ve hamileliğini 24 kg alarak sonlandırmış 31 yaşında bir bayanım. Doğumdan 3 ay sonra 15 kilosunu verdim ama daha 10-13 kg arası vermem lazım. Boyum 1.53 kilom ise şu an 65.
Yaklaşık iki hafta kadar Karatay diyetini uyguladım. 1 kg da verdim; hem de ilk hafta içinde. Fakat her sabah iki yumurtalı omlet yediğim için bacaklarımda sivrisinek ısırığına benzer, baya bi kaşındıran kırmızı noktalar (sivilceler) çıktı. Bu diyeti uygulayıp da böyle birşey yaşayan biri var mı merak ettim.
Alerjiden sonra rejimi bıraktım ve eski usül az ve sık yediren rejimleri uygulamaya karar verdim. Ama Karatay diyetinden sonra o tarz rejimleri asla yapamayacağıma karar verdim çünkü devamlı acıkıyordum ve gözüm hep birşeylerde kalıyordu. Aklım hep yemekteydi. Karatay diyetini yaparkense hem damağım tatmin olduğu hem de doyduğum için çok rahattım. Tek kelimeyle müthiş bir diyet, hatta yaşam tarzı.
Şimdi Karatay'a yeniden başladım. Bugün ikinci günüm ve 4 gündür her sabah 40 dk hızlı tempo yürüyorum parkurda. Alerjik durumu bile göze aldım çünkü artık Karatay diyetinden başka hiçbir diyet uygulayabileceğimi sanmıyorum. Eğer alerji yine baş gösterirse, yumurtayı kesip dil peyniri vs yicem sabahları. Gerçi yumurta kadar tok tutmaz ama yapacak birşey yok.
Bu arada Karatay diyetinde nohut, barbunya, k. fasülye gibi besinler de var değil mi? ben sıklıkla tüketiyorum da. Ayrıca salatalarınıza havuç koyuyor musunuz? Şekerli olduğu için terddüt ettim.
Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
hoşgeldin canım nişanlandın mı hiç söylemiyorsun hayırlı haberlerle dönecektin hadi anlat
çok teşekkür ederim canım sağol. öyle oldu. ama çokta yoruldum.tebrik ederim canım çifte bayram yapmışsınız ne güzelallah tamamına erdirsin
bu arada sabah 55,8 çıktım ama çizelgemi değiştirmicem çünkü nasıl olsa inerim 1 kaç gün
evde dijital baskülüm yok pzt leri eczanede tartılıyorum evdekinde net rakam göremiyorum ama sanırsam 2 kg kadar almışımbayrama girmeden 61.2 yi görmüştüm oysa fazla kaçamağım olmadı ama çok sık yedim ve tabi ki karataya uymayan şeylerdi sanırım ondan böyle oldu bakalım pzt ne çıkıcam
neler yaptığımı sabah uzun uzun yazdım ya sayfanın üstünde ya 1 önceki sayfada şimdi yer işgal etmeyeyim ama benim de koşouşturmacalı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?