Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım geçenlerde mahzen callanites diye bi egzersizden sözetmişti sıkılaştırmada çok etkiliymiş ona bi göz at istersen youtube dan blabilirsin kk da da linki var

bu arada geçmişi okurken yüzün çöktü artık kilo verme muhabbetini okudum. yaa bana kilo al biraz diyen oldu. ki ben öyle çıtıpıtı bir insan falan da dedğilim. yanaklarım falanda gayet yerinde. BENCE!!

uzun boylulara incecik olmak ykışıyor da kısalara fazla yakışmıyor bence
sen kendini hangi kiloda güzel hissediyorsan o kilda olmalısın ilerde çocuk mocuk olunca yaşla da beraber zaten biraz kilo alırsın 20 li yaşlarda 36 beden 40 lı yaşlara 38-40 beden olmak iyidir BENCE:)

canım geçenlerde mahzen callanites diye bi egzersizden sözetmişti sıkılaştırmada çok etkiliymiş ona bi göz at istersen youtube dan blabilirsin kk da da linki var

olabilir, interenet bağlatayımda o zaman daha rahat olur. yada mahzen bana youtube dan nasıl indiriliyor onu göstersin bana

bikaçgün bile sık beslenince vücut hemen ona alışıyor bgün karataya geçmekte biraz zorlandım ve fazla kaçırdım sanırım

sabah
1 muz
1 dilim peynir
10 zeytin
1 dom 1 salatalık
5 tane biber kavurması
1 avuç fıstık

arada 1 kase susamlı yoğurt

akşam
2 tabak yeşil mercmek salatası
2 yk ton balığı
10-15 tane fıstık

Son düzenleme:
Çoook hayırlı olsun canımm:)) mutlu olll.
Kızım düğününden önce masaja gitti,bir kaç ayda çoook düzelme oldu.hem selülitler gitti hem de basenler inceldi.merdiven inip çıkma özellikle basenler için çok iyi.!!
bu arada geçmişi okurken yüzün çöktü artık kilo verme muhabbetini okudum. yaa bana kilo al biraz diyen oldu. ki ben öyle çıtıpıtı bir insan falan da dedğilim. yanaklarım falanda gayet yerinde. BENCE!!
Benim yüzüm de geniş ama bana da söylendi,bence biz kendimizi nasıl beğenirsek öyle yapalım.!! kimileri kıskanıyo biziiii)
Vücut yavaş yavaş alışır.ben de bayramda yememem gereken şeyleri yiyince bazı rahatsızlıklarım hortladı.,hemoroid,gastrit falan(

Sabah:kkk

Öğlen:4 kaşık kısır

Akşam:tavuk, salata,1 kase yoğurt.

Kızlar göbeğim bir şişti sormayın tatilde olacak şeymi ? Bağırsaklarım kitlendi çalışmıyor ne zaman şehir dışına çıksam öyle olur form çayım da yok... Yatmadan önce nane limon çayı var onu içeyim diyorum...akşamüsü bol bol yürüdüm..

Evet cnm ben de hava degisiminden cok etkilenurim malesef .. Sabah ac karnina 2 kayisi kurusu ve ilik su icince rahatliyorum .. Tavsiye ederim :)

Hosgeldin kader arkadasim :) ben de 18 nisanda dogum yaptim ve sonra yedim yedim kilo aldim .. Simdi de vermek icin buradayim.. Ben de 1 temmuzdan bu yana 12 kilo verdim .. Bundan sonra daha cok yolum var ama kilolar gidecek.. Bu diyet sut icin de etkili cok etkilemiyor.. Yumurta bazen allerji yapiyor.. Muzu deneyebilirsin.. Nohutta nisasta cokmus cok onrermiyor ama diger baklagiller serbest.. Havuc pisirmeyince glisemik indeksi daha az. Benim 28 kilom var daha yavas yavas gidecek kilolarimiz insallah..

akşam yiyebildiğin kadar süsbiberi turşusu ye üstüne bolca ılık su iç sabaha hepsini çıkartırsın yoksa biyerden form çayını alırsın ama biber kesinlikle çok işe yarıyor

Günaydın arkadaşlar,

Çok yorgunum ben, sürekli mızırdanıyorum ama işlerim çok yoğun, ev tıkabasa dolu, uykusuz saatlerce ayakta ve sıcakta Bir yandan koli yapmaya başlamam gerek ama evde adım atacak yer yok.. 1-2 gün Karatay dışı takıldık ama fazla sürdürme niyetinde değilim bu durumu.. Uygun fırsatta geçmişe döneceğim ama gördüğüm kadarıyla, leneva çok tebrik ederim, xc9 az daha gelsen beraber bir kahve içerdik, felluz iyi tatiller canım ve diğer arkadaşlara da iyi tatiller..

dün yediklerimi yazayım
09:00 ceviz
12:30 2 adet lahmacun+ayran
19:00 barbunya+karışık salata+1 şeftali
lahmacunun 1i fazla oldu farkındayım, barbunya yeniyormuydu hatırlayamadım??
şeftaliyide akşam yemeğine kadar kaç gündür hep hazır yiyecek yediğim için biraz posa alıyım diye yedim.

kızlar bana da yardım edın aralarda kuruyemiş yesem bır avuc kadar olur mu

alışana kadar az miktarda yiyebilirsin ama onun yerine ayran süt içsen daha iyi olur 1. sayfayı oku ayrıntılar orada var

akasya
sen nerede yaşıyorsun birlikte kahve içmek iyi olurdu zaten evde bi ben eksiğim herhalde çiroz görümceler yardım etmiyorla mı sana

leneva
barbunya ben yiyorum ama sık değil bakliyatı genlde hftada2 yi geçmiyorum

ıkı hafta kadar oldu işte acıkmak degıl tam canım cekıyor ozellikle tatlıyı ıkı gun kurusu veya kuru uzum yersem gecıyor

diyete yeni başlayanlar için ara öğün -gün kurusu yada kuruyemişle- yapılmasına hoca müsaade ediyor. öğünlerinde karataya tamamen uy, bünyen yavaş yavaş alışır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…