kızlar bir sorunum var. 1.68 boyundayım kilom 54-55 küsurlarda gidip geliyor. zayıf sayılabilecek durumdayım ama ben basenlerimden hala şikayetçiyim. böyle yusyuvarlak kalçalı hatunlardan olmak istiyorum. ama kendime göre birkaç cm geniş bence. özellikle basen şekillendirmek için ne önerirsiniz.
bu arada geçmişi okurken yüzün çöktü artık kilo verme muhabbetini okudum. yaa bana kilo al biraz diyen oldu. ki ben öyle çıtıpıtı bir insan falan da dedğilim. yanaklarım falanda gayet yerinde. BENCE!!
canım geçenlerde mahzen callanites diye bi egzersizden sözetmişti sıkılaştırmada çok etkiliymiş ona bi göz at istersen youtube dan blabilirsin kk da da linki var
Çoook hayırlı olsun canımm:)) mutlu olll.hoşbuldum canııım.
evet nişanlandımtatil koşuşturmaca ve telaşla geçti. ama atlattık hayırlısıyla.
öööle işte, baktım birsürü yeni yeni arkadaşlar gelmiş çok güzel olmuş. şimdi muhabbete ortasından dalmıyayım diye anlatmadım yoksğa tabiikide paylaşırım sevincimi sizle,
Kızım düğününden önce masaja gitti,bir kaç ayda çoook düzelme oldu.hem selülitler gitti hem de basenler inceldi.merdiven inip çıkma özellikle basenler için çok iyi.!!kızlar bir sorunum var. 1.68 boyundayım kilom 54-55 küsurlarda gidip geliyor. zayıf sayılabilecek durumdayım ama ben basenlerimden hala şikayetçiyim. böyle yusyuvarlak kalçalı hatunlardan olmak istiyorum. ama kendime göre birkaç cm geniş bence. özellikle basen şekillendirmek için ne önerirsiniz.
Benim yüzüm de geniş ama bana da söylendi,bence biz kendimizi nasıl beğenirsek öyle yapalım.!! kimileri kıskanıyo biziiiibu arada geçmişi okurken yüzün çöktü artık kilo verme muhabbetini okudum. yaa bana kilo al biraz diyen oldu. ki ben öyle çıtıpıtı bir insan falan da dedğilim. yanaklarım falanda gayet yerinde. BENCE!!
Vücut yavaş yavaş alışır.ben de bayramda yememem gereken şeyleri yiyince bazı rahatsızlıklarım hortladı.,hemoroid,gastrit falanbikaçgün bile sık beslenince vücut hemen ona alışıyor bgün karataya geçmekte biraz zorlandım ve fazla kaçırdım sanırım
sabah
1 muz
1 dilim peynir
10 zeytin
1 dom 1 salatalık
5 tane biber kavurması
1 avuç fıstık
arada 1 kase susamlı yoğurt
akşam
2 tabak yeşil mercmek salatası
2 yk ton balığı
10-15 tane fıstık
Sabah:kkk
Öğlen:4 kaşık kısır
Akşam:tavuk, salata,1 kase yoğurt.
Kızlar göbeğim bir şişti sormayın tatilde olacak şeymi ? Bağırsaklarım kitlendi çalışmıyorne zaman şehir dışına çıksam öyle olur form çayım da yok... Yatmadan önce nane limon çayı var onu içeyim diyorum...akşamüsü bol bol yürüdüm..
Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 ay önce doğum yapmış ve hamileliğini 24 kg alarak sonlandırmış 31 yaşında bir bayanım. Doğumdan 3 ay sonra 15 kilosunu verdim ama daha 10-13 kg arası vermem lazım. Boyum 1.53 kilom ise şu an 65.
Yaklaşık iki hafta kadar Karatay diyetini uyguladım. 1 kg da verdim; hem de ilk hafta içinde. Fakat her sabah iki yumurtalı omlet yediğim için bacaklarımda sivrisinek ısırığına benzer, baya bi kaşındıran kırmızı noktalar (sivilceler) çıktı. Bu diyeti uygulayıp da böyle birşey yaşayan biri var mı merak ettim.
Alerjiden sonra rejimi bıraktım ve eski usül az ve sık yediren rejimleri uygulamaya karar verdim. Ama Karatay diyetinden sonra o tarz rejimleri asla yapamayacağıma karar verdim çünkü devamlı acıkıyordum ve gözüm hep birşeylerde kalıyordu. Aklım hep yemekteydi. Karatay diyetini yaparkense hem damağım tatmin olduğu hem de doyduğum için çok rahattım. Tek kelimeyle müthiş bir diyet, hatta yaşam tarzı.
Şimdi Karatay'a yeniden başladım. Bugün ikinci günüm ve 4 gündür her sabah 40 dk hızlı tempo yürüyorum parkurda. Alerjik durumu bile göze aldım çünkü artık Karatay diyetinden başka hiçbir diyet uygulayabileceğimi sanmıyorum. Eğer alerji yine baş gösterirse, yumurtayı kesip dil peyniri vs yicem sabahları. Gerçi yumurta kadar tok tutmaz ama yapacak birşey yok.
Bu arada Karatay diyetinde nohut, barbunya, k. fasülye gibi besinler de var değil mi? ben sıklıkla tüketiyorum da. Ayrıca salatalarınıza havuç koyuyor musunuz? Şekerli olduğu için terddüt ettim.
Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
..........Kızlar göbeğim bir şişti sormayın tatilde olacak şeymi ? Bağırsaklarım kitlendi çalışmıyorne zaman şehir dışına çıksam öyle olur form çayım da yok... Yatmadan önce nane limon çayı var onu içeyim diyorum...akşamüsü bol bol yürüdüm..
kızlar bana da yardım edın aralarda kuruyemiş yesem bır avuc kadar olur mu
kızlar bana da yardım edın aralarda kuruyemiş yesem bır avuc kadar olur mu
ıkı hafta kadar oldu işte acıkmak degıl tam canım cekıyor ozellikle tatlıyı ıkı gun kurusu veya kuru uzum yersem gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?