inşallah alışırım çünkü beslenme alışkanlıklarımı değiştirip hep öyle devam etmek istiyorum
canım beslenme alışkanlığını değiştirmek istiyorsan arada bişey yememelisin3 öğün yap araları 4-5 saat bırak alıştıkça 2 öğüne inersin yada böyle devam edersin her öğünde protein alırsan 4 saat acıkmazsın kuruyemiş günde 1 çb geçmeyecek çiğ olacak her öğünden sonra biraz yersen yine acıkmazsın dayanamazsan arada kuruyemiş yerine ayran iç gi si 0
Önerin için teşekkürler canım,sabah uyguladım... bakiim inşallah yararını görürüm.Evet cnm ben de hava degisiminden cok etkilenurim malesef .. Sabah ac karnina 2 kayisi kurusu ve ilik su icince rahatliyorum .. Tavsiye ederim :)
Bu akşam daha çok tüketirim o zaman..!! Dün 3,4 tane yemiştim sadece:)) teşekkürler..:)akşam yiyebildiğin kadar süsbiberi turşusu ye üstüne bolca ılık su iç sabaha hepsini çıkartırsın yoksa biyerden form çayını alırsın ama biber kesinlikle çok işe yarıyor
Günaydın arkadaşlar,
Çok yorgunum ben, sürekli mızırdanıyorum ama işlerim çok yoğun, ev tıkabasa dolu, uykusuz saatlerce ayakta ve sıcaktaBir yandan koli yapmaya başlamam gerek ama evde adım atacak yer yok.. 1-2 gün Karatay dışı takıldık ama fazla sürdürme niyetinde değilim bu durumu.. Uygun fırsatta geçmişe döneceğim ama gördüğüm kadarıyla, leneva çok tebrik ederim, xc9 az daha gelsen beraber bir kahve içerdik, felluz iyi tatiller canım ve diğer arkadaşlara da iyi tatiller..
hımmmmmmmmmmm...teşekkurler xc9 omega 3 desteği alıyor musunuz
iki haftadır iiyim ac degilim sizin ne kadar oldu baslayalı?
ben almıyorum 1 arkadaşımız alıyor o da tatilde buralarda olursan döndüğünde sorarsın ona kaç kilo fazlan var yaşın kaç
İyi tatiller lenevakızlar ben yarın şehir dışına düğüne gidicem. o nedenle buralarda olamiycam. pztsi sabah kilo bildirimi yaparım artık. hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.
Tünaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I
[SUB][/SUB]
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.
Xc9 sen ne kadar zamanda 9 kg verdin canım? Merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?