Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşallah alışırım çünkü beslenme alışkanlıklarımı değiştirip hep öyle devam etmek istiyorum

canım beslenme alışkanlığını değiştirmek istiyorsan arada bişey yememelisin 3 öğün yap araları 4-5 saat bırak alıştıkça 2 öğüne inersin yada böyle devam edersin her öğünde protein alırsan 4 saat acıkmazsın kuruyemiş günde 1 çb geçmeyecek çiğ olacak her öğünden sonra biraz yersen yine acıkmazsın dayanamazsan arada kuruyemiş yerine ayran iç gi si 0

hımmmmmmmmmmm...teşekkurler xc9 omega 3 desteği alıyor musunuz

Evet cnm ben de hava degisiminden cok etkilenurim malesef .. Sabah ac karnina 2 kayisi kurusu ve ilik su icince rahatliyorum .. Tavsiye ederim :)
Önerin için teşekkürler canım,sabah uyguladım... bakiim inşallah yararını görürüm.
akşam yiyebildiğin kadar süsbiberi turşusu ye üstüne bolca ılık su iç sabaha hepsini çıkartırsın yoksa biyerden form çayını alırsın ama biber kesinlikle çok işe yarıyor
Bu akşam daha çok tüketirim o zaman..!! Dün 3,4 tane yemiştim sadece:)) teşekkürler..:)

Teşekkürler canım,taşınmak kadar zor iş yok hakikaten.!!Allah güç versin tatlım...kendini çok yormamaya çalış.!çiroz görümcengiller bol bol yardım ederler inşallah:))

Gunaydin kizlae dun sabah 11:30 karatay kahvaltim aksam da saat 8:30 giibi 1 lahmacun 1 ayran 1 icli kofte vee sabah tarti 87.7 ile 88 arasinda gidip geldi ve 88 de durdu.. Bugun sabah da 11 de karatay kahvaltimi yaptim yarina 87 leri gormek umidiyle ...

kızlar ben yarın şehir dışına düğüne gidicem. o nedenle buralarda olamiycam. pztsi sabah kilo bildirimi yaparım artık. hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.

Tünaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I
[SUB][/SUB]

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

bugün neler yemişim bakalım

sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
2 yk domatesli biber kavurması
2 yk mercimek salatası
10-15 tane fıstık

arada 1 bardak süt

akşam
1 kase mercimekçorbası
2 yk mercimek salatası
4 yk z.yağlı bamya
1 dilim beyaz peynir
5-6 zeytin
2 lokma ekmek (cısssss)
1 avuç fıstık

2.5 lt su

sabah çok iyi doymama rağmen akşam çok acıkmıştım listeye bakınca ne çok yemişim dedim bu kadar yememeliyim geldiğimden bu yana yürüyüş yapamadım regl olduğum için yüzemiyorum da 1-2 güne kadar egzesizlere yeniden başlarım umarım

Son düzenleme:
Sabah:kkk

Öğlen:fındık,kuru üzüm yedim(yolda başka seçenek yoktu)

Akşam:balık,salata,2 lokma patates,2,3 kızartma kalamar,4,5 süs biber turşusu.

ben almıyorum 1 arkadaşımız alıyor o da tatilde buralarda olursan döndüğünde sorarsın ona kaç kilo fazlan var yaşın kaç

Merhaba benden bahsediyorsunuz galiba :) tatildeyim arasira telden giriyorum ben omega 3 aksam yemekten sonra 4 tane aliyorum epa si en yuksek olan E.A S 1200 markasi......yanindada 1 tane antioksidan solg.r V 2000 marka yazamiyorum bosluklari sen doldur

kızlar ben yarın şehir dışına düğüne gidicem. o nedenle buralarda olamiycam. pztsi sabah kilo bildirimi yaparım artık. hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.
İyi tatiller leneva

Supersin gul ne kadar Zamanda verdin .. Bi de omega 3 u kafamda oturtamadim ..

Menu bildirimim sabah karatay kahvaltim .... Uzun aradan sonra guzel bir spor 30 dakika yuruyus 30 dakika egzersiz.. Superdi... Bol su... Saat 5 gibi yarim seftali ... Saat 8 de 1 kase sehriye corbasi.. Firinda kabak mucver ... Bu tarifi karatayin kitabindan aldim hem kolay hem lezzetli yogurtlada harika oluyor.. Kizlar hedef 60 da ilk hedefi soyle belirledim.. Bu cumartesi 87.00 gorucem.. Asil en buyuk hedefim 7 eylulde kayinvalidemin kardesinin kizinin dugun var o zamana kadar siksam 80 olur muyum? Valla saclarima da rofle yaptiricam .. Bunun icin sporu arttirlmayi dusunuyorum.. Bunun icin 23 gunum var yaklasik 3 hafta ve vermem gereken 7-8 kilom var.. Haftada 2,5 kilo falan gitmesi lazim .. Bakakim olacak mi? İyi geceler kizlar

Xc9 sen ne kadar zamanda 9 kg verdin canım? Merak ettim:)

ben şubatta kalori hesabı yaparak 2 kilo verdim martta karataya geçtim geçen hafta toplamda 9.8 kg olmuştu bayram ardından tatil kaçamaklar ve sık beslenme yüzünden 2 kg civarı almışım şişliğim arttı pzt bakalım ne durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…