Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkesin bünyesi farklı tatlım ama bana göre haftada 2,5 kg fazla olur.!! Kendini çok fazla kasmasan zorlanmadan uzun süre uygulayabilirsin.metabolizma hızına bağlı kimisi 300 gr verirken bir diğeri 1300 verebiliyor.!
Düğünde çok güzel olacağına eminim,herkesi şaşırtacaksınn.!!
Başladığımız tarihler ve verdiğimiz kilo miktarı birbirine yakın:)) sen benden önce mezun olursan arada bir uğra yine de:))

Son düzenleme:
Sabah:kkk ettim demek isterdim ama;kuruyemişim yoktu yanımda bende küçük bir dilim bol kepekli ekmek yedim.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Merhaba,

Hz.Mevlana demiş 'yüz kere tövbe bozsanda yine gel'.Eee bende ramazanda ve bayramda ipin ucunu kaçırark hatta 2 kilo alarak utana sıkıla yine burdayım. Napıyım arkadaşlar nerelere gideyim.Ben hatamı biliyorum lütfen fazlayüklenmeyin.zira kendimi çok kötü hissediyorum.son 3 gündürde tekrar ele aldım kendimi.pazartesiye kadar daha sıkı birşeyler yapıp aranıza katılacağım.

yaşadığın pişmanlık ve vicdan azabı net anlaşılıyor seni hırpalamayacağım bi görünüp bi kaybolursan olacağı bu da demeyeceğim zira bayramda ipin ucununkaçırmayan pek yok ben dahil ama yine de kilo vermek için karatayı tercih etmen sevindirici
yeniden hoşgeldin aramıza(bunu 3. kez dediğimi unutmadım ama)

sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
3 yk biber kavurması
10 zeytin
1 avuç fıstık

arada yarım kase susamlı yoğurt

akşam
1 tabak z.yağlı barbunya
1 kase cacık
1 tabak salata
1 avuç fıstık

selam ,, bende geri geldim biliyorsunuz surekli stresteydim su sinav mevzusu ama artik rahatiim hayalimdeki alani kazandim geri baslayacam diyete

yoğun spor yaparsan olur.günde 2 saat gibi...Hepsini birden yapmak zorunda değilsin.Sabah 1 saat,akşam 1 saat olabilir.
HAYATTA HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR :))))

Kızlar seyahatteyiz, tartılamıyorum bu nedenle pazartesi bildirim de yapamıycam
Menüm
Sabah 9.30: omlet, 10 zeytin, az b. Peynir, biraz taze kaşar, salatalık biber, çiğ yer fıstığı, 3 minicik nektarin. Ceviz kadar olanlardan.
Arada 17.30: 70 gr fındık
Akşam 19.40: 3 etli patlıcan dolması, yoğurt, çoban salata
Az önce sırf süte türk kahvesi

SiZce 3 dolma çok muu??
Spor: 30 dk yüzme

selam ,, bende geri geldim biliyorsunuz surekli stresteydim su sinav mevzusu ama artik rahatiim hayalimdeki alani kazandim geri baslayacam diyete
Hoşgeldin canım:) istediğin bölümü kazanmana sevindim:)

Toplamda yediklerine bakılırsa fazla değil.afiyet olsun canım:)

Günaydııııın karataycı dostlarım,biliyormusunuz ben hastayım.!!! Size hastayım:)) 5,5 aydır burdayımm ve nerde olursam olayım size yazmadan duramıyorum. Bana iyi geliyor burası.
bugün tatilimin son günü sayılır, yarın öğlen burdan ayrılıp evime, oğluşuma,köpişlerime kavuşuyorum.oğlum gelmek istemedi, o artık 18 yaşında bir genç ama gözümde hala küçük:) bugün denizin tadını bol bol çıkarmam lazım..her zaman gelinmiyor ve beni yoğun işler bekliyor dönüşte.

Sabah:kkk kahvaltısı ettim ama;kuruyemiş yoktu,minnacık bir dilim kepek ekmeği yedim.midem başka türlü kaldırmadı,yaşasııııın artık benim de bazen midem bulanıyor çok yiyemiyorummm:) midem çuval gibiydi ye yeeee..!!karıştırtır..!! Bişeycik olmazdı.

Kızlar günaydın. Tartılamayınca kendimi boşlukta gibi hissediyorıum. Haftaya döndüğünde 67 küsuru görürüm inşallah. Tatilde olmama rağmen bozmuyorum. Tam gaz devam:)
Sabah 9.3: omlet, beyaz peynir, 7-8 zeytin, domates, biber, salatalık, fındık, 1 şeftali.

canım benim karataycı dostların da sana hasta yani en azından ben seni çok sevdim diğer arkadaşlarımı da aynen öyle kimsenin hatırı kalmasın
burada olmak bana da çok iyi geliyor
yaşasın karatay kardeşliği:13: yaşasın kk

seni tebrik ediyorum
bu vesileyle tatilde kaçamak yapmayan felluzu hedef60 ı ve gül0663 ü de tebrik ediyorum

başka kaçamak yapmayan var mıydı:44:

Çooook teşekkürler canımm,daha da gaza geldim şimdiiii:))

Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum:)
Bakiim tartı günü ne olacak,inşallah karşılığını alırız.! Millet kumsalda ne meyveler ne içecekler tüketiyor.! Ama işin iyi tarafı canım hiççç çekmiyor:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…