Pilates cd si almak istiyorum oneriniz varsa lutfen bildirirmisiniz
Herkesin bünyesi farklı tatlım ama bana göre haftada 2,5 kg fazla olur.!! Kendini çok fazla kasmasan zorlanmadan uzun süre uygulayabilirsin.metabolizma hızına bağlı kimisi 300 gr verirken bir diğeri 1300 verebiliyor.!Menu bildirimim sabah karatay kahvaltim .... Uzun aradan sonra guzel bir spor 30 dakika yuruyus 30 dakika egzersiz.. Superdi... Bol su... Saat 5 gibi yarim seftali ... Saat 8 de 1 kase sehriye corbasi.. Firinda kabak mucver ... Bu tarifi karatayin kitabindan aldim hem kolay hem lezzetli yogurtlada harika oluyor.. Kizlar hedef 60 da ilk hedefi soyle belirledim.. Bu cumartesi 87.00 gorucem.. Asil en buyuk hedefim 7 eylulde kayinvalidemin kardesinin kizinin dugun var o zamana kadar siksam 80 olur muyum? Valla saclarima da rofle yaptiricam .. Bunun icin sporu arttirlmayi dusunuyorum.. Bunun icin 23 gunum var yaklasik 3 hafta ve vermem gereken 7-8 kilom var.. Haftada 2,5 kilo falan gitmesi lazim .. Bakakim olacak mi? İyi geceler kizlar
Başladığımız tarihler ve verdiğimiz kilo miktarı birbirine yakın:)) sen benden önce mezun olursan arada bir uğra yine de:))ben şubatta kalori hesabı yaparak 2 kilo verdim martta karataya geçtim geçen hafta toplamda 9.8 kg olmuştu bayram ardından tatil kaçamaklar ve sık beslenme yüzünden 2 kg civarı almışım şişliğim arttı pzt bakalım ne durumdayım
canım bence cd ye gerek yok youtube dan ebru şallının bütün videolarını bulabilirsin yine orada blogilates yazınca veronica nın videoları var piyasada olan herşeyin videosu nette var flashdiske indir tv ye tak yap
Herkesin bünyesi farklı tatlım ama bana göre haftada 2,5 kg fazla olur.!! Kendini çok fazla kasmasan zorlanmadan uzun süre uygulayabilirsin.metabolizma hızına bağlı kimisi 300 gr verirken bir diğeri 1300 verebiliyor.!
Düğünde çok güzel olacağına eminim,herkesi şaşırtacaksınn.!!
Ya 1,5 aydir falan kayinvalidemle kardesini gormedim gecen gun gorustuk bana dediler ki cocuklar cok mu yordu yuzun cokmus .. Onlarin disinda kimi gorduysem ne kadar kilo vermissin dedi .. Ben de kendi kendime yuh dedim 12 kilo verdim sadrce yuzum mu cokmus hayret ettim .. Bi daha 7 eylulde gorusuruz sanirim hirsimdan fark yaratmak istedim ... Surec alirken cok kolay veerirken zormus.. ne yaptim ben bu kadar kilo alirken .. Niye durdurmadim kendimi ... İnsan bazen sihirli bir degnek istiyor sanirim cnm .. Destegin icin sagol:)
kv ler hep böyle takmayarak rahatsız edeceksinbenimki de rahmetli ağzından bir gün bile iltifat işitmedim üstelik iğnelemeye bayılırdı oysa annem sadece kızlarına değil herkese beğendiyse söyleyen beğenmediyse de kibarca uyaran bir insandır bana çok tuhaf gelirdi başta sonra baktım ki ben kafaya takmayınca o da vazgeçmişti
amaaaaaannn boşver sen onu bunu etrafındakiler seni hep kıskanacak çabanı yok sayacak sen onlara kulağını tıkayacaksın benim de görümceler geçenlerde ankaraya gittiğimde 8 kilo verdiğimi görmezden gelmişlerdi kızım söyleyince aa hiç belli olmuyor geçen gelişinde daha zayıftın sanki demişlerdifazla kilomun yarısını vermişim söyledikleri lafa bak
bu arada sana takma dedim ama bunu burada 3. yazışım ne kadar takmışsam artık1 ay sonra düğüne gidicem tekrar daha da incelmem gerek ki iyice anlaşılsın verdiğim
Merhaba,
Hz.Mevlana demiş 'yüz kere tövbe bozsanda yine gel'.Eee bende ramazanda ve bayramda ipin ucunu kaçırark hatta 2 kilo alarak utana sıkıla yine burdayım. Napıyım arkadaşlar nerelere gideyim.Ben hatamı biliyorum lütfen fazlayüklenmeyin.zira kendimi çok kötü hissediyorum.son 3 gündürde tekrar ele aldım kendimi.pazartesiye kadar daha sıkı birşeyler yapıp aranıza katılacağım.
Sabah:kkk ettim demek isterdim ama;kuruyemişim yoktu yanımda bende küçük bir dilim bol kepekli ekmek yedim.
yoğun spor yaparsan olur.günde 2 saat gibi...Hepsini birden yapmak zorunda değilsin.Sabah 1 saat,akşam 1 saat olabilir.Menu bildirimim sabah karatay kahvaltim .... Uzun aradan sonra guzel bir spor 30 dakika yuruyus 30 dakika egzersiz.. Superdi... Bol su... Saat 5 gibi yarim seftali ... Saat 8 de 1 kase sehriye corbasi.. Firinda kabak mucver ... Bu tarifi karatayin kitabindan aldim hem kolay hem lezzetli yogurtlada harika oluyor.. Kizlar hedef 60 da ilk hedefi soyle belirledim.. Bu cumartesi 87.00 gorucem.. Asil en buyuk hedefim 7 eylulde kayinvalidemin kardesinin kizinin dugun var o zamana kadar siksam 80 olur muyum? Valla saclarima da rofle yaptiricam .. Bunun icin sporu arttirlmayi dusunuyorum.. Bunun icin 23 gunum var yaklasik 3 hafta ve vermem gereken 7-8 kilom var.. Haftada 2,5 kilo falan gitmesi lazim .. Bakakim olacak mi? İyi geceler kizlar
Hoşgeldin canım:) istediğin bölümü kazanmana sevindim:)selam ,, bende geri geldimbiliyorsunuz surekli stresteydim su sinav mevzusu ama artik rahatiim hayalimdeki alani kazandim geri baslayacam diyete
Bende bazen sabırsızlanıyorum canım,ne var ki hesapladığım gibi olmuyor, tabii yaşımın etkisi de var; 42 az değil.! Şimdi azar azar vereyim yeter ki vereyim modundayım:)Herkesin bünyesi farklı tatlım ama bana göre haftada 2,5 kg fazla olur.!! Kendini çok fazla kasmasan zorlanmadan uzun süre uygulayabilirsin.metabolizma hızına bağlı kimisi 300 gr verirken bir diğeri 1300 verebiliyor.!
Düğünde çok güzel olacağına eminim,herkesi şaşırtacaksınn.!!
Ya 1,5 aydir falan kayinvalidemle kardesini gormedim gecen gun gorustuk bana dediler ki cocuklar cok mu yordu yuzun cokmus .. Onlarin disinda kimi gorduysem ne kadar kilo vermissin dedi .. Ben de kendi kendime yuh dedim 12 kilo verdim sadrce yuzum mu cokmus hayret ettim .. Bi daha 7 eylulde gorusuruz sanirim hirsimdan fark yaratmak istedim ... Surec alirken cok kolay veerirken zormus.. ne yaptim ben bu kadar kilo alirken .. Niye durdurmadim kendimi ... İnsan bazen sihirli bir degnek istiyor sanirim cnm .. Destegin icin sagol:)
Seni içten sevenlerin sözlerine kulak ver sadece.!!
Bana da yeter kilo verme diyorlar ama mayolu halime bakıyorum göbeğim ve iç bacaklarım çok kötü.! daha en az 10 kilo vermeliyim...ama sporu artık ciddi ciddi aksatmamam lazım,çünkü özellikle iç bacaklarımın ve her tarafımın sıkılaşması lazım.!!
Sabır ve azimle verecez inşallah:))
Kızlar seyahatteyiz, tartılamıyorum bu nedenle pazartesi bildirim de yapamıycam
Menüm
Sabah 9.30: omlet, 10 zeytin, az b. Peynir, biraz taze kaşar, salatalık biber, çiğ yer fıstığı, 3 minicik nektarin. Ceviz kadar olanlardan.
Arada 17.30: 70 gr fındık
Akşam 19.40: 3 etli patlıcan dolması, yoğurt, çoban salata
Az önce sırf süte türk kahvesi
SiZce 3 dolma çok muu??
Spor: 30 dk yüzme
Günaydııııın karataycı dostlarım,biliyormusunuz ben hastayım.!!! Size hastayım:)) 5,5 aydır burdayımm ve nerde olursam olayım size yazmadan duramıyorum. Bana iyi geliyor burası.
bugün tatilimin son günü sayılır, yarın öğlen burdan ayrılıp evime, oğluşuma,köpişlerime kavuşuyorum.oğlum gelmek istemedi, o artık 18 yaşında bir genç ama gözümde hala küçük:) bugün denizin tadını bol bol çıkarmam lazım..her zaman gelinmiyor ve beni yoğun işler bekliyor dönüşte.
Sabah:kkk kahvaltısı ettim ama;kuruyemiş yoktu,minnacık bir dilim kepek ekmeği yedim.midem başka türlü kaldırmadı,yaşasııııın artık benim de bazen midem bulanıyor çok yiyemiyorummm:) midem çuval gibiydi ye yeeee..!!karıştırtır..!! Bişeycik olmazdı.
Kızlar günaydın. Tartılamayınca kendimi boşlukta gibi hissediyorıum. Haftaya döndüğünde 67 küsuru görürüm inşallah. Tatilde olmama rağmen bozmuyorum. Tam gaz devam:)
Sabah 9.3: omlet, beyaz peynir, 7-8 zeytin, domates, biber, salatalık, fındık, 1 şeftali.
Çooook teşekkürler canımm,daha da gaza geldim şimdiiii:))canım benim karataycı dostların da sana hastayani en azından ben seni çok sevdim diğer arkadaşlarımı da aynen öyle kimsenin hatırı kalmasın
burada olmak bana da çok iyi geliyor
yaşasın karatay kardeşliği:13: yaşasın kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?