kızlar haftada kac kılo verıyorsunuz:44:
Ben çok yavaş veriyorum son 1,5 aydır kendimle savaşıyorum ondan önce ayda ortalama 2,5 kg veriyordum...tabi ki kaçamaklarımdan ve düzenli spor yapamayışımdan ötürü alıp vermeler oluyorkızlar haftada kac kılo verıyorsunuz:44:
İyiyiz canım sen nasılsın,örneğimiz seam.! arada bir ceeee!! yap emi:)selam arkadaşlar...nasılsınız bakalım?
selam arkadaşlar...nasılsınız bakalım?
Tatilin ilk haftasi yarin bitiyor igneada dan istanbula donuyorum haftayada ankara ya evime donecegim insallah....bu hafta tatildede olsam kacamak yapmadim bahceden dalindan koparilmis domates,salatalik,fasulye ve semizotu bol bol yedim balik yemeye gittigimizde gafil avlandim adam verdigimiz baliklari kizartip getirmis sinir oldum o saatten sonrada secenek yoktu bir iki parca aldim 3 ayda ilk defa trans yagli bisey yedim hala gicigim balikciyadenizde bol bol yuruyus yaptim bacaklarimi callistirdim sarkma olmasin diye pazar sabahi bakalim ne vermisim ..ben ne veririmki olsa olsa 200 yada 300gramdir :'(
Tatilin ilk haftasi yarin bitiyor igneada dan istanbula donuyorum haftayada ankara ya evime donecegim insallah....bu hafta tatildede olsam kacamak yapmadim bahceden dalindan koparilmis domates,salatalik,fasulye ve semizotu bol bol yedim balik yemeye gittigimizde gafil avlandim adam verdigimiz baliklari kizartip getirmis sinir oldum o saatten sonrada secenek yoktu bir iki parca aldim 3 ayda ilk defa trans yagli bisey yedim hala gicigim balikciyadenizde bol bol yuruyus yaptim bacaklarimi callistirdim sarkma olmasin diye pazar sabahi bakalim ne vermisim ..ben ne veririmki olsa olsa 200 yada 300gramdir :'(
beni şımartıyorsun felluz :101:,ben iyiyim,tatildeyim,bizimkiler uyuyor,bende böyle takılıyorum işte... ilk defa tatilde kilo almaktan korkmuyorum,otelde spor salonu var,sabah yarım saat kadar ordayım,akşam da sahilde 2 saat kadar yürüyorum,zaten akşam yemeklerinde protein yiyorum bol bol...10 sene aradan sonra eşimin ısrarlarıyla (çünkü ben hala kendime yakıştıramıyorum) bikini giydimİyiyiz canım sen nasılsın,örneğimiz seam.! arada bir ceeee!! yap emi:)
canım senden heveslenip ayran detoksu yapayım dedim sabah 2 yum peynir 2 erik yedim akşama kadar da 4 büyük kase çorba içtim çok sevdiğim bi çorba olmasına rağmen başka bişey yiyemeyeceğimi bilmek beni bunalttı bu kadar ayranın yanında bi de çiğköfte olsa tam süper olacaktı
yarın devam edemeyeceğim sanırsam
kv ler hep böyle takmayarak rahatsız edeceksinbenimki de rahmetli ağzından bir gün bile iltifat işitmedim üstelik iğnelemeye bayılırdı oysa annem sadece kızlarına değil herkese beğendiyse söyleyen beğenmediyse de kibarca uyaran bir insandır bana çok tuhaf gelirdi başta sonra baktım ki ben kafaya takmayınca o da vazgeçmişti
amaaaaaannn boşver sen onu bunu etrafındakiler seni hep kıskanacak çabanı yok sayacak sen onlara kulağını tıkayacaksın benim de görümceler geçenlerde ankaraya gittiğimde 8 kilo verdiğimi görmezden gelmişlerdi kızım söyleyince aa hiç belli olmuyor geçen gelişinde daha zayıftın sanki demişlerdifazla kilomun yarısını vermişim söyledikleri lafa bak
bu arada sana takma dedim ama bunu burada 3. yazışım ne kadar takmışsam artık1 ay sonra düğüne gidicem tekrar daha da incelmem gerek ki iyice anlaşılsın verdiğim
Hosgeldin kader arkadasim :) ben de 18 nisanda dogum yaptim ve sonra yedim yedim kilo aldim .. Simdi de vermek icin buradayim.. Ben de 1 temmuzdan bu yana 12 kilo verdim .. Bundan sonra daha cok yolum var ama kilolar gidecek.. Bu diyet sut icin de etkili cok etkilemiyor.. Yumurta bazen allerji yapiyor.. Muzu deneyebilirsin.. Nohutta nisasta cokmus cok onrermiyor ama diger baklagiller serbest.. Havuc pisirmeyince glisemik indeksi daha az. Benim 28 kilom var daha yavas yavas gidecek kilolarimiz insallah..
Hosgeldin karatay kurkcu dukkaninaMerhaba,
Hz.Mevlana demiş 'yüz kere tövbe bozsanda yine gel'.Eee bende ramazanda ve bayramda ipin ucunu kaçırark hatta 2 kilo alarak utana sıkıla yine burdayım. Napıyım arkadaşlar nerelere gideyim.Ben hatamı biliyorum lütfen fazlayüklenmeyin.zira kendimi çok kötü hissediyorum.son 3 gündürde tekrar ele aldım kendimi.pazartesiye kadar daha sıkı birşeyler yapıp aranıza katılacağım.
Hosgeldinnselam ,, bende geri geldimbiliyorsunuz surekli stresteydim su sinav mevzusu ama artik rahatiim hayalimdeki alani kazandim geri baslayacam diyete
evet cnm 2 oglus var .. Bbiri5 yasinda digeri 4 aylik 1 saat yspiyorum da 2 yi deneyeyimm.. Trsrkkurler cnmyoğun spor yaparsan olur.günde 2 saat gibi...Hepsini birden yapmak zorunda değilsin.Sabah 1 saat,akşam 1 saat olabilir.
HAYATTA HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR :))))
Hoşgeldin canım:) istediğin bölümü kazanmana sevindim:)
Evet cnm haklisin insan alirken dusunmuyor da verirken cani yaniyor.. evet spor cok onumli onun farkindayim.. Bol bol ic bacak calis cnm.. Bollll sabirrr ve azim diliyorummm..Bende bazen sabırsızlanıyorum canım,ne var ki hesapladığım gibi olmuyor, tabii yaşımın etkisi de var; 42 az değil.! Şimdi azar azar vereyim yeter ki vereyim modundayım:)
Seni içten sevenlerin sözlerine kulak ver sadece.!!
Bana da yeter kilo verme diyorlar ama mayolu halime bakıyorum göbeğim ve iç bacaklarım çok kötü.! daha en az 10 kilo vermeliyim...ama sporu artık ciddi ciddi aksatmamam lazım,çünkü özellikle iç bacaklarımın ve her tarafımın sıkılaşması lazım.!!
Sabır ve azimle verecez inşallah:))
Supee rrrr tebrik ederim egitmissin mideni... Cok yiyememek guzell .. Tek korkum eski halimdeki gibi doymak bilmeyen halime geri donmek .. Ben de doydugumu hissediyorum ..Günaydııııın karataycı dostlarım,biliyormusunuz ben hastayım.!!! Size hastayım:)) 5,5 aydır burdayımm ve nerde olursam olayım size yazmadan duramıyorum. Bana iyi geliyor burası.
bugün tatilimin son günü sayılır, yarın öğlen burdan ayrılıp evime, oğluşuma,köpişlerime kavuşuyorum.oğlum gelmek istemedi, o artık 18 yaşında bir genç ama gözümde hala küçük:) bugün denizin tadını bol bol çıkarmam lazım..her zaman gelinmiyor ve beni yoğun işler bekliyor dönüşte.
Gunaydinnn cnm valla bana da bagimlilik yaptinizzz..tatil hemen bitiyor.. Oglusuna kavus islerini hwmennn hallett.. Gorusuruzz cnm
Sabah:kkk kahvaltısı ettim ama;kuruyemiş yoktu,minnacık bir dilim kepek ekmeği yedim.midem başka türlü kaldırmadı,yaşasııııın artık benim de bazen midem bulanıyor çok yiyemiyorummm:) midem çuval gibiydi ye yeeee..!!karıştırtır..!! Bişeycik olmazdı.
Ben de de aynii istek var her sabah tartimak istiyorum .. Kilolari verip motive olalim .. Tam gaz devamm..Kızlar günaydın. Tartılamayınca kendimi boşlukta gibi hissediyorıum. Haftaya döndüğünde 67 küsuru görürüm inşallah. Tatilde olmama rağmen bozmuyorum. Tam gaz devam:)
Sabah 9.3: omlet, beyaz peynir, 7-8 zeytin, domates, biber, salatalık, fındık, 1 şeftali.
benim ilk zamanlar cok iyi gitti 1 temmuz 1 agustos arasi 10 kilo verdim.. Sonra bayram girdi durdu biraz bakalim bu hafta kac olacak ..kızlar haftada kac kılo verıyorsunuz:44:
Selamm hosgeldinnn .. Bomba gibiyizz..selam arkadaşlar...nasılsınız bakalım?
Tatolde kilodan az gitse de incelme olmustur yuzmenin yurumenin etkisi cok oluyorr..Tatilin ilk haftasi yarin bitiyor igneada dan istanbula donuyorum haftayada ankara ya evime donecegim insallah....bu hafta tatildede olsam kacamak yapmadim bahceden dalindan koparilmis domates,salatalik,fasulye ve semizotu bol bol yedim balik yemeye gittigimizde gafil avlandim adam verdigimiz baliklari kizartip getirmis sinir oldum o saatten sonrada secenek yoktu bir iki parca aldim 3 ayda ilk defa trans yagli bisey yedim hala gicigim balikciyadenizde bol bol yuruyus yaptim bacaklarimi callistirdim sarkma olmasin diye pazar sabahi bakalim ne vermisim ..ben ne veririmki olsa olsa 200 yada 300gramdir :'(
kızlar aşağıdaki linkte 1 saatlik orjinal callanetics egzersizi var 21 günlük kür olarak yaptığımızda 1-2 beden sıkılaşma gerçekleşiyormuş ben en geç pzt başlayacağım eylülün 12 sinde kına 14ünde düğün var o zamana kadar ancak yetişirim benimle başlayacak arkadaşlar arıyorum callanetics - YouTube
Evet bende baslayayimm .. Bugun yarin indirmeyi deneyeyim cnmmbenim de 7 eylule yetismemmm gerekk:)
benim bilgisayar tv ye bağlı direkt açıp yapıyorum yani her an başlayabilirim sen hazır olduğunda haber ver başlayalım
bu arada mahzenin de kulaklarını çınlatayım bunu ilk o söylemişti ben de sıkıcı şöyle böyle demiştim ama sonuçları görünce mutlaka yapmam gerek dedim biz başlayalım diğerlerine de örnek oluruz
kızlar bir sorunum var. 1.68 boyundayım kilom 54-55 küsurlarda gidip geliyor. zayıf sayılabilecek durumdayım ama ben basenlerimden hala şikayetçiyim. böyle yusyuvarlak kalçalı hatunlardan olmak istiyorum. ama kendime göre birkaç cm geniş bence. özellikle basen şekillendirmek için ne önerirsiniz.
dün yediklerimi yazayım
09:00 ceviz
12:30 2 adet lahmacun+ayran
19:00 barbunya+karışık salata+1 şeftali
lahmacunun 1i fazla oldu farkındayım, barbunya yeniyormuydu hatırlayamadım??
şeftaliyide akşam yemeğine kadar kaç gündür hep hazır yiyecek yediğim için biraz posa alıyım diye yedim.
Lahmacuna izin var mııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?