Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar haftada kac kılo verıyorsunuz:44:
Ben çok yavaş veriyorum son 1,5 aydır kendimle savaşıyorum ondan önce ayda ortalama 2,5 kg veriyordum...tabi ki kaçamaklarımdan ve düzenli spor yapamayışımdan ötürü alıp vermeler oluyor şimdi tekrar asıldım bakiim ne olacak.!
selam arkadaşlar...nasılsınız bakalım?
İyiyiz canım sen nasılsın,örneğimiz seam.! arada bir ceeee!! yap emi:)

selam arkadaşlar...nasılsınız bakalım?

canım senden heveslenip ayran detoksu yapayım dedim sabah 2 yum peynir 2 erik yedim akşama kadar da 4 büyük kase çorba içtim çok sevdiğim bi çorba olmasına rağmen başka bişey yiyemeyeceğimi bilmek beni bunalttı bu kadar ayranın yanında bi de çiğköfte olsa tam süper olacaktı
yarın devam edemeyeceğim sanırsam

Tatilin ilk haftasi yarin bitiyor igneada dan istanbula donuyorum haftayada ankara ya evime donecegim insallah....bu hafta tatildede olsam kacamak yapmadim bahceden dalindan koparilmis domates,salatalik,fasulye ve semizotu bol bol yedim balik yemeye gittigimizde gafil avlandim adam verdigimiz baliklari kizartip getirmis sinir oldum o saatten sonrada secenek yoktu bir iki parca aldim 3 ayda ilk defa trans yagli bisey yedim hala gicigim balikciya denizde bol bol yuruyus yaptim bacaklarimi callistirdim sarkma olmasin diye pazar sabahi bakalim ne vermisim ..ben ne veririmki olsa olsa 200 yada 300gramdir :'(

kızlar aşağıdaki linkte 1 saatlik orjinal callanetics egzersizi var 21 günlük kür olarak yaptığımızda 1-2 beden sıkılaşma gerçekleşiyormuş ben en geç pzt başlayacağım eylülün 12 sinde kına 14ünde düğün var o zamana kadar ancak yetişirim benimle başlayacak arkadaşlar arıyorum callanetics - YouTube

balıkçı ayıp etmiş ama sen de peçeteyle yağını alıp keyfini çıkarmışsındır umarım
lütfen kendini çok kasma ve umutsuzluğa kapılma tartıyı düşündükçe kilo verme hızımız düşüyor biliyorsun

bencede çok stress yapma,tadını çıkar boşver.Çok şükür büyük sağlık sorunların yok.Gramlada olsa veriyorsun. arada vücudu şaşırtmak gerekiyor.Rutine bağlayınca kilolarda yerinde saymaya başlıyor.
Seni ben sürekli tkip ediyorum,bu kadar hareket bu kadar dikkatli beslenmenin sonucu bu olmamalı diyorum.Bende diyet yaparken çok katı kurallarla yapıyorum ve ne kadar stress yaparsan kilo vermin o kadar yavaş oluyor.
Hayatta herşey böyle değil mi? esneklik, dozunda olursa rahatlık, biraz geniş olmak her anlamda hayatımızı kolaylaştırmıyor mu?
Balıklar için afiyet olsun.Burda her gün birisi mutlaka balık yediğini yazıyor.bizim buralar çok sıcak.Bu sıcakta balık çok ağır geliyor.ama balık yemeyi çok özledim .

Sabah:kkk,(kuruyemiş yok,minik 1 dilim kepekli ekmek)

Öğlen:1 porsiyon patlıcanlı kebap,salata

Akşam:balık,salata

İyiyiz canım sen nasılsın,örneğimiz seam.! arada bir ceeee!! yap emi:)
beni şımartıyorsun felluz :101:,ben iyiyim,tatildeyim,bizimkiler uyuyor,bende böyle takılıyorum işte... ilk defa tatilde kilo almaktan korkmuyorum,otelde spor salonu var,sabah yarım saat kadar ordayım,akşam da sahilde 2 saat kadar yürüyorum,zaten akşam yemeklerinde protein yiyorum bol bol...10 sene aradan sonra eşimin ısrarlarıyla (çünkü ben hala kendime yakıştıramıyorum) bikini giydim aklım hep burda,sizi bırakamayacağım galiba

alemsin arkadaş yaaa...1 güncük işte,umarım bozmamışsındır,2 gün yapma 1 yeter bizde fazla ödem yok

Oncelikle 2 gundur oglus hasta menu bildiriminde bulunsmadim .. Ama 2 gun hic fire yok ..? Dun yediklerimi yaxayim.. Sabah 10 karatay kahvaltimmm.. Saat 4 te 2 taze incir ... Saat 8 de 1 tabak bamya 2 kucuk bulgurlu zeytinyagli dolma.. 1 kase yogut .. 1 kase corba.. 3-4 litre su .. 30 Dakika yuruyus 30 dakika karin bacak hareketi.. Gorusmek uzere iyi tatillerr

Evet canim insan takmam diyorda sinir olmaktan kendini alamiyor.. Verdikce catlatalim ... Evet kiskandiilar sanirim cnm.. Gerci kv cok meraklidir.. Birsuru soru sorar nasil yaptin ne yaptin diye .. Ben de umursamayip cevap vermeyince iyice kudurur... Hepimizin hedefine ulasmasi dilegiyle 1 ay sonraseninki de iyice belli olur ... Dugunde de harika olursun canimm

Çook teşekkür ederim Papatya. Biraz evvel okudum; Karatay diyetiyle yavaş zayıflanıyormuş. Biraz sabretmek gerek sanırım. Bir de ben suyun ve yürüyüşün kg vermede çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Bu arada muz serbest mi? Muzda çok nişasta ver çünkü.
Bir de son sorum; bazen canım çok tatlı istiyor. Kuru meyvelerden hangileri serbest ve ne zaman, ne kadar tüketmek gerekiyor?

Hepimize kolay gelsin...

Hosgeldin karatay kurkcu dukkanina
selam ,, bende geri geldim biliyorsunuz surekli stresteydim su sinav mevzusu ama artik rahatiim hayalimdeki alani kazandim geri baslayacam diyete
Hosgeldinn
yoğun spor yaparsan olur.günde 2 saat gibi...Hepsini birden yapmak zorunda değilsin.Sabah 1 saat,akşam 1 saat olabilir.
HAYATTA HER ŞEYİN BİR BEDELİ VAR :))))
evet cnm 2 oglus var .. Bbiri5 yasinda digeri 4 aylik 1 saat yspiyorum da 2 yi deneyeyimm.. Trsrkkurler cnm

Spor, spor, spor...
maalesef başka yolu yok.

Lahmacuna izin var mııı???

Lahmacuna izin var mııı???

sanırım sen karatay yapıp yapmamaya karar verme aşamasındasın bunun için öncelikle hocanın kitabını okumanı tavsiye ederim ki neyi neden yeyip neden yemememiz gerektiğini öğren ya da youtube dan hocanın katıldığı programların videolarını izle ekmek yasak ama haftada 1 veya 2 lahmacun yiyebilirsin çünkü hamuru mayasız ve çok ince balık yediğin günler üzerine 1 kk tahin helvsına izin var çünkü tahin balıktaki omega3 emilimini artırıyor bunlar gibi püf noktaları var

sabah
1 kase ayranlı çorba (yumurta yerine)
1 dilim peynir
10 zeytin
1 avuç fıstık

öğle
5 tane çiğköfte
ayran

akşam
2 dilim biftek
salata
belki biraz fıstık

3 lt su 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…