Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

seni görüyorum
naaptın indirebildin mi

selam cnm ilk kez bilgisayardan girdim :) fırsat buldum senden linki ni daha istesem gecmiş konusmamıza bakacaktım ben de.. forumda yenıyım ya afalladım birden cok karmaşık geldi birde kilo ticker nasıl indiriliyor .. cok sey istedim ama cözemedim bebiş oldugundan zamanım da kısıtlı

Son düzenleme:
3 kadın olan cnm bir de leslie diye bisey var onu da inceledim biraz o da güzelmiş ortaya karışık yapalım bari bi gün biri bi gün diğeri olur mu şekerim..

leslie süper bi cardio ama ben yazın yapamadım aşırı terledim ve bunaldım akşamları yürüyüş yapıyorum cardio olarak callaneticsi sıkılaşma için istiyorum 21 günü bir kür gibi yapmak gerekmiş zaten benim 26 günüm kaldı ankaraya gitmeme aralıksız yapmalıyız

Sabah:kkk

Öğlen:yeğenlerimin diş hediği vardı:)
3 kaşık az şekerli,kuru üzümlü buğday
Yarım dilim taş kadayıf
Yarım dilim kremalı milföy
1 dilim peynirli börek
Çantalık şeyler yedim ama az az,şu an açım akşama dikkat etmem lazım.!!

Tatilden döndüm kızlar.! artık evdeyim...o güzelim denizi özleyecem akşam yürüyüşlerini de....uzanıp kitap okumayı da...
..yemek,temizlik,çamaşır derdi yoktu...tek dert hangi tarafa uzansamdı:) şimdi gerçek hayatla karşı karşıyayım...

Peki tatlim uyguluruzzz yarin basliyoruzz o zamann

gerçek hayata hoşgeldin
bayram bitti tatil bitti tolerans da bitti uzuuun aradan sonra ilk çantayı sana göndersem alınmazsın di mi

banada örnek olun. lütfeeeeeeeennnnnnnnnnn..........

Sabah:kkk

Öğlen:yeğenlerimin diş hediği vardı:)
3 kaşık az şekerli,kuru üzümlü buğday
Yarım dilim taş kadayıf
Yarım dilim kremalı milföy
1 dilim peynirli börek

Akşam:1 dilim bonfile
2 domates
15 fındık

Misafirliğe gittik ve 2 bülbül yuvası ve yanında da biraz dondurma yediiiim ve biraz ceviz veeee 2,3 dilim elma ((

Son düzenleme:
banada örnek olun. lütfeeeeeeeennnnnnnnnnn..........

olalım şekerimmm sen yeter ki istelinki aldın herhalde hergün yap yaz ben birazdan ilkini yapacağım

yaw sen naaptın öğlen yediklerin yetmezmiş gibi akşam yemeğinden sonra bunlar yok artık....
tatilde kaçamk yapmadın eve dönünce coştun silkelen kendine gel yoksa hooop başa dönersin
yediklerin için sevdiğinden göndereyim de aklın iyice başına gelsin çantalar yetmemiş anlaşılan

[/QUOTE] yaw sen naaptın öğlen yediklerin yetmezmiş gibi akşam yemeğinden sonra bunlar yok artık....
tatilde kaçamk yapmadın eve dönünce coştun silkelen kendine gel yoksa hooop başa dönersin
yediklerin için sevdiğinden göndereyim de aklın iyice başına gelsin çantalar yetmemiş anlaşılan][/QUOTE]

Değil mi yaaa.? Ben de şaşırdım kendime,bu misafirlikler beni mahvediyor;( tamam tamam adam gibi devam edecem...
Dün misafirlikte kızımın kv. Beni çokk süzdü acaip rahatsız oldum.... Nazarı mı değdi ne ? Sanki ben incelip güzelleşirsem onun tacı elinden alınacakmış gibi davranıyor:)))

Son düzenleme:
][/QUOTE]

Değil mi yaaa.? Ben de şaşırdım kendime,bu misafirlikler beni mahvediyor;( tamam tamam adam gibi devam edecem...
Dün misafirlikte kızımın kv. Beni çokk süzdü acaip rahatsız oldum.... Nazarı mı değdi ne ? Sanki ben incelip güzelleşirsem onun tacı elinden alınacakmış gibi davranıyor:)))[/QUOTE]

felluzcum sen o kadına dikkat et verdiğin kiloları da geri aldıracak sana söyliym

1/21

21 günlük sıkılaşma kürünün ilki başarıyla tamamlandı:130: geriye kaldı 20 tane
hareketler çok yavaş yapıldığı için etkisi yoğun oldu bazı hareketler 50 bazıları 100 kere yapılıyor 100 lükleri 60-70 yaptım alıştıkça tam yapabileceğimi düşünüyorum
sırılsıklam ter içinde kaldım üstüne bolca su içtim bi de güzel kese yaptım ooohhhh mis kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum şimdi kızımın elinden kahve içeceğim yanında bir tane lokum yiyeceğim haberiniz olsun

ben bugün ölçülerimi alacaktım 21 günün sonunda kaç cm gittiğini öğreneyim diye unuttum şimdi karnım dolu yarın sabah alcağım sen de al sonuçları karşılaştıralım

Dün misafirlikte kızımın kv. Beni çokk süzdü acaip rahatsız oldum.... Nazarı mı değdi ne ? Sanki ben incelip güzelleşirsem onun tacı elinden alınacakmış gibi davranıyor:)))[/QUOTE]

felluzcum sen o kadına dikkat et verdiğin kiloları da geri aldıracak sana söyliym[/QUOTE]

Ağzından yel alsın.!!!! Böyle bir şeye asla izin verememmmm ..!!!

Yaptığın sporlar için seni tebrik ediyorum ben de başlamak isterdim ama daha değil.biraz yorgunum ve koşuşturmacalarım var.

sen de işlerin bitince başlarsın sıkıcı ama kolay geldi bana
dünürün meselesine dönersek seni şişmanlatmak istemesi onun açısından bakarsan çok normal o çabalayacak sen direneceksin

sen de işlerin bitince başlarsın sıkıcı ama kolay geldi bana
dünürün meselesine dönersek seni şişmanlatmak istemesi onun açısından bakarsan çok normal o çabalayacak sen direneceksin

Kesinlikle öyle olacak gibi görünüyor bir de bana negatif enerji veren insanlarla ne kadar az görüşsem o kadar iyi olacak...bugün kılımı kıpırdatacak halim yok...tatil yaramadı bana.! hemoroidim hortlamıştı ya.!! O beni mahvetti. karatayı tam uygulayınca geçmişti oysa rahatsızlıklarım..bayramda karıştırınca başladı yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…