seni görüyorum
naaptın indirebildin mi
callanetics - YouTube
canım bu link direkt 1 saatlik bütün bölgelere yönelik olan
tickerfactory.com adresinden yapıyorsun
tesekkür ederim xc9 youtubeden kısayola ekledim yarın sabah başlayacagımm.. bugun yuruyusumu ve sporumu yaptım .. yarına baslıyorummm hep bırlıkte eriyoruzz
tamam canım ben de yarın başlayayım linke gözattın di mi 3 kadın olan 58 dk lık
3 kadın olan cnm bir de leslie diye bisey var onu da inceledim biraz o da güzelmiş ortaya karışık yapalım bari bi gün biri bi gün diğeri olur mu şekerim..
leslie süper bi cardio ama ben yazın yapamadım aşırı terledim ve bunaldım akşamları yürüyüş yapıyorum cardio olarak callaneticsi sıkılaşma için istiyorum 21 günü bir kür gibi yapmak gerekmiş zaten benim 26 günüm kaldı ankaraya gitmeme aralıksız yapmalıyız
Sabah:kkk
Öğlen:yeğenlerimin diş hediği vardı:)
3 kaşık az şekerli,kuru üzümlü buğday
Yarım dilim taş kadayıf
Yarım dilim kremalı milföy
1 dilim peynirli börek
Çantalık şeyler yedim ama az az,şu an açım akşama dikkat etmem lazım.!!
Tatilden döndüm kızlar.! artık evdeyim...o güzelim denizi özleyecemakşam yürüyüşlerini de....uzanıp kitap okumayı da...
..yemek,temizlik,çamaşır derdi yoktu...tek dert hangi tarafa uzansamdı:) şimdi gerçek hayatla karşı karşıyayım...
benim bilgisayar tv ye bağlı direkt açıp yapıyorum yani her an başlayabilirim sen hazır olduğunda haber ver başlayalım
bu arada mahzenin de kulaklarını çınlatayım bunu ilk o söylemişti ben de sıkıcı şöyle böyle demiştim ama sonuçları görünce mutlaka yapmam gerek dedim biz başlayalım diğerlerine de örnek oluruz
gerçek hayata hoşgeldin
bayram bitti tatil bitti tolerans da bitti uzuuun aradan sonra ilk çantayı sana göndersem alınmazsın di mi
banada örnek olun. lütfeeeeeeeennnnnnnnnnn..........
Sabah:kkk
Öğlen:yeğenlerimin diş hediği vardı:)
3 kaşık az şekerli,kuru üzümlü buğday
Yarım dilim taş kadayıf
Yarım dilim kremalı milföy
1 dilim peynirli börek
Akşam:1 dilim bonfile
2 domates
15 fındık
Misafirliğe gittik ve 2 bülbül yuvası ve yanında da biraz dondurma yediiiim ve biraz ceviz veeee 2,3 dilim elma((
sen de işlerin bitince başlarsın sıkıcı ama kolay geldi bana
dünürün meselesine dönersek seni şişmanlatmak istemesi onun açısından bakarsan çok normal o çabalayacak sen direneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?