Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:1 kase keşkek (komşular getirdi adak yemeği)

Öğlen 16:00. 4 kaşık et sote,2 avuç fındık,1 kase yoğurt.

Akşam: yazarım

Slm arkadaşlar,

Çok yoğun günler geçiriyorum, sanırım yarın bildirim yapamayacağım.. İnşallah haftaya herşey daha düzenli olur.. Birincileri şimdiden tebrik ederim

Ilk bildirimi yapayim
Su an bulundugum yerde tarti yok sabah tartilamayacagim pazar sabahi tartildigimda 300 gram fazla ciktim ben vermisimdir derken bide almisim gelde gicik olma yuzdem 0,419 cepten girdigim icin formata gore yapamiyorum

bugün oruçluydum.6 gün ara vermeden tutacağım inşallah.
Göründüğü üzere spor yapmamak için her zaman bir bahane buluyorum.Zayıflama derdindeyken hergün parkta spor aletlerinde 1-1,5 saat çalışırdım.Havalar ısınınca parkta güneşin altında değil spor yapmak oturmak bile imkansız hale gelince eve kapandım.güneşi, sıcağı pek sevmiyorum zaten.
3 aydır bilgisayar tv başında yada kitap okuyarak zaman geçiriyorum.Hantallaştım iyice.

evde yapılan, kızların yaptığı ve verim aldığı ama benim bir türlü kalkıp yapamadığım spor aktiviteleri var. leslie, callanetics (umarım doğru yazmışımdır) istersen onları yapabilirsin canım.

4 gündür forumda yoktum. neler yapmışsınız diye bir okuyayım dedim. yine çook tatlısınız. çok hoş muhabbetler dönmüş, kaynanalar ve bilimum akrabalar çekiştirilmiş. yeni kararlar alınmış. felluz hastamız olmuş, seam bizden ayrılamıyomuş. sabah bunları okuyunca ister istemez yüzüm gülmeye başladı.
size bir sır vereyim. benim sadece 300 grım kaldı hedefime ama ben gitmemek için 1,5 2 aydır 700 gr veremedim. sanırım veresim ve gidesim yok. galiba 2. hedef 53 falan yapıcam.muhtemelen bu gidişle 0 değil - bedenlere falan düşene kadar buralarda olurum hepinizi çook öpüyorum

başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:55,7( bu en son bildirim yaptığım kilo)
bu hafta kilo: 55,3
haftalık yüzde:0,71
fark:400
toplam fark:6,7
beden:36
boy:1.68
spor: yapamadım

merhaba detoxta 1.gün

ben ilki 1 hafta sürecek bir detoksa başladım bugün.zira iştah kontrolümü yapamadığım için karatay'ı da çok sağlıklı yaptığımı düşünmüyorum.Amacım yeme isteiğimi, büyüyen midemi küçültmek.ödem atmak.başarılı olursam sizinlede paylaşıcam.güzel birhafta diliyorum sizeee.

geçmiş olsun canım
negatif enerjili insanlardan uzak durmak o kadar da kolay olmuyor her an her yerde karşımıza çıkabiliyorlar onlar hep aramızdalar işin kötüsü kendilerinin farkında değiller daha da kötüsü kendilerini mükemmel zannedip herşeyin en iyisine sadece kendilerinin layık olduğunu zannediyorlar istedikleri olmayınca da saldırganlaşıyorlar..................oooooofffffffffffffffffffffffffff off!!!!! söyleyecek söz çok

Slm arkadaşlar,

Çok yoğun günler geçiriyorum, sanırım yarın bildirim yapamayacağım.. İnşallah haftaya herşey daha düzenli olur.. Birincileri şimdiden tebrik ederim

canım allah güç kuvvet versin de işlerini kolayca yoluna koyabilesin

oruçlarını bitir de sen de egzersizlere başla bence yoksa yavaş yavaş kilo almaya başlarsın emeklerine yazık olur

daha önce de demiştim sen ve seam yakında hedefe ulaşıcaksınız ama bizi bırakmayın diye...şimdi hayatdevamediyor da armıza katıldı kilo koruma döneminde de karatay topiğinden vazgeçmiyoruz
all together all together (leslie nin de kulaklarını çınlatalım)

nasılsın canım görüşmeyeli??

3-5 gündür nezlemsi bi durumum var hafif bi kırıklık üstünde durmuyorum yoksa daha fena hasta olucam
geçan hafta tartılamamıştım kilo aldığımı biliyordum bu hafta pek verememişim bildirimi yapayım da gör halimi

bize de bahset biraz nasıl bişey bu detoks için 1 hafta uzun değil mi

kendime çok kızdım yaptığım kaçamakların toplam kalori değeri 1.5-2 kilo aldıracak kadar değildi buradan anlıyoruz ki karatay hoca boşuna kalori hesabı yapmayın demiyor
moralsiz olduğum için uzun uzun yazamadım çizelgemi de değiştirmeyeceğim baktıkça daha çok gayret edeyim
rumuz: xc9
son kilo: 61.2
bu hafta: 62.7
fark: +1.5
yüzde: %+2.45

kızlar yazdıklarım ortada çıkıyor sizde de öyle mi
bazen de smile ler tıklayınca yazmıyor klavyeden yazmak zorunda kalıyorum sizde de öyle oluyor mu

canım hiç problem değil. hemen toparlanırsan bir sonraki kilo bildiriminde 61. 00 bile olabilirsin. regl oldum demiştin, yanılıyormuyum??????

kızlar yazdıklarım ortada çıkıyor sizde de öyle mi
bazen de smile ler tıklayınca yazmıyor klavyeden yazmak zorunda kalıyorum sizde de öyle oluyor mu

eveeet, yazılar ortada başlıklar falan da ortada, bi kasma durumu da var. alışamadım(((((

Felluz
başlangıç tarihi:9 mart
başlangıç kilo:87
geçen haftaki kilo:77.9
bu hafta kilo: 78.4
fark:+500
beden:42,44
boy:1.63
spor: yürüyüş

Kızlar ben kaçıyorum çok işim var!! Sonra konuşuruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…