Sabah:1 kase keşkek (komşular getirdi adak yemeği)
Öğlen 16:00. 4 kaşık et sote,2 avuç fındık,1 kase yoğurt.
Akşam:1 parça et haşlama,1 avuç fındık,1 kase yoğurt.domates.
bugün oruçluydum.6 gün ara vermeden tutacağım inşallah.
Göründüğü üzere spor yapmamak için her zaman bir bahane buluyorum.Zayıflama derdindeyken hergün parkta spor aletlerinde 1-1,5 saat çalışırdım.Havalar ısınınca parkta güneşin altında değil spor yapmak oturmak bile imkansız hale gelince eve kapandım.güneşi, sıcağı pek sevmiyorum zaten.
3 aydır bilgisayar tv başında yada kitap okuyarak zaman geçiriyorum.Hantallaştım iyice.
Kesinlikle öyle olacak gibi görünüyor bir de bana negatif enerji veren insanlarla ne kadar az görüşsem o kadar iyi olacak...bugün kılımı kıpırdatacak halim yok...tatil yaramadı bana.! hemoroidim hortlamıştı ya.!! O beni mahvetti.karatayı tam uygulayınca geçmişti oysa rahatsızlıklarım..bayramda karıştırınca başladı yine..
Slm arkadaşlar,
Çok yoğun günler geçiriyorum, sanırım yarın bildirim yapamayacağım.. İnşallah haftaya herşey daha düzenli olur.. Birincileri şimdiden tebrik ederim
bugün oruçluydum.6 gün ara vermeden tutacağım inşallah.
Göründüğü üzere spor yapmamak için her zaman bir bahane buluyorum.Zayıflama derdindeyken hergün parkta spor aletlerinde 1-1,5 saat çalışırdım.Havalar ısınınca parkta güneşin altında değil spor yapmak oturmak bile imkansız hale gelince eve kapandım.güneşi, sıcağı pek sevmiyorum zaten.
3 aydır bilgisayar tv başında yada kitap okuyarak zaman geçiriyorum.Hantallaştım iyice.
4 gündür forumda yoktum. neler yapmışsınız diye bir okuyayım dedim. yine çook tatlısınız. çok hoş muhabbetler dönmüş, kaynanalar ve bilimum akrabalar çekiştirilmiş.yeni kararlar alınmış. felluz hastamız olmuş, seam bizden ayrılamıyomuş. sabah bunları okuyunca ister istemez yüzüm gülmeye başladı.
size bir sır vereyim. benim sadece 300 grım kaldı hedefime ama ben gitmemek için 1,5 2 aydır 700 gr veremedim. sanırım veresim ve gidesim yok. galiba 2. hedef 53 falan yapıcam.muhtemelen bu gidişle 0 değil - bedenlere falan düşene kadar buralarda olurumhepinizi çook öpüyorum
nasılsın canım görüşmeyeli??
merhaba detoxta 1.gün
ben ilki 1 hafta sürecek bir detoksa başladım bugün.zira iştah kontrolümü yapamadığım için karatay'ı da çok sağlıklı yaptığımı düşünmüyorum.Amacım yeme isteiğimi, büyüyen midemi küçültmek.ödem atmak.başarılı olursam sizinlede paylaşıcam.güzel birhafta diliyorum sizeee.
kendime çok kızdım yaptığım kaçamakların toplam kalori değeri 1.5-2 kilo aldıracak kadar değildi buradan anlıyoruz ki karatay hoca boşuna kalori hesabı yapmayın demiyor
moralsiz olduğum için uzun uzun yazamadım çizelgemi de değiştirmeyeceğim baktıkça daha çok gayret edeyim
rumuz: xc9
son kilo: 61.2
bu hafta: 62.7
fark: +1.5
yüzde: %+2.45
kızlar yazdıklarım ortada çıkıyor sizde de öyle mi
bazen de smile ler tıklayınca yazmıyor klavyeden yazmak zorunda kalıyorum sizde de öyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?