Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Zambak
başlangıç tarihi:19 temmuz
başlangıç kilo:78
geçen haftaki kilo:---
bu hafta kilo: ----
fark:---
beden:42-46
boy:1.60
spor: yürüyüş

slm arkadaşlar benimde kilo sorunum var. bugün başladım bende 20 kilo veremem lazım. beni de afranıza alırmısınız

hoşgeldin aramıza
karatay diyetiyle ilgili bilgin var mı hocanın kitabını okudun mu veya videolarını izledin mi mantığını kavradıktan sonra vazgeçmezsin yoksa yavaş veriliyor diye kaçıp gidersin
ilk haftalar hızlı gider sonra yavaşlar buna hazırlıklı ol

hergün düzenli menü bildirimi yaparsan ve liste yapmayı kabul edersen haftaya listeye girersin bu arada ölçülerini almanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
bir haftadan sonra tekrar burdayım.internete 1-2 kere cok kısa girebildim ama dün ve bugun bir haftalık yazdıklarınızın hepsini okudum :)) yeni katılan arkadaslar ve tatilden dönen arkadaslarda hos geldiler :) ben bu bir haftada hiç dikkat edemedim ve suan kac kiloyum henüz bilmiyorum.o yüzden kilo bildirimimi haftaya yapıcam kızlar :)) hepinizi cok özledim gercekten burası özel bir yer.burayı özel yapanda sizin gibi özel insanlar..

gul_0663

Sivasin gulu kullanıcısından alıntı

Dün aksam yediklerim 1 kepce bulgur pilavi, 1 kepce tas kebabi, bol su. Cay.

Sabah Kahvaltim. 12 badem, 2 kaysi, 1 muz, 8-9 tane siyah üzüm.
1 fincan kahve, 1 kücük pet su.

Ögle. 1 kase yogurt, 1 kücük pet su, 10 tane siyah zeytin.
4 km yürüyüs isten sonra.

kahvaltını tam yaparsan metabolizman %30 daha fazla çalışır ve devamlı yağ yakar..senin kahvaltında tok tutacak bişey yokki....yumurta yok peynir yok ceviz yok bunlar olmazsa olmazlardan...muz yeyince yumurtayı 1 e indir diğer zamanlar mutlaka 2 tane ye....hepsini beraber yemezsen 5 km koşmuş gibi yağ yakamazsın ....zayıflarsın ama tok olarak değil aç olarak zamanlada kaçamaklar başlar kilo almaya başlarsın karataya uy tok zayıfla canın başka bişey çekmesin .....oruç tuttuğum halde daha pide kaçamağı bile yapmadım eve ekmek almayı 2 ay önce kesmiştim pide almakta hiç aklıma. gelmiyor.

Gül Hanim. Canim haklisiniz. Bende biliyorum bunlari ama bazen ise gec kalma sorunu yasiyorum.
Birsey yapamadan gidiyorum. Istede yapma imkanim yok. Bu sabah tartildim 76, 6 kg Yum. epey de aldim kacamaklardan falan. Buraya gelecek firsatim bile yoktu.

Kahvaltim. 1 dilim peynir 2 yumurta tereyaginda. 2 incir. 4 ceviz. 8 zeytin.
Cay & su.

Rumuz:hesef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilom : 100. Gecen hafta : 89. Bu hafta: 87.2. Fark:-1800. Yas:30. Beden:46. Spor:30 dak yürüyüş 30 dak karın bacak egzersizi Boy:170. Arkadaslar acil çıkmam gerek herkesi optumm

Kızlar daha önce de söylediğim gibi bildirim yapamıyorum tartılamıyorum tatilde olduğum için. Hiç kaçamaksız ve spır taparak sevam. Kilo kaybedenleri tebrik ediyorum. Diğerlerine de ha gayret ditorum. 3 haftadan az kaldı benim kuzenin düğününe. 3 kilo gitmesi lazımmmmmm!!! Biraz zor mu acaba? Olmadı ayran aşı deroksu mu yapsammm dönünce?

selam arkadaşlar ben daha öncede karatay yaptım 1 aydır falan bıraktım evimde değildim.diğer topikte yazıyordum.1 ayda 3 kiloyu geri almışım((neyse yeniden başlamak istiyorum.burayı: takip etmek istiyorum zira öbür topikte dünden beri yazdığım sorulara yanıt alamadım.buda beni üzdü açıkçası.haftaya kilo bildirimi yaparım liste yapmayı kabul ediyorum.
bugünkü menüm
sabaheynir,kaşar,7 zeytin,domates,salatalık,biber,1 avuç çiğ badem,2 kayısı(kahvaltımı 11 de bitirdim)

görüşmek üzere....

ben bugün ölçülerimi alacaktım 21 günün sonunda kaç cm gittiğini öğreneyim diye unuttum şimdi karnım dolu yarın sabah alcağım sen de al sonuçları karşılaştıralım

Cnm dün ani misafirim geldi yatılı bu gün yaptım şutum çıktı ben de sayıları tam yapamadım aslında demekki problem bende degılmıs ben de yarın sabah alayım cnm karsılastıralımmmm

canım sen buradan ayrılma bütün sorularına cevap alırsın:13: yeni gelenlere kucak açmamak bindiğin dalı kesmek oluyor ne kadar çok olursak o kadar çok motive oluyoruz bilgilerimizi sürekli tazeliyoruz ve zevkle hızla kilo veriyoruz
yumurta yememişsin kahvaltını 11 de yaptığına göre 2 öğün yapıyorsun galiba
liste hazırlama işi herkesin tatili bitene kadar gönüllülük esasıyla yapılıyor yazın sonunda düzenli bir sıra oluşturup
hazırlayacağımız tarihleri yazacağım

Cnm dün ani misafirim geldi yatılı bu gün yaptım şutum çıktı ben de sayıları tam yapamadım aslında demekki problem bende degılmıs ben de yarın sabah alayım cnm karsılastıralımmmm

asıl yarın acısını anlayacaksın sabah kalktım kollarım tutmuyordu ama şu an iyiyim benim de bugün evde işlerim var 2.sini akşama doğru yapacağım ve hemen buraya yazacağım
bayramda fazlaca kilo alınca anında 1.5-2 cam kalınlaşmışım çok üzgünüm

ilgin için sağol canım.sabah 68 kiloyu görünce birden karar verdim başlamaya yumurta haşlamaya fırsatım olmadı.oğlum ve kociş çok acıkmışlardı.şuan tatilde olduğum için iki öğün oluyor.okullar açılınca 3 öğün yapıyorum mecbur erken kalkıyoruz çünkü.mesajın beni motive etti takipçinizim

Baslangic tarihi 13.07.2012 kg 83.
Gecen ay 74.4 kg
Bu ay 76,6 kg
Boy 1.58.

Hedef 70.

Paratik bitti. gecen hafta, artik evdeyim. Ve tekrar aranizdayim. yeni bir pratige kadar.
Karataydan uzaklasmak sagliktan uzaklasmak gibi birsey canlarim.
Ins artik devam edecegim sporada basladim gecen hafta. Ilk hedefim 70. Doktorumda diyor hedeflerini Kücük basla.
ûzülmezsin diyor. Bende ilk hedefim 70 diyorum.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar

tatil bitti ve gerçek hayata dondük maalesef güzel günler ne kadar çabuk bitiyor tabii benim karatyla hiç alakam olmadı tatilde
bu sabah tartılacaktım ama baskülün pili bitmiş bugün alacam 2 arkadaş call başlamış bende sizlere katılabilir miyim kızlar
ramazanda bikaç gün yapmıştım call teyzeyle olanı sizin yaptığınız da farklı bikaç hareket var işi sıkı tutmam lazım yoksa ki gitmiyor bu kilolar

sabah yumurta hariç k.k yaptım ve bol bol su içiyorum

bayram hepimizi mahvetti callen teyzenin 1 saatlik videosunu bulamadım ben de 3 rus kızın olduğuna başladım dün sonu küt diye bitiyor nedenini anlayamadım ben de biraz daha esneyip bitirdim 1 saat tam doluyor zaten
sen de başla tabi ki çok olursak birbirimizi destekleriz zira sıkıcı bi egzersiz ama çok etkiliymiş yapmazsak olmaz di mi

sen kaç kilosun? eğer kilon çok düşük değilse 3 haftada 3 kilo kaçamaksız ve sporla gayet güzel verilebilir

Öglen 1 tabak kuru fasulye.
Bahcemdeki ürünlerden salata, domates diisnda, kuzu kulagi, marul. yesil sogan, salatalik.
5 tane biber tursusu.1 bardak su..

kurban bayramının hemen ardından düğün var. o zamana kadar taş gibi olmam lazım. bu callanetics(?) banada iyi gelecek herhalde

Selam kızlar bügün karatay diyetine başlamaya karar verdim aslında uzun zamandır diyet yapıyorum 2012 aralıktan bugune kadar 85 den 73 kiloya düştüm diyetisyenle ama diyetisyen çok sık ara yaptırdıgı için biraktim inşallah karatay bana faydalı olur

Kızlar bu arada size bir sorum var uzun zamandır bu konuyu takip ediyodum ve bazı arkadaşlar muz kayısı şeftali falan yiyolar diyetinde ben karatay diyetinde meyve yok diye biliyordum beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…