slm arkadaşlar benimde kilo sorunum var. bugün başladım bende 20 kilo veremem lazım. beni de afranıza alırmısınız
slm arkadaşlar benimde kilo sorunum var. bugün başladım bende 20 kilo veremem lazım. beni de afranıza alırmısınız
ben bugün ölçülerimi alacaktım 21 günün sonunda kaç cm gittiğini öğreneyim diye unuttum şimdi karnım dolu yarın sabah alcağım sen de al sonuçları karşılaştıralım
selam arkadaşlar ben daha öncede karatay yaptım 1 aydır falan bıraktım evimde değildim.diğer topikte yazıyordum.1 ayda 3 kiloyu geri almışım((neyse yeniden başlamak istiyorum.burayı: takip etmek istiyorum zira öbür topikte dünden beri yazdığım sorulara yanıt alamadım.buda beni üzdü açıkçası.haftaya kilo bildirimi yaparım liste yapmayı kabul ediyorum.
bugünkü menüm
sabaheynir,kaşar,7 zeytin,domates,salatalık,biber,1 avuç çiğ badem,2 kayısı(kahvaltımı 11 de bitirdim)
görüşmek üzere....
Cnm dün ani misafirim geldi yatılı bu gün yaptım şutum çıktı ben de sayıları tam yapamadım aslında demekki problem bende degılmıs ben de yarın sabah alayım cnm karsılastıralımmmm
canım sen buradan ayrılma bütün sorularına cevap alırsın:13: yeni gelenlere kucak açmamak bindiğin dalı kesmek oluyor ne kadar çok olursak o kadar çok motive oluyoruz bilgilerimizi sürekli tazeliyoruz ve zevkle hızla kilo veriyoruz
yumurta yememişsinkahvaltını 11 de yaptığına göre 2 öğün yapıyorsun galiba
liste hazırlama işi herkesin tatili bitene kadar gönüllülük esasıyla yapılıyor yazın sonunda düzenli bir sıra oluşturup
hazırlayacağımız tarihleri yazacağım
slm arkadaşlar
tatil bitti ve gerçek hayata dondük maalesef güzel günler ne kadar çabuk bitiyor tabii benim karatyla hiç alakam olmadı tatilde
bu sabah tartılacaktım ama baskülün pili bitmiş bugün alacam 2 arkadaş call başlamış bende sizlere katılabilir miyim kızlar
ramazanda bikaç gün yapmıştım call teyzeyle olanı sizin yaptığınız da farklı bikaç hareket var işi sıkı tutmam lazım yoksa ki gitmiyor bu kilolar
sabah yumurta hariç k.k yaptım ve bol bol su içiyorum
Kızlar daha önce de söylediğim gibi bildirim yapamıyorumtartılamıyorum tatilde olduğum için. Hiç kaçamaksız ve spır taparak sevam. Kilo kaybedenleri tebrik ediyorum. Diğerlerine de ha gayret ditorum. 3 haftadan az kaldı benim kuzenin düğününe. 3 kilo gitmesi lazımmmmmm!!! Biraz zor mu acaba? Olmadı ayran aşı deroksu mu yapsammm dönünce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?