Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hedef60, leneva dışında kilo veren yok..xc9,ben ve gül 0663 artıdayız maalesef(

Haftaya daha güzel sonuçlarla dönecez inşallah:) moral bozmak yok kızlaaar.!!

VERENLERRR

Hedef60:-1800 :124: :124:

Leneva:-400 :124:

ALANLAR

Xc9: +1500

Felluz:+500

Gül0663: +300

Unuttuğum yoktur umarım:)cepten yaptım...!!

Son düzenleme:
ellerine sağlık ablacım. hedef60 tebrikler. bu sıcakta kilo alsa dahi burda olup diyeti için emek harcayan herkeside tebrik ediyorum.

hoş geldin. diyetisyenlerin klasik diyetlerinden sonra karatayı seversin diye düşünüyorum. kilo verme döneminde meyve sebze pek önerilmiyor. illa yiycem dersen yada kilo koruma dönemindeysen de sabah öğününe, bir en geç öğle öğününe glisemik indeksi düşük olan meyvelerden ekleyebilirsin.

selam kızlar ikinci öğünümü de şuan bitirdim.
kıymalı bulgurlu dolma 3 tane küçücük ama
yarım tabak semizotu yemeği pirinçsiz
salata domates,4 kaşık sarımsaklı yoğurt1 aydır sürekli tıkındığım için doymıcam sanıyorum 1 avuç içi de çiğ badem yedim.artık birşey yemek yok acıkırsam süt içicem sadece.şuan spor yapacak durumum yok belim ağrıyor.haftaya falan başlarım inşallah selamlar hoşçakalın

Sabah:klasik karatay kahvaltısı

Öğlen:4 kaşık bulgur pikavı.1şiş kebap,1 avuç fındık.

Akşam:2 kaşık patlıcan güveci,1 avuç fındık.

Çok yoğun ve yorgunun aslında bi taraftan misafir gitti bi taraftan oğlum hasta mımız .. Bu yetmiyor gibi bi de pazardan kışlık bişeyler aldım dolaba koymak için... Öldüm aslında .. Yarına da iş çok ama durmadan yılmadan devam karataya ... Felluzcum sagol cnm liste için eline saglık .. Bu gun sabah karatay kahvaltımı yaptım 11 de .. saat 8 de de sehriye corbası , Patlıcan közlemesi , taze fasülye yedimm ... xc9 cumm sporumu Da yaptım cmm ...Görüşmek üzere ..

Sabah:klasik karatay kahvaltısı

Öğlen:4 kaşık bulgur pikavı.1şiş kebap,1 avuç fındık.

Akşam:2 kaşık patlıcan güveci,1 avuç fındık.
Felluzcumm bu hafta olacak Pazartesi'ye güzel başladın .. Devamm ediyoruz bu hafta bolll eksiler inşallah ..
Merhaba Güzelmiş listen beden zaten kendini eğitiyor... Gercekten güzel bir yasam sekli karatay ..
Eline saglık felluzcum bu hafta boğazımı tutmanın ve sporun faydasını gördüm... Haydi kızlar hep birlikte vericezz insallah
hosgeldin cnm baya güzel kilo vermişsin .. Burası çok güzel bir ortam ben de yeni sayılırım.. Ama çok alıştım.. İnsan vazgeçemiyor.... Meyve günde 1 öğün 1 porsiyon . Birde sabah yumurta yemezsen muz var.. Boll eksili günler cnm..
kurban bayramının hemen ardından düğün var. o zamana kadar taş gibi olmam lazım. bu callanetics(?) banada iyi gelecek herhalde
Kesinlikle iyi gelecek cnm...
Öglen 1 tabak kuru fasulye.
Bahcemdeki ürünlerden salata, domates diisnda, kuzu kulagi, marul. yesil sogan, salatalik.
5 tane biber tursusu.1 bardak su..
Menün güzelmiş hosgeldin..
Fire vermediysen gider cnm... Sana güveniyoruzzz.
Evet acıyı merak ediyorum yatıp kalkınca .. Kalkavilirsem.. Üzülme cnm gördüğüm kadarıyla çok azimlisin üstesinden geleceğiz...
Hedefine ulaşman dileğiyle cnmmm
Evet bekleriz cnm coğalalımmmm... Artık düzenli hayatla düzenli kilolar vereceğizzzzz
slm arkadaşlar benimde kilo sorunum var. bugün başladım bende 20 kilo veremem lazım. beni de afranıza alırmısınız
Hoşgeldinn alırızzz tabiikii
Gelll artıklk özledik .. Hep beraber kurtulalım kilolardan ..

Felluzcugum
ellerine saglik canim ben kg aldim ama kacamak yapmadim biliyorsunuz ben kacamaga karsiyim yani cantayi haketmedim S0 gundur regl olmamistim olmaya basladi ondan dolayidir diye dusunuyorum
Felluzcum sagol cnm liste için eline saglık .. Bu gun sabah karatay kahvaltımı yaptım 11 de .. saat 8 de de sehriye corbası ,
Sehriye corbasi yasak canim

felluzcum liste için tşk ederim canım çantaları sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum
yaptığım kaçamaklar çok değildi ama öğün araları ve gi gibi karatayın temel prensiplerine uymayınca kiloların nasıl geri geldiğini öğretti bana

hoşgeldin aramıza
meyveyi arasıra sabah kahvaltısında 1 adet tüketebiliyoruz tabi ki gi si düşük meyveler muzu hoca yumurta yerine veriyor tok tutucu özelliğinden dolayı ancak o da arasıra ancak bizler genelde yumurta yemediğimiz günlerde yine protein grubundan yemeyi tercih ediyoruz köfte yoğurt süt mantar vb

spor için dün plan dışı işlerim çıktı callan yapamadan evden çıktım akşam yaparım dedim ama eve döndüğümde saat 21.30 du çok yorgundum hemen yattım yapamadığım için üzgünüm 2. yi bugün yapacağım artık
oğluşuna da geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Felluzcugum
ellerine saglik canim ben kg aldim ama kacamak yapmadim biliyorsunuz ben kacamaga karsiyim yani cantayi haketmedim S0 gundur regl olmamistim olmaya basladi ondan dolayidir diye dusunuyorum

Haklısın bu topikte tek kaçamak yapmayan sensin canım.aslında o çantayı atarken düşünmeliydim; seni yakından izleyen birisi olarak.sanırım biraz yoğundum ondan kaynaklandı.

Haftaya vereceğine inanıyorum:)

Günaydın arkadaşlar,

Bugün son görümcemi de uğurlayarak yeniden sahalara döneceğim inşallah. Son günlerde kendisiyle birlikte bayağı ipleri kopardık, geç saatte yemeler, bütün zararlılar, tüm haketmediğim haklarımı sonuna kadar kullandım.. Bugün kural dışı oynamayacağım söz verdim kendime, yumurtasız kk ile başladım..

Canım 4 kitabını da aldım okudum. Listeyi de kabul ediyorum her gün düzenli listede yazarım.
Sabah: klasik karatay kahvaltısı

Öğlen:Sulu Et köftesi,cacık
Akşam: Semiz otu çorbası

Son düzenleme:
Canım 4 kitabını da aldım okudum. Listeyi de kabul ediyorum her gün düzenli listede yazarım.
........

süppeerr o zaman sen de buranın müdavimlerinden olacaksın demektir bi görünüp bi kaybolanlar genelde kulaktan dolma bilgiyle gelenler oluyor tekrar hoşgeldin çabana sağlık:))

İlk önce yeni gelen arkadaşlara
hoşgeldiniz diyorummm:))

Hedef60 oğluşuna acil şifalar dilerim...bende yavaş yavaş dondurucuya sebze hazırlamaya başladım o da yoruyor.! Kolayy gelsiinnn:)

Hemen hemen hepimiz kaçırdık canım artık yapmamamız için bir sebep kalmadı..hepimize bol şanslar.:)

Aynen canım, kimse benim kadar hızlı kilo alamaz.! Hemen şişiyorum yaaa bugün tartıldım daha da almışım.ben çok sıkmalıyım artık başka türlü veremiyecem.! Reglim de yaklaştı bu arada
Ben de akşam yemeklerimi geç yedim bu aralar,kitapları tekrar gözden geçirip motive olmayı düşünüyorum..
Ama her şeyden önce relaaaxxx .!!!! Unutmayalım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün 9.30 itibariyle kahvaltımı bitirdim.sanırım bugün iki öğün yapamam.sabah:
haşlanmış yumurta,peynir,ince dilim kaşar,7 zeytin,2 gün kurusu 1 erik,1 avuç badem domates,salata,biber.birazdan denize gitcez orada da ayran içerim yanına çiğ badem götüreyim diyorum.bu arada sabah kalktım karnım inmişti resmen ödemler gitti sanırım.tartıldım ve 67,5 çıktıçok mutlu oldum

Tebrikler canım iyi gidiyorsun:) ara öğün yok biliyorsun değil mi? İki öğün arası en az 4 saat olmalı.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…