Düğün demiş ben de tam anlamadım,ondan cevap bekliyoruuuz:)aaaa!!! ben orayı kaçırmışım lenevanın düğünü mü gerçekten
mrb kızlar sporada basladım sonundaöğlen yemek yemiyorum ama cay kahve cok tüketiyorum sıkıntı olur mu
merhaba herkese,
ben bugünden itibaren karataya tamamen döndüm..........
beni takip edin destekleyin anacım...
Senin düğünün mü lenevaaaa ???.!! Sen zaten taşsın güzelim,ama spor güzelliğini daha da pekiştirecektir.:))
Sporu da diyetide çok sıkı yapıyorum. 68,7 idim en son:) geçtiğimiz p.tesi. Perşşembe tartulıcam bakalım. En azımdan 1 kg gitmiştir inşallah.
eveet evleniyorum, hayırlısıylaa
bu kadar sempatik ifadeler kullanmasan vallahi sana çok kızardım
git gel git gel bağlayacağım seni topiğin kapısına
ben geçen yazmıştım sana 1 haftalık detoks olur mu diye ama okumamışsın 2 günden sonrası sinir bozukluğu insanı hayattan soğutuyor
mrb kızlar sporada basladım sonundaöğlen yemek yemiyorum ama cay kahve cok tüketiyorum sıkıntı olur mu
eveet evleniyorum, hayırlısıylaa
hımmm anladım canım benım sındırımde de sorun oldu aslında hep dogal yıyorum nedenını bılmıyorum bu yuzdn kilo vermemde yavaşladı
sevgili xc9,bir daha gitmiycem.............
diyet kaçınılmazsa bence zevk almaya bakalım.
ben çayla eşlik ediyorum canım
Evet yasak cnm da çok cnm çekti ekşili yedimmFelluzcugum
ellerine saglik canim ben kg aldim ama kacamak yapmadim biliyorsunuz ben kacamaga karsiyim yani cantayi haketmedimS0 gundur regl olmamistim olmaya basladi ondan dolayidir diye dusunuyorum
Sehriye corbasi yasak canim
Çok sağol canımm telafi ederiz sporu cnm merak etme görüşürüzfelluzcum liste için tşk ederim canım çantaları sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum
yaptığım kaçamaklar çok değildi ama öğün araları ve gi gibi karatayın temel prensiplerine uymayınca kiloların nasıl geri geldiğini öğretti bana
hoşgeldin aramıza
meyveyi arasıra sabah kahvaltısında 1 adet tüketebiliyoruz tabi ki gi si düşük meyveler muzu hoca yumurta yerine veriyor tok tutucu özelliğinden dolayı ancak o da arasıra ancak bizler genelde yumurta yemediğimiz günlerde yine protein grubundan yemeyi tercih ediyoruz köfte yoğurt süt mantar vb
spor içindün plan dışı işlerim çıktı callan yapamadan evden çıktım akşam yaparım dedim ama eve döndüğümde saat 21.30 du çok yorgundum hemen yattım yapamadığım için üzgünüm 2. yi bugün yapacağım artık
oğluşuna da geçmiş olsun canım
Kitaplar acayip motive ediyor ... Kitabı başıcumuzdannn kadınlar kulübü karatay topiği ekranımızdan eksik etmeyelim ... Relax relax verelim kiloları ..İlk önce yeni gelen arkadaşlara
hoşgeldiniz diyorummm:))
Hedef60 oğluşuna acil şifalar dilerim...bende yavaş yavaş dondurucuya sebze hazırlamaya başladım o da yoruyor.! Kolayy gelsiinnn:)
Ssağolasınn canımmmm evet zor kışlık hazırlamak.. Ben yarısını kolayladım okul açılmadan bitirmem lazım .. Sana da kolay gelsin..
Hemen hemen hepimiz kaçırdık canımartık yapmamamız için bir sebep kalmadı..hepimize bol şanslar.:)
Aynen canım, kimse benim kadar hızlı kilo alamaz.! Hemen şişiyorum yaaa bugün tartıldım daha da almışım.ben çok sıkmalıyım artık başka türlü veremiyecem.! Reglim de yaklaştı bu arada
Ben de akşam yemeklerimi geç yedim bu aralar,kitapları tekrar gözden geçirip motive olmayı düşünüyorum..
Ama her şeyden önce relaaaxxx .!!!! Unutmayalım :)
Ever vücuttaki ödemler iniyor insan rahatlıyor verdikçe mutlu oluyor ...günaydın kızlar bugün 9.30 itibariyle kahvaltımı bitirdim.sanırım bugün iki öğün yapamam.sabah:
haşlanmış yumurta,peynir,ince dilim kaşar,7 zeytin,2 gün kurusu 1 erik,1 avuç badem domates,salata,biber.birazdan denize gitcez orada da ayran içerim yanına çiğ badem götüreyim diyorum.bu arada sabah kalktım karnım inmişti resmen ödemler gitti sanırım.tartıldım ve 67,5 çıktıçok mutlu oldum
merhaba herkese,
ben bugünden itibaren karataya tamamen döndüm.dün detoksumun ilk günüydü ve birhafta yapmay ıplanlıyordum.ama her öğünde ananas yiyince inanın sinirlerim bozuldu.benimküçük bir kızım var.ona tahammülsüzlüğüm artıyor böyle azyiyince.yapanlara bravo diyorum ben yapamdım.ve boşverdim...hayattan zevk almadangeçmez ki ömür.karatay yaptığımda kendimi enerjik ve mutlu hissediyorum.
yine hergün menümü paylaşmaya devam edicem.kontrolü ve sporu elden bırakmıcam.Bugün 67.9 kiloyu gördüm(ama regldöneminde olduğum için bunu önemsemiyorum.)
sabah(08.30):mantar sote biberli soğanlı,sütlü kahve
öğle(12.30):klasik k.k
akşam(18.30):1 tabak mercimek çorbası ve salata.5-6 kuru kayısı biraz ceviz yada yer fıstığı,kahve
sonrasında beşibiryerde çay
spor:1saat koşu bandında tempolu yürüyüş ve ev işleri.
beni takip edin destekleyin anacım...[/. Sonuna kadar ddestekçinizz.. Karatayda sağlıklı besleniyor insan herşeyden önce 2 öğünün üstü fazla gelîyor artık bana.. İnsan alışıyor.. Karatayı yapmak çok zevklii .. Görüşürüz cnmmm
Sonuna kadar destekçinizz.. Karatayda sağlıklı besleniyor insan herşeyden önce 2 öğünün üstü fazla gelîyor artık bana.. İnsan alışıyor.. Karatayı yapmak çok zevklii .. Görüşürüz cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?