Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aaaa!!! ben orayı kaçırmışım lenevanın düğünü mü gerçekten
Düğün demiş ben de tam anlamadım,ondan cevap bekliyoruuuz:)
mrb kızlar sporada basladım sonunda öğlen yemek yemiyorum ama cay kahve cok tüketiyorum sıkıntı olur mu

Günde 2 yeşil çay içersen zayıflamaya yardımcı olur.! Siyah çay ve kahvenin aşırısı sıkıntı yaratır mı bilemiyorum .ben 2 kahve içiyorum 3 te açık çay.bağırsakları kurutur diye biliyorum..siyah çay yemekle beraber veya hemen sonra alınırsa demir emilimini engellermiş canım.

hımmm anladım canım benım sındırımde de sorun oldu aslında hep dogal yıyorum nedenını bılmıyorum bu yuzdn kilo vermemde yavaşladı

merhaba herkese,

ben bugünden itibaren karataya tamamen döndüm.dün detoksumun ilk günüydü ve birhafta yapmay ıplanlıyordum.ama her öğünde ananas yiyince inanın sinirlerim bozuldu.benimküçük bir kızım var.ona tahammülsüzlüğüm artıyor böyle azyiyince.yapanlara bravo diyorum ben yapamdım.ve boşverdim...hayattan zevk almadangeçmez ki ömür.karatay yaptığımda kendimi enerjik ve mutlu hissediyorum.

yine hergün menümü paylaşmaya devam edicem.kontrolü ve sporu elden bırakmıcam.Bugün 67.9 kiloyu gördüm(ama regldöneminde olduğum için bunu önemsemiyorum.)

sabah(08.30):mantar sote biberli soğanlı,sütlü kahve
öğle(12.30):klasik k.k
akşam(18.30):1 tabak mercimek çorbası ve salata.5-6 kuru kayısı biraz ceviz yada yer fıstığı,kahve
sonrasında beşibiryerde çay
spor:1saat koşu bandında tempolu yürüyüş ve ev işleri.

beni takip edin destekleyin anacım...

merhaba herkese,

ben bugünden itibaren karataya tamamen döndüm..........
beni takip edin destekleyin anacım...

bu kadar sempatik ifadeler kullanmasan vallahi sana çok kızardım
git gel git gel bağlayacağım seni topiğin kapısına

ben geçen yazmıştım sana 1 haftalık detoks olur mu diye ama okumamışsın 2 günden sonrası sinir bozukluğu insanı hayattan soğutuyor

Senin düğünün mü lenevaaaa ???.!! Sen zaten taşsın güzelim,ama spor güzelliğini daha da pekiştirecektir.:))

evet ablacım benim düğünüm:) ama benim hiç birşeyim hazır değil. nasıl yetişicem hiç bilmiyorum
iltifatın içinde çook teşekkür ederim.

Son düzenleme:

sevgili xc9,bir daha gitmiycem.tatil ve ramazanbitti.ve ben olmaktan korktuğum yere yani ilk başa döndüm.ayyy oluyoryapıyorlar haftada 5kilo veren var ama ben yapamadım gerçekten sinirlerim bozuldu.birgünde.

diyet kaçınılmazsa bence zevk almaya bakal
ım.

hımmm anladım canım benım sındırımde de sorun oldu aslında hep dogal yıyorum nedenını bılmıyorum bu yuzdn kilo vermemde yavaşladı

vücut bazen kilo vererek bazende kilo vermeden daralarak forma girer. gerçekten diyetine uyuyorsan bu sana beden ölçüsünde incelme olarak dönecektir. hiç merak etmee

ben çayla eşlik ediyorum canım

ben de suyla idare ediyorum kahvemi sabah içtim sıcaklarda 2. si fazla geliyor birazdan callan yapıcam ama benim kız arkadaşını alıp eve geliyor erikli tart yapacaklarmış tarife baktım nefis bişeye benziyor bugün de durum offside

bu arada birşey sorabilir miyim.ben önceden girip çıkardım hemen işte olduğumdan.şimdi herkes burda ama post giren yok.Napıyosunuz siz orada bakayım...kargom geldi akıllı telefonum olsa çeker şimdi yeni ayakkabılarımın resmini koyardım.ahhyokluk...

Felluzcugum
ellerine saglik canim ben kg aldim ama kacamak yapmadim biliyorsunuz ben kacamaga karsiyim yani cantayi haketmedim S0 gundur regl olmamistim olmaya basladi ondan dolayidir diye dusunuyorum

Sehriye corbasi yasak canim
Evet yasak cnm da çok cnm çekti ekşili yedimm
Çok sağol canımm telafi ederiz sporu cnm merak etme görüşürüz
Kitaplar acayip motive ediyor ... Kitabı başıcumuzdannn kadınlar kulübü karatay topiği ekranımızdan eksik etmeyelim ... Relax relax verelim kiloları ..
Ever vücuttaki ödemler iniyor insan rahatlıyor verdikçe mutlu oluyor ...

teşekkürler hedef60...amacımız aynı.şuankaç kilosunuz çizelgeniz olamadığından göremedim de.inşallah hepbirlikteolalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…