bu arada birşey sorabilir miyim.ben önceden girip çıkardım hemen işte olduğumdan.şimdi herkes burda ama post giren yok.Napıyosunuz siz orada bakayım...kargom geldi akıllı telefonum olsa çeker şimdi yeni ayakkabılarımın resmini koyardım.ahhyokluk...
hahahhahahahahaaaaa
sen var ya sen hınzır seni
hala gülüyorum ben bu lafı kullanırım artık haberin olsun
canım benim hadi hayırlısı...
artık düğün hazırlıklarını online takip ederiz:))))
Allah mesut bahtiyar etsin.
ben de suyla idare ediyorum kahvemi sabah içtim sıcaklarda 2. si fazla geliyor birazdan callan yapıcam ama benim kız arkadaşını alıp eve geliyor erikli tart yapacaklarmış tarife baktım nefis bişeye benziyor bugün de durum offside
sen bu sefer ne yumurtlayacaksın diye bekliyoruz
hadi yeni bişey söyle de gülelim
aradığım kişi sensin intternetten alışveriş yaptığında olmayanları naapıyorsun her seferinde tam alıcam elimde kalır diye vazgeçiyorum
bende bu söze çok güldüm.hayatımda ilkdefa böyle bir nitelendirlme oldu.hınzııır.kaçyaşındasın sen ajan xc9?
birde iyisin hoşsun da ben okadar samimiyeti ilerlettiğimizi hatırlamıyorum yumurtlamak falan.böyle yazarken eglenceliolalımdiye biriki espri yapmaya çalışıyorum ama...
internetten alışveriş konuusunda önceden bildiğim markaların hatta denediğim ayakkabıların.sonradannette kampanyası olursa kaçırmam alrıım. olmazsa ücretsiz iade diye bir seçenekte var.
yaşları itibarı ile eminim geçen yaptıkları kekte olduğu gibi sadece 1 lokma tadarsın
leneva mutluluklar dılerimmmm
Tebrikler canım iyi gidiyorsun:) ara öğün yok biliyorsun değil mi? İki öğün arası en az 4 saat olmalı.!
teşekkürler canım biliyorum ara öğün yok.denizden erken döndük dalgalıydı.gelince de şunları yedim
1 tabak semizotu,1 kase yoğurt,1 avuç badem 1 avuç fındık(15.30 da bitirdim)görüşmek üzere.bu arada arkadaşlar hangi gün tartılıyosunuz
geri iadede sıkıntı çıkarmayan yerleri tercih et canım. o zaman sorun olmuyor.
evet sonuç? nasıl olmuş yedin mi? daha da önemlisi ne kadar yedin
tşk ederim canım öyle yapmalı nereden olduğunu hatırlamıyorum ama ablam ayakkabı almıştı olmadı izde edene kadar çok uğraşmıştı o olaydan sonra ben de biraz mesafeli duruyorum ama kuzenimin netten aldığı elbiseleri görünce tekrar hevesleniyorum
elime almadan dokunmadan alamam diyordum ama neredeyse bütün kitaplarımı netten alıyorum tabi önce kitapçıda dokunuyorum o ayrı mesele:))
hamuru incecikti ama neredeyse hepsi yağ idi tarife göre yaptım ama bence 1 bardak daha un konsa tam olurdu üstü mükemmel altı çıtır çıtır
yemeyecektim de biraz canım sıkkındı sanırın 1 dilim civarı tırtıkladım çantaları peşinen alayım hakettim üstüne callan yaptım
bu arada 2/21 tamamlandı sonra gittim 15 dk kadar yüzdüm kociş biraz hasta kendini iyi hissederse akşam yürüyüşümüzü de yaparız bakalım
enerjine hayranım valla. yok ben çanta falan gönderemem. önce o çanta gönderdiğim ellerim daha temiz olmalı( mantıları götürdüm dün öğlen)
bence kaçamak yapmayan biri bizi çantalasınnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?