Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yemeğimi yerken menümü de yazayım
sabah
kurumeyvesiz şeftalili kkk

akşam
1 tabak y.mercimek salatası
1 kase ayranlı çorba
1 dilim tart
biraz fıstık yiyebilirim

hımmm anladım canım benım sındırımde de sorun oldu aslında hep dogal yıyorum nedenını bılmıyorum bu yuzdn kilo vermemde yavaşladı
Pişmiş sebzeler iyi geliyor canım.
evet ablacım benim düğünüm:) ama benim hiç birşeyim hazır değil. nasıl yetişicem hiç bilmiyorum
iltifatın içinde çook teşekkür ederim.
Çoook hayırlı olsun canımm:)) Yetişir merak etme canım ilk önce liste yap haftalara böl ve sabırlı ol:)
Seve seve yardımcı olurum:)
Geçmiş olsun canım...bende babamın eşi içli köfte yapıyodu yardıma gittim yemeden olmazdı tabii yedim

.....
Geçmiş olsun canım...bende babamın eşi içli köfte yapıyodu yardıma gittim yemeden olmazdı tabii yedim
sağol canım kociş yürüyebiliriz iiyim dedi o anda mideme bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi sanırım çorbanın malzemelerinden o yürüdü ben evde kaldım iyi mi
15 dk sonra sorun ortadan kalktı ama ben yürüyememiş oldum
sana da afiyet olsun haklısın yemesen ayıp olurdu ama az yemişsindir eminim bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız bir anda şişiverdik baksana halimize

Sabah:kkk

Öğlen14:30 yoğurt,az fındık

Akşam (18:30) 3 tane içli köfte

Şimdi eşim aradı misafirimiz varmış yemeğe çıkıyoruz.en nefret ettim şey,tokken yemeğe çıkmak en iyisi midem ağrıyor ilaç aldım diyip salata tırtıklamak:))

.....
Şimdi eşim aradı misafirimiz varmış yemeğe çıkıyoruz.en nefret ettim şey,tokken yemeğe çıkmak en iyisi midem ağrıyor ilaç aldım diyip salata tırtıklamak:))
bittin sen seni görünce ben iyi ki memleketimde yaşamıyorum diyorum yoksa senin gibi sürekli enfes yemeklerin davetlerin bombardımanına maruz kalırdım işin çok zor çok

iyi akşamlar kızlar bugün 15.30 da öğle yemeğimi yemiştim.acıkmamış olmama rağmen akşam 8 de az taze fasülye ve büyük bir dilim beyaz peynir yedim.sırf gece kaçamak yapmayayım diye.az öncede 1saat ağır tempoda yürüdük.oğlumuzu gezdirdik spor sayılmaz ama hiç yoktaniyidir dimişimdide sodamı içiyorum

Selamlar. Foruma yeni üye oldum. 2 sene önce Karatay diyetini yapıp iki aylık bir sürede yaklaşık 10 kg vermiştim sonra bozdum. Tabi kiloları geri aldım. Şekerli şeylere, çikolataya abur cubura çok düşkünüm bu durumda kilo almamak imkansız.
ama artık bu duruma dur demem gerekiyordu ve kilo vermek için en sağlıklı yöntem kesinlikle Karatay diyeti olduğu için dün itibarıyla yeniden başladım. akşamları yürüyüş de yapıyorum. hedefim 12 kg vermek. bu sefer bırakmamakta kararlıyım. sizlere de başarılar :)

Son düzenleme:

sen de hoşgeldin aramıza:))kiloları bırakmıycaz tabi yaaagönderecez hepsini

Bugün sabah. 2 haslanmis yumurta. 2 incir. 1 dilim karpuz. 7 zeytin, yarim salatalik. 5 tane ceviz.
1 dilim peynir. 1 tane biber. Cay 2 bardak su.

Ögle 1 tane lahmacun bol salata. 1 bardak ayran.

Aksam 1 büyük tabak Madimak yemegi Yogurtlu. Su.
2 bardak yesil cay. 50 dk spor. 3 km yürüdüm.

Son düzenleme:

Tebrikler canim. DARISI Bütün arkadaslarin & benim basima ins.

Levenacımm mutluluklarr cnm.
teşekkürler hedef60...amacımız aynı.şuankaç kilosunuz çizelgeniz olamadığından göremedim de.inşallah hepbirlikteolalım.
Ben genelde telefondan bağlanıyorum .. Çizelgemi yapamadım .. 87,2 idim dün.. Bu arada bayıldım diyet kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Süpermiş .. Tuttum bu lafı... Yolumuz uzun hep birlikte vermek dileğiyle...

Evet cnm hepimiz dur demek için buradayız... Hosgeldin ... Hedefe ulaşman dileğiyle.. SALI MMENÜM ü bildireyim m ... Sabah 11 de karatay kahvaltımm... Saat 4 te taze fasulye ve yoğurt... Saat 7:30 da yasak biliyorum ama yedim 4 yemek kasığı falann tereyağında patatesli yumurta yoğurt .. İyi geceler kızlar .. Bu hafta 87 demiştim hedefe ulaştım.. Şimdi Pazartesi hedefim 85 .. Bakalım olacak mı? Hoşça kalın diyete sadık kalınn..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Dün ev çok sessizdi Görümcemi uğurladık, kalacak yer olayını organize ettik, evi paketlemeye başladım bir ucundan derken öyle bir ağırlık ve yorgunluk çöktü üzerime, zaten işyeri de çok yoğun.. Akşam bir anda kendime verdiğim sözü bozmuş, çikolata tırtıklarken yakaladım kendimi Oysa gündüz çok iyi idare etmiştim :18: Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

Burası çok aşırı sıcak, yumurta yiyemiyorum, marketten eve getirene kadar bile tehlikeli, bir süre böyle idare edeceğiz.. Yumurtasız kk ile başladım yine bu sabah..

XC9 Muğla'nın Kaş'a en yakın ilçesindeyim ben canım.. Belki bu kış ben senin kapını çalarım Tadı damağımızda kalan bir Mersin, Adana, Antep turu yapmıştık önceden, şimdi ona Mardin'i de ekleyip yeniden yapacağız inşallah..

Leneva, çok tebrik ederim seni, sağlam bir motivasyon kaynağın var, gelinlik Sen daha yeni nişanlanmıştın değil mi Call gerçekten çok başarılı bir egzersiz, tabi ki yapana

yemeklerin üzerinden 4 saat geçmeden soda içiliyormuydu??:26::26::26:

hoş geldin, eğer karatayı kilolarını vermeyi saylayacak bir diyet şekli olarak değilde artık bunu ana hatlarıyla hayatın boyunca uygulayacağın bir beslenme şekli olarak kabul edersen, psikolojik olarakta rahat edersin, bedeninde beyninde sana direnmez

- Her gün 2-3 litre sıvı tüketin. Gün boyu bol su, ayrıca limonlu su, limonlu açık çay ve yeşil çay, karanfil, tarçın çayı gibi şekersiz bitki çayları için.
- En önemli nokta, akşam sekizden sonra hiçbir şey yemeyin. Her gün 40-60 dakika yürüyün veya sevilen bir fizik aktivite yapılmalıdır.
- Karatay Diyeti’ni uygularken yediğiniz her şey doğal ve mevsimsel olacak. Katkı maddesi içeren ve işlenmiş hiçbir yiyecek yemeyin.
- Doğal sağlıklı proteinler, sağlıklı yağları, sağlıklı karbonhidratları dengeli alın. Özellikle sabahları kuvvetli protein içeren kahvaltı şart.
- Düşük glisemik indeksli yiyecekler yiyin.
- Günde 2-3 öğün, doyuncaya kadar sağlıklı protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat yani düşük glisemik indeksli yiyecekleri yiyin.
- Öğünler arasında 4-5 saat geçmesine dikkat edin.
- Kabız olmayın. Günde iki kez tuvalete çıkmalısınız.
- Besinlerimizin türü ve glisemik indeksleri önemli olduğu kadar, yemeklerimizin zamanlaması da sağlığımız ve kilo vermemiz açısından önemlidir.
- Akşam yemeğinden sonra gün boyu olduğu gibi su, ayran, şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla limonlu çay, yeşil çay, tarçın ve karanfil çayları içilebilir.
- Rafine ve işlenmiş gıdalar, meyve suları ve şekerli içecekler yiyip içmeyin.
- Balık, kuzu, dana veya av hayvanlarının etleri günde iki defa yenebilir.
- Bulgur veya buğday salatası ya da pilavı günde bir defa tüketilebilir.
- Mevsimine göre doğal meyve günde bir defa yenebilir.
- Mevsimine göre sebzeler istenildiği kadar tüketilebilir.
- Klasik beyaz peynir ve zeytini doyuncaya kadar yiyin.
- Kuruyemiş ve baklagiller üç öğün alınabilir, sağlıklı yağların da her gün alınması gerekiyor.

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza daha önce kısa sürede çok güzel vermişsin umarım bu sefer de kolayca gider çabana sağlık:)))

Tebrikler canim. DARISI Bütün arkadaslarin & benim basima ins.

tşk ama ben şu an o kilodan 1.5 fazlayım kendime çok kızıyorum ben yaptım siz yapmayın(

işleri kolayladın anlaşılan demek fethiyede oturuyorsun sizin koylarınız da harika yıllar önce gelmiştim son halini bilmiyorum seneye de kalan kısmı izmire kadar gezmeye karar verdik o zaman bi kahveni içerim belki
mersinde yaşayan bir antepli olarak memnunoldum beğenmenden ama bana sorarsan antebe en az 2 gün ayır sürekli çehresi değişen daha da güzelleşen bir şehir son derece şık güzel gezecek ve yiyecek o kadar çok şey var ki ben her gittiğimde bir günü yeni açılan yerlere ayırıyorum kendi memleketime turist gibi gidiyorum anlayacağın:))

günaydın herkese,bugün dünden aydın olsun.

bugünkü yeme içme planımı yazayım.(dünkü plan aynen gerçekleşti)sadece 100 gr vermişim.
sabah:klasik kahvaltı yalnız evde yumurta olmadığından bari artı birmeyve yiyeyim dedim.bilin bakalım ne yedim.. ananas(glisemik indeksi düşük diye)
ara kahve
öğle:1 tabak domatesçorbası, ton balıklı salata
akşam: 1 tabak tereyağlı kuzu etli buğday keşkek,salata
kahvemin yanında yer fıstık ve 3-4 kurukayısı

Ajan xc9'a not:dün ben biraz alınganlık yapmış olabilirim.böyle sadece yazılan bir ortamda sözler arka arkaya sıralandığında yanlış anlaşılmaya çok müsait olabiliyor. birde benim en nefretettiğim şey alaya alınır olmaktır.öyle birşey sandım işte.neyse boşverelim.şimdisen galiba okadar kaçamak falan yapıp kilo mu verdin?.ben 3 günde acımdan ölürken 600 gr vermişken.ey adalet nerdesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…