Pişmiş sebzeler iyi geliyor canım.hımmm anladım canım benım sındırımde de sorun oldu aslında hep dogal yıyorum nedenını bılmıyorum bu yuzdn kilo vermemde yavaşladı
Çoook hayırlı olsun canımm:)) Yetişir merak etme canım ilk önce liste yap haftalara böl ve sabırlı ol:)evet ablacım benim düğünüm:) ama benim hiç birşeyim hazır değil.nasıl yetişicem hiç bilmiyorum
iltifatın içinde çook teşekkür ederim.
Seve seve yardımcı olurum:)tabii kızlar hep beraber, naapılır ne edilir her türlü fikre öneriye açığım. özelliklede felluz abla yeni düğün yapmış biri olarak küçük ama önemli ayrıntılar vardır ya. o konuda destek olursanız sevinirim.
Geçmiş olsun canım...bende babamın eşi içli köfte yapıyodu yardıma gittim yemeden olmazdı tabii yedimhamuru incecikti ama neredeyse hepsi yağ idi tarife göre yaptım ama bence 1 bardak daha un konsa tam olurdu üstü mükemmel altı çıtır çıtır
yemeyecektim de biraz canım sıkkındı sanırın 1 dilim civarı tırtıkladım çantaları peşinen alayım hakettim üstüne callan yaptım
bu arada 2/21 tamamlandı sonra gittim 15 dk kadar yüzdüm kociş biraz hasta kendini iyi hissederse akşam yürüyüşümüzü de yaparız bakalım
sağol canım kociş yürüyebiliriz iiyim dedi o anda mideme bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi sanırım çorbanın malzemelerinden o yürüdü ben evde kaldım iyi mi.....
Geçmiş olsun canım...bende babamın eşi içli köfte yapıyodu yardıma gittim yemeden olmazdı tabii yedim
bittin sen.....
Şimdi eşim aradı misafirimiz varmış yemeğe çıkıyoruz.en nefret ettim şey,tokken yemeğe çıkmak en iyisi midem ağrıyor ilaç aldım diyip salata tırtıklamak:))
Selamlar. Foruma yeni üye oldum. 2 sene önce Karatay diyetini yapıp iki aylık bir sürede yaklaşık 10 kg vermiştim sonra bozdum. Tabi kiloları geri aldım. Şekerli şeylere, çikolataya abur cubura çok düşkünüm bu durumda kilo almamak imkansız.
ama artık bu duruma dur demem gerekiyordu ve kilo vermek için en sağlıklı yöntem kesinlikle Karatay diyeti olduğu için dün itibarıyla yeniden başladım. akşamları yürüyüş de yapıyorum. hedefim 12 kg vermek. bu sefer bırakmamakta kararlıyım. sizlere de başarılar :)
kızlar beni şımartıyorsunuz
nasıl oldu bilmiyorum ama bu hafta bikaç kere kaçamak yapmama rağmen iyi vermişim ben de şaşırdım galiba işin sırrı kasmamaktaymış şu an ki kilomu en son 6 sene önce görmüştüm benim için yükselişin başıydı şimdi inişte görüyorum o nedenle çooook mutluyum ve görüntüm hala fazlalıklarım olmasına rağmen beni mutlu ettiği için yavaş yavaş versem de olur modundaydım
Ben genelde telefondan bağlanıyorum .. Çizelgemi yapamadım .. 87,2 idim dün.. Bu arada bayıldım diyet kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Süpermiş .. Tuttum bu lafı... Yolumuz uzun hep birlikte vermek dileğiyle...teşekkürler hedef60...amacımız aynı.şuankaç kilosunuz çizelgeniz olamadığından göremedim de.inşallah hepbirlikteolalım.
Selamlar. Foruma yeni üye oldum. 2 sene önce Karatay diyetini yapıp iki aylık bir sürede yaklaşık 10 kg vermiştim sonra bozdum. Tabi kiloları geri aldım. Şekerli şeylere, çikolataya abur cubura çok düşkünüm bu durumda kilo almamak imkansız.
ama artık bu duruma dur demem gerekiyordu ve kilo vermek için en sağlıklı yöntem kesinlikle Karatay diyeti olduğu için dün itibarıyla yeniden başladım. akşamları yürüyüş de yapıyorum. hedefim 12 kg vermek. bu sefer bırakmamakta kararlıyım. sizlere de başarılar :)
hoşbuldumanladığım kadarıyla Pazartesi günleri yazıyoruz güncel kiloları
iyi akşamlar kızlar bugün 15.30 da öğle yemeğimi yemiştim.acıkmamış olmama rağmen akşam 8 de az taze fasülye ve büyük bir dilim beyaz peynir yedim.sırf gece kaçamak yapmayayım diye.az öncede 1saat ağır tempoda yürüdük.oğlumuzu gezdirdik spor sayılmaz ama hiç yoktaniyidir dimişimdide sodamı içiyorum
Tebrikler canim. DARISI Bütün arkadaslarin & benim basima ins.
Günaydın arkadaşlar,
Dün ev çok sessizdiGörümcemi uğurladık, kalacak yer olayını organize ettik, evi paketlemeye başladım bir ucundan derken öyle bir ağırlık ve yorgunluk çöktü üzerime, zaten işyeri de çok yoğun.. Akşam bir anda kendime verdiğim sözü bozmuş, çikolata tırtıklarken yakaladım kendimi Oysa gündüz çok iyi idare etmiştim :18: Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık..
Burası çok aşırı sıcak, yumurta yiyemiyorum, marketten eve getirene kadar bile tehlikeli, bir süre böyle idare edeceğiz.. Yumurtasız kk ile başladım yine bu sabah..
XC9 Muğla'nın Kaş'a en yakın ilçesindeyim ben canım.. Belki bu kış ben senin kapını çalarımTadı damağımızda kalan bir Mersin, Adana, Antep turu yapmıştık önceden, şimdi ona Mardin'i de ekleyip yeniden yapacağız inşallah..
Leneva, çok tebrik ederim seni, sağlam bir motivasyon kaynağın var, gelinlikSen daha yeni nişanlanmıştın değil mi Call gerçekten çok başarılı bir egzersiz, tabi ki yapana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?