.............
Ajan xc9'a not:dün ben biraz alınganlık yapmış olabilirim.böyle sadece yazılan bir ortamda sözler arka arkaya sıralandığında yanlış anlaşılmaya çok müsait olabiliyor. birde benim en nefretettiğim şey alaya alınır olmaktır.öyle birşey sandım işte.neyse boşverelim.şimdisen galiba okadar kaçamak falan yapıp kilo mu verdin?.ben 3 günde acımdan ölürken 600 gr vermişken.ey adalet nerdesin???
08.30-09.00 1 kase yoğurt
12.30 biraz barbunya, biraz biber kavurması, 2 bardak ayran
09.00 biraz makarna, köfte, ayran, soğan salatası, karpuz.( yemek çok geç vakte kaldıeve ancak gelebildik. evde yiyecek bişey yoktu. makarnaya mecbur kaldık. karpuzdan bile isteye yedim.cezam neyse çekerim. tatar ramazan benimm!
arkadaşlar merhaba. ........:44: bundan sonra elimden geldiğince sayfayı takip edip ben de paylaşımda bulunmak istiyorumşimdiden hepinize çok teşekkür ederim. hepimize güzel günlerr
hoşgeldin aramıza hergün düzenli menü bildirimi yaparsan ve liste hazırlamayı kabul edersen pzt leri listemize sen de girersin
kekle ilgili bilgim yok içinde un varsa kaçamak sayılır koruma döneminde yenmesi uygundur diye düşünüyorum tarifi bilen arkadaşlar mutlaka yanıtlarlar takipte ol
işleri kolayladın anlaşılan demek fethiyede oturuyorsun sizin koylarınız da harika yıllar önce gelmiştim son halini bilmiyorum seneye de kalan kısmı izmire kadar gezmeye karar verdik o zaman bi kahveni içerim belki
mersinde yaşayan bir antepli olarak memnunoldum beğenmenden ama bana sorarsan antebe en az 2 gün ayır sürekli çehresi değişen daha da güzelleşen bir şehir son derece şık güzel gezecek ve yiyecek o kadar çok şey var ki ben her gittiğimde bir günü yeni açılan yerlere ayırıyorum kendi memleketime turist gibi gidiyorum anlayacağın:))
çok teşekkür ederim cevabın içintabi ki her gün girip menümü yazarım :)
Sabah
2 yumurta ile pastırmalı omlet ( pastırma sevmeyen ben haşlama yumurtadan başka bişe olunca bildiğiniz aşk yaşadım pastırma ile), 3 dilim dil peyniri, domates, iki küçük yeşil biber, avucumu doldurmayacak kadar az badem.
Öğlen
sabah kalkar kalkmaz biraz tavuk haşladım. işe getirdim. yanında bir kase yoğurt ve yağsız tuzsuz salata
akşam
taze fasulye (annem yaparsa) salata ve yoğurt
ayrıca üç gündür yaklaşık üç litre su tüketiyorum. dün hariç diğer iki gün yarım saat yürüdüm akşam. bu akşam da planım bu şekilde.
Canım niye salatanı yağsız tuzsuz yiyorsun ki, küçük bir kavanoza bolca z.yağı, limon vs. getirebilirsin yanında.. Karatayda tatsız tuzsuz yağsız hiçbir şeye yer yok.. Lezzetten ödün vermiyoruz
Sabah
2 yumurta ile pastırmalı omlet ( pastırma sevmeyen ben haşlama yumurtadan başka bişe olunca bildiğiniz aşk yaşadım pastırma ile), 3 dilim dil peyniri, domates, iki küçük yeşil biber, avucumu doldurmayacak kadar az badem.
Öğlen
sabah kalkar kalkmaz biraz tavuk haşladım. işe getirdim. yanında bir kase yoğurt ve yağsız tuzsuz salata
akşam
ayrıca üç gündür yaklaşık üç litre su tüketiyorum. dün hariç diğer iki gün yarım saat yürüdüm akşam. bu akşam da planım bu şekilde.
Bu akşam saat 21:00 itibariyle hocamız internet üzerinden canlı yayında olacak ve soruları cevaplayabilecekmiş, Datça sağlıklı yaşam kasabası oluyor etkinliği altında.. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasından sanırım yayın yapacaklarmış, imkanı olanlar kaçırmasınlar..
Bravo, hemen anladınBeklerim canım mutlaka, her geçen yıl daha da güzelleşiyor ve maalesef daha da kalabalıklaşıyor..
Antep'e biz de bayıldık zaten, o kadar modern, gelişmiş bir şehir beklemiyorduk çok şaşırdık, bolca ciğerci kedisi gibi yedik içtik, şimdi yine gitmek istiyoruz bakalım kısmet.. E tabi bunun için de önce kilo vermek lazım,daha öncesinde bir balkanlar yapacağız, şimdi yeni motivasyonum boşnak böreklerine yer açmak
hoş geldin, eğer karatayı kilolarını vermeyi saylayacak bir diyet şekli olarak değilde artık bunu ana hatlarıyla hayatın boyunca uygulayacağın bir beslenme şekli olarak kabul edersen, psikolojik olarakta rahat edersin, bedeninde beyninde sana direnmez
Sabah
Öğlen
akşam
Bu akşam saat 21:00 itibariyle hocamız internet üzerinden canlı yayında olacak ve soruları cevaplayabilecekmiş, Datça sağlıklı yaşam kasabası oluyor etkinliği altında.. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasından sanırım yayın yapacaklarmış, imkanı olanlar kaçırmasınlar..
Bravo, hemen anladınBeklerim canım mutlaka, her geçen yıl daha da güzelleşiyor ve maalesef daha da kalabalıklaşıyor..
Antep'e biz de bayıldık zaten, o kadar modern, gelişmiş bir şehir beklemiyorduk çok şaşırdık, bolca ciğerci kedisi gibi yedik içtik, şimdi yine gitmek istiyoruz bakalım kısmet.. E tabi bunun için de önce kilo vermek lazım,daha öncesinde bir balkanlar yapacağız, şimdi yeni motivasyonum boşnak böreklerine yer açmak
günaydın kızlar kahvaltı menüm
sucuklu yumurtanın yumurta kısmından,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber,7 zeytin,1 avuç dolusu fındık. kahvaltıdan hemen önce 2 gün kurusu ve 1 dilim armut(çeyrekten bile az)yiyip 2 bardak ılık su içtim.çünkü kabızlık başbelam(.bu arada lenevacım sodayı akşam 10 gibi içtim.zararsız diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba .soda içebiliyoruz dimi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?