Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

08.30-09.00 1 kase yoğurt
12.30 biraz barbunya, biraz biber kavurması, 2 bardak ayran
09.00 biraz makarna, köfte, ayran, soğan salatası, karpuz.( yemek çok geç vakte kaldı eve ancak gelebildik. evde yiyecek bişey yoktu. makarnaya mecbur kaldık. karpuzdan bile isteye yedim.cezam neyse çekerim. tatar ramazan benimm!

arkadaşlar merhaba. karatay diyetini yapmaya bu hafta itibari ile başladım. geçen hafta dukan diyetine başladım 83,5 kg ile. bir haftalık atak sonunda kaçamaklarım yüzünden 2 kg verdim. bu hafta başında ise tartıda 81,5 i gördüm. bugün üçüncü günüm. sabah sekiz buçuk akşam 7- 7,30 arası çalıştığım için akşam 8 den sonra yememe kuralını bir yarım saat ile ihlal ediyorum ama yapacak bir şeyim yok maalesef :26:bunun dışında dün bir dondurma kaçamağım oldu maalesef dün şehir dışındaydım ve çok da dikkat edemedim açıkçası bu sabah tartıda 80,7 yi gördüm. aslında bu kadar sık tartılmamak lazım ama insan başlarda bir heves tartıdan inemiyor başlarda diyet kelimesi biraz gözümü korkutsa da şu an çok rahat ve kararlı biçimde diyete devam ediyorum. öyle iki ayda on on beş kg vermek gibi bir derdim yok. bu kiloları 3 sene içinde aldım. vermek için mucize beklemek olur bu. şimdi arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir iki sorum olacak eğer yanıtlarsanız çok sevinirim. kitapta malum elmalı kek tarifi var. bu tarifle yapılan bir keki ne zaman tüketmemiz gerektiğine dair bir bilginiz var mı? mesela dukan diyetinde her evrede yiyemediğimiz besinler vardı. bir de mesela bu kek tarifini peynirli kek tarifine uyarlayabiliriz diye düşündüm. mümkün müdür? daha önce yazılıp çizilmiştir bunlar muhtemelen ama lütfen mazur görün çalıştığım için geri dönük yorumları okumaya pek vaktim yok açıkçası :44: bundan sonra elimden geldiğince sayfayı takip edip ben de paylaşımda bulunmak istiyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. hepimize güzel günlerr

şu konuda müsterih ol ki insanlarla alay etmek belden aşağı vurmak hassasiyetleri olabileceğini bildiğim ya da tahmin ettiğim konularda konuşmak tarzım değil
ben sende gördüğüm espri anlayışını lenevada da akasyada da görüyorum ve bu bana çok yakın bi tarz
şimdi burada ayrımcılık yapmış gibi anlaşılmasın bütün arkadaşlarımla özel ve güzel bir diyaloğumuz var hepimiz sadece diyete destek değil keyif almak için de buradayız böyle konulara takılmayalım tadımız kaçmasın
şimdiiiii o hafta nasıl oldu da kaçamaklarla kilo verdim orası muamma! ama sonra acısı fena çıktı siz siz olun öğün arası sattlerine ve geç yememeyedikkat edin sonunuz benim gibi olur bir anda şişiverirsiniz belim 2 cm kalınlaştı olacak şey değil

tatar ramazaaaaann!!! hey hooopp!!
o gün mantıyı gözden kaçırmışım ama makarnayı geç yenen karpuzu affetmem bilesin

arkadaşlar merhaba. ........:44: bundan sonra elimden geldiğince sayfayı takip edip ben de paylaşımda bulunmak istiyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. hepimize güzel günlerr

hoşgeldin aramıza hergün düzenli menü bildirimi yaparsan ve liste hazırlamayı kabul edersen pzt leri listemize sen de girersin
kekle ilgili bilgim yok içinde un varsa kaçamak sayılır koruma döneminde yenmesi uygundur diye düşünüyorum tarifi bilen arkadaşlar mutlaka yanıtlarlar takipte ol

çok teşekkür ederim cevabın için tabi ki her gün girip menümü yazarım :)

Sabah
2 yumurta ile pastırmalı omlet ( pastırma sevmeyen ben haşlama yumurtadan başka bişe olunca bildiğiniz aşk yaşadım pastırma ile ), 3 dilim dil peyniri, domates, iki küçük yeşil biber, avucumu doldurmayacak kadar az badem.
Öğlen
sabah kalkar kalkmaz biraz tavuk haşladım. işe getirdim. yanında bir kase yoğurt ve yağsız tuzsuz salata
akşam
taze fasulye (annem yaparsa) salata ve yoğurt

ayrıca üç gündür yaklaşık üç litre su tüketiyorum. dün hariç diğer iki gün yarım saat yürüdüm akşam. bu akşam da planım bu şekilde.

Bu akşam saat 21:00 itibariyle hocamız internet üzerinden canlı yayında olacak ve soruları cevaplayabilecekmiş, Datça sağlıklı yaşam kasabası oluyor etkinliği altında.. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasından sanırım yayın yapacaklarmış, imkanı olanlar kaçırmasınlar..

Bravo, hemen anladın Beklerim canım mutlaka, her geçen yıl daha da güzelleşiyor ve maalesef daha da kalabalıklaşıyor..

Antep'e biz de bayıldık zaten, o kadar modern, gelişmiş bir şehir beklemiyorduk çok şaşırdık, bolca ciğerci kedisi gibi yedik içtik, şimdi yine gitmek istiyoruz bakalım kısmet.. E tabi bunun için de önce kilo vermek lazım,daha öncesinde bir balkanlar yapacağız, şimdi yeni motivasyonum boşnak böreklerine yer açmak

Canım niye salatanı yağsız tuzsuz yiyorsun ki, küçük bir kavanoza bolca z.yağı, limon vs. getirebilirsin yanında.. Karatayda tatsız tuzsuz yağsız hiçbir şeye yer yok.. Lezzetten ödün vermiyoruz

Canım niye salatanı yağsız tuzsuz yiyorsun ki, küçük bir kavanoza bolca z.yağı, limon vs. getirebilirsin yanında.. Karatayda tatsız tuzsuz yağsız hiçbir şeye yer yok.. Lezzetten ödün vermiyoruz

biraz zorunluluktan oldu bu canım iki gündür yağ koyacak kavanoz bulamıyorum evde ondan alamadım yanıma akşamları anneme sormayı ah bi unutmasam

kahvaltına zeytini de ekle karatay hoca zeytin yemeyen zayıflayamaz diyor akşam salatana da koyabilirsin
yumurtayı da teryağlı omlet menemen bilumum omletler şeklinde çeşitlendir bi süre sonra gerçekten sıkıcı oluyor yumurta yemediğin günler 2 köfte 1 kase yoğurt mantar sote gibi protein gruplarından birini tüketebilirsin

çok iyi oldu söylediğin akşam hemen açayım

tabiki hemen anladım ne sandıntatilde co-pilot bendim elimde harita belde belde heryeri takip ediyordum
antep-ciğer ikilisini yanyana kullandın bittim ben
yeni motivasyonun süpermiş çiroz görümce motivasyonu pek işe yaramadı zira

Son düzenleme:
Günaaaaydın kızlar ben de kkk kahvaltımı şimdi ettim ve hemen kaçıyorum.!! oldukça işim var,akşama yeğenlerimi yemeğe davet ettim.ben uslu duramam,yine kendime iş çıkardım:))) hepsi şehir dışına gidecek gitmeden toplanalım dedik.

Dün yemeğe çıktığımız akrabamıza hayran kaldım.almanyada yaşıyor,kendine çoook dikkat ediyor 50 yaşlarında çok fit.yemeğine dikkat ediyor,her gün 1 saat yürüyor,omega3 de alıyor.bana da zorla 1 tane yutturdu:)) en kısa zamanda bende alıp kullanacam.!
Sakın bozmayın....!!! Haaa akrabamız bayandı yanlış anlaşılmasın:))))

Son düzenleme:
[h=3]Karabuğdayın (Greçka) Faydaları?[/h][h=2] [/h][h=2]Yüksek düzeyde protein içermektedir[/h]Glüten alerjisi olan çölyak benzeri hasta­lar için uygun bir gıda özelliğindedir
Bağırsakların çalışmasını destek­ler
Koles­terolün azalmasına yardım eder
Vücutta yağ toplanmasını engeller
Kilo kontrolü ve zayıflama kürleri açısından idealdir
Kalp hastalıklarına ve kansere karşı koruyucu etkisi vardır
Safra taşı oluşumunu engellemeye yardımcı olur
Kan şekerini kontrol etmeye yardımcı olur
Açlık duy­gusunu bastırır
Bünyesinde Rtin,qu­ercetin antioksidanlarını bulundurur
Özellik­le tahıllarda sınırlı miktarda bulunan ve temel ami­noasitlerden biri olan lisin, diyet lif, vitamin (B1 ve E), mineral madde ve linoleik asit gibi temel çoklu doymamış yağ asitlerini içerir.
Karabuğdayın Besin Değerleri (Greçkanın Besin Değerleri):
100 gram pişmemiş karabuğday (greçka) için;
Enerji: 310 kcal
Karbonhidrat: 63 g
Protein: 11 g
Yağ:1,6 g

karabuğdayla zayıflama diye bir topik var orayı okursanız karabuğday kürüyle zayıflayanların yazdıklarına ulaşabilirsiniz sadece bunu yiyerek 1 günde 1 kilo veren de var 1 ay boyunca 2-3 günlük bikaç kür yaparak 6 kilo veren de tek tip beslenmeye karşı olduğum için öğünlerde çeşit olarak kullanmak yada 1-2 günlük kür olarak yapmak bana daha doğru geldi ithal ürün olduğu ve daha çok kuzey ülkelerinde tüketildiği için rusların yaşadığı yerlerde satılıyormuş antalya ve civarında kolay bulunuyormuş
ama adını vermeyeyim büyük bir marketin internet sitesinde var görünüyor her şehirdeki şubesinde var mı bilmiyorum 1kg su 6.99 muş

Evet zaten bunu hayat tarzı olarak devam ettirmek istiyorum. Hiç açlık hissetmiyorum ve diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor. En güzeli de sağlıklı beslendiğimden emin olmak

günaydın kızlar kahvaltı menüm
sucuklu yumurtanın yumurta kısmından,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber,7 zeytin,1 avuç dolusu fındık. kahvaltıdan hemen önce 2 gün kurusu ve 1 dilim armut(çeyrekten bile az)yiyip 2 bardak ılık su içtim.çünkü kabızlık başbelam(.bu arada lenevacım sodayı akşam 10 gibi içtim.zararsız diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba .soda içebiliyoruz dimi?:44:

öncelikle hoş geldin. salatana zeytin yağı, limon, azıcıkta kristal tuz ekleyebilirsin. sağlıklı yağlar serbest

tüh yaaa, bu akşam düğün var kaçırıcam hocayı. yeni bir motivasyon olurdu benim için.

bende antebi görmek istiyorumm

ben yediklerimizin sindirimi bittikten sonra yiyin mi diyordu, buda 4 saate mi yoksa 2 saatemi tekabül ediyordu tam hatırlayamadım. kitaplarımıda ablalarıma hediye ettim. bilen var mı acaba?

yeni gelen tüm arkadaşlarıma bir kez daha hoş geldin diyorum
eğer kilo çizelgesi eklerseniz hem sizi hem biz geçirdiğiniz süreci daha kolay takip edebiliriz.

kızlar sındırım sıstemım cok kotu hep dogal beslenıyorum ama yıne kabızlık sıkayetım var karatay diyetıne baslayınca oldu sızde ılk etapta yasamısmıydınız :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…