kızlar sındırım sıstemım cok kotu hep dogal beslenıyorum ama yıne kabızlık sıkayetım var karatay diyetıne baslayınca oldu sızde ılk etapta yasamısmıydınız:44:
buradan ayrılmamak için hedefi iyice küçültmüşsün buhar olup uçana kadar bizimlesin anlaşılan
ha ha ha eveet. napayım alışkanlık yaptınız. sonra unutuveriyorum ne yeniyordu ne yenmiyordu. iyice alışmak lazım. hep kesintiye uğradığı için diyet, tamamen oturmadı. otursun o zaman (belllki) giderim.
kızlar sındırım sıstemım cok kotu hep dogal beslenıyorum ama yıne kabızlık sıkayetım var karatay diyetıne baslayınca oldu sızde ılk etapta yasamısmıydınız:44:
canım bendede çok oluyordu.sabah 2-3 günkurusu yiyince peşine hemen 2 bardak ılık su içmelisin.bak ozaman işe yarar.peşine su içmeden pek etki göstermiyo.salata yemeği ihmal etme zeytinyağı koyarsın mis gibi:))))bana sabahları zeytinyağı içmemi önerdiler 1 çorbakaşığı kadar da cesaret edemedim doğrusu
Bu akşam saat 21:00 itibariyle hocamız internet üzerinden canlı yayında olacak ve soruları cevaplayabilecekmiş, Datça sağlıklı yaşam kasabası oluyor etkinliği altında.. Sağlıklı yaşıyoruz sayfasından sanırım yayın yapacaklarmış, imkanı olanlar kaçırmasınlar.
Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devamcanım bendede çok oluyordu.sabah 2-3 günkurusu yiyince peşine hemen 2 bardak ılık su içmelisin.bak ozaman işe yarar.peşine su içmeden pek etki göstermiyo.salata yemeği ihmal etme zeytinyağı koyarsın mis gibi:))))bana sabahları zeytinyağı içmemi önerdiler 1 çorbakaşığı kadar da cesaret edemedim doğrusu
Bende biraz once faceme bakarken gordum o siteyi begenip devamli takip ettigim icin facemde cikiyor link de vermisler oradan izlenebllecekmiis soruda sorulabilinecekmis
Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devam
kızçelerim bir sorum olacak. siz köfteyi nasıl yapıyorsunuz? normalde ekmek kurusu koyarız ya şimdi ekmek de yasak ne koymalı acaba kıymayı toparlamak için? yeni başlayınca böyle sorup duruyorum olmadık zamanlarda kusuruma bakmayın
Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devam
tesekkur ederim canim ...haşimato var bide kabizlik gram gram kg yu zor veriyorumbaşka bir hastalıktan daha bahsediyordun. çok geçmiş olsun canım. umarım birgün sağlığına kavuşursun.
kızçelerim bir sorum olacak. siz köfteyi nasıl yapıyorsunuz? normalde ekmek kurusu koyarız ya şimdi ekmek de yasak ne koymalı acaba kıymayı toparlamak için? yeni başlayınca böyle sorup duruyorum olmadık zamanlarda kusuruma bakmayın
sabah
kurumeyvesiz kkk
arada türk kahvesinin yanında 2 lokma pişmaniye
izmite taşınan eski komşum bizleri ziyarete gelmişti o getirmiş yediğime pişman olup olmadığımdan emin değilim bi yiyen bi de yemeyen pişman olurmuş biz de yedik
callanetics 3/21 tamamlandı üstüne 20 dk yüzüldü
akşam
1 tabak tavuklu bugur pilavı
yarım kase çorba
salata-turşu
1 saat yürüyüş bol bol su
dikkatini çekerim ben 2 lokma yedim saat 12 gibi üstüne de call yüzme ve yürütüş yaptım sabah kahvaltıda 2 lokma ye kuru meyve yeme olur aklını çelmesinBenim de yanımda 3 gündür 1 koca kutu pişmaniye duruyor, misafirler İzmit'ten getirdi ama ben açmadım bile, oysa şimdi sen sen suçlusun aklımı çeldin, yesem mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?