Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar sındırım sıstemım cok kotu hep dogal beslenıyorum ama yıne kabızlık sıkayetım var karatay diyetıne baslayınca oldu sızde ılk etapta yasamısmıydınız :44:

çok ilginç:44: genelde karataya başlayanda kabızlık sorunu kalmıyor salatalarına z.yağı ekliyor musun sabahları kuru kayısı yiyor musun

buradan ayrılmamak için hedefi iyice küçültmüşsün buhar olup uçana kadar bizimlesin anlaşılan

ha ha ha eveet. napayım alışkanlık yaptınız. sonra unutuveriyorum ne yeniyordu ne yenmiyordu. iyice alışmak lazım. hep kesintiye uğradığı için diyet, tamamen oturmadı. otursun o zaman (belllki) giderim.

ha ha ha eveet. napayım alışkanlık yaptınız. sonra unutuveriyorum ne yeniyordu ne yenmiyordu. iyice alışmak lazım. hep kesintiye uğradığı için diyet, tamamen oturmadı. otursun o zaman (belllki) giderim.

gitme gitme
ben 55 i görsem de gitmem burada kendimi hep kontrol altında tutuyorum biraz uzaklaşında hemen kilo alınıyormuş öğrendim

kızlar sındırım sıstemım cok kotu hep dogal beslenıyorum ama yıne kabızlık sıkayetım var karatay diyetıne baslayınca oldu sızde ılk etapta yasamısmıydınız :44:

bende ara ara hala oluyor. oda bence psikolojik benimki. evden dışarda kaldığım zamanlarda problem yaşıyorum. hatta şu andada yaşıyorum. bu sabah 55,4 çıktım gün içinde öğünden önce bile 1 kilodan fazla fark ediyor. normalde 4 saatlik açlıktan sonra 300-400 gr ancak fazla çıkardı. offf zor. sana neler iyi geliyor onları takip et.
en önemlisi ve etkilisi hareket
bol sıvı tüketimi
sabah aç karnına ev yapımı yoğurt
yeşillik
bunları 2-3 gün düzenli bir şekilde yaparsan düzene giriyor.

canım bendede çok oluyordu.sabah 2-3 günkurusu yiyince peşine hemen 2 bardak ılık su içmelisin.bak ozaman işe yarar.peşine su içmeden pek etki göstermiyo.salata yemeği ihmal etme zeytinyağı koyarsın mis gibi:))))bana sabahları zeytinyağı içmemi önerdiler 1 çorbakaşığı kadar da cesaret edemedim doğrusu

hımmmm teşekkür ederim ılık su ıçmiyorum kayısı ile bunu deneyeyim simdide

Bende biraz once faceme bakarken gordum o siteyi begenip devamli takip ettigim icin facemde cikiyor link de vermisler oradan izlenebllecekmiis soruda sorulabilinecekmis

Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devam

Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devam[/QUOTE]

canım kılo vermenı yavaslatıyo mu bu durum:44:

kızçelerim bir sorum olacak. siz köfteyi nasıl yapıyorsunuz? normalde ekmek kurusu koyarız ya şimdi ekmek de yasak ne koymalı acaba kıymayı toparlamak için? yeni başlayınca böyle sorup duruyorum olmadık zamanlarda kusuruma bakmayın

başka bir hastalıktan daha bahsediyordun. çok geçmiş olsun canım. umarım birgün sağlığına kavuşursun.

aa hakkaten yaaa... köfte nasıl yapılıyo ki?

Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devam

canım kılo vermenı yavaslatıyo mu bu durum:44:[/QUOTE] tabiiki yavaslatiyor toksinler icerde kaliyor karatay hoca gunde 2 kez yumusak yapmak lazim diyor o zaman kilo cabuk gidiyor...ben 2 gunde biri gorsem seviniyorum

başka bir hastalıktan daha bahsediyordun. çok geçmiş olsun canım. umarım birgün sağlığına kavuşursun.
tesekkur ederim canim ...haşimato var bide kabizlik gram gram kg yu zor veriyorum

ben genelde ekmek koymuyorum ama yarım kilo kıyma için 1-2 ince dilim ekmek gerek o kadar köfteyi de 5 kişi yer yani ekmek koysan 2-3 lokma kadar yemiş olursun ondan da bişeycik olmaz kasma bildiğin gibi yap afiyetle ye asıl mesele nasıl pişirdiğin asla yağda kızartmaycaksın teflonda olacak

sabah
kurumeyvesiz kkk

arada türk kahvesinin yanında 2 lokma pişmaniye
izmite taşınan eski komşum bizleri ziyarete gelmişti o getirmiş yediğime pişman olup olmadığımdan emin değilim bi yiyen bi de yemeyen pişman olurmuş biz de yedik

callanetics 3/21 tamamlandı üstüne 20 dk yüzüldü

akşam
1 tabak tavuklu bugur pilavı
yarım kase çorba
salata-turşu

1 saat yürüyüş bol bol su

Benim de yanımda 3 gündür 1 koca kutu pişmaniye duruyor, misafirler İzmit'ten getirdi ama ben açmadım bile, oysa şimdi sen sen suçlusun aklımı çeldin, yesem mi yoksa

Benim de yanımda 3 gündür 1 koca kutu pişmaniye duruyor, misafirler İzmit'ten getirdi ama ben açmadım bile, oysa şimdi sen sen suçlusun aklımı çeldin, yesem mi yoksa
dikkatini çekerim ben 2 lokma yedim saat 12 gibi üstüne de call yüzme ve yürütüş yaptım sabah kahvaltıda 2 lokma ye kuru meyve yeme olur aklını çelmesin

Kızlar, o kadar kasmayın köfteye ekmek koyulabilir bence ki hoca da arada bol yağlı ekmeğe izin var diyor, soda soranlara da yemeklerin hemen üstüne sindirimi hızlandırdığı için önermiyor, çabuk acıktırabilir diye..

Bugünü şükür kaçamaksız geçirdim şimdilik bakalım xc9 tek sorumlusudur pişmaniyeyi de yersem bu saatten sonra.. Bence kaçamakları yazmayalım, insanın canı çekiyor

Bir de dedikodu yapayım kızlar, hoca bana şort giymiş ya biraz kilolu geldi, gerçi yaşı var bayağı ama arabası olmadığı ve her yere yürüdüğünü düşünürsek, benim gibi armut birazcık sankim Neyse tatlı dedikodu bu Allah ondan razı olsun..

aaaa ben unuttum ben de niye kimse yok diyorum face deki olay devam ediyor mu hala ne duruyorum bakiym hemen................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…