Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben 3,5 aydir karatay yapiyorum kabizligim haladevam soylenenleri yapiyorum basta 1-2 sefer fayda yapiyor sonra onada alisiyor kabizliga devam[/QUOTE]

çok zor bir durum allah yardımcın olsun.doktora danışmalısın mutlaka bazı kişilerin bağırsakları uzun oluyormuş genetik yani buda yapıyormuş diye duydum.kabız olununca kilolar gramla gidiyor haklısın

bu arada kızlar 2.öğünümü akşam 5 gibi yedim
kızarmış tavuk(2 kaşık zeytinyağı ve baharatlarla harmanlayıp kısık ateşte kapağı kapalı teflonda yaptım aynı kızarmış gibi lezzetli)
1 bardak ayran ve salata

akşam 9 gibi midem kazındı bende ayran içtim sadece.öptüm iyi geceler

arkadaslar gecen hafta burda olmamak beni biraz sizlerden kopardı farkındayım.yediklerimi bile yazamadım.çünkü cozuttum.nispeten bugun daha iyi gecti.bi yerden tekrar başlamak lazım di mi? :)
bugun yediklerim
sabah(rekor derecede gec kalktım:)14:00: menemen ,fındık,6kayısıaksam
aksam18: 1kase kısır,1küçük börek,1küçük parca cikolata
bu diger günlerden iyi dedigim gündü artık siz düşünün.neyse gün geriye bakma degil ileri bakma günü öpüldünüz

Hayirli geceler kizlar.
Kurs, ev isi derken menü bildirimini gec yaziyorum.

Sabah kahvaltim. 2 haslanmis yumurta, 8 zeytin. 2 dilim kasar peyniri. 5 tane ceviz.
1 tane mini pogaca. Cay & su.

Ögle 1 kepce taze fasulye, Fasulyeler bahcdemden. 1 Kücük kepce kus kus pilavi. Su.

Aksam. 1 dilim tahin helvasi 1 fincan kahve.

1 saat 15 dk ZUMBA. Yarim litre su. Epey terledim kizlar. Ins hedfime ulasacagim. Kizlar kim bana cizelgemi yapar.? ben beceremedim valla. Yaptimmm Cizelgemi sonundaaa.

Yatmadan da 1 bardak ayran icebilirim.

Son düzenleme:
dün hocayı dinlemek iyi geldi arasıra açıp videolarını izlemek gerek daha da sıkı sarılıyor insan diyetine
bu arada kocam da karataycı olmak istiyordu ama önünde ekmek bağımlılığı gibi koca bi sebebi vardı hocanın dün ekmekle ilgili söylediklerini dikkatle dinledi ve ''ben de sizin tarikata girmeye karar verdim'' dedi bizi de ''karatayın müridi'' ilan etti benzeri esprilerle gülmekten zor izletti

dikkatini çekerim ben 2 lokma yedim saat 12 gibi üstüne de call yüzme ve yürütüş yaptım sabah kahvaltıda 2 lokma ye kuru meyve yeme olur aklını çelmesin

Ne yalan söyleyeyim, aklım çelindi ve paketi açtım ama yiyemeden bilgisayarım bozuldu ve gece 2 ye kadar onunla uğraştık işyerinde, sinirden öldüm ve paketi gelen bilgisayarcıya hediye ettim.. Gitti gül gibi pişmaniyeler :26:

Ben izleyemedim, hem görüntü kötüydü hem bilg. hard diski iptal oldu

Günaydın arkadaşlar,

Dün firesiz geçti, bu sabah da yine yumurtasız kk yaptım.. Bakalım p.tesiye ne olacak

günaydın güzellerrr dün günüm maalesef planladığım gibi gitmedi...yemeğimi en geç sekiz buçukta yiyorken dün dokuz buçuğa şarktı... bir de bugün işe getireceğim yemeğimi hazırladım akşamdan. tadına tuzuna bakayım derken en son saat on buçuğa kadar ağzım boş durmsdı üstelik spor da yapamadım dün :2: bugün için topçata çorbası hazırladım kendime. daha önce yapmadığım bir çorba olduğu için farklı geldi ama neyse :) menü bildirimimi dün sabhatan yazmıştım ama bugün yazmayıp yarın sabah yazmaya karar verdim. çünkü ani değişiklikler olabiliyor. bu akşam dışarda yiyeceğim yemeğimi. bakalım nasıl ayarlayacağım diyete göre ha bir de anlatmadan geçemeyeceğim sabah her zamanki pantolonlarımdan birini giydim. arabaya bindiğimde pantolon resmen sıyrıldı gitti üzerimden dün de aynı şeyi yaşadım ama herhalde pantolon salıdı deyip çok üzerinde durmamıştım. bugün de aynı şey başıma gelince her pantolonum da salmış olamaz galiba dedim yalnız bu bana pahalıya patladı kemer almak zorunda kaldım yol üstünde ama canım sağolsun kilo vereyim de giden para olsun hepinize mutlu, huzurlu, bol kazançlı bir gün diliyorumm

ohh çok iyi olmuş gece gece yeseydin yazık olurdu
bilgisayarın düzelmiş herhalde ki sabah yazabilmişsin iyi bari ........görüntü kötüydü baştaki konuşmacılar da gereksiz uzattılar ama hoca yine formundaydı dinleyenler arasındaki göbeklilere laf çakmayı ihmal etmedi

canım sen ne zaman başladın diyete kısa bi sürede pantolon düşmesi yaşadığına göre haftanın şampiyonu sen olursun herhalde

Canım merhaba 2 gündür oğluş mızmız .. Bi de internette sorun çıktı xc9 cummm telefondaki internet hakkım da videoyu açmıyor.... Sende durum nasıl? Off yarıyolda bıraktım seni netin düzelmesini bekliyorum..

Merhaba diyetçi arkadaşlarım,napıyosunuz?

bugünkü öğünümü paylaşıyorum lütfen yorumlayınız.
sabah 8.30:2 kivi,4kayısı (geç kalktığım için bunları alıp çıktım),sütlü kahve
öğle12.30:klasik kahvaltı,çay
akşam18.30:tavuk,bulgur pilavı bol salata (soru:bulgurpilavı 1 tabakyense sorun oloormu? doyuncaya kadar yiyin diyoor hoca)
kahveninyanında yerfıstığı 4 kayısı
bu arada youtube'dan dünkü datça videosunu izliyorum.devamını yürürken dinleyeceğim.

birde 3-4gündür neden kilo veremediğimi buldum.regl öncesi aldığım haplar.yan etkilerinde ödem ve klo değişikliği yazıyor.artı birde depresyooon.

buaradabuyenibaşladığım ilk2hafta boyunca kaçamak yapmamak gerekli.çünküinsülindirenci bir iki haftada kırılıyormuş.öyle azcık ucundan yiyeyim olmamalıymış.bende oldurmucam.

Sabah kkk saat :4 te yarım lahmacun yarım yoğurtlu İskender ekmeklerini yemedim.. Aksamda bişey yemedim.. Şimdi de karatay kahvaltımmı yapacağım.. Görüşmek üzere..

canım oğlunun hala iyileşmemesine üzüldüm bebek bi yandan o bi yandan işin zor
sen beni düşünme ben devam ediyorum sen de netteki sorunlar hallolunca yniden başlarsın dert etme ama tavsiyem 10 dk bile olsa yanlara öne esneme yap bacaklarını esnet o bile kısa sürede farkettiriyor

Dün akşam misafirim vardı yemeğe, oldukça yoruldum,çoook geç yattım..dün yediklerimi yazayım bari.

Sabah:kkk

Öğlen:1 kase yoğurt,2 avuç fındık,4,5 kuşüzümü.2,3 kuru kayısı

Akşam:1 dilim ekmek( patlıcan salata,1 şiş kuşbaşı..

Reglim yaklaştı ve acayip tatlı çekiyor canım.akşam baklava vardı 1 tabağı evden uzaklaştırdım. 1 tabak daha var onu da şimdi eltime gönderecem sanırım çocuklar yesin...

benimde canım tatlı istiyor.ve evde bir kutu hediye gelen kerebiç tatlsıı var.alamanyadan gelen birdolap dolusu çukulatam var.yemedim yemiycem.

merhaba bayanlar sabahki menüm

klasik karatay kahvaltısı,1 avuç dolusu çiğ fındıkla birlikte

benim evdede bir dolap dolusu abur cubur var ben yaklaşmıyorum.küçücük bir kaçamak yapsam devamı gelir biliyorum çünkü

bugün çok yoğunum şimdi bir ara bulabildim.
dün gece çok geç geldim. uykusuzum, yemek yiycek vaktim bile olmadı. o nedenle abuksabuk saatlerde abuk sabuk şeyler yedim.ve hiçte sevmediğim şeylerdi. dün zaten toptan yeme düzenim bozuktu. ( o nedenle paylaşmasam daha iyi.
hepinizi çook öpüyorum kızlar, vakit bulunca girerim gene.

Ben tatilimin kalanini akraba ziyareti yaparak geciriyorum...gittigim heryere kayisi,findik,badem ve cevizimi goturuyorum oradakilerede zorla yediriyorum karatayin muridi (xc9 eşinin espirisi) olarak evde yaptiklari beslenme hatalriyla ilgili dersler veriyorum benim yanimda yemek yerken az yemeye calisiyorlarmis utandiklari icin :) 2 ogun yemeye devam 4 te sonra bisey yemiyorum sinir oluyorlar ne bicim misafirsin bisey ikrram edemiyoruz sana diye kiziyorlar,,,spor ve yuruyuse firsat yok hantallastim bu hafta zaten veremiyorum ins hantalliktan almam zaten belim kalinlasmaya devam ediyor cozemedim nedenini kabizliktan olabilirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…