- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
aaaa ben unuttum ben de niye kimse yok diyorum face deki olay devam ediyor mu hala ne duruyorum bakiym hemen................
Bende dedikoduna katilayim o yasta bacaklari ne guzel duruyor ne sarkma var ne selulit
dikkatini çekerim ben 2 lokma yedim saat 12 gibi üstüne de call yüzme ve yürütüş yaptım sabah kahvaltıda 2 lokma ye kuru meyve yeme olur aklını çelmesin
dün hocayı dinlemek iyi geldiarasıra açıp video larını izlemek gerek daha da sıkı sarılıyor insan diyetine
bu arada kocam da karataycı olmak istiyordu ama önünde ekmek bağımlılığı gibi koca bi sebebi vardıhocanın dün ekmekle ilgili söylediklerini dikkatle dinledi ve ''ben de sizin tarikata girmeye karar verdim'' dedi bizi de ''karatayın müridi'' ilan etti benzeri esprilerle gülmekten zor izletti
Ne yalan söyleyeyim, aklım çelindi ve paketi açtım ama yiyemeden bilgisayarım bozuldu ve gece 2 ye kadar onunla uğraştık işyerinde, sinirden öldüm ve paketi gelen bilgisayarcıya hediye ettim.. Gitti gül gibi pişmaniyeler :26:
Ben izleyemedim, hem görüntü kötüydü hem bilg. hard diski iptal oldu
.............. ha bir de anlatmadan geçemeyeceğim sabah her zamanki pantolonlarımdan birini giydim. arabaya bindiğimde pantolon resmen sıyrıldı gitti üzerimdendün de aynı şeyi yaşadım ama herhalde pantolon salıdı deyip çok üzerinde durmamıştım. bugün de aynı şey başıma gelince her pantolonum da salmış olamaz galiba dedim yalnız bu bana pahalıya patladı kemer almak zorunda kaldım yol üstünde ama canım sağolsun kilo vereyim de giden para olsun hepinize mutlu, huzurlu, bol kazançlı bir gün diliyorumm
Canım merhaba 2 gündür oğluş mızmız .. Bi de internette sorun çıktı xc9 cummm telefondaki internet hakkım da videoyu açmıyor.... Sende durum nasıl? Off yarıyolda bıraktım seni netin düzelmesini bekliyorum..
Dün akşam misafirim vardı yemeğe, oldukça yoruldum,çoook geç yattım..dün yediklerimi yazayım bari.
Sabah:kkk
Öğlen:1 kase yoğurt,2 avuç fındık,4,5 kuşüzümü.2,3 kuru kayısı
Akşam:1 dilim ekmek( patlıcan salata,1 şiş kuşbaşı..
Reglim yaklaştı ve acayip tatlı çekiyor canım.akşam baklava vardı 1 tabağı evden uzaklaştırdım. 1 tabak daha var onu da şimdi eltime gönderecem sanırım çocuklar yesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?