geç kahvaltı etmek için buldugum numara dışarı çıkmak.açken markete gidilmez ama ihtiyaclar belli olunca bal gibi gittim.gezdim,alışveriş yaptım,oyalandım saat 11.30da kahvaltı yaptım :)
Ben de bugün önce mutfağımı düzenledim,sonra ettim kahvaltımı,zaten çoook aç sayılmazdım ama; ilk uyandığımda aklım baklavadaydı da savdım o düşünceleri hemen:) şimdi çok mutluyum ben kazandım:)geç kahvaltı etmek için buldugum numara dışarı çıkmak.açken markete gidilmez ama ihtiyaclar belli olunca bal gibi gittim.gezdim,alışveriş yaptım,oyalandım saat 11.30da kahvaltı yaptım :)
benimde canım tatlı istiyor.ve evde bir kutu hediye gelen kerebiç tatlsıı var.alamanyadan gelen birdolap dolusu çukulatam var.yemedim yemiycem.
ya birşey sorucam bende işe geç kaldığımdan kahvaltıyı öğleye bağlıyorum.ama aslında sağlıklı olan erken kahvaltı etmek değil mi?yani öğüne indirmek istiyorsak bence öğlen çıkmlı aradan sabh erken kahvaltı yapılmalı siz ne dersiniz arkadaşlar?
bende yarın miskinliği bırakıp sabah erken kalkıpkahvaltı hazırlıycam.sevinsin kocişim de.
Senin yaptığın sporları yapsam erirdimdikkatini çekerim ben 2 lokma yedim saat 12 gibi üstüne de call yüzme ve yürütüş yaptım sabah kahvaltıda 2 lokma ye kuru meyve yeme olur aklını çelmesin
Benimki patatessiz yaşayamaz.!! ne zaman küssek; ona bir güzel patates yaparım hemen yüzü güler:))(fırında z.yağlı pul biberli mmmm..)dün hocayı dinlemek iyi geldiarasıra açıp videolarını izlemek gerek daha da sıkı sarılıyor insan diyetine
bu arada kocam da karataycı olmak istiyordu ama önünde ekmek bağımlılığı gibi koca bi sebebi vardıhocanın dün ekmekle ilgili söylediklerini dikkatle dinledi ve ''ben de sizin tarikata girmeye karar verdim'' dedi bizi de ''karatayın müridi'' ilan etti benzeri esprilerle gülmekten zor izletti
Ben tatilimin kalanini akraba ziyareti yaparak geciriyorum...gittigim heryere kayisi,findik,badem ve cevizimi goturuyorum oradakilerede zorla yediriyorum karatayin muridi (xc9 eşinin espirisi) olarak evde yaptiklari beslenme hatalriyla ilgili dersler veriyorum benim yanimda yemek yerken az yemeye calisiyorlarmis utandiklari icin :) 2 ogun yemeye devam 4 te sonra bisey yemiyorum sinir oluyorlar ne bicim misafirsin bisey ikrram edemiyoruz sana diye kiziyorlar,,,spor ve yuruyuse firsat yok hantallastim bu hafta zaten veremiyorum ins hantalliktan almam zaten belim kalinlasmaya devam ediyor cozemedim nedenini kabizliktan olabilirmiki
karataya bugun basladım kahvaltıda yumurta yemedım (sevmıyorum) yerıne muz da yemedım ve acıkmadım acaba kılo vermede sorun olur mu :/
ohh çok iyi olmuşgece gece yeseydin yazık olurdu
bilgisayarın düzelmiş herhalde ki sabah yazabilmişsin iyi bari ........görüntü kötüydü baştaki konuşmacılar da gereksiz uzattılar ama hoca yine formundaydı dinleyenler arasındaki göbeklilere laf çakmayı ihmal etmedi
canım sen ne zaman başladın diyete kısa bi sürede pantolon düşmesi yaşadığına göre haftanın şampiyonu sen olursun herhalde
günaydın güzellerrrdün günüm maalesef planladığım gibi gitmedi...yemeğimi en geç sekiz buçukta yiyorken dün dokuz buçuğa şarktı... bir de bugün işe getireceğim yemeğimi hazırladım akşamdan. tadına tuzuna bakayım derken en son saat on buçuğa kadar ağzım boş durmsdı üstelik spor da yapamadım dün :2: bugün için topçata çorbası hazırladım kendime. daha önce yapmadığım bir çorba olduğu için farklı geldi ama neyse :) menü bildirimimi dün sabhatan yazmıştım ama bugün yazmayıp yarın sabah yazmaya karar verdim. çünkü ani değişiklikler olabiliyor. bu akşam dışarda yiyeceğim yemeğimi. bakalım nasıl ayarlayacağım diyete göre ha bir de anlatmadan geçemeyeceğim sabah her zamanki pantolonlarımdan birini giydim. arabaya bindiğimde pantolon resmen sıyrıldı gitti üzerimden dün de aynı şeyi yaşadım ama herhalde pantolon salıdı deyip çok üzerinde durmamıştım. bugün de aynı şey başıma gelince her pantolonum da salmış olamaz galiba dedim yalnız bu bana pahalıya patladı kemer almak zorunda kaldım yol üstünde ama canım sağolsun kilo vereyim de giden para olsun hepinize mutlu, huzurlu, bol kazançlı bir gün diliyorumm
ohh çok iyi olmuşgece gece yeseydin yazık olurdu
bilgisayarın düzelmiş herhalde ki sabah yazabilmişsin iyi bari ........görüntü kötüydü baştaki konuşmacılar da gereksiz uzattılar ama hoca yine formundaydı dinleyenler arasındaki göbeklilere laf çakmayı ihmal etmedi
canım sen ne zaman başladın diyete kısa bi sürede pantolon düşmesi yaşadığına göre haftanın şampiyonu sen olursun herhalde
Dün akşam misafirim vardı yemeğe, oldukça yoruldum,çoook geç yattım..dün yediklerimi yazayım bari.
Sabah:kkk
Öğlen:1 kase yoğurt,2 avuç fındık,4,5 kuşüzümü.2,3 kuru kayısı
Akşam:1 dilim ekmek( patlıcan salata,1 şiş kuşbaşı..
Reglim yaklaştı ve acayip tatlı çekiyor canım.akşam baklava vardı 1 tabağı evden uzaklaştırdım. 1 tabak daha var onu da şimdi eltime gönderecem sanırım çocuklar yesin...
benimde canım tatlı istiyor.ve evde bir kutu hediye gelen kerebiç tatlsıı var.alamanyadan gelen birdolap dolusu çukulatam var.yemedim yemiycem.
Ben de aynı durumdayım ve bu ay ne kadar sıkıntı varsa beni çekiyor, bugün ben de daldım çikolatalara isyan ettim artık, gece bilgisayarım çöktü, evi kolilerken bugün su bastı bütün ev koliler, halılar, herşey berbat, işyerinde bin kafadan ses, 1-2 güne de ziyaretçi gelirse tam
bence kesin kabızlıktan, bende aynı durumdayım. bu 4. gün zaten yakında zehirlenirim
.
.......Benim de bugün mutfak lavabom akıttısinir şey.! Dün bahçeye kedi girmişti köpeklerim çıldırdı çok erken uyandım kocişim horlamaya devam etti:) ben kediyi ağaçtan indirene kadar canım çıktı.! Köpekler deli gibi havlıyordu komşular kızacak diye ödüm koptu hepimize geçmiş olsun...
Ben tatilimin kalanini akraba ziyareti yaparak geciriyorum...gittigim heryere kayisi,findik,badem ve cevizimi goturuyorum oradakilerede zorla yediriyorum karatayin muridi (xc9 eşinin espirisi) olarak evde yaptiklari beslenme hatalriyla ilgili dersler veriyorum benim yanimda yemek yerken az yemeye calisiyorlarmis utandiklari icin :) 2 ogun yemeye devam 4 te sonra bisey yemiyorum sinir oluyorlar ne bicim misafirsin bisey ikrram edemiyoruz sana diye kiziyorlar,,,spor ve yuruyuse firsat yok hantallastim bu hafta zaten veremiyorum ins hantalliktan almam zaten belim kalinlasmaya devam ediyor cozemedim nedenini kabizliktan olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?