Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geç kahvaltı etmek için buldugum numara dışarı çıkmak.açken markete gidilmez ama ihtiyaclar belli olunca bal gibi gittim.gezdim,alışveriş yaptım,oyalandım saat 11.30da kahvaltı yaptım :)

geç kahvaltı etmek için buldugum numara dışarı çıkmak.açken markete gidilmez ama ihtiyaclar belli olunca bal gibi gittim.gezdim,alışveriş yaptım,oyalandım saat 11.30da kahvaltı yaptım :)

ya birşey sorucam bende işe geç kaldığımdan kahvaltıyı öğleye bağlıyorum.ama aslında sağlıklı olan erken kahvaltı etmek değil mi?yani öğüne indirmek istiyorsak bence öğlen çıkmlı aradan sabh erken kahvaltı yapılmalı siz ne dersiniz arkadaşlar?
bende yarın miskinliği bırakıp sabah erken kalkıpkahvaltı hazırlıycam.sevinsin kocişim de.

Ben de bugün önce mutfağımı düzenledim,sonra ettim kahvaltımı,zaten çoook aç sayılmazdım ama; ilk uyandığımda aklım baklavadaydı da savdım o düşünceleri hemen:) şimdi çok mutluyum ben kazandım:)

benimde canım tatlı istiyor.ve evde bir kutu hediye gelen kerebiç tatlsıı var.alamanyadan gelen birdolap dolusu çukulatam var.yemedim yemiycem.

Ben de artık evden yolluyorum, başka çarem yok,regl öncesi içimde aç bir canavar oluyor bazen. Ona karşı tam techizatlı olmam gerekiyor...sabahları biraz kayısı veya bir meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı karşılıyorum bu yetmedi; öğlen de bir meyve ekliyorum bazen..eskiden olsa buzdolabını açıp direk dalardım tatlılara :))

aslında kişiye göre degişir.ben sabah kalkınca cok ac kalkan biri diilim ama alışkanlık hemen kahvaltı ederdim.şimdi onu geciktiriyorum.bir de gününe göre degişiyor sanırım.bazen de cok ac kalkıp erken kahvaltı ediyorum.bazende kahvaltıyı sütlü nescafe ile gecistirip öglen kahvaltı yapıyorum.secenekler cok yani sana baglı.ben ögleni atlamıyorum çünkü akşam esimle yemek yemek istiyorum.sabah kalkınca birde aksam yersem arası cok oluyor.o yüzden ben bunu tercih ediyorum(ögleye dogru ve aksam:)bazen 3 ögün yedigimde oluyor.sen nasıl istersen? önemli olan 4 saat fark ve ne yedigin:)

Son düzenleme:
dikkatini çekerim ben 2 lokma yedim saat 12 gibi üstüne de call yüzme ve yürütüş yaptım sabah kahvaltıda 2 lokma ye kuru meyve yeme olur aklını çelmesin
Senin yaptığın sporları yapsam erirdim) tebrikler azmin için
Benimki patatessiz yaşayamaz.!! ne zaman küssek; ona bir güzel patates yaparım hemen yüzü güler:))(fırında z.yağlı pul biberli mmmm..)

mrb kızlar karatayıma sıkı sıkıya uyuyorum bı ıkı lokmalık kacamaklarımı saymazsakuzun suredır yapan karataycılar her hafta bır kılo verıyor musunuz

karataya bugun basladım kahvaltıda yumurta yemedım (sevmıyorum) yerıne muz da yemedım ve acıkmadım acaba kılo vermede sorun olur mu :/

bence kesin kabızlıktan, bende aynı durumdayım. bu 4. gün zaten yakında zehirlenirim
benimde örnek olarak bayaaa zayıflattığım insanlar var. 1 tanesi 10 kilo bir tanesi tam yapamıyormuş 3-4 kilo, 1 tanesi 6 kilo, vermiş 3 kişi daha yapıyormuş ama onlar bu arkadaşlarımın arkadaşları. karatay müritleri çoğalıyor.

karataya bugun basladım kahvaltıda yumurta yemedım (sevmıyorum) yerıne muz da yemedım ve acıkmadım acaba kılo vermede sorun olur mu :/

sanırım olmaz. istersen başka bir protein grubu ekleyebilirsin (pastırma, ev yapımı sucuk, köfte v.b. balık, yoğurt) toplamda (kalori hesabı yapmıyoruz ama yumurta güçlü bir yiyecek) günlük 1000 kalorinin altına düşmemeye çalış. diğer arkadaşlar daha açıklayıcı bilgiler verebilir.

canım ben karataya bu hafta başladım. ama geçen hafta bir hafta dukanın atak evresini yapmıştım. 83,5 ile başladım. 2 kilo gitti dukanla. bu hafta başında ise 81,5 ile karataya başladım. bu sabah 80,3 ü gördüm. pantolon düşmesi muhtemlen kilo vermemden kaynaklı değil. ödem atıyor vücut bir de tabi ki her ne kadar kilo verilmese de incelme oluyor muhakkak vücütta. kendimi ay kilo verdim pantolonlarım bile düşüyo diye avutmak istemiyorum gerçekçi yaklaşıyorum

sabah
kkk
callanetics 4/21 30 dk yüzme

akşam
1 kase ayranlı çrba
1 tabak menemen
3 midye dolma(cıss)
1 bardak şalgam suyu

1 saat yürüyüş 2.5 lt su

Sabah13:00 kkk

Akşam:2 kase dövme buğdaylı yoğurt çorbası.1 avuç fındık 2 salatalık.

Birazdan yürüyüş yapacam...

Son düzenleme:
Ben şimdi kahve iciyorum ve yanında 1 kase yer fıstığı ve 5-6 kayısı yedim yemekten sonra bu çok mu oluyor diye düşünüyorum. Ama canım istedi. 20'den sonra bişey Yemiycem diye böyle yemek nasıl sizce?

Bu çok hoş bir aksilik olmuş Kilo verdikçe gardrop yenileme masrafları kaçınılmaz olacak

Gece 2 ye kadar bilgisayarcıyla uğraştık, idareten yapıldı şimdi sabah da 7 de işe geldim yine, çok önemli bilgilerim ve her gece zorunlu raporum olduğu için maalesef hemen yaptırmak zorundaydım..

Ben de aynı durumdayım ve bu ay ne kadar sıkıntı varsa beni çekiyor, bugün ben de daldım çikolatalara isyan ettim artık, gece bilgisayarım çöktü, evi kolilerken bugün su bastı bütün ev koliler, halılar, herşey berbat, işyerinde bin kafadan ses, 1-2 güne de ziyaretçi gelirse tam

benimde canım tatlı istiyor.ve evde bir kutu hediye gelen kerebiç tatlsıı var.alamanyadan gelen birdolap dolusu çukulatam var.yemedim yemiycem.

Bravo canım, yeme, ben yedim sen yeme, yemene değmiyor hangi çukudan acep, acı biberli var mı içinde

Sabah baklavalara dalsaydım kimse beni durduramazdı neyse ki; kendimi engelledim:) yedikten sonra duyduğum pişmanlık had safhada oluyor!

Benim de bugün mutfak lavabom akıttı sinir şey.! Dün bahçeye kedi girmişti köpeklerim çıldırdı çok erken uyandım kocişim horlamaya devam etti:) ben kediyi ağaçtan indirene kadar canım çıktı.! Köpekler deli gibi havlıyordu komşular kızacak diye ödüm koptu hepimize geçmiş olsun...

bence kesin kabızlıktan, bende aynı durumdayım. bu 4. gün zaten yakında zehirlenirim
.

hahaha
alemsin valahi

geçenlerde bi kedi de bizi ziyaret etmiş kuşumuzu kapıp gitmiş geçen senede eşini tırmıklayıp alamadan kaçmıştı ama zavallı kuş ölmüştü adaları inci-boncuktu artık öbür tarafta kavuşmuşlardır

sen ne güzel misafirliğe gidince kendini tutmuşsun ben bu akşam hiç hesapta yokken cıs yedim çok üzgünüm.oğlumun bakıcısı çay koydum gel dedi.bi gittim hamur kızartmış 1 tanecik yedim.kek yapmış ince bir dilim yedim salata domates yedim daha çok ama işişten geçti.tek misafiri bendim yemesem ayıp olcak sadece benim için yapmışofffff pişmanım çantalar gelsin kafama kafama

bu arada 2.öğünüm 1 tabak taze fasülye,salata ve ayran dııııı.offffff offfffffff yaktın beni havva teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…