Baya iyi gidiyorsun .. Evet tatlı krizi yaşamamak güzel .. Ben de 1 Temmuz'dan bu yana yapıyorum. Normalde tatlı yemeden duramam ama krizlerim yok denecek kadar az.. 1 Eylül'de regl olucam bakalım nasıl olacakk.. Devam ederek sonuca ulaşacağız..İyi akşamlar herkese. Diyetin4. gününü de başarıyla tamamlamış bulunuyorum. Yalnız sanırım Pazartesi günü tartıya çıktığımda çok mutlu olamayacağım çünkü 3. gün regl oldumher ay regl döneminde tatlı krizleri yaşayan ben, bu sefer hiç yaşamadım. bu da bence Karatay mucizesi. öğünlerden 1-2 saat sonra yaşadığım ani açlıklar ve mide kazınmaları daha şimdiden sona erdi. Ben sporu akşam yemeklerinden sonra yapıyorum, gündüz çalıştığım için vaktim olmuyor. İki gün 25'er dakika koşu bandında yürüdüm, son iki gündür de leslie sansone'nin 2 mil programını yapıyorum. kısacası iyi gidiyor ve mutluyum
Hoşgeldinnn şekerim.... Çok da güzel başlamışsın menün süperr..Kızla tatilden döndüm;
Sabah kkk 3 nektarin ama kuruyemişim yok bugün
Akşam 16.00: türlü, 3 köfte, yoğurt.
Spor yok
Çöl güzel canımcım call a devam ben de sorrunu çözüp devam edicem inş.. Şalgam serbest miydi cnm?sabah
kkk
callanetics 4/21 30 dk yüzme
akşam
1 kase ayranlı çrba
1 tabak menemen
3 midye dolma(cıss)
1 bardak şalgam suyu
1 saat yürüyüş 2.5 lt su
Süperr.. Hatikasın canım.Sabah13:00 kkk
Akşam:2 kase dövme buğdaylı yoğurt çorbası.1 avuç fındık 2 salatalık.
Birazdan yürüyüş yapacam...
En iyisi uzak durmak içindeki şeytana dur de. Yoksa insan bağımlı oluyor.merhaba bayanlar sabahki menüm
klasik karatay kahvaltısı,1 avuç dolusu çiğ fındıkla birlikte
benim evdede bir dolap dolusu abur cubur var ben yaklaşmıyorum.küçücük bir kaçamak yapsam devamı gelir biliyorum çünkü
Evet karatayın müridi bana da diyorlar. Hele kardeşim sayemde ezberledi cümleleri herkese anlatıyorum.. Belin neden kalınlaştı ki ? Belki spor yapmadığındandır..Ben tatilimin kalanini akraba ziyareti yaparak geciriyorum...gittigim heryere kayisi,findik,badem ve cevizimi goturuyorum oradakilerede zorla yediriyorum karatayin muridi (xc9 eşinin espirisi) olarak evde yaptiklari beslenme hatalriyla ilgili dersler veriyorum benim yanimda yemek yerken az yemeye calisiyorlarmis utandiklari icin :) 2 ogun yemeye devam 4 te sonra bisey yemiyorum sinir oluyorlar ne bicim misafirsin bisey ikrram edemiyoruz sana diye kiziyorlar,,,spor ve yuruyuse firsat yok hantallastim bu hafta zaten veremiyorum ins hantalliktan almam zaten belim kalinlasmaya devam ediyor cozemedim nedenini kabizliktan olabilirmiki
Ya aslında ilk haftalarda süper gitti bende bi süre durdu şimdi yeniden atağa geçtim 1800 verdim mesela.. Şimdi de 2 kg yakın vermeyi hedefliyorum.. Ya dikkat edilse ve spor düzenli yapılsa bence gider..mrb kızlar karatayıma sıkı sıkıya uyuyorum bı ıkı lokmalık kacamaklarımı saymazsakuzun suredır yapan karataycılar her hafta bır kılo verıyor musunuz
Ya yumurta çok tok tutuyor cnm bence yarım yarımbaşla insan alışıyor. Ben hayatta ekmeksiz yumurta yemezdim. Şimdi cevizle çok güzel gidiyor.. Tavsiye ederim .. Biraz peynir cevizi de tabağına koy daha iyi oluyor ..karataya bugun basladım kahvaltıda yumurta yemedım (sevmıyorum) yerıne muz da yemedım ve acıkmadım acaba kılo vermede sorun olur mu :/
Pantolınlar bırak bol gelsin. Sonra atacağız onları kurtulacağız.. Ben bu dönemde elbise tavsiye ediyorum.. En azından verdikçe bi daha pantolon almak zorunda kalmıyorsun.. Tebrikler cnmm..günaydın güzellerrrdün günüm maalesef planladığım gibi gitmedi...yemeğimi en geç sekiz buçukta yiyorken dün dokuz buçuğa şarktı... bir de bugün işe getireceğim yemeğimi hazırladım akşamdan. tadına tuzuna bakayım derken en son saat on buçuğa kadar ağzım boş durmsdı üstelik spor da yapamadım dün :2: bugün için topçata çorbası hazırladım kendime. daha önce yapmadığım bir çorba olduğu için farklı geldi ama neyse :) menü bildirimimi dün sabhatan yazmıştım ama bugün yazmayıp yarın sabah yazmaya karar verdim. çünkü ani değişiklikler olabiliyor. bu akşam dışarda yiyeceğim yemeğimi. bakalım nasıl ayarlayacağım diyete göre ha bir de anlatmadan geçemeyeceğim sabah her zamanki pantolonlarımdan birini giydim. arabaya bindiğimde pantolon resmen sıyrıldı gitti üzerimden dün de aynı şeyi yaşadım ama herhalde pantolon salıdı deyip çok üzerinde durmamıştım. bugün de aynı şey başıma gelince her pantolonum da salmış olamaz galiba dedim yalnız bu bana pahalıya patladı kemer almak zorunda kaldım yol üstünde ama canım sağolsun kilo vereyim de giden para olsun hepinize mutlu, huzurlu, bol kazançlı bir gün diliyorumm
Uzaklaştır tatlıları yoksa şeytanla mücadele ediyorsun ye / yeme diye..Dün akşam misafirim vardı yemeğe, oldukça yoruldum,çoook geç yattım..dün yediklerimi yazayım bari.
Sabah:kkk
Öğlen:1 kase yoğurt,2 avuç fındık,4,5 kuşüzümü.2,3 kuru kayısı
Akşam:1 dilim ekmek( patlıcan salata,1 şiş kuşbaşı..
Reglim yaklaştı ve acayip tatlı çekiyor canım.akşam baklava vardı 1 tabağı evden uzaklaştırdım. 1 tabak daha var onu da şimdi eltime gönderecem sanırım çocuklar yesin...
Ama kadının yaşı var normaldir sanırım ... Biz o yaşta nasıl olacağız acaba ?Kızlar, o kadar kasmayın köfteye ekmek koyulabilir bence ki hoca da arada bol yağlı ekmeğe izin var diyor, soda soranlara da yemeklerin hemen üstüne sindirimi hızlandırdığı için önermiyor, çabuk acıktırabilir diye..
Bugünü şükür kaçamaksız geçirdim şimdilik bakalım xc9 tek sorumlusudur pişmaniyeyi de yersem bu saatten sonra.. Bence kaçamakları yazmayalım, insanın canı çekiyor
Bir de dedikodu yapayım kızlar, hoca bana şort giymiş ya biraz kilolu geldi, gerçi yaşı var bayağı ama arabası olmadığı ve her yere yürüdüğünü düşünürsek,benim gibi armut birazcık sankim Neyse tatlı dedikodu bu Allah ondan razı olsun..
Kuş kuş ve pohoca cısss..Hayirli geceler kizlar.
Kurs, ev isi derken menü bildirimini gec yaziyorum.
Sabah kahvaltim. 2 haslanmis yumurta, 8 zeytin. 2 dilim kasar peyniri. 5 tane ceviz.
1 tane mini pogaca. Cay & su.
Ögle 1 kepce taze fasulye, Fasulyeler bahcdemden.1 Kücük kepce kus kus pilavi. Su.
Aksam. 1 dilim tahin helvasi 1 fincan kahve.
1 saat 15 dk ZUMBA. Yarim litre su. Epey terledim kizlar. Ins hedfime ulasacagim.Kizlar kim bana cizelgemi yapar.? ben beceremedim valla. Yaptimmm Cizelgemi sonundaaa.
Yatmadan da 1 bardak ayran icebilirim.
Evet hocanın varlığı huzur veriyor z.... Sen tarikata ai eşini süper olurdün hocayı dinlemek iyi geldiarasıra açıp videolarını izlemek gerek daha da sıkı sarılıyor insan diyetine
bu arada kocam da karataycı olmak istiyordu ama önünde ekmek bağımlılığı gibi koca bi sebebi vardıhocanın dün ekmekle ilgili söylediklerini dikkatle dinledi ve ''ben de sizin tarikata girmeye karar verdim'' dedi bizi de ''karatayın müridi'' ilan etti benzeri esprilerle gülmekten zor izletti
Pişmaniyenin dışında herşeyl güzel. Calla devamm diyorsun yanisabah
kurumeyvesiz kkk
arada türk kahvesinin yanında 2 lokma pişmaniye
izmite taşınan eski komşum bizleri ziyarete gelmişti o getirmiş yediğime pişman olup olmadığımdan emin değilim bi yiyen bi de yemeyen pişman olurmuş biz de yedik
callanetics 3/21 tamamlandı üstüne 20 dk yüzüldü
akşam
1 tabak tavuklu bugur pilavı
yarım kase çorba
salata-turşu
1 saat yürüyüş bol bol su
Omega3 ne alıyor acaba cnmGünaaaaydın kızlar ben de kkk kahvaltımı şimdi ettim ve hemen kaçıyorum.!! oldukça işim var,akşama yeğenlerimi yemeğe davet ettim.ben uslu duramam,yine kendime iş çıkardım:))) hepsi şehir dışına gidecek gitmeden toplanalım dedik.
Dün yemeğe çıktığımız akrabamıza hayran kaldım.almanyada yaşıyor,kendine çoook dikkat ediyor 50 yaşlarında çok fit.yemeğine dikkat ediyor,her gün 1 saat yürüyor,omega3 de alıyor.bana da zorla 1 tane yutturdu:)) en kısa zamanda bende alıp kullanacam.!
Sakın bozmayın....!!! Haaa akrabamız bayandı yanlış anlaşılmasın:))))
arkadaşlar merhaba. karatay diyetini yapmaya bu hafta itibari ile başladım. geçen hafta dukan diyetine başladım 83,5 kg ile. bir haftalık atak sonunda kaçamaklarım yüzünden 2 kg verdim. bu hafta başında ise tartıda 81,5 i gördüm. bugün üçüncü günüm. sabah sekiz buçuk akşam 7- 7,30 arası çalıştığım için akşam 8 den sonra yememe kuralını bir yarım saat ile ihlal ediyorum ama yapacak bir şeyim yok maalesef :26:bunun dışında dün bir dondurma kaçamağım oldu maalesefdün şehir dışındaydım ve çok da dikkat edemedim açıkçası bu sabah tartıda 80,7 yi gördüm. aslında bu kadar sık tartılmamak lazım ama insan başlarda bir heves tartıdan inemiyor başlarda diyet kelimesi biraz gözümü korkutsa da şu an çok rahat ve kararlı biçimde diyete devam ediyorum. öyle iki ayda on on beş kg vermek gibi bir derdim yok. bu kiloları 3 sene içinde aldım. vermek için mucize beklemek olur bu. şimdi arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir iki sorum olacak eğer yanıtlarsanız çok sevinirim. kitapta malum elmalı kek tarifi var. bu tarifle yapılan bir keki ne zaman tüketmemiz gerektiğine dair bir bilginiz var mı? mesela dukan diyetinde her evrede yiyemediğimiz besinler vardı. bir de mesela bu kek tarifini peynirli kek tarifine uyarlayabiliriz diye düşündüm. mümkün müdür? daha önce yazılıp çizilmiştir bunlar muhtemelen ama lütfen mazur görün çalıştığım için geri dönük yorumları okumaya pek vaktim yok açıkçası :44: bundan sonra elimden geldiğince sayfayı takip edip ben de paylaşımda bulunmak istiyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. hepimize güzel günlerr
Hadi Allah kavuştursun demiyeyimm sanırım :) neyse misafirden ne yaptığını bilememişsindir sen..Günaydın arkadaşlar,
Dün ev çok sessizdiGörümcemi uğurladık, kalacak yer olayını organize ettik, evi paketlemeye başladım bir ucundan derken öyle bir ağırlık ve yorgunluk çöktü üzerime, zaten işyeri de çok yoğun.. Akşam bir anda kendime verdiğim sözü bozmuş, çikolata tırtıklarken yakaladım kendimi Oysa gündüz çok iyi idare etmiştim :18: Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık..
Burası çok aşırı sıcak, yumurta yiyemiyorum, marketten eve getirene kadar bile tehlikeli, bir süre böyle idare edeceğiz.. Yumurtasız kk ile başladım yine bu sabah..
XC9 Muğla'nın Kaş'a en yakın ilçesindeyim ben canım.. Belki bu kış ben senin kapını çalarımTadı damağımızda kalan bir Mersin, Adana, Antep turu yapmıştık önceden, şimdi ona Mardin'i de ekleyip yeniden yapacağız inşallah..
Leneva, çok tebrik ederim seni, sağlam bir motivasyon kaynağın var, gelinlikSen daha yeni nişanlanmıştın değil mi Call gerçekten çok başarılı bir egzersiz, tabi ki yapana
- Her gün 2-3 litre sıvı tüketin. Gün boyu bol su, ayrıca limonlu su, limonlu açık çay ve yeşil çay, karanfil, tarçın çayı gibi şekersiz bitki çayları için.
- En önemli nokta, akşam sekizden sonra hiçbir şey yemeyin. Her gün 40-60 dakika yürüyün veya sevilen bir fizik aktivite yapılmalıdır.
- Karatay Diyetini uygularken yediğiniz her şey doğal ve mevsimsel olacak. Katkı maddesi içeren ve işlenmiş hiçbir yiyecek yemeyin.
- Doğal sağlıklı proteinler, sağlıklı yağları, sağlıklı karbonhidratları dengeli alın. Özellikle sabahları kuvvetli protein içeren kahvaltı şart.
- Düşük glisemik indeksli yiyecekler yiyin.
- Günde 2-3 öğün, doyuncaya kadar sağlıklı protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat yani düşük glisemik indeksli yiyecekleri yiyin.
- Öğünler arasında 4-5 saat geçmesine dikkat edin.
- Kabız olmayın. Günde iki kez tuvalete çıkmalısınız.
- Besinlerimizin türü ve glisemik indeksleri önemli olduğu kadar, yemeklerimizin zamanlaması da sağlığımız ve kilo vermemiz açısından önemlidir.
- Akşam yemeğinden sonra gün boyu olduğu gibi su, ayran, şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla limonlu çay, yeşil çay, tarçın ve karanfil çayları içilebilir.
- Rafine ve işlenmiş gıdalar, meyve suları ve şekerli içecekler yiyip içmeyin.
- Balık, kuzu, dana veya av hayvanlarının etleri günde iki defa yenebilir.
- Bulgur veya buğday salatası ya da pilavı günde bir defa tüketilebilir.
- Mevsimine göre doğal meyve günde bir defa yenebilir.
- Mevsimine göre sebzeler istenildiği kadar tüketilebilir.
- Klasik beyaz peynir ve zeytini doyuncaya kadar yiyin.
- Kuruyemiş ve baklagiller üç öğün alınabilir, sağlıklı yağların da her gün alınması gerekiyor.
hedef60
şalgam suyunu sormuşsun kitapta öyle bir bilgi yok ama ben içilebileceğini düşünüyorum turşu serbest olduğuna göre bu da içilebilir ama bazıları çok tuzlu oluyor az olanları tercih ediyorum
simsims
motivasyon istiyorsun yakınlarda düğün yıl dönümü vs yok mu
dün ciddi kaçamka yapanlar vardı hepsine toptan gönderiyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnn :) bugune biraz mutsuz basladım.çünkü gecen haftanın acısı bugun tartıda cıktı..neyse pazartesiye daha iyi olur..su içmiyorum ve spor yapmıyorum.motivasyon önerisi olan var mı???? :)
......
vaaar ama beni kendi dügünüm bile motive edememişti.dügününden önce kilo veremeyen nadir insanlardanımdır herhalde.gelinlikci provalarda nasılsa verirsin deyip durdu ama sonuç zar zor aynı kaldı :))
benim diyet bu aralar hiç iyi gitmiyor. düğün hazırlığı v.s. koşturmaktan akşam yemek saatim 9 oluyor. öğle yemeklerimi dışarda yemek zorunda kalıyorum. onlarda hiç sağlıklı şeyler olmuyor. ne olacak bakalım.
aradada zorunlu olmasada cıss falan da yiyebiliyorum.silkelenip kendime gelmem lazım.
hahahahhaaa
iyi ama sen de hiç çaba sarfetmiyorsun olmaz öyle şey bence şimdi leslie yi aç 1 mil yap en azından bunu düzenli yap sonra seni 5 mile kadar yürütürüm
hadi kalk durma yapınca da bana haber ver
Bizde kedi allahın rahmetine kavuşacaktı kurtarmasak.!! Sizin kuşlara da üzüldüm allah o kediyi bildiği gibi yapsın
Devamını diliyorummmİyi akşamlar herkese. Diyetin4. gününü de başarıyla tamamlamış bulunuyorum. Yalnız sanırım Pazartesi günü tartıya çıktığımda çok mutlu olamayacağım çünkü 3. gün regl oldumher ay regl döneminde tatlı krizleri yaşayan ben, bu sefer hiç yaşamadım. bu da bence Karatay mucizesi. öğünlerden 1-2 saat sonra yaşadığım ani açlıklar ve mide kazınmaları daha şimdiden sona erdi. Ben sporu akşam yemeklerinden sonra yapıyorum, gündüz çalıştığım için vaktim olmuyor. İki gün 25'er dakika koşu bandında yürüdüm, son iki gündür de leslie sansone'nin 2 mil programını yapıyorum. kısacası iyi gidiyor ve mutluyum
benim diyet bu aralar hiç iyi gitmiyor. düğün hazırlığı v.s. koşturmaktan akşam yemek saatim 9 oluyor. öğle yemeklerimi dışarda yemek zorunda kalıyorum. onlarda hiç sağlıklı şeyler olmuyor. ne olacak bakalım.
aradada zorunlu olmasada cıss falan da yiyebiliyorum.silkelenip kendime gelmem lazım.
Sen bu koşuşturmacalarla kilo verirsin canım:) poposunu kaldırmakta zorlanan kızım bile; 7 kilo vermişti düğüne yakın,ama kilosu fazlaydı diye istediğim gibi olmadı yine:) sen yine de elinden geleni yaparsın tatlım:) kolay gelsin...
merhaba hatunlar,
ben şiştikçe şişiyorum(ödem).bir regl olabilsemde kurtulsamdayım.ilaçlarımın bugün songünü.
sabah:sütlü kahve ve 2 koca dilim karatay keki(içinde 1 yumurta,1bardak süt,kurufasulye,kurukayısı,1elma,tarçın ve az kabartma tozu var.içinde cız bişey olmamasına rağmen yerken psikolojik olarak suçluluk duydum.heralde doyuncaya kadar yediğimden.)
öğle:2 yumurtalı omlet,maydonozlu peynirli,yeşil çay
akşam: çorba,köfte,salata
dün yüürüyemedim.bugün kesin 1 saat yürümek zorundayım.
lütfen toparlan ve yürüyüşlere başla hoca geçen diyor ki alın ailenizi yanınıza akşamları 10 dk parka yürüyün 10 dk da dönüş 20 dkbaşlangıç için yeterli zaten zamanla sen isteyeceksin yürümeyi 2 gün üstüste yürümesen 3. gün huzursuz olacaksın inan bana
ben yıllardır yürürüm yürümeseydim eski yeme alışkanlığıma göre 100 kg olurdum herhaldediyeti sporla sporu diyetle desteklemezsen olmaz yaş 35 i geçince destekli olunca bile zor gidiyor şimdiden işi sıkı tutarak menapoza yatırım yapmalıyız o dönemde zaten çaresiz kilo alacağız
Sabah baklavalara dalsaydım kimse beni durduramazdı neyse ki; kendimi engelledim:) yedikten sonra duyduğum pişmanlık had safhada oluyor!
Benim de bugün mutfak lavabom akıttısinir şey.! Dün bahçeye kedi girmişti köpeklerim çıldırdı çok erken uyandım kocişim horlamaya devam etti:) ben kediyi ağaçtan indirene kadar canım çıktı.! Köpekler deli gibi havlıyordu komşular kızacak diye ödüm koptu hepimize geçmiş olsun...
merhaba hatunlar,
ben şiştikçe şişiyorum(ödem).bir regl olabilsemde kurtulsamdayım.ilaçlarımın bugün songünü.
sabah:sütlü kahve ve 2 koca dilim karatay keki(içinde 1 yumurta,1bardak süt,kurufasulye,kurukayısı,1elma,tarçın ve az kabartma tozu var.içinde cız bişey olmamasına rağmen yerken psikolojik olarak suçluluk duydum.heralde doyuncaya kadar yediğimden.)
öğle:2 yumurtalı omlet,maydonozlu peynirli,yeşil çay
akşam: çorba,köfte,salata
dün yüürüyemedim.bugün kesin 1 saat yürümek zorundayım.
ne çok aksilik yaşamışsın ne oluyor merkür geri mi gidiyor yoksa
Slm kızlar bu ara bi tersliktir gidiyor hadi hayırlısı .. çok zamanım yok tam okuyamadım bu günü misafir çocuk derken gece yazabiliyorum.. Saat 11:30 kkk. Saat 17:00 1 bardak süt. Saat 20:00 1 tabak barbunyaa + 5 y k . Bulgur pilavı. + 1 kase yoğurt Şu ana kadar tuttum kendimi akşama irmikli sütlü tatlı yapmıştım misafire. Onlarla beraber yemedim ama tabakları toplarken gece saat 12 civarı ağzıma bir dilim attım malesefŞimdi de itirafımı yapıp yayacağım inşallah ... Ama halaa Pazartesi'ye 85 olma unudum var:) görüşürüz kızlar...
dün ciddi kaçamka yapanlar vardı hepsine toptan gönderiyorum
Arkadaşlar ben tam bir kahve delisiyim. Bu diyette kahve ne şekilde tüketilebiliyor? Öğün aralarında kahve içmek kan şekerini yükseltiyor mu? Kitapta göremedim ya da atlamış olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?