Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi akşamlar herkese. Diyetin4. gününü de başarıyla tamamlamış bulunuyorum. Yalnız sanırım Pazartesi günü tartıya çıktığımda çok mutlu olamayacağım çünkü 3. gün regl oldum her ay regl döneminde tatlı krizleri yaşayan ben, bu sefer hiç yaşamadım. bu da bence Karatay mucizesi. öğünlerden 1-2 saat sonra yaşadığım ani açlıklar ve mide kazınmaları daha şimdiden sona erdi. Ben sporu akşam yemeklerinden sonra yapıyorum, gündüz çalıştığım için vaktim olmuyor. İki gün 25'er dakika koşu bandında yürüdüm, son iki gündür de leslie sansone'nin 2 mil programını yapıyorum. kısacası iyi gidiyor ve mutluyum

Slm kızlar bu ara bi tersliktir gidiyor hadi hayırlısı .. çok zamanım yok tam okuyamadım bu günü misafir çocuk derken gece yazabiliyorum.. Saat 11:30 kkk. Saat 17:00 1 bardak süt. Saat 20:00 1 tabak barbunyaa + 5 y k . Bulgur pilavı. + 1 kase yoğurt Şu ana kadar tuttum kendimi akşama irmikli sütlü tatlı yapmıştım misafire. Onlarla beraber yemedim ama tabakları toplarken gece saat 12 civarı ağzıma bir dilim attım malesef Şimdi de itirafımı yapıp yayacağım inşallah ... Ama halaa Pazartesi'ye 85 olma unudum var:) görüşürüz kızlar...

Baya iyi gidiyorsun .. Evet tatlı krizi yaşamamak güzel .. Ben de 1 Temmuz'dan bu yana yapıyorum. Normalde tatlı yemeden duramam ama krizlerim yok denecek kadar az.. 1 Eylül'de regl olucam bakalım nasıl olacakk.. Devam ederek sonuca ulaşacağız..
Kızla tatilden döndüm;
Sabah kkk 3 nektarin ama kuruyemişim yok bugün
Akşam 16.00: türlü, 3 köfte, yoğurt.
Spor yok
Hoşgeldinnn şekerim.... Çok da güzel başlamışsın menün süperr..
sabah
kkk
callanetics 4/21 30 dk yüzme

akşam
1 kase ayranlı çrba
1 tabak menemen
3 midye dolma(cıss)
1 bardak şalgam suyu

1 saat yürüyüş 2.5 lt su
Çöl güzel canımcım call a devam ben de sorrunu çözüp devam edicem inş.. Şalgam serbest miydi cnm?
Sabah13:00 kkk

Akşam:2 kase dövme buğdaylı yoğurt çorbası.1 avuç fındık 2 salatalık.

Birazdan yürüyüş yapacam...
Süperr.. Hatikasın canım.
En iyisi uzak durmak içindeki şeytana dur de. Yoksa insan bağımlı oluyor.
Evet karatayın müridi bana da diyorlar. Hele kardeşim sayemde ezberledi cümleleri herkese anlatıyorum.. Belin neden kalınlaştı ki ? Belki spor yapmadığındandır..
mrb kızlar karatayıma sıkı sıkıya uyuyorum bı ıkı lokmalık kacamaklarımı saymazsakuzun suredır yapan karataycılar her hafta bır kılo verıyor musunuz
Ya aslında ilk haftalarda süper gitti bende bi süre durdu şimdi yeniden atağa geçtim 1800 verdim mesela.. Şimdi de 2 kg yakın vermeyi hedefliyorum.. Ya dikkat edilse ve spor düzenli yapılsa bence gider..
karataya bugun basladım kahvaltıda yumurta yemedım (sevmıyorum) yerıne muz da yemedım ve acıkmadım acaba kılo vermede sorun olur mu :/
Ya yumurta çok tok tutuyor cnm bence yarım yarımbaşla insan alışıyor. Ben hayatta ekmeksiz yumurta yemezdim. Şimdi cevizle çok güzel gidiyor.. Tavsiye ederim .. Biraz peynir cevizi de tabağına koy daha iyi oluyor ..
Pantolınlar bırak bol gelsin. Sonra atacağız onları kurtulacağız.. Ben bu dönemde elbise tavsiye ediyorum.. En azından verdikçe bi daha pantolon almak zorunda kalmıyorsun.. Tebrikler cnmm..
Uzaklaştır tatlıları yoksa şeytanla mücadele ediyorsun ye / yeme diye..
Ama kadının yaşı var normaldir sanırım ... Biz o yaşta nasıl olacağız acaba ?
Kuş kuş ve pohoca cısss..
Evet hocanın varlığı huzur veriyor z.... Sen tarikata ai eşini süper olur
Pişmaniyenin dışında herşeyl güzel. Calla devamm diyorsun yani
Omega3 ne alıyor acaba cnm

Hadi Allah kavuştursun demiyeyimm sanırım :) neyse misafirden ne yaptığını bilememişsindir sen..

Okudukça motive oluyorum eline sağlık cnm..

benim diyet bu aralar hiç iyi gitmiyor. düğün hazırlığı v.s. koşturmaktan akşam yemek saatim 9 oluyor. öğle yemeklerimi dışarda yemek zorunda kalıyorum. onlarda hiç sağlıklı şeyler olmuyor. ne olacak bakalım.
aradada zorunlu olmasada cıss falan da yiyebiliyorum.silkelenip kendime gelmem lazım.

günaydın kızlar dünkü menüm aşağıda :)
sabah:
2 yumurta ile sade omlet
2 dilim dil peyniri
domates salatalık biber
6 adet siyah zeytin
bir avuç badem
öğlen:
bir tabak topçata çorbası
zeytinyağlı bol salata
ara öğün
1 avuç fındık fıstık badem, 2 kuru kayısı
akşam:
4 kalem kuzu pirzola
salata
ayran

diyetle bir sıkıntım yok fakat şu akşam 8 den sonra yiyememe olayı beni mahvediyor :2: öğle yemeğini 1 gibi yiyorum. işten en erken 7 de çıkıyorum. haliyle yediye kadar acıkıyorum. her ne kadar ara öğün yapmak istemesem de ara öğün yapmak zorunda kalıyorum 5 buçuk gibi. e sonra yedi yedi buçuk gibi işten çıkınca eve gitmem 8- 8 buçuğu buluyor benim zaten ne yapmalı nasıl yapmalı bilemedim bir de kitapta bulunan elmalı incirli kek tarifini uyguladım çarşamba akşamı. sıcakken ucundan azıcık tadına baktım elmalar patates gibi olmuştu ben bunu yemem galiba dedim öylece masanın üstüne bıraktım. dün akşam eve gittiğimde kekin yarısı yoktu allah allah bende mi gariplik var acaba güzel mi oldu da evdekiler yedi diye tekrar tadına baktım. soğuyunca bu kadar mı güzelleşir bir kek inanamadım içinde sadece yarım su bardağı un var. tatlı krizlerinizin geldiği zamanlarda tercih edilebilir güzel musmutlu bir gün diliyorum hepinize

günaydınnnnnnnnnnnnnnn :) bugune biraz mutsuz basladım.çünkü gecen haftanın acısı bugun tartıda cıktı..neyse pazartesiye daha iyi olur..su içmiyorum ve spor yapmıyorum.motivasyon önerisi olan var mı???? :)
dün yediklerim:
sabah11:30menemen,2seftali;fındık
ara4:302seftali yogurt(regl olmadan önceki çırpınışlar :))
aksameynir,domates,fındık

hedef60
şalgam suyunu sormuşsun kitapta öyle bir bilgi yok ama ben içilebileceğini düşünüyorum turşu serbest olduğuna göre bu da içilebilir ama bazıları çok tuzlu oluyor az olanları tercih ediyorum

simsims
motivasyon istiyorsun yakınlarda düğün yıl dönümü vs yok mu

clam
aralarda ayran veya süt içersen daha iyi olur ben bazen yatmaya yakın bile yarım bardak süt içerim midem kazınırsa

dün ciddi kaçamka yapanlar vardı hepsine toptan gönderiyorum

Son düzenleme:

vaaar ama beni kendi dügünüm bile motive edememişti.dügününden önce kilo veremeyen nadir insanlardanımdır herhalde.gelinlikci provalarda nasılsa verirsin deyip durdu ama sonuç zar zor aynı kaldı :))

lütfen toparlan ve yürüyüşlere başla hoca geçen diyor ki alın ailenizi yanınıza akşamları 10 dk parka yürüyün 10 dk da dönüş 20 dk başlangıç için yeterli zaten zamanla sen isteyeceksin yürümeyi 2 gün üstüste yürümesen 3. gün huzursuz olacaksın inan bana
ben yıllardır yürürüm yürümeseydim eski yeme alışkanlığıma göre 100 kg olurdum herhalde diyeti sporla sporu diyetle desteklemezsen olmaz yaş 35 i geçince destekli olunca bile zor gidiyor şimdiden işi sıkı tutarak menapoza yatırım yapmalıyız o dönemde zaten çaresiz kilo alacağız

vaaar ama beni kendi dügünüm bile motive edememişti.dügününden önce kilo veremeyen nadir insanlardanımdır herhalde.gelinlikci provalarda nasılsa verirsin deyip durdu ama sonuç zar zor aynı kaldı :))

hahahahhaaa
iyi ama sen de hiç çaba sarfetmiyorsun olmaz öyle şey bence şimdi leslie yi aç 1 mil yap en azından bunu düzenli yap sonra seni 5 mile kadar yürütürüm
hadi kalk durma yapınca da bana haber ver

merhaba hatunlar,

ben şiştikçe şişiyorum(ödem).bir regl olabilsemde kurtulsamdayım.ilaçlarımın bugün songünü.

sabah:sütlü kahve ve 2 koca dilim karatay keki(içinde 1 yumurta,1bardak süt,kurufasulye,kurukayısı,1elma,tarçın ve az kabartma tozu var.içinde cız bişey olmamasına rağmen yerken psikolojik olarak suçluluk duydum.heralde doyuncaya kadar yediğimden.)

öğle:2 yumurtalı omlet,maydonozlu peynirli,yeşil çay
akşam: çorba,köfte,salata
dün yüürüyemedim.bugün kesin 1 saat yürümek zorundayım.

böyle önemli bir dönemde bence kafana birdediyeti takma kendi seyrine bırakmalısın.evlilik öncesi bir ay yaşadığım stresi unutamam.pasiflora içmeye başlamıştım okadar yani...zaten istediğin kiloya çok az kaldı.hiçtatlı canını birşeye sıkma.mutlu mesut bir gelin ol.

Arkadaşlar ben tam bir kahve delisiyim. Bu diyette kahve ne şekilde tüketilebiliyor? Öğün aralarında kahve içmek kan şekerini yükseltiyor mu? Kitapta göremedim ya da atlamış olabilirim.

aynı dert bende de var,ah bi kurtulsammm :/ karatay kekine bayıldım.ilk defa duydum sanırım yemek tarifleri kitabını almalıyım :))

canım cok haklısın,tesekkür ederim ilginee.bir yerden baslamak lazım,başlaması zor geliyo zaten:) dediklerin kulagıma küpe

Sana da geçmiş olsun canım ya, dün sinirden öyle bir ağladım ki apartman ayağa kalktı sanırım, giderayak olacak iş değil ya neyse, buna da şükür..

Ödem için günde 1 fincan kiraz sapı demleyip içsene, iyi geliyor..

ne çok aksilik yaşamışsın ne oluyor merkür geri mi gidiyor yoksa

Yok canım merkür gitmiyor ama dolunayla ilgisi olabilir, zira eşim de ben de kime ne günah işledik acaba diye sorgulamaya başladık ama yok dolunaydandır değil mi

Canım sen çok iradeli gidiyordun, bu kaçamak denen illet bulaşınca terketmesi kolay olmuyor, hadi bir kez daha sık dişini

Canım, benim Karatay'la uzun bir geçmişim var, bu topikleri yıllardır okuyordum ama istikrarlı bir süreç geçirmediğim için bu anlamda çok fazla katılmıyordum zaten benim kilom da 59-60 arası değişiyordu ve çok fazla değildi, istediğim 6-7 kilo vermekti ve bugün olur yarın olur az kilonun gideri yavaş olur vs.. bahanelerle zaman geçiyordu.. Sonra sen geldin bu topiğe boyu boyuma kilosu kiloma neyse ben yine okumaya devam ederken ve bahaneler üretirken sen 7 kilo verdin bu arada dile kolay Sürekli yazıyordun ve motiven bozulmuyordu. Demek ki istikrar, çaba gerekiyormuş dedim ve ben seni örnek alarak kendime katıldım.. Kilon azdı ama her hafta dikkat ettin ve benim yıllardır bahaneler ürettiğim o azıcık kiloyu sen çok rahat verdin.. Şimdi bırakamazsın, ben hala seni örnek alıyorum

dün ciddi kaçamka yapanlar vardı hepsine toptan gönderiyorum

Benim dün ciddi kaçamağım tamamen karataya uygundu, bol bütün fındıklı çikolatanın sadece fındıklarını yedim aralara çikolata bulaşmışsa o benim hatam değil

Arkadaşlar ben tam bir kahve delisiyim. Bu diyette kahve ne şekilde tüketilebiliyor? Öğün aralarında kahve içmek kan şekerini yükseltiyor mu? Kitapta göremedim ya da atlamış olabilirim.

işlenmiş kahve yasak kahve kreması yasal latte capuccino yasak türk kahvsi serbest mantığıma göre filtre kahve de içilebilir işlenmiş olmadığı için türk kahvesi gibi suyunu içiyoruz çünkü
mmmmmmmm filtre kahve deyice canım nefis bi irish cream istedi ama evde yok tüh!!

Canım; almanya da yaşayan akrabamızın kullandığı omega3; alman marka, aklımda kalmadı bi dahaki görüşmemizde ismini alıcam.

Dün omega3 konusunu araştırdım canan hoca SOLGA. Marka antioksidan ve E.A S 1200 omega3 öneriyormuş sanırım ben alıp başlıyacam çünkü özellikle 40 yaşından sonra mutlaka gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…