Canım; almanya da yaşayan akrabamızın kullandığı omega3; alman marka, aklımda kalmadı bi dahaki görüşmemizde ismini alıcam.
Dün omega3 konusunu araştırdım canan hoca SOLGA. Marka antioksidan ve E.A S 1200 omega3 öneriyormuş sanırım ben alıp başlıyacam çünkü özellikle 40 yaşından sonra mutlaka gerekiyormuş.
...........
Yok canım merkür gitmiyor ama dolunayla ilgisi olabilir, zira eşim de ben de kime ne günah işledik acaba diye sorgulamaya başladık ama yok dolunaydandır değil mi
......
canım bu markaları mı onerıyor karatay bende kullanıcam güvenililrse
aynı dert bende de var,ah bi kurtulsammm :/ karatay kekine bayıldım.ilk defa duydum sanırım yemek tarifleri kitabını almalıyım :))
böyle önemli bir dönemde bence kafana birdediyeti takma kendi seyrine bırakmalısın.evlilik öncesi bir ay yaşadığım stresi unutamam.pasiflora içmeye başlamıştım okadar yani...zaten istediğin kiloya çok az kaldı.hiçtatlı canını birşeye sıkma.mutlu mesut bir gelin ol.
Arkadaşlar ben tam bir kahve delisiyim. Bu diyette kahve ne şekilde tüketilebiliyor? Öğün aralarında kahve içmek kan şekerini yükseltiyor mu? Kitapta göremedim ya da atlamış olabilirim.
Sen bu koşuşturmacalarla kilo verirsin canım:) poposunu kaldırmakta zorlanan kızım bile; 7 kilo vermişti düğüne yakın,ama kilosu fazlaydı diye istediğim gibi olmadı yine:) sen yine de elinden geleni yaparsın tatlım:) kolay gelsin...
Canım, benim Karatay'la uzun bir geçmişim var, bu topikleri yıllardır okuyordum ama istikrarlı bir süreç geçirmediğim için bu anlamda çok fazla katılmıyordum zaten benim kilom da 59-60 arası değişiyordu ve çok fazla değildi, istediğim 6-7 kilo vermekti ve bugün olur yarın olur az kilonun gideri yavaş olur vs.. bahanelerle zaman geçiyordu.. Sonra sen geldin bu topiğeboyu boyuma kilosu kiloma neyse ben yine okumaya devam ederken ve bahaneler üretirken sen 7 kilo verdin bu arada dile kolay Sürekli yazıyordun ve motiven bozulmuyordu. Demek ki istikrar, çaba gerekiyormuş dedim ve ben seni örnek alarak kendime katıldım.. Kilon azdı ama her hafta dikkat ettin ve benim yıllardır bahaneler ürettiğim o azıcık kiloyu sen çok rahat verdin.. Şimdi bırakamazsın, ben hala seni örnek alıyorum
Benim dün ciddi kaçamağım tamamen karataya uygundu, bol bütün fındıklı çikolatanın sadece fındıklarını yedimaralara çikolata bulaşmışsa o benim hatam değil
hedef60
araştırdım canan hoca SOLGA. Marka antioksidan ve E.A S 1200 omega3 öneriyormuş sanırım ben alıp başlıyacam gerekiyormuş.
şu an bildiğiniz aranıyorumetrafımda yiyecek bişe olsa muhakkak bir kaçamak yapmıştım.. bugün nedense çok çabuk acıktım hem kahvaltıdan hem de öğle yemeğinden sonra... canım sıkıldı.. oysa ne güzel tutuyordum kendimi... allahtan ki hiçbir şey yok büroda yiyecek olarak ama dayanamadım nefsimi körlesin diye nescafe yaptım kendime hem de süt tozu ile maalesef puffff....
Bende onlari kullaniyorum EPA si en yuksek ve hesaplisi onlar ...butun markalarin epa ve dha sini arastirdim gune böldum onuda fiata boldum en karlisi onlar cikti ......antioksidani 180 lik aldim 25 lira da karli oldu ....6 ayda bir marka degistirmek gerekiyormus oda 6 ay yeter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?