Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

süpersin deneyecegim :)

Böyle durumlar için süt ya da ayran bulundur canım.kuruyemiş de olabilir..

Hoşgeldin Bahar111 :) bize takıl pişman olmazsın:)

karaüzüm çekirdeği toz olarak kavanozlamış aktarlarda var ayrıca kapsül olarak da bitkisel ürün satan yerlerde var
kastedilen karaüzüm çekirdeği o önemli

karaüzüm çekirdeği toz olarak kavanozlamış aktarlarda var ayrıca kapsül olarak da bitkisel ürün satan yerlerde var
kastedilen karaüzüm çekirdeği o önemli

Teşekkürler canım son zamanlarda bunlara kafayı taktım:) halsizlik,ayak ağrıları ve unutkanlık oluyor bir deneyeyim dedim,zaten varislerim de var damarlara iyi geliyormuş...

Sabah10:00 kkk

Öğlen16 00 : 4 kaşık et sote,2 kase buğdaylı yoğurt çorbası.

Akşam:yoğurt çorbası ve salatalık 1 avuç fındık yiyecem

bugun ki yediklerim:
sabah9:30 :kkk
ara:4 :1cay bardagı fındık 5 kuru kayısı
aksam8:taze fasulye,yogurtlu biber tursusu,8 etsiz cigköfte,tereyaglı somon

[ı]arakadaşlar benimde motivasyona ihtiyacım var
6.5 aylık bir bebğim var. Ekndi çabamla ve bir sürü kaçamakla 2 ayda nerdeyse 8 kilo verdim
ama daha hızlı vermek istiyorum
ve emzirne sürecime bebğime zarar evrmiyecek bi diyet düşündüm
dukan istedim ama zarrı olacak
karartay diyetini inceledim netten ama hem bunalrı yiyip nasıl kilo alınmaz
üstelikevrileir.
Bana bilgi verin lütfen
uaygulayan arkadaşalr ne kadr zamda nekadr kil verdiler
[/ı]

Hoşgeldin stubbornn :) doğru yerdesin herşeyden önce.doğum kiloları daha kolay veriliyor çünkü; yeni alınmış tam yerleşmemiş.2 ayda 8 kilo çok iyi ve sağlıklı.emzirme döneminde tek tip beslenme sağlıklı olmaz canım iyi düşünmüşsün sütün kalitesini düşünmek zorundasın..karatay diyetinde yavaş kilo veriliyor tabi ki bu kişiye göre de değişiyor.ben ayda ortalama 2,5 kg verdim diyebilirim.yavaş olsun kalıcı olsun:)

Tatilimin son gunleri oynamayla geçecek.....dun arkadasin kinasi vardi bugun dugunu var aksam oraya gidecegim ....yarin oglen ankara ya eve donuyorum kizlarimi alip aksam golbasina dugune gidiyorum sabahta ise baslayacagim yogunluk beni bekliyor

Dün Ögle. tavuklu bulgur pilavi1 bardak ayran.

Ara ögünde nescafe.

Benim evde tencere reklami vardi siemens.
Davet ettigim arkadaslar beni ekti 2 kisi disinda Ne arayip gelemedik dediler, nede bir haber.
Bende diyorum ki cagiranin bir yüzü kara haber vermeyip gelmeyenin 2 yüzü.
O arada 2 peynirli pogaca yedim. cay. bavul canta valiz yolllayabilirsiniz.

Bu sabah. sabah erkenden bir tane nescafe.
1 avuc Findik, 2 incir. 1 yumurta, 2 hurma. 1 dilim peynir. en az yarim litre su ictim. Su & cay.
1. 1/2 saat fitnes. 2 km Yürüyüs.

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar

nikim bicvn: açıklaması Başarmak için çok neden var..

diyetlerinizde başarılar dilerim.
aranıza yeni katıldım.

dün geceden beri bu topikten yaklaşık 200 sayfa okumuşumdur. şu anda aşırı motive durumdayım.
beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum..
karatayla geçtiğimiz yıl tanıştım. bir 4 kg kadar verdim. ancak sonrasında dikkat etmediğim için aldım. bu yıl marttan beri de tekrar dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bi türlü disipline edememiştim kendimi bir hafta veriyorsam diğer hafta alıyordum. yaklaşık 5 gündür karatay diyetimi hiç bozmadım diyebilirim ve 6 gün spor yaptım. geçen hafta bu sayede 800 gram vermiş oldum.
bundan sonra ben de aranızdayım..
bol motivasyonlu az insülinli günler dilerim hepimize.
günlük öğün bildirimlerimi düzenli yapmaya çalışacağım..

merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere

başınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin.

Aramıza hoşgeldin canım.istikrarlı olursan niçin başarılı olmayasın ki ? Ve başarmak için çok neden var gerçekten de bicnv:) iyi.. karatayı iyicene okumuşsun..birlikte başaracaz inşallah..!

hedefimi şimdilik 63 belirledim. boyum 1,67 olduğu için 57 kg de olsam güzel olur. ama 32 yaşındayım ne zaman 57 olduğumu hatırlamıyorum bile.

benim sorunum diyete devam ederken işim nedeniyle ydışına gittiğimde oralarda yiyecek damak tadıma göre bişiler bulamadığımdan pasta börek pizza makarnaya abanmakta.
sularının tadını beğenmediğimden su yerine kola ya da diğer gazlı içeçekler içmekte.
1 hafta gittiğim seyahatlerde neredeyse bütün diyet kurallarını bozuyorum gelsin pizzalar gitsin aburcuburlar.
bahanem de zaten evimden uzaktayım bir de açmı kalayım..
bu konuyu sizin yardımlarınızla ve motivasyonunuzla aşacağımı sanıyorum.
henüz çocuğum yok, insanlar doğum sonrası kglardan bahsederken ben henüz doğum yapmadan kilo problemim var diye kızıyorum kendime.
gelecek sene çocuk düşünüyorum. hedefim istediğim kgya indiğimde çocuk sahibi olabilmek..

Aramıza hoşgeldin canım.istikrarlı olursan niçin başarılı olmayasın ki ? Ve başarmak için çok neden var gerçekten de bicnv:) iyi.. karatayı iyicene okumuşsun..birlikte başaracaz inşallah..!

merhaba felluzcuğum sıcak karşılaman için teşekkür ederim.
sen ne kadarda verdin o kadar kgyu.
başarmak için nedenlerimizi aklımıza getirelim hep..
hedef kglarımız birbirimize yakın

Sabah:kkk

Öğlen:2 tavuk budu,2 kase yoğurt.7,8 fındık

Doğum gününe davetliyiz,yemekli olacak

Akşam:salata,az et yemeği düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…