ben bu tarifi klasik kurufasulyeli kekin bir uyarlaması olarak kendim uydurdum.klasikte tabi şeker ve üzerine çukulatalı sosta var ve muteşem güzel birşey.bu biraz yavan olsada elma ve tarçının buluştuğu herşeygibi hoş bence.bu arada tarif kitabı olan arkadaşlar tarif paylaşsa keşke.mesela benima arkadaşımda var.o diyorki biryufka kullanılarak yapılan börekleri çine unkatılan çorbalarvarmış.belki bendealırımkitabı.ama paylaşılabilirde yani...mesela bu mantığa göre bir yufka hakkı varsa o yufkayla sigara böreği sarılıp zeytinyağla fırında pişirilir mi?yani bu uygun mu oluyor anlamadım.kestane kebap acele cevap!
Böyle durumlar için süt ya da ayran bulundur canım.kuruyemiş de olabilir..şu an bildiğiniz aranıyorumetrafımda yiyecek bişe olsa muhakkak bir kaçamak yapmıştım.. bugün nedense çok çabuk acıktım hem kahvaltıdan hem de öğle yemeğinden sonra... canım sıkıldı.. oysa ne güzel tutuyordum kendimi... allahtan ki hiçbir şey yok büroda yiyecek olarak ama dayanamadım nefsimi körlesin diye nescafe yaptım kendime hem de süt tozu ile maalesef puffff....
BEN bu gün başladım "menekşe" kilo olarak benziyoruz, bu seviyeye gelmek için neler yaptın? önerilerini bekliyorum. platese de başladım bugün. Dukana başlayacaktım ama zararları çok fazlaymış zaten kabızlık çekiyorum onda daha da betermiş, korktum sağlık daha önemli. Karatay Hocayı dinleyince mantıklı geldi haydi bakalım :)
karaüzüm çekirdeği toz olarak kavanozlamış aktarlarda var ayrıca kapsül olarak da bitkisel ürün satan yerlerde var
kastedilen karaüzüm çekirdeği o önemli
[ı]arakadaşlar benimde motivasyona ihtiyacım var
6.5 aylık bir bebğim var. Ekndi çabamla ve bir sürü kaçamakla 2 ayda nerdeyse 8 kilo verdim
ama daha hızlı vermek istiyorum
ve emzirne sürecime bebğime zarar evrmiyecek bi diyet düşündüm
dukan istedim ama zarrı olacak
karartay diyetini inceledim netten ama hem bunalrı yiyip nasıl kilo alınmaz
üstelikevrileir.
Bana bilgi verin lütfen
uaygulayan arkadaşalr ne kadr zamda nekadr kil verdiler [/ı]
Heeeeyyy !! Herkes nerdeee??
Kkk ettim, çarşıya gidiyorummm,biraz yürüyüş olacak yaşasıııın:)
antioksidanın markası ne canım?
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
herkese merhaba kızlar
nikim bicvn: açıklaması Başarmak için çok neden var..
diyetlerinizde başarılar dilerim.
aranıza yeni katıldım.
dün geceden beri bu topikten yaklaşık 200 sayfa okumuşumdur. şu anda aşırı motive durumdayım.
beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum..
karatayla geçtiğimiz yıl tanıştım. bir 4 kg kadar verdim. ancak sonrasında dikkat etmediğim için aldım. bu yıl marttan beri de tekrar dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bi türlü disipline edememiştim kendimi bir hafta veriyorsam diğer hafta alıyordum. yaklaşık 5 gündür karatay diyetimi hiç bozmadım diyebilirim ve 6 gün spor yaptım. geçen hafta bu sayede 800 gram vermiş oldum.
bundan sonra ben de aranızdayım..
bol motivasyonlu az insülinli günler dilerim hepimize.
günlük öğün bildirimlerimi düzenli yapmaya çalışacağım..
Aramıza hoşgeldin canım.istikrarlı olursan niçin başarılı olmayasın ki ? Ve başarmak için çok neden var gerçekten de bicnv:) iyi.. karatayı iyicene okumuşsun..birlikte başaracaz inşallah..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?