Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba felluzcuğum sıcak karşılaman için teşekkür ederim.
sen ne kadarda verdin o kadar kgyu.
başarmak için nedenlerimizi aklımıza getirelim hep..
hedef kglarımız birbirimize yakın

Sağol canım:) ben 9 martta başladım diyete son 1,5 ay kaçamaklarım ve spor yapmamamdan dolayı veremedim,daha doğrusu alıp vermelerim oldu.bundan sonra verecem inşallah..

Sağol canım:) ben 9 martta başladım diyete son 1,5 ay kaçamaklarım ve spor yapmamamdan dolayı veremedim,daha doğrusu alıp vermelerim oldu.bundan sonra verecem inşallah..

bende aynen..
martta başladım ama ramazanda bırakmak durumunda kaldım.
çoook başarılar.
hep beraber verelim inşallah.

1.öğün:12de bitti
kkk menü

2. Öğün: 18 de bitti

1 kase yoğurt
büyük olmayan bir karnıyarık
yarım kase sulu köfte (susuz halde)

Sıvı:şu ana dek 3 lt suyu geçmiştir, bolca şekersiz çay, yeşil çay

Spor:yaklaşık 8 km yürüyüş

sizler kadar tecrubeli ve bilgili olmadığımı biliyorum. bildiğim bir diğer şey ise akşam 6 dan sonra yememek :)
ayrıca mümkünse günde 2 öğün yemek, yada 3. öğüne sadece açlığı yatıştırmak için baş vurmak. :)

merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin

herkese merhaba kızlar

nikim bicvn: açıklaması Başarmak için çok neden var..
........

aramıza hoşgeldin ne güzel yeniden çoğalıyoruz çabamıza sağlık

bu arada ben de callaneticsi indirdim kızlar başlayacağım. kimler yapıyordu ve kaçıncıdaydılar?

ben yapıyordum bugün başka egzersize geçtim aygın baygın tiplerle egzersiz yapmam mümkün değilmiş etkisi yüksek diye kararlı başladım ama hayır yapamayacağım bukadar yavaşlık ruhuma aykırı
8 er dk lık bölgesel egzersizler buldum çok zevkli ona başladım önden call daki gibi 100 er defa esneyip onu yapıyorum ama tabi ki bu sıkılaşma için yağ yakımı için cardio şart

Son düzenleme:
Kızlar menüm:
10.30: kkk bademli

12:00:40 dk yürüyüş
13.00: 1 çeyrek armut
18.00: tavuk, salata, badem

Bugünkü yemek işim sona erdi. Bu arada seyahatten kalma ödemimi yeni attı vücudum. Bol su içtim o kadar.

xc9 cuğum hoşbuldum, okuduğum kadarı ile sıcak güzel bir topik inşallah faydalı paylaşımlarda bulunabiliriz.
ben geçtiğimiz yıl leslie yapıyordum, ancak bu yıl bizim buraya 1-2 park yapıldı. şimdi cep telefonumda kaç km yürüdüğümü göstern bir uygulama var. açıyorum atıyorum kendimi parklara.
leslie yi de kışa saklamayı planlıyorum. callanetics bana da bayık geldi görünüşte ama burada 21 gün incelme şu bu diyince sizler güzel sandım. ilk görünüş itibariyle muhtemelen beni de bayacak görünüyor.
herkese güzel haftasonları
kaçamaksız tabiki

sabah
kkk

8 er dk lık 5 adet bölgesel çalışma 30 dk yüzme

akşam
2 tabak kısır(2. yi yemesem iyiydi)
turşu

suyumu 3lt ye tamamlayacağm bugün yürüyüş yapamadım maalesef

2000 li yılların insanına call hiç uymaz taş devri platesi gibi ben bi ara bulduğum egzersizlerin linkini veririm 2 adam 1 kadın açık havada enerjik ritmik konuşmaları sevimli ben çok beğendim 8er dk periyodlar olması da çok zevkli karın bacak kalça kol streching herkese tavsiye ederim

çok iyi olur bulabilirsen xc9can.

bugün yediklerim:
sabah:yogurt şeftali yarım küçük muz
ögle:ızgara somon ve salata
aksam:10cigköfte taze fasulye peynir ceviz üzüm
yorumsuz..

çok iyi olur bulabilirsen xc9can.

diğer bilgisayarda ekli yarın veririm linki

bugün yediklerim:
sabah:yogurt şeftali yarım küçük muz
ögle:ızgara somon ve salata
aksam:10cigköfte taze fasulye peynir ceviz üzüm
yorumsuz..

niye yorumsuz dyorsun çok bişey yememişsin sabah kahvaltı yapmak istenedin herhalde meyveyi yoğurtla yemeb iyi olmuş
seni motivasyonu düşmüş gördüm kendine gel

xc9 boyun kaç, seninle başlangıç kglarımız aynı imiş nerede ise. senin hedefini böyle az görünce 63 doğru hedef mi diye düşündüm.
bir yandan da rumuzunun yanında 2.hedef 60 yazıyor.
ne kadar sürede düştün bu kiloya?

tesekkürler xc9 , yarın daha iyi olurum :)

Bugün menüm sabah 12:00 karatay kahvaltım saat 18:00 1 lahmacun 1 içki köfte 1 ayran akşam 23:00 bir ince dilim yaş pasta bir incir .. Bu olmamalıydı.. Çok stresli günler geçiriyorum 2 çocuk zormus kızlar .. Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…