merhaba felluzcuğum sıcak karşılaman için teşekkür ederim.
sen ne kadarda verdin o kadar kgyu.
başarmak için nedenlerimizi aklımıza getirelim hep..
hedef kglarımız birbirimize yakın
Sağol canım:) ben 9 martta başladım diyete son 1,5 ay kaçamaklarım ve spor yapmamamdan dolayı veremedim,daha doğrusu alıp vermelerim oldu.bundan sonra verecem inşallah..
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
herkese merhaba kızlar
nikim bicvn: açıklaması Başarmak için çok neden var..
........
bu arada ben de callaneticsi indirdim kızlar başlayacağım. kimler yapıyordu ve kaçıncıdaydılar?
aramıza hoşgeldin ne güzel yeniden çoğalıyoruz çabamıza sağlık
ben yapıyordum bugün başka egzersize geçtim aygın baygın tiplerle egzersiz yapmam mümkün değilmiş etkisi yüksek diye kararlı başladım ama hayır yapamayacağım bukadar yavaşlık ruhuma aykırı
8 er dk lık bölgesel egzersizler buldum çok zevkli ona başladım önden call daki gibi 100 er defa esneyip onu yapıyorum ama tabi ki bu sıkılaşma için yağ yakımı için cardio şart
2000 li yılların insanına call hiç uymaz taş devri platesi gibi ben bi ara bulduğum egzersizlerin linkini veririm 2 adam 1 kadın açık havada enerjik ritmik konuşmaları sevimli ben çok beğendim 8er dk periyodlar olması da çok zevkli karın bacak kalça kol streching herkese tavsiye ederim
kızlar yarın mı tartılma günü, ben yarın listede olamayacağım di mi?
çok iyi olur bulabilirsen xc9can.
bugün yediklerim:
sabah:yogurt şeftali yarım küçük muz
ögle:ızgara somon ve salata
aksam:10cigköfte taze fasulye peynir ceviz üzüm
yorumsuz..
diğer bilgisayarda ekli yarın veririm linki
niye yorumsuz dyorsun çok bişey yememişsin sabah kahvaltı yapmak istenedin herhalde meyveyi yoğurtla yemeb iyi olmuş
seni motivasyonu düşmüş gördüm kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?