Menün süper cnm azimle gidecek büyün ödemler...Kızlar menüm:
10.30: kkk bademli
12:00:40 dk yürüyüş
13.00: 1 çeyrek armut
18.00: tavuk, salata, badem
Bugünkü yemek işim sona erdi. Bu arada seyahatten kalma ödemimi yeni attı vücudum. Bol su içtim o kadar.
Cnmm call bitti mi ? Ben internet sorunumu halledemediğim gibi egzersizimi yapamadım.. Bu sefer nası cnm daha aktif sanırım.. Memnunda güzel .. Yürüyüşü cok kafana takma sporunu yapıyorsunsabah
kkk
8 er dk lık 5 adet bölgesel çalışma 30 dk yüzme
akşam
2 tabak kısır(2. yi yemesem iyiydi)
turşu
suyumu 3lt ye tamamlayacağm bugün yürüyüş yapamadım maalesef
Yok yok cnm canını sıkma menün güzel üzme krndini.. Kaçamak yok sonuçta :)bugün yediklerim:
sabah:yogurt şeftali yarım küçük muz
ögle:ızgara somon ve salata
aksam:10cigköfte taze fasulye peynir ceviz üzüm
yorumsuz..
En önemli şey süreklilik zaten bu diyette hepimiz onu başaracağız.. Bahaneleri bırakıp gercekten yaşam şekli haline getireceğiz.. Hocanın kitabı bu konuda çok etkili .. Bir de forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok motive ediyorlar.. İnşallah istediğin kiloya inersin bebişin de olur sağlıkla inşallah .. Başlangııcın kaç kilo?hedefimi şimdilik 63 belirledim. boyum 1,67 olduğu için 57 kg de olsam güzel olur. ama 32 yaşındayım ne zaman 57 olduğumu hatırlamıyorum bile.
benim sorunum diyete devam ederken işim nedeniyle ydışına gittiğimde oralarda yiyecek damak tadıma göre bişiler bulamadığımdan pasta börek pizza makarnaya abanmakta.
sularının tadını beğenmediğimden su yerine kola ya da diğer gazlı içeçekler içmekte.
1 hafta gittiğim seyahatlerde neredeyse bütün diyet kurallarını bozuyorum gelsin pizzalar gitsin aburcuburlar.
bahanem de zaten evimden uzaktayım bir de açmı kalayım..
bu konuyu sizin yardımlarınızla ve motivasyonunuzla aşacağımı sanıyorum.
henüz çocuğum yok, insanlar doğum sonrası kglardan bahsederken ben henüz doğum yapmadan kilo problemim var diye kızıyorum kendime.
gelecek sene çocuk düşünüyorum. hedefim istediğim kgya indiğimde çocuk sahibi olabilmek..
Cnm doğru ama mutlaka kitaplarını oku çok motive oluyor insan ..sizler kadar tecrubeli ve bilgili olmadığımı biliyorum. bildiğim bir diğer şey ise akşam 6 dan sonra yememek :)
ayrıca mümkünse günde 2 öğün yemek, yada 3. öğüne sadece açlığı yatıştırmak için baş vurmak. :)
Başın sağolsun cnmmerhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
Evet cnm doğru yerdesin Hoşgeldin .. İnsan burda çok motive oluyor.. Sonuna kadar devam karataya..herkese merhaba kızlar
nikim bicvn: açıklaması Başarmak için çok neden var..
diyetlerinizde başarılar dilerim.
aranıza yeni katıldım.
dün geceden beri bu topikten yaklaşık 200 sayfa okumuşumdur. şu anda aşırı motive durumdayım.
beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum..
karatayla geçtiğimiz yıl tanıştım. bir 4 kg kadar verdim. ancak sonrasında dikkat etmediğim için aldım. bu yıl marttan beri de tekrar dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bi türlü disipline edememiştim kendimi bir hafta veriyorsam diğer hafta alıyordum. yaklaşık 5 gündür karatay diyetimi hiç bozmadım diyebilirim ve 6 gün spor yaptım. geçen hafta bu sayede 800 gram vermiş oldum.
bundan sonra ben de aranızdayım..
bol motivasyonlu az insülinli günler dilerim hepimize.
günlük öğün bildirimlerimi düzenli yapmaya çalışacağım..
başınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin.
Karatay hocanın dedikleri motive ediyor ve herkese uygun aslında .. Dukanı sürekli uygulayamıyoruz ama bunu yaşam şekli haline getirebiliriz . Gerçekten uygulaması kolay bir diyet..BEN bu gün başladım "menekşe" kilo olarak benziyoruz, bu seviyeye gelmek için neler yaptın? önerilerini bekliyorum. platese de başladım bugün. Dukana başlayacaktım ama zararları çok fazlaymış zaten kabızlık çekiyorum onda daha da betermiş, korktum sağlık daha önemli. Karatay Hocayı dinleyince mantıklı geldi haydi bakalım :)
Hiç kaçamak yok süpersin felluzcumm..Sabah10:00 kkk
Öğlen16 00 : 4 kaşık et sote,2 kase buğdaylı yoğurt çorbası.
Akşam:yoğurt çorbası ve salatalık 1 avuç fındık yiyecem
Senin menün de güzel cnmbugun ki yediklerim:
sabah9:30 :kkk
ara:4 :1cay bardagı fındık 5 kuru kayısı
aksam8:taze fasulye,yogurtlu biber tursusu,8 etsiz cigköfte,tereyaglı somon
Cnm benim de 4 aylık bebeğim var.. Şunu söyleyeyim emzirenlerin uygulayacağı süper bir diyet.. Ben 1 Temmuz'dan beri yapıyorum Pazartesi tartılıcam .. Sanırım 85 i görücem.. 100ile başladım .. 15 kilo gitti gidecek yani.. Daha yolum uzun hedef 60 ama vereceğim inanıyorum.. Kitabını al çok faydası oluyor..[ı]arakadaşlar benimde motivasyona ihtiyacım var
6.5 aylık bir bebğim var. Ekndi çabamla ve bir sürü kaçamakla 2 ayda nerdeyse 8 kilo verdim
ama daha hızlı vermek istiyorum
ve emzirne sürecime bebğime zarar evrmiyecek bi diyet düşündüm
dukan istedim ama zarrı olacak
karartay diyetini inceledim netten ama hem bunalrı yiyip nasıl kilo alınmaz
üstelikevrileir.
Bana bilgi verin lütfen
uaygulayan arkadaşalr ne kadr zamda nekadr kil verdiler [/ı]
Ne yapabiliriz ödem atıcı?selam,
ben de tatilde spora ve karataya devam etiğim halde1 kg fazla çıkıyorum tartıda. Sanırım ne kadar dikkat etsem de hep dışarıda yedik ve tuz ve yağ konusuna dikkat edemdim tabi. neyse, karataya devam, belki ödem atırıcı bir şeyler yaprım.
bugün sabah 09.00: kkk + fındık
Teşekkürler cnm bilgilendirme için :)Canım; almanya da yaşayan akrabamızın kullandığı omega3; alman marka, aklımda kalmadı bi dahaki görüşmemizde ismini alıcam.
Dün omega3 konusunu araştırdım canan hoca SOLGA. Marka antioksidan ve E.A S 1200 omega3 öneriyormuş sanırım ben alıp başlıyacam çünkü özellikle 40 yaşından sonra mutlaka gerekiyormuş.
Evet burada da açıkça anlatmış aslında ..* Balık yağı ve Omega 3 için ne diyeceksiniz? Günde ne kadar almak gerekiyor?
- Saf Omega-3, insan vücudunun yapamadığı temel yağlardan biri. O yüzden mutlaka destek olarak alınmalı. Balık yemekle alsak da, ülkemizdekiler sıcak deniz balıkları olduğu için, yeterli değil. Zaten her gün oturup da 1 kilo balık yememiz mümkün değil. Saf ve yalnız Omega-3 olacak. Omega-3 içindeki EPA ve DHA asitleri önemli, EPA her gün 2-3 gram alınmalı, DHA oranı zaten ayarlanmış kapsüllerde. Ayrıca yanında mutlaka güçlü bir antioksidan da olmalı.
* Neden?
- Çoklu doymamış dediğimiz, Omega-3, çok çabuk okside olur. Yani çabuk bozuluyor ve tehlikeli olan kimyasallar oluşuyor. Bu bozulmayı güçlü antioksidanlar önlüyor. Ayrıca buzdolabında saklanması gerekiyor Omega-3lerin, çabuk bozulmasını önlemek amacıyla...
* 40 yaş ve sonrası grubu kadınlarının mutlaka alması gereken destek hangisi?
- Yine Omega-3. Yaşlanmayı önlüyor, üremeyi düzenliyor, döllenmeyi kolaylaştırıyor, âdet kramplarını önlüyor, genel eklem ağrılarını gideriyor, depresyonu önlüyor, kalp ve damar hastalıklarından koruyor. Bu konuda çok araştırma var...
İnsan ilaç olunca tedirgin oluyor doktor saavunduğuna göre inanmamız gerek ..nonis
Menekşe
Giriş tarihi
Jul 2009
loxandra kullanıcısından alıntı
Soru : hocam merhaba omega 3 hapını kullanabilirmiyiz ezcadan alırken hangi isimle alıcaz faydası olurmu şu anda kilom 67 daha önce 80 di sizin kitabınız sayesinde 67 oldum şu anda vücudum çok rahat herkes diyor hastamısın çok zayıflamışsın millet kilo verince hasta gözüyle bakıyor birde hocam bu kilomu nasıl korucam daha önce merdiven çıkarken kesiliyodum şimdi 5 kata çok rahat çıkıyorum hocam birde sabahları kilo vermeme rahmen spor yapmama ragmen vucut terlemem sabahları oluyor yaz kış tiroidlere bakıldı hepsi normal çıktı bu vücut terlemesini bir türlü çözemedim kusura bakmayın hocam size sık sık soruyorum ama ben sizin söylediklerinize çok inanıyorum allah sizin gibi doğru dürüst doktorları başımızdan eksik etmesin görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkürler
12.08.2011 21:03:00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Tamer Bey,
EFA S 1200 ya da Solgar'ın Omega-3 700'ünü ullananbilirisniz. Omega-6 kesinlikle içermememşi....Birlikte kuvvetli bir antioksidan almalısınız...Üzüm çekirdeği özü gibi.
Sağlıklı yaşam biçimini seçtiğiniz için, sağlığınıza kavuştunuz....Size hastamısınız diyenlere, bombe gibi olduğunuzu, onların kilolu ve hasta olduklarını ve de sizi kıskandıklarını söyleyebilirsiniz!!!
Terleme hastalıkl değildir!!! Saağlık belirtisidir!! merak etmeyin. Millet terlemek için, binlerce dolarlar harcayıp, saunalara vs. gidiyor. Bol su için, şekersiz limonlu çay için...Terle toksinlerinizi atıyor ve sağlıklı hücrelere sahipo oluyorsunuz!!! Ben de sizi kutluyorum.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
omega 3 hapını kuvvetli bir antioksidanla alın diyor,nerden bulcaz üzüm çekirdeği özünü,fikri olan varmı?
hedef60
şalgam suyunu sormuşsun kitapta öyle bir bilgi yok ama ben içilebileceğini düşünüyorum turşu serbest olduğuna göre bu da içilebilir ama bazıları çok tuzlu oluyor az olanları tercih ediyorum
Valla ben bayılırım şalgama bu haber iyi oldu .. Sağol cnmm..
simsims
motivasyon istiyorsun yakınlarda düğün yıl dönümü vs yok mu
clam
aralarda ayran veya süt içersen daha iyi olur ben bazen yatmaya yakın bile yarım bardak süt içerim midem kazınırsa
dün ciddi kaçamka yapanlar vardı hepsine toptan gönderiyorum
xc9 boyun kaç, seninle başlangıç kglarımız aynı imiş nerede ise. senin hedefini böyle az görünce 63 doğru hedef mi diye düşündüm.
bir yandan da rumuzunun yanında 2.hedef 60 yazıyor.
ne kadar sürede düştün bu kiloya?
Acil şifalar canım, hepsi geçecek:)Günaydın arkadaşlar,
Üstümdeki kara bulutları atamadım ne yazık ki, 2 gündür o kadar hastaydım ki, bugün toparlandım inşallah.. Yediğim birşey dokunmuş sanırım, su bile içemedim bulantıdanSağlık en önemli şeymiş, bu halimde hem çalıştım hem koli yapmaya devam ettim.. Şu ay sonu olsa da rahatlasam artık..
Telafi edersin tatlım üzülme,çocuklara gelince gerçekten çooook sabır gerekiyor..! Kolaylıklaaar dilerim:)Bugün menüm sabah 12:00 karatay kahvaltım saat 18:00 1 lahmacun 1 içki köfte 1 ayran akşam 23:00 bir ince dilim yaş pasta bir incir .. Bu olmamalıydı.. Çok stresli günler geçiriyorum 2 çocuk zormus kızlar .. Herkese iyi geceler
Kızlar bir anımız bir anımıza uymuyor; kızım fena üşütmüş acile getirdik,serumun bitmesini bekliyoruz,sanırım klima çarpmış.! Neyse önemli bir şey yok.
Çok geçmiş olsun. Bu klima iyi hoş ta, böyle sonuçları da oluyo maalesef
Kızlar bir anımız bir anımıza uymuyor; kızım fena üşütmüş acile getirdik,serumun bitmesini bekliyoruz,sanırım klima çarpmış.! Neyse önemli bir şey yok.
menüm belli oldu yazayım hemen
sabah
menemenli kkk
1 saat call+pilates (ortaya karışık)
20 dk yüzme
akşam
1 tane karnıyarık
1 kase cacık
az barbunya pilaki
çok geçmiş olsun felluz.
Allah bağışlasın kızın mı var, kaç yaşında?
haloson sana da merhaba.
kızlar ben 12,5-1 gibi kkk kahvaltımı bitirdim. ev temizliğine geçtim arada ufak bir salkım yeşil ekşi üzüm yedim. şimdi de şekersiz sütlü neskafe içiyorum. 2 lt ye yakın da su içtim şu ana dek. bir de bol çay tabi..
asıl enteresanı aşırı enerjik hissediyorum kendimi, yerimde duramıyorum. normalde haftasonları mayışık geçerdi.
ne güzel böyle hissetmek..
bundan sonrası planım
1 saat sonra akşam yemeği
1 ufak karnıyarık
1 kase cacık
0,5 kase mantar sote.
bir de 4 lt ye tamamlarım heralde suyu..
akşamları 8 den sonra yememeye alışamadım henüz midem kazınıyor sürekli ama alışacağım sanırım..
sayenizde birazda
tekrarlıyorum
başarmak için çok nedenimiz var: BİCVN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?