Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ögle. bahcemdeki kabaklardan dolma yaptim. 2 kabak dolmasi, bir kücük kase yogurt. Bol su.

Aksam. Dügünde kizarmis tavuk rulo köfte, Ve sebze. Kahve, su.

Menün süper cnm azimle gidecek büyün ödemler...
sabah
kkk

8 er dk lık 5 adet bölgesel çalışma 30 dk yüzme

akşam
2 tabak kısır(2. yi yemesem iyiydi)
turşu

suyumu 3lt ye tamamlayacağm bugün yürüyüş yapamadım maalesef
Cnmm call bitti mi ? Ben internet sorunumu halledemediğim gibi egzersizimi yapamadım.. Bu sefer nası cnm daha aktif sanırım.. Memnunda güzel .. Yürüyüşü cok kafana takma sporunu yapıyorsun
bugün yediklerim:
sabah:yogurt şeftali yarım küçük muz
ögle:ızgara somon ve salata
aksam:10cigköfte taze fasulye peynir ceviz üzüm
yorumsuz..
Yok yok cnm canını sıkma menün güzel üzme krndini.. Kaçamak yok sonuçta :)
En önemli şey süreklilik zaten bu diyette hepimiz onu başaracağız.. Bahaneleri bırakıp gercekten yaşam şekli haline getireceğiz.. Hocanın kitabı bu konuda çok etkili .. Bir de forumdaki arkadaşlar sağolsunlar çok motive ediyorlar.. İnşallah istediğin kiloya inersin bebişin de olur sağlıkla inşallah .. Başlangııcın kaç kilo?
Cnm doğru ama mutlaka kitaplarını oku çok motive oluyor insan ..
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
Başın sağolsun cnm
Evet cnm doğru yerdesin Hoşgeldin .. İnsan burda çok motive oluyor.. Sonuna kadar devam karataya..
Karatay hocanın dedikleri motive ediyor ve herkese uygun aslında .. Dukanı sürekli uygulayamıyoruz ama bunu yaşam şekli haline getirebiliriz . Gerçekten uygulaması kolay bir diyet..
Sabah10:00 kkk

Öğlen16 00 : 4 kaşık et sote,2 kase buğdaylı yoğurt çorbası.

Akşam:yoğurt çorbası ve salatalık 1 avuç fındık yiyecem
Hiç kaçamak yok süpersin felluzcumm..
bugun ki yediklerim:
sabah9:30 :kkk
ara:4 :1cay bardagı fındık 5 kuru kayısı
aksam8:taze fasulye,yogurtlu biber tursusu,8 etsiz cigköfte,tereyaglı somon
Senin menün de güzel cnm
Cnm benim de 4 aylık bebeğim var.. Şunu söyleyeyim emzirenlerin uygulayacağı süper bir diyet.. Ben 1 Temmuz'dan beri yapıyorum Pazartesi tartılıcam .. Sanırım 85 i görücem.. 100ile başladım .. 15 kilo gitti gidecek yani.. Daha yolum uzun hedef 60 ama vereceğim inanıyorum.. Kitabını al çok faydası oluyor..
Ne yapabiliriz ödem atıcı?
Teşekkürler cnm bilgilendirme için :)
Evet burada da açıkça anlatmış aslında ..
İnsan ilaç olunca tedirgin oluyor doktor saavunduğuna göre inanmamız gerek ..

Aldık çantayı kabul ettık

Günaydın arkadaşlar,

Üstümdeki kara bulutları atamadım ne yazık ki, 2 gündür o kadar hastaydım ki, bugün toparlandım inşallah.. Yediğim birşey dokunmuş sanırım, su bile içemedim bulantıdan Sağlık en önemli şeymiş, bu halimde hem çalıştım hem koli yapmaya devam ettim.. Şu ay sonu olsa da rahatlasam artık..

Elif, başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah..

Xc9 görümce motivesi işe yaramadığı gibi, + larıyla gittiler ama olsun ekimde bir arkadaşım gelecek, sıkı karataycı, yeni doğum yaptı ve benden bu haliyle bile çok zayıf ki aynı boydayız.. Ben de motive çok ama benim bahanelerimin arkası kesilmiyor Call hareketlerini öğrendiysen hareketli bir müzik aç, videoyu seyretmeden yap, 4. bitmişti sanırım, şu an bile bir fark görüyor olmalısın, bırakma bence.. Call teyzenin boyunun sadece 1,50 olduğunu biliyor muydun ama nasıl görünüyor

Hedef60, kaçamaklar bir arttı, pir arttı, hem yaş pasta hem de akşam.. Eski haline dön lütfen bir an önce.. Sen bu topikte herkesi harekete geçiriyordun.. Bugün yeni bir günle başla, kendine söz ver.. Sigarayı bırakanların taktiği gibi..

akasyacım dediğin gibi call egzersizlerini tv izlerken 30 dk da yapıyorum bazılarını yapmıyorum zira kıramp giriyor yaparken özellikle esnemeleri yaptıktan sonra pilatese geçiyorum her bölge 8 dk olunca sonuç alınıdığı için videolarda öyle ayarlanmış 40 dk da onu yapıyorum bundan daha çok memnunum 2 beden daralmayı garanti etse bile bi daha call yapamam öyle zannediyorum sinir bozacak kadar ağır

boyum 1.55 yaş 38
20 li yaşlarda olsaydım hedefimi daha düşük tutardım ama şimdi 55 iyi daha aşağısında çocuk gibi olurumkendimi küçük hedefler koyarak devam ediyorum ilk hedefim 65 ti 2. si 60 onu da görünce son düzlüğe girmiş olacağım ama şu an ki kilom 61 değil o ayrı mesele

İyi pazarlar herkeseee! Çok motive ve hiç kaçamaksız bir Pazar diliyorum size. Yarın tartı günü. Alın ailenizi yürüyüşe çıkın, çıkamayanlar leslie ve ebruyla pilates. Ha gayret!!!
:)))

size sözünü ettiğim egzersizlerin linki aşağıda biri bitince diğeri arkasından açılıyor ben bunu hiç sıkılmadan yapıyorum önce call daki gibi uzun uzun esneyin ama daha iyi olyor

8 Minute Abs - YouTube

herkese iyi pazarlar kızlar
ben de bol leptinli bir gün diliyorum
dün akşam insülin ve leptin hakkında birçok yazı okudum olayın kimyasını idrak edince insan daha motive oluyor.
az önce kalktım, daha yeni kahvaltı hazırlayacağım.
kahvaltıdan sonra gelirim.
herkese mutlu pazarlar

hedef60busondiyet teşekkürler hoşbuldum aranıza. başlangıcım 73,2 . hepimize başarılar.
akasya1612 geçmiş olsun, bir an önce düzelirsin inşallah. koliler falan, taşınıyor musun?
xc9 halledeceğiz hep beraber. istediğimiz kiloları göreceğiz. linkler için teşekkürler

Kızlar 11'de kkk ve çiğ badem
12.00: 40 dk ebru ile pilate

Biraz dinlenip 2 mil leslie yapıcam. Gitsin bu kilolarrrrrr! İncelelim, daralalımm

menüm belli oldu yazayım hemen
sabah
menemenli kkk
1 saat call+pilates (ortaya karışık)
20 dk yüzme

akşam
1 tane karnıyarık
1 kase cacık
az barbunya pilaki

Acil şifalar canım, hepsi geçecek:)
Telafi edersin tatlım üzülme,çocuklara gelince gerçekten çooook sabır gerekiyor..! Kolaylıklaaar dilerim:)

Kızlar bir anımız bir anımıza uymuyor; kızım fena üşütmüş acile getirdik,serumun bitmesini bekliyoruz,sanırım klima çarpmış.! Neyse önemli bir şey yok.

Sabah:kkk

Öğlen 16:30 1 kağıt kebabı(200gr kadar),domates,salatalık.

Akşam:salata,1 küçücük parça et yemeği düşünüyorum.(yemeğe davetliyiz,sonuna kadar direnecem:))

Son düzenleme:
Kızlar bir anımız bir anımıza uymuyor; kızım fena üşütmüş acile getirdik,serumun bitmesini bekliyoruz,sanırım klima çarpmış.! Neyse önemli bir şey yok.

çok geçmiş olsun felluz.
Allah bağışlasın kızın mı var, kaç yaşında?

haloson sana da merhaba.

kızlar ben 12,5-1 gibi kkk kahvaltımı bitirdim. ev temizliğine geçtim arada ufak bir salkım yeşil ekşi üzüm yedim. şimdi de şekersiz sütlü neskafe içiyorum. 2 lt ye yakın da su içtim şu ana dek. bir de bol çay tabi..

asıl enteresanı aşırı enerjik hissediyorum kendimi, yerimde duramıyorum. normalde haftasonları mayışık geçerdi.
ne güzel böyle hissetmek..

bundan sonrası planım
1 saat sonra akşam yemeği

1 ufak karnıyarık
1 kase cacık
0,5 kase mantar sote.
bir de 4 lt ye tamamlarım heralde suyu..

akşamları 8 den sonra yememeye alışamadım henüz midem kazınıyor sürekli ama alışacağım sanırım..
sayenizde birazda

tekrarlıyorum

başarmak için çok nedenimiz var: BİCVN

sporumu da bir ev işi yaptım 3 saat kadar. bir de akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüşe çıkar 6 km kadar yürürüm. öptüm herkesi..

Teşekkürler canım ben 42 yaşındayım ve üç çocuğum var,2 kız 1 erkek.büyük kızım 23 yaşında.haziranda evlendi:) küçük kızım 21 yaşında,oğlumda 18 yaşında.ben 17 yaşımda evlendim,18 yaşımda da anne oldum.(aslında bana yazık:) çok küçük yaşta evlenmişim)

Canım çok acıkıyorsan 3 öğün yapabilirsin.akşamı yarım öğün şeklinde yaparsan rahat kilo veriliyor.
Çok acıktığında süt veya ayrana izin var.! Neskafe yasak yerine türk kahvesi içmen gerekiyor.BİCNV:)unutmayalım.!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…