Teşekkürler canım ben 42 yaşındayım ve üç çocuğum var,2 kız 1 erkek.büyük kızım 23 yaşında.haziranda evlendi:) küçük kızım 21 yaşında,oğlumda 18 yaşında.ben 17 yaşımda evlendim,18 yaşımda da anne oldum.(aslında bana yazık:) çok küçük yaşta evlenmişim)
Canım çok acıkıyorsan 3 öğün yapabilirsin.akşamı yarım öğün şeklinde yaparsan rahat kilo veriliyor.
Çok acıktığında süt veya ayrana izin var.! Neskafe yasak yerine türk kahvesi içmen gerekiyor.BİCNV:)unutmayalım.!!
Yemeklerle beraber fındık yada badem tok kalmanı sağlıyorçok geçmiş olsun felluz.
Allah bağışlasın kızın mı var, kaç yaşında?
haloson sana da merhaba.
kızlar ben 12,5-1 gibi kkk kahvaltımı bitirdim. ev temizliğine geçtim arada ufak bir salkım yeşil ekşi üzüm yedim. şimdi de şekersiz sütlü neskafe içiyorum. 2 lt ye yakın da su içtim şu ana dek. bir de bol çay tabi..
asıl enteresanı aşırı enerjik hissediyorum kendimi, yerimde duramıyorum. normalde haftasonları mayışık geçerdi.
ne güzel böyle hissetmek..
bundan sonrası planım
1 saat sonra akşam yemeği
1 ufak karnıyarık
1 kase cacık
0,5 kase mantar sote.
bir de 4 lt ye tamamlarım heralde suyu..
akşamları 8 den sonra yememeye alışamadım henüz midem kazınıyor sürekli ama alışacağım sanırım..
sayenizde birazda
tekrarlıyorum
başarmak için çok nedenimiz var: BİCVN
Dün akşam arkadaşımın doğumgünü sebebiyle alkol aldım ve spor yapamadım. yemeklerde bir bozulma olmadı ama çok pişmanımBu sebeple bugün sabah kahvaltım saat 11.30'da biraz fındık 1 bardak süt, öğle yemeği 16.30'da barbunya, közlenmiş biber ve yoğurt. akşam yemeğini de sütle geçiştireceğim ve tabi ki spor
merhaba tekrar felluz. süpermiş aramızda sadece 10 yaş var ve ne çok şey halletmişsiniz.
erken evlenmenin avantajları. Allah çocuklarınızla yaşayacağınız güzel günler nasip etsin.
ben 32 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. henüz çocuğum yok. Allah kısmet ederse seneye istiyoruz.
hafta içi kahvaltıyı erken yapmak durumunda olduğumuzdan 3 öğün yapıyoruz sürekli. haftasonu böyle 2 öğün kolay oluyor. sürekli yemek işi ile uğraşmıyor insan..
neskafe şekersiz olunca serbest diye düşünüyordum. metabolizmayı hızlandırıyor diye. ama haklısın işlenmiş gıda sonuçta. dikkat edeceğim buna.
sade soda serbest mi sizce?
:26:
kızınıza da mutluluklar bu arada...
canım cok gecmiş olsun.. şimdi kızının iyi olduguna sevindim :)Kızlar bir anımız bir anımıza uymuyor; kızım fena üşütmüş acile getirdik,serumun bitmesini bekliyoruz,sanırım klima çarpmış.! Neyse önemli bir şey yok.
geçmiş olsun canım ,yazın sıcaklarda bu tip salgınlar maalesef cok oluyorGünaydın arkadaşlar,
Üstümdeki kara bulutları atamadım ne yazık ki, 2 gündür o kadar hastaydım ki, bugün toparlandım inşallah.. Yediğim birşey dokunmuş sanırım, su bile içemedim bulantıdanSağlık en önemli şeymiş, bu halimde hem çalıştım hem koli yapmaya devam ettim.. Şu ay sonu olsa da rahatlasam artık..
canım hoşgeldin umarim istedigin kiloya inip bebek sahibi olursun... insallah ben de seneye istiyorum:)hedefimi şimdilik 63 belirledim. boyum 1,67 olduğu için 57 kg de olsam güzel olur. ama 32 yaşındayım ne zaman 57 olduğumu hatırlamıyorum bile.
benim sorunum diyete devam ederken işim nedeniyle ydışına gittiğimde oralarda yiyecek damak tadıma göre bişiler bulamadığımdan pasta börek pizza makarnaya abanmakta.
sularının tadını beğenmediğimden su yerine kola ya da diğer gazlı içeçekler içmekte.
1 hafta gittiğim seyahatlerde neredeyse bütün diyet kurallarını bozuyorum gelsin pizzalar gitsin aburcuburlar.
bahanem de zaten evimden uzaktayım bir de açmı kalayım..
bu konuyu sizin yardımlarınızla ve motivasyonunuzla aşacağımı sanıyorum.
henüz çocuğum yok, insanlar doğum sonrası kglardan bahsederken ben henüz doğum yapmadan kilo problemim var diye kızıyorum kendime.
gelecek sene çocuk düşünüyorum. hedefim istediğim kgya indiğimde çocuk sahibi olabilmek..
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
lawyer merhaba,
kilolarımız yakın seninle.
2 yıl önce verebildiğine göre yine verirsin ben inanıyorum.
boyun kaçtı canım senin?
Boyum 1.61 canım ben de inanıyorum vereceğime çünkü hiç diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor, sağlıklı beslendiğini bilmek zaten en güzeli. ben bir de fırsat oldukça Canan Karaty'ın videolarını izliyorum motive ediyor insanı
Çok teşekkürler canım,sanırım salgın bir grip varmış şimdi.! Klima olmayabilir...canım cok gecmiş olsun.. şimdi kızının iyi olduguna sevindim :)(
Sabah:kkk
Öğlen 16:30 1 kağıt kebabı(200gr kadar),domates,salatalık.
Akşam:salata,1 küçücük parça et yemeği düşünüyorum.(yemeğe davetliyiz,sonuna kadar direnecem:))
Rumuz: akasya
Başlangıç tarihi: 05.08.2013
Başlangıç kg:58,9
Geçen hafta: -
Bu hafta: 58,9
Fark: -
Toplam fark:-
Beden: 36-38-40?
Spor: yok
Boy: 1,66
Hedef: 53
yüzde yok tabi ki geçen hafta olmadığından..
merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?