Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba tekrar felluz. süpermiş aramızda sadece 10 yaş var ve ne çok şey halletmişsiniz.
erken evlenmenin avantajları. Allah çocuklarınızla yaşayacağınız güzel günler nasip etsin.

ben 32 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. henüz çocuğum yok. Allah kısmet ederse seneye istiyoruz.

hafta içi kahvaltıyı erken yapmak durumunda olduğumuzdan 3 öğün yapıyoruz sürekli. haftasonu böyle 2 öğün kolay oluyor. sürekli yemek işi ile uğraşmıyor insan..
neskafe şekersiz olunca serbest diye düşünüyordum. metabolizmayı hızlandırıyor diye. ama haklısın işlenmiş gıda sonuçta. dikkat edeceğim buna.

sade soda serbest mi sizce?
:26:

Elifcigim basiniz sag olsun. RABBIM rahmet eylesin. Mekani cennet olur INSAAALLAH.

Sabah. 2 yumurta tereyaginda. 1 dilim peynir, 5 tane ceviz, 2 incir, 2 hurma. cay & su.

Ögle. 1 kabak dolasi dünden kalmisti. 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak türlü. En az yarim litre su.

Yemeklerle beraber fındık yada badem tok kalmanı sağlıyor

Dün akşam arkadaşımın doğumgünü sebebiyle alkol aldım ve spor yapamadım. yemeklerde bir bozulma olmadı ama çok pişmanım Bu sebeple bugün sabah kahvaltım saat 11.30'da biraz fındık 1 bardak süt, öğle yemeği 16.30'da barbunya, közlenmiş biber ve yoğurt. akşam yemeğini de sütle geçiştireceğim ve tabi ki spor

Nihayet evime döndüm ..birazdan kızlarımla hazırlanıp gölbaşına dügüne gidecegim...sabah kkk....saat 17.00 yogurt icine ceviz,findık,keten tohumu ve kuru siyah uzum karışımı ..aksam da corba varsa icerim yoksa ordövr tabaginda karataya uygun ne varsa biraz tirtiklarim spor yerinede oynadiklarim sayilir :)

lawyer merhaba,
kilolarımız yakın seninle.
2 yıl önce verebildiğine göre yine verirsin ben inanıyorum.
boyun kaçtı canım senin?

kızınıza da mutluluklar bu arada...

Teşekkürler canım:)erken evliliğin avantajlarını da dezavantajlarınıda yaşadım tabi ki.! Bundan sonra sadece avantajları düşünecez; olan olmuş bir kere:) umarım siz de eşsiz annelik duygusunu tadarsınız:)

Asitli şeyler sindirimi hızlandırır diye pek önerilmiyor sanırım.ben bazen yemekten en az 2 saat sonra maden suyu içiyorum.

Kızlar bir anımız bir anımıza uymuyor; kızım fena üşütmüş acile getirdik,serumun bitmesini bekliyoruz,sanırım klima çarpmış.! Neyse önemli bir şey yok.
canım cok gecmiş olsun.. şimdi kızının iyi olduguna sevindim :)

geçmiş olsun canım ,yazın sıcaklarda bu tip salgınlar maalesef cok oluyor

canım hoşgeldin umarim istedigin kiloya inip bebek sahibi olursun... insallah ben de seneye istiyorum:)

merhaba kızlar dünden beri giremedim maalesef teyzemi kaybettik.çok üzgünüm.sonra görüşmek üzere

canım başın sagolsun

hoşbuldum simsim, umarım sen de ben de tüm isteyenlere Allah anne olmayı nasip etsin. kimseyi aratmasın.
teşekkürler felluz..

selam kızlar,

2,5 km yürüyüş yaptım, hava kararıyordu eve döndüm sonra xc9 arkadaşımızın verdiği linkteki 8 dk lık videolardan ilk 2sini yaptım.
bence çok iyiler herkese tavsiye ederim.
daha devam edecektim de çok zorlanıyordum ilk gün için yüklenmeyeyim dedim..

teşekkürler xc9
yarın sabahki kilomu çok merak ediyorum. bence artık 70in altını göreceğimmm

lawyer merhaba,
kilolarımız yakın seninle.
2 yıl önce verebildiğine göre yine verirsin ben inanıyorum.
boyun kaçtı canım senin?

Boyum 1.61 canım ben de inanıyorum vereceğime çünkü hiç diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor, sağlıklı beslendiğini bilmek zaten en güzeli. ben bir de fırsat oldukça Canan Karaty'ın videolarını izliyorum motive ediyor insanı

Son düzenleme:

aynen bende, mutfakta iş yaparken açıyorum genelde.
insan dinleye dinleye kafasında oturtuyor tüm mevzuyu.
herkese anlatıp, herkesin başlamasını istiyorum karataya.

canım cok gecmiş olsun.. şimdi kızının iyi olduguna sevindim :)(
Çok teşekkürler canım,sanırım salgın bir grip varmış şimdi.! Klima olmayabilir...
Sabah:kkk

Öğlen 16:30 1 kağıt kebabı(200gr kadar),domates,salatalık.

Akşam:salata,1 küçücük parça et yemeği düşünüyorum.(yemeğe davetliyiz,sonuna kadar direnecem:))

Akşam:salata ile süzme yoğurt yedim...yaşasııın etler,mezeler,künefeler önümdeydi de bakmadım bile:))) her an regl olabilirim,buna rağmen kendimi tutabildim:)

günaydın herkeslere

bol leptinli bir gün dilerim.
herkesin haftası da çok iyi geçsin. neyse ki bu hafta cumaya kadar çalışıcaz.

ben 6 km - 1 saat yürüdüm geldim. giyinip işe gidicem şimdi işyerinde yaparım karatay kahvaltımı. malesef yumurtasız oluyo işyerinde olunca ama olsun..

69,9 çıktım bu sabah.
haftaya listeye girebilirim inşallah.

öptüm herkesi

Günaydın arkadaşlar,
Bugün 2 hafta aradan sonra 2. bildirimim olacak ama yüzdeye falan baktığımızda sıfıra sıfır olabilir
Rumuz: akasya
Başlangıç tarihi: 05.08.2013
Başlangıç kg:58,9
Geçen hafta: -
Bu hafta: 57,9
Fark: -
Toplam fark:1
Beden: 36-38-40?
Spor: yok
Boy: 1,66
Hedef: 53

Tabi bu gerçek kilom değil bana göre, 3-4 gündür hastalıktan aşırı sıvı kaybım var ve birşey yiyemiyorum doğru dürüst.. Normalde daha fazlayımdır sanırım
Şimdiden hepinizi tek tek tebrik ediyorum..

Rumuz:Hedef60busondiyet. Başlangıç tarihi:1 Temmuz. Başlangıç kilo:100. Gecen hafta:87,2 Bu hafta:85,7 Fark: 1,5 Toplam fark:14,3 Beden:46. Spor: bu hafta spor yok sayalım Boy:170cm. Yas:30. Hedef : 60. Yüzde:? Kızlar yatılı misafirim var hepinizi öpüyorum çok uzun yazmamadım

Arkadaslar herkese günaydın.ben 2 hafta önceki tatilden tam 3,5 kilo alıp geldim ve gecen hafta bunun sadece 500gramını vermişim.dün cok abarttım.bugun tartılacagımı bile bile.motivasyonum bu hafta cok düşüktü.sizde destek oldunuz zaman zaman tesekkür ederim.suan kilom 72.iki hafta önce 69dum.

Birde bi şey far ettim bu hafta.kilo aldıkça kendimi aşagıladıgımı,begenmedigimi,herseyi kiloya bagladıgımı gördüm.mesela alışveriş kiloluyken yapılmaz diyenlerdendim.o yüzden 2 kotla 2 yıl gecirdim belki.onun yerine vücudumu daha güzel gösteren pantolonlar bulabilirdim elbette.neymiş eger kiloluyken yeni birşeyler alırsan zayıflamazmıssın.ee almayıncada zayıflmıyorsun..bana uymadı bu taktik.anlamam çok zaman aldı ama..

Ben cok küçük yaştan beri kilo alıp veriyorum arkadaslar.bana zayıflayınca elbise kot alınıdı.hatta ortaokuldayım yaz tatili olmuş kilom 62.kendime dedim ki 60 kilo olana kadar evden cıkmak yok.o yaz evden bakkal veya aile gezmesi dışında evden çıkmadım kızlaar.hapis yaptım kendime..hala aklıma geldikce inanamam 2 ay ev hapsi yaptım ( sonrasında 21 yaşında 10 kilo verdim bir ayda.ilk erkek arkdasım öyle oldu.kilo verdim erkek arkadasım olabilir kilo alınca cok cirkinim olamaz.kilo verince güzel giyinilir alışveriş yapılır kilo alınca paspal bol giyinirlir ve alışveriş yapılamaz.kilo verilince arkadaslarla bulusulur kilo alınca eve kapanılır.böyle bir hayatla kendime ettigim işkencenin farkına vardım.eşimle 52 kiloydum sevgili oldugumuzda.zayıftım sevgilim olabilrdi.ya şimdi 72 kiloyum.kızlar ben kendimi sadece zayıfken sevmişim.o zaman deger vermişim.anladım ki böyle yaptıkca kendimi degersizleştirdikçe de kilo almış bu kısır döngüye girmişim.

şimdi farkındalık zamanı;ben zayıfkende şişmanken de degerliyim, güzelim ,kendime yakışanı bulur güzel giyinir ve arkadaslarımla buluşurum.kilo degildir beni degerli veya degersiz yapan.kendimi oldugum gibi seviyorum.belki bu kilolar bana bunu ögretmek için vardılar kimbilir.yaptıgım işkenceler sonuç verse ben de dügünümde zayıflamayı başarabilir veya şu zamana kadar zayıflamalıyım dedigimde zayıflayabilirdim.bilmiyorum benim gibi olanlar var mı ama kendimi dinlemedigimi ihtiyaçlarımı karşılamadıgımı fark ettim.kendimi cok ihmal etmişim.şimdi farkındalık zamanı ister zayıflarım ister zayıflamam ama hep kendimi sevicem.öpüyorum kızlar.bugun zayıflamayı başaran herkesi tebrik ediyorum.benim gibi kilo alanlara ise bi daha ki hafta neden olmasın diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…