Afıyet olsun, tereyagına guvenmıyorsan orta yaglı etle hazırlayabılırsınız yemeklerı ben oyle yapıyorum tereyagı yoksa.
Bayram telaslı oluyor,bozmayın moralınızı telafı edersınızselam kızlar..
bayramınız güzel geçmiştir umarım:82:
ben kilo aldım geldim yine..
diyet yalan oldu bari kilo almasam..
mesele diyette değil psikolojimde, mutsuzsam kilo alıyorum.
bu aralar sıkıntılar var..
maşallah sizin azminize hayran kaldım, bayramda spor yapmışsınız
etin yagını ayırmıyorum zaten ,kullanıyorum.zeytınyaglı da yaparım yemeklerı sorun degıl de,tereyagının tadı başka,çocuklarının yemeklerıne ,çorbalarına da katıyorum ben.
iyisini bulana kadar zeytınyagıyla idare etcez artık,napalım
nette gezınırken edındıgım bılgıye gore taylan kumelı dıyorkı sıvı tuketımı kılo vermeyı hızlandıran en onemlı faktormus ve ınsan her ıdrara cıktıgında 35 kalorı yakarmıs hıc bılmıyordum
Gecmıs olsunPirinç lapası yapmaya kalktım bugün ama beceremedim.
Tadı çok kötü geldi.
Sabah zorla da olsa yedim ama akşam midem bulandı.
Salep ve badem yiyorum.
Cidden çok ilginç bir bilgiymiş.
Hoşuma gitti bu, wcye gitmekten sıkıldığımda aklıma getireceğim.
hosgeldın canım bencede trbzon tereyagının yerı bambaska allaha sukurkı oralıyım bol bol gelıyo bana keskeımkan olsada sana getırtebılsek
Hazır poşet çaylardan kullanıyorum.Yaprak yeşil çay aldım en son,tadından hoşlanmıyorum hiç birisinin ama yaprak yeşil çay diğerlerinden daha faydalıymış,ondan da içiyorum.Bir de dün akşamdan beri yayla çayına başladım.komşuma Trabzondan gelmiş.Annesi teyzesi filan yaylaya çıkıp kendileri ot toplarlarmış.onları kurutup çay olarak tüketiyorlarmış.Benim anti oksidan çay tükettiğimi öğrenince bu çaydan bana bolca verdi sağolsun.Orda kendi hayvanları da vrmış.Oradan bana orjinal trabzon tereyağı da getirecek,büyük bir hevesle bekliyorumbir de kabuklu,gerçek karadeniz fındığı verdi
nette gezınırken edındıgım bılgıye gore taylan kumelı dıyorkı sıvı tuketımı kılo vermeyı hızlandıran en onemlı faktormus ve ınsan her ıdrara cıktıgında 35 kalorı yakarmıs hıc bılmıyordum
Evet anlıyorum ama sakın yılma karmen, senın metobolizman demekki daha farklı, herkesin bedeni aynı degilki biliyosun...sen gene dikkat et ve yuruyuslerı bırakma..belkı gecıcı bı mevsım sısıklıgıdır yorgunlukla bırlesınce, yanı o cıktıgın tartılara da guvenme derım ben..kendıne ıyı bak..
sevgiler
Pirinç lapası yapmaya kalktım bugün ama beceremedim.
Tadı çok kötü geldi.
Sabah zorla da olsa yedim ama akşam midem bulandı.
Salep ve badem yiyorum.
nbr masalcım?
nerden cıktı pirinç lapası ya,sanki ihtiyacın var?çık çık çık diyorum sana
hoşbulduk canımm.valla ne güzel olur,getirtebılsek bana
aceba diyorum sizin akrabalar kargoyla gondermezler mi,ben ucretını havale etsem
iyiyim loxandracım sen nasılsın ?
Hem tartı da çok artı çıktım hem karnım şişti.
Baktım tartıda da çok fazla su gözüküyor dedim hadi deneyeyim.
Ama yok olmaz bir daha .
Midem alt üst oldu resmen.
Hazır poşet çaylardan kullanıyorum.Yaprak yeşil çay aldım en son,tadından hoşlanmıyorum hiç birisinin ama yaprak yeşil çay diğerlerinden daha faydalıymış,ondan da içiyorum.Bir de dün akşamdan beri yayla çayına başladım.komşuma Trabzondan gelmiş.Annesi teyzesi filan yaylaya çıkıp kendileri ot toplarlarmış.onları kurutup çay olarak tüketiyorlarmış.Benim anti oksidan çay tükettiğimi öğrenince bu çaydan bana bolca verdi sağolsun.Orda kendi hayvanları da vrmış.Oradan bana orjinal trabzon tereyağı da getirecek,büyük bir hevesle bekliyorumbir de kabuklu,gerçek karadeniz fındığı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?