Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afıyet olsun, tereyagına guvenmıyorsan orta yaglı etle hazırlayabılırsınız yemeklerı ben oyle yapıyorum tereyagı yoksa.

etin yagını ayırmıyorum zaten ,kullanıyorum.zeytınyaglı da yaparım yemeklerı sorun degıl de,tereyagının tadı başka,çocuklarının yemeklerıne ,çorbalarına da katıyorum ben.
iyisini bulana kadar zeytınyagıyla idare etcez artık,napalım

Bayram telaslı oluyor,bozmayın moralınızı telafı edersınız

Pirinç lapası yapmaya kalktım bugün ama beceremedim.
Tadı çok kötü geldi.
Sabah zorla da olsa yedim ama akşam midem bulandı.
Salep ve badem yiyorum.

hosgeldın canım bencede trbzon tereyagının yerı bambaska allaha sukurkı oralıyım bol bol gelıyo bana keskeımkan olsada sana getırtebılsek

nette gezınırken edındıgım bılgıye gore taylan kumelı dıyorkı sıvı tuketımı kılo vermeyı hızlandıran en onemlı faktormus ve ınsan her ıdrara cıktıgında 35 kalorı yakarmıs hıc bılmıyordum

Cidden çok ilginç bir bilgiymiş.
Hoşuma gitti bu, wcye gitmekten sıkıldığımda aklıma getireceğim.

hosgeldın canım bencede trbzon tereyagının yerı bambaska allaha sukurkı oralıyım bol bol gelıyo bana keskeımkan olsada sana getırtebılsek

hoşbulduk canımm.valla ne güzel olur,getirtebılsek bana

aceba diyorum sizin akrabalar kargoyla gondermezler mi,ben ucretını havale etsem

Afiyet olsun gerçek tereyağı çok lezzetli oluyor.

Bol su ıcelım o zaman ya.

Bende senin gibi düşünüyorum benim metabolizma biraz farklı napalım. Yılmayacağım zaten bundan vazgeçsem ne olacak sürekli yukarıya bir gidiş belime de zararlı. Zaten bu kadar bilinçlendikten sonra ister istemez dönemem. Marketteki bütün raf ürünlerine zehir gözüyle bakıyorum Çok sağol desteğin için

nbr masalcım?

nerden cıktı pirinç lapası ya,sanki ihtiyacın var?çık çık çık diyorum sana

iyiyim loxandracım sen nasılsın ?
Hem tartı da çok artı çıktım hem karnım şişti.
Baktım tartıda da çok fazla su gözüküyor dedim hadi deneyeyim.
Ama yok olmaz bir daha .
Midem alt üst oldu resmen.

slm arkadaslar harika bir bayram gecirdim annem babam esim ablalarım ve oglumla dolu dolu 4 gün gecirdim
ama fazlasıyla kacamak yaptım malesef
neyseki 1 kilo dahi almadım gerci 15 gündür 80 de kalmıstım

boşver sen artıları,sporu arttır sadece,hem iştahın kapanır,hem şekle girersin

ben yeşil çayı yaprak olarak demliyorum.işyerindede yaptıtırıyorum herkes içiyor.alıştım herhaldeki sallama yeşil çaylardan hiç tat alamıyorum.normal olarak vakfıkebir tereyagları satılıyor büyük peynirccilerde onlar dogal tereyagı degilmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…